Dolar 32,3419
Euro 35,0873
Altın 2.238,86
BİST 8.893,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 11°C
Per 11°C
Cum 13°C
Cts 14°C

Liposuction Fiyatları 2022 Listesi ve En İyi Liposuction Klinikleri

Liposuction Fiyatları 2022 Listesi ve En İyi Liposuction Klinikleri
A+
A-

Liposuction fiyatları 2022 listelesini paylaşmadan önce liposuction hakkında detaylı bilgileri gözden geçirmek daha sağlıklı karar vermek için çok önemli. Türkiye’nin en önde gelen estetik merkezlerinin liposuction fiyat listesini yazımızın alt kısımlarında yer almaktadır.

Liposuction Nedir?

Kilo şikayeti yaşayan ve yuvarlak fiziksel hatlarından kurtulup daha keskin bir vücut hattına sahip olmak isteyen ya da bölgesel yağlanma yüzünden gizlenen kaslarının ortaya çıkarmak isteyen kişiler için uzman cerrahlar tarafından uygulanması gereken bir estetik operasyondur. Halk dilinde daha çok yağ aldırma olarak isimlendirilen bu uygulama en çok uygulanan estetik operasyonlardan bir tanesidir. Liposuction fiyatları hakkında genel bir rehber niteliğinde hazırladığımız bu yazımızda aynı zamanda siz değerli okurlarımız için, Liposuction hakkında detaylı bir bilgi ve en iyi Liposuction merkezlerinin bir listesini hazırladık.

Bu uygulama en çok aşağıdaki gibi inatçı yağların yer aldığı bu bölgelere uygulanmaktadır:

  • Karın
  • Bel
  • Kalça
  • Basen
  • Diz
  • Gıdı
  • Kol

liposuction yöntemleri

Liposuction Yöntemleri

klasik liposuction

Klasik Liposuction – Vaser Liposuction – Lazer Liposuction (lipoliz) Nedir ve Farkları Nelerdir?

1- Klasik Liposuction

Yağ dokusunda ulaşabilmek için vücuda 4-5 mm uzunluğunda kesiler açılır. Tuzlu su çözeltisine benzer özel bir solüsyon vücuda enjekte edilerek yağlar parçalanarak sıvı hale getirilir. Kanüller yardımı ile bu parçalanmış yağlar vücuttan çekilerek uzaklaştırılması sağlanır. Bu yöntem diğer yöntemlere göre daha risklidir. İyileşme süresi, kalan iz ve kan kaybı diğer yöntemlere göre daha fazladır. Bir süre sonra vücut tekrardan yağlanma yapar.
Klasik Liposuctionın uygulandığı bölgeler: Karın, Bel Kalça,Basen
Lazer Liposuction ve Lazer Lipoliz Uygulaması:

2- Lazer Liposuction ve Lazer Lipoliz Uygulaması

Bu yöntemde lazer ile ısı sağlanır. Bu sağlanan ısı ile yağların erimesi sağlanır ve bu şekilde vücuttan uzaklaştırılır. Bu iki yöntem arasında şu şekilde ufak farklılık bulunmaktadır; Lazer Liposuction uygulamasında kırılan yağlar aspire edilirken lazer lipoliz uygulamasında idrar yolu ile vücut dışına atılması beklenir. Çene altı boyun ve yüz gibi bölgelerde uygulanması tavsiye edilmekte.
Lazer Liposuctionın uygulandığı bölgeler: Çene altı (gıdı) yağlanması, boyun ve yüz bölgesinde cilt gevşekliği, kol ya da iç bacak.
Vaser Liposuction (Ultrasonik)

3- Vaser Liposuction (Ultrasonik)

En modern liposuction yöntemi olan Vaser Liposuction ismi çok fazla telaffuz edilmese de aynı zamanda en çok kullanın Liposuction yöntemidir. Bu yöntemde ses dalgaları yardımı ile vücut içerisindeki yağlar parçalanır ve parçalanan yağlar sıvı hale gelir. Çok küçük kanüller (metal boru) yardımı ile yağlar çekilerek vücuttan uzaklaştırılır. 1 gün istirahat tavsiye edilir ve 4 gün içerisinde hasta normal sosyal hayatına geri dönebilmektedir. Burada kullanılan kanüllerin çapı çok küçük olduğu için iz neredeyse hiç kalmamaktadır. Alınan bölgede klasik yöntemin aksine bir daha yağlanma görünmez. Bu sebeple tercih edilecek estetik cerrahın çok başarılı olması gerekir.
Vaser Liposuctionın uygulandığı bölgeler: Özellikle karın kasları gibi detay ortaya çıkarılmak istenen kasların ortaya çıkarılmasını sağlayan bir uygulamadır. Karın, bel, kalça, basen, popo, bacak, kol.
Liposuction Yaptıranların Yorumları

Liposuction Yaptıranların Yorumları

Liposuction konusunda memnuniyet oranı %50’ye – %50 diyebiliriz. Bunun da en büyük etkenleri şu şekilde listeleyebiliriz:

1-Uygulayan Estetik cerrah:

Kimi estetik merkezleri daha fazla sayıda operasyon yapabilmek ve kar marjını arttırabilmek için tecrübesi daha az doktorları tercih etmekte. Ya da doktorlar diğer operasyona geçebilmek adına hızlıca operasyonu tamamlamaya çalışıp detaya girmemektedirler.

2- Uygulanan Yöntem:

Klasik Liposuctionda kullanılan cihazlar daha uygun fiyatlı olması sebebi ile hala bazı merkezlerde bu yöntem kullanılmaktadır. Fakat daha modern olan Vaser Liposuction hem daha kalıcı hem de daha başarılı sonuçlar ortaya çıkarmaktadır. Bu sebeple son zamanlarda uzmanlar tarafından özellikle Vaser Liposuction tavsiye edilmektedir.

3- Bilinçsiz Bir Planlama:

Sadece maliyeti düşük tutmak için ya da yeterli tecrübeye sahip olmayan kişiler tarafından bir planlama yapmak vücutta estetik bir görüntüden uzak bir sonuç ortaya çıkmasına sebep olabilir.

4- Yanlış Beslenme:

Operasyon sonrasında aşırı yağlı ve sağlıksız beslenme vücut şeklinde deformelere sebep olabilmektedir. Yağlanma yapmayan Vaser Liposuction operasyonunu örnek olarak alırsak karın bölgesinde yağ aldırmış bir kişi aşırı beslenme eğilimi gösterirse karın bölgesi zayıf kalır fakat belden yağlanma olur bu da vücutta görsel olarak memnuniyetsizliğe sebep olacaktır

5- Beklentiyi Çok Yüksek Tutmak:

Yağ aldırma yapılan bölgenin incelmesine ve var olan kasların ortaya çıkmasını sağlamaktadır. Fakat hiç spor yapmamış bireylerin operasyon sonrası sixpack diye tabir edilen karın kaslarına kavuşmaları beklemek büyük bir yanılgı olacaktır.

Yapılan araştırmalar sonucunda yukarıdaki maddelere dikkat ederek Liposuction operasyonu olan hastaların %99 oranında memnuniyet sağlandığı görülmüştür.

En İyi Liposuction Merkezleri

Op. Dr. Leyla Arvas

Op. Dr. Leyla ARVAS

Listemizin ilk sırasında dünyaca ünlü Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Dr. Leyla Arvas yer almakta. Kendisi 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. Dr. Leyla Arvas doktorasının ardından estetik cerrahi alanına yönelmiştir. Ayrıca dünyaca ünlü mikrocerrahi merkezlerinden biri olan Tayvan Chang Gung Memorial Hastanesi’nde, mikrocerrahi eğitimi aldı.

Dr. Leyla Arvas Japonya ve İspanya başta olmak üzere birçok farklı ülkede çalışmalarını sürdürmüştür. Ayrıca Barselona’da meme, yüz estetiği ve vücut estetiği konularında aktif olarak çalıştı. Aynı zamanda birçok Avrupa şehrinde seminerlere katılmıştır.

Op. Dr. Leyla Arvas, vücut şekillendirmede VASER teknolojisini kullanarak Liposuction operasyonunu gerçekleştirmektedir. Özellikle daha atletik bir görünüm isteyen uygun adaylar için uygulanan “High Definition Liposculpturing” özel ilgi alanlarından biridir.

Op. Dr. Leyla Arvas Liposuction fiyatları 20.000 TL ve 60.000 TL arasında değişiklik gösteriyor. Sizlerde telefon ya da web siteleri üzerinden kendileri ile iletişime geçerek daha detaylı bilgi alabilir ve randevu ayarlayabilirsiniz.

www.drleylaarvas.com

Adres: Harbiye Mahallesi Abdi İpekçi Cad. Park Apt. No:19-1 Kat:2 Nişantaşı / Şişli / İstanbul

Telefon: +90 (546) 889 55 24

Telefon: +90 (212) 241 46 24

Mail: info@drleylaarvas.com

 

Op. Dr. Ekrem KESKİN

Op. Dr. Ekrem KESKİN

Kendileri Liposuction alanında ABD’de eğitim almış ve birtakım önemli araştırmalara katılmış bir estetik ve rekonstrüktif cerrahıdır. Liposuction tedavilerinin yanı sıra hastalarına yüz, burun ve meme estetiği gibi alanlarda da hizmet vermektedir. Aynı zamanda Dr. Ekrem’de hastalarında Vaser Liposuction tedavisini kullanan hekimlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Kendi alanında gelişmeleri sürekli takip edebilmek adına, birçok seminere katılan Dr. Ekrem, hastalarına daha kaliteli hizmet ve tedavi verebilmek için kendini bu alanda sürekli geliştirmeye devam ediyor.

Bu alanda birçok ulusal ve uluslararası yayınlarda kendi makaleleri de olan Dr. Ekrem, en son teknoloji ve tekniği hastaları ile buluşturup, hasta memnuniyetini en üst seviyede tutmayı amaçlıyor. Ortalama olarak 22.000 TL’den başlayan Liposuction fiyatlarının kişiden kişiye ve bölgeden bölgeye değişiklik gösterebiliyor. Dolayısıyla doğru ve net bir fiyat için ön muayene gerekli olmaktadır. Sizlerde telefon ya da web siteleri üzerinden iletişime geçerek detaylı bilgi alabilir ve randevu ayarlayabilirsiniz.

Adres: Bağdat Caddesi No:231/1 Tinsel Apartmanı – Göztepe – Kadıköy / İstanbul
Telefon: +90 (533) 930 22 22
Mail: bilgi@ekremkeskin.com
Op. Dr. Bülent CİHANTİMUR

Op. Dr. Bülent CİHANTİMUR

Listemize devam ederken karşımıza Dr. Bülent Cihantimur çıkıyor. Kendisi Dr. B. olarak da bilinen Dr. Bülent, dünya genelinde tanınan bir estetik ve rekonstrüktif cerrahi uzmanıdır. Kendi geliştirmiş olduğu estetik teknikler ile adından sıkça söz ettiren Dr. Bülent, Liposuction alanında da gerçekten son derece önemli bir cerrahtır. Geliştirmiş olduğu tekniklerden birisi olarak karşımıza çıkan “Cihantimur Yağ Transfer Sistemi”, Liposuction alanında önemli bir yenilik olarak görülmektedir.

Aynı zamanda birçok uluslararası kongre ve seminerlere de katılım gerçekleştirip, bu alandaki gelişmeleri çok yakından takip ediyor. Dr. B. Liposuction tedavilerinin yanı sıra burun estetiği, kol-bacak-yüz estetiği gibi birçok alanda da hastalarına hizmet vermekte. Bu alanlarda da kendi tekniklerini uygulamakta ve hastalarına Estetik International bünyesinde hizmet vermeye devam etmektedir.

Dr. Bülent Liposuction fiyatları ortalama 35.000 TL ve 90.000 TL arası değişmekte. Sizlerde kendiniz için uygun tedavi yöntemi ve doğru fiyat bilgisini öğrenmek için iletişime geçip bilgi alabilirsiniz. Gerçekleştirilecek ön muayene sonrası daha doğru bir fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Adres: Fulya Mahallesi, Büyükdere Cad. No:80 – 34394 Mecidiyeköy/İSTANBUL
Tel: 444 77 07
Tel: +90 (532) 378 3845
Mail: form@drb.com.tr

isveç klinik

İsveç Klinik

Önemli estetik merkezlerinden olan İsveç Klinik, hastalarına sadece tedavi hizmeti vermiyor, aynı zamanda hasta konforunu da üst seviyede tutmayı başarıyor. Uluslararası Estetik ve Plastik Cerrahi Topluluğu’na dahil olan klinik, alanında uzman doktor kadrosuyla Vaser Liposuction ve Vaser Hi-Def Liposuction gibi gelişmiş teknikleri de kullanmaktadır.

Hizmet kapsamlarını yalnızca Liposuction ile sınırlı bırakmayan klinik, hastalarına aynı zamanda yüz estetiği, göğüs estetiği, popo estetiği ve ameliyatsız estetik alanlarında da tedavi hizmetlerini sunmaya devam ediyor. İsveç Klinik karşımıza, bilimsel ve niteliksel kalite anlayışı ve performansı ile hastalarının memnuniyetini en üst düzeye çıkaran bir klinik olarak çıkıyor.

Sizlerde Liposuction ve diğer estetik uygulamaları hakkında daha detaylı bilgi için İsveç Klinikten randevu ayarlayabilir ve çok daha sağlıklı cevaplar alabilirsiniz. Gerçekleştireceğiniz ön muayene sonrası kararlaştırılan teknik ve planlamalara göre, Liposuction fiyatları konusunda net bir rakam elde edebilirsiniz.

Adres: 19 Mayıs Caddesi Dr. Hüsnü İsmet Öztürk Sokak, Şişli Plaza E Blok 1F/6, 34360 Şişli/İSTANBUL
Tel: +90 (212) 215 55 35
Tel: +90 (532) 059 81 15
Mail: randevu@isvecpoliklinik.com

milano klinik

Milano Klinik

Listemize Milano Klinik ile devam ediyoruz. Milano Klinik, Türkiye’nin saygın estetik merkezlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Alanında uzman doktor kadrosuyla, hastalarına iyi tedavi imkanları sunan klinik, Liposuction alanında da gelişmiş teknolojileri kullanıyor. Estetik ve plastik cerrahi alanında hastalarına doğru tanı ve tedavi hizmetlerini sunarak hasta memnuniyetini ön planda tutmaya devam ediyor.

Milano Klinik yalnızca Liposuction alanında değil, aynı zamanda göğüs estetiği, karın germe estetiği, burun estetiği ve popo estetiği alanında da hizmet veriyor. Klinikten ayarlayacağınız randevu sonrası ön muayenede daha detaylı bilgi elde edebilme şansına da sahip olabilirsiniz.

23.000 TL’den başlayan Liposuction fiyatları, kişiden kişiye ve uygulanacak olan tekniğe göre değişebilmektedir. Gerçekleştireceğiniz ön muayene sonrası, sizlerde Liposuction fiyatları hakkında daha net bir yanıt alabilirsiniz. Dilerseniz telefon ya da web siteleri üzerinden iletişime geçerek Milano Klinikten Liposuction fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilir ve randevu ayarlayabilirsiniz.

Adres: Teşvikiye mah. Hakkı Yeten caddesi No:11 Center:1 Kat:5 No:9 Terrace Fulya Residence
Telefon: +90 (505) 044 41 30
Telefon: +90 (212) 215 55 70
Mail: info@milanoklinik.com

liposuction fiyatları

Liposuction Fiyatları

Liposuction Merkezleri Fiyatları
Resit Burak Kayan 12.000TL
Esra Celik 12.000TL
Sedat Bas 12.000TL
Derya Aytop 12.000TL
Oguz Corturk 13.000TL
Yunus Dogan 13.000TL
Serif Yavuz 14.000TL
Alper Mete Ugurlu 14.000TL
Altan Yucetas 15.000TL
Ersin Gönüllü 17.000TL
Ayse Ozturk 18.000TL
Serhat Tuncer 18.000TL
Ahmet Dilber 18.000TL
Osman Senel 19.000TL
Ayhan Turhan 20.000TL
Esra Bilgen 20.000TL
Ali Mezdegi 21.000TL
Tahsin Görgülü 22.000TL
Resat Aktas 22.000TL
Ekrem Keskin 22.000TL
Semih Gok 23.000TL
Alper Tuncel 23.000TL
Mehmet Surmeli 23.000TL
Milano Klinik 23.000TL
Bilgen Katipoglu 23.000TL
Serkan Balta 23.000TL
Dr Serbülent 23.000TL
Gokhan Beyhan 28.000TL
Metin Kerem 30.000TL
Kamran Efendioğlu 30.000TL
Tayfun Turkaslan 30.000TL
Engin Öcal 30.000TL
Yucel Sarialtin 30.000TL
Huseyin Kandulu 35.000TL
Leyla Arvas 35.000TL
Estetik Cerrahi 35.000TL
Aylin Bilgen 35.000TL
Turker Ozyigit 35.000TL

 

Liposuction Fiyatlarını Etkileyen Faktörler

Yukarıda sizlere ülkemizdeki bazı cerrahların liposuction işlemlerinde aldığı fiyatları vermiştik. Bu noktada birçok kişi bu fiyatların neye göre belirlendiğini merak etmektedir. Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki sizlere vermiş olduğumuz fiyatlar belli bir aralığı göstermekteydi. Estetik operasyonlarında kesin bir fiyatı bizlerin vermesi çok da yerinde olmayacaktır. Bunun nedeni Liposuction fiyatlarını belirleyen bazı faktörlerin vardır ve fiyatlar da bu faktörlere göre değişim göstermektedir. Dilerseniz bu faktörlerden bahsedelim.

  1. Liposuction fiyatlarını belirleyen faktörlerin başında, liposuction operasyonun yapılacağı bölgeler gelmektedir. En çok liposuction yapılan bölgeler kadınlarda en başta karın ve çevresi olmak üzere, sırt, bel, kalça ve bacak içiyken, erkeklerde ise genellikle meme bölgesi, kol, gıdı bölgesi ve diz içidir. Yapılacak olan alanın büyüklüğü değişeceği için alınacak yağ miktarı fazlaysa otomatik olarak liposuction fiyatları da değişecektir. Unutmamak gerekir hasta birden fazla bölgeye de liposuction yaptırabilir ve buna göre bir fiyat ödemiş olur.
  2. Liposuction fiyatlarında operasyonu yapacak olan doktor çok önemli bir faktördür. Cerrahınızın ücreti de tecrübesine ve görev yaptığı bölge veya şehre göre de değişecektir. Eğer cerrahınız çok deneyimli ve rağbet gören birisiyse, belli ki daha çok ücret talep edecektir. Şehrin hayat pahalılığı yüksek olan bölgelerinde liposuction ücretlerinin de yüksek olması beklenir.
  3. Gelelim asıl önemli olan bir diğer faktöre. Liposuction operasyonunuzda kullanılacak olan teknik, liposuction fiyatlarını büyük oranda belirlemektedir. Klasik Liposuction, Lazer Liposuction ve Vaser Liposuction uygulamaları arasında doğal olarak bir fiyat farkı bulunmaktadır. Güncel ve son teknolojiye bağlı teknikler geçireceğiniz operasyonun maliyetini arttırsa da aynı zamanda operasyon sonrası karşılaşacağınız sonucu daha da mükemmele yaklaştırırken, iyileşme sürelerini de inanılmaz derecede azaltmaktadır.

Siz değerli okurlarımıza Liposuction Klinikleri ve Fiyatları hakkında yazdığımız bu yazımızda, Liposuction fiyatlarını belirleyen faktörleri de aktarmış olduk. Sizler de operasyonlarınız için yapacağınız araştırmalarda bu faktörleri göz önünde bulundurduğunuz takdirde daha kaliteli hizmetler alabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.