Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Uzun Ömürlü ve Hızlı Şarjlı En İyi Powerbank Markaları ve Fiyatları

Uzun Ömürlü ve Hızlı Şarjlı En İyi Powerbank Markaları ve Fiyatları
A+
A-

Kullanıcıların Tercihi Uzun Pil Ömürlü En İyi Powerbank Markaları ve Fiyatları

Akıllı cihazlar hayatımıza girdiğinden beri onlar için üretilen aksesuarlar da önem kazandı. Örneğin cep telefonu olmadan yaşamayı şu an düşünemiyoruz. Aynı zamanda telefon alırken de en çok pil gücüne bakıyoruz. Akıllı telefonlar fazla şarj tüketimi yaptığı için gün ortasında yarı yolda kalma şansımız yüksek. Dolayısıyla telefon alırken yanına ekstradan aldığımız powerbankler hayat kurtarıcıdır. Hem taşınabilir olması hem de uzun ömürlü kullanım sağlamaları powerbankleri cezbedici yapıyor. Bugün siz değerli okurlarımız için uzun ömürlü ve hızlı şarj destekli en iyi powerbank markalarını listeledik. Sizler de akıllı telefonunuz için powerbank almak istiyorsanız ve karar veremediyseniz, bu yazımız tam size göre.

Powerbank Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

Her şeyden önce powerbank almaya karar verdiyseniz bir ön araştırma yapmanız şart. Sizin için powerbankte olması gereken özellikleri belirlemeniz gerekir. Örneğin bazı powerbankler aynı anda birden fazla cihazı şarj edebilirken kimisi yalnızca 1 adet cihazı şarj etmektedir. İki adet telefon kullanan birisi için ilk seçenek daha mantıklı olacaktır. Bir başka örnek vermek gerekise bazı powerbankler de hızlı şarj desteği vardır. Bu sayede çok kısa bir zaman içerisinde telefonunuzu yeterli miktarda şarj edecektir. Powerbank alırken mAh gücüne dikkat etmelisiniz. Özellikle alacağınız powerbankin gücü telefonunuzun pil değerinin en az 3 katı olmalı. Bu sayede telefonunuzu sıfırdan üç kere tam şarj edebilirsiniz.

  • Ttec 2BB178S 20.000 mAh Powerbank
  • Syrox PB107 Powerbank
  • Energizer Ultimate
  • Baseus Mini Ja
  • Hypergear Powerbank
  • Xiaomi Mi Powerbank 3

Ttec 2BB178S 20000 mah Powerbank

Ttec 2BB178S 20.000 mAh Powerbank

En iyi powerbank markaları listemizin ilk sırasında uzun yıllardır akıllı cihazlar için aksesuar üreten bir firma var. Ttec marka bu powerbankin en cazip yanı pil kapasitesi. Tam 20.000 miliamperlik gücünün olması sizlere uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Aynı zamanda gayet kompakt ve şık tasarıma sahiptir. Bu sayede taşıması oldukça kolay bir hal alıyor. Ttec 2BB178S powerbankin piyasa fiyatı ise en ucuz 169 TL’den başlamaktadır. Fiyatlarda kur farklarından ötürü oynamalar bekleniyor.

Syrox PB107

Syrox PB107 Powerbank

En çok tercih edilen powerbank markalarından biri de kuşkusuz Syrox PB107. Bu powerbank modelini de 20.000 mAh’lik bir kapasiteye sahip. Aynı zamanda sade, şık ve taşınabilir bir tasarımla üretilmiş. Hızlı şarj desteği sunması da kullanıcı dostu olmasını gösteren bir özellik. Ancak kullanıcıların Syrox’u tercih etmesinde daha önemli bir noktada var. Bu model bir dijital ekran ile geliyor. Bu demek oluyor ki powerbankinizin şarj durumunu da dilediğiniz an kontrol edebilirsiniz. Önemli bir not olarak şunu da söylemeliyiz. Powerbankinizin şarjını doldurmak için mutlaka orijinal şarj aleti kablonuzu kullanınız. Aynı zamanda ilk kullanımda tam tamına 12 saat şarj etmelisiniz. Bu sayede daha iyi verim alacaksınız. Syrox PB107 piyasa fiyatı 200 TL civarında belirlenmiştir.

Energizer Ultimate Powerbank

Energizer Ultimate

Pil dünyasının lideri konumunda olan Energizer Ultimate serisi powerbank ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Tam tamına 20.000 mah kapasiteye sahip bir powerbank ile sevenlerin karşısına çıkmaktadır. Serinin bu modelinde mikro USB ve Type-C girişleri yer almaktadır. Quick charge özelliği ile ise 3o dakida %50 şarj imkanı sunuyor. Aynı zamanda cihaz aşırı güç koruması, aşırı sıcaklık koruması ve aşırı akım koruması gibi özellikleri de beraberinde getirmektedir. Bu sayede kullanıcıla güvenli kullanım imkanı verir. Rakiplerine göre fiyatı biraz daha pahalı olması eksi sayılabilecek bir özellik olabilir. Energizer Ultimate piyasa fiyatı 400 TL civarında değişmektedir.

Baseus Mini Ja 30000

Baseus Mini Ja 30.000

Listemizin dördüncü sırasında yer alan Baseus Mini Ja için tam bir fiyat performans ürünü diyebiliriz. Rakiplerine kıyasla 30.000 mah şarj kapasitesi ile karşımıza çıkıyor. Ayrıca barındırdığı pek çok özellik de onu en iyi powerbank markaları arasına sokuyor. Beraberinde getirdiği pek çok özellik avantajlarını, artı değerini arttırmaktadır. Ürün yüksek kaliteli malzemeden üretildiği için de darbeler karşı korunaklıdır. Cihazda tam tamına 8 adet koruma seviyesi vardır. Bu sayede aşırı ısınma, aşırı akım gibi tehlikelere karşı tam koruma sağlamaktadır. Üzerinde şarj yüzdesini gösteren bir dijital panel yok. Ancak 4 adet gösterge noktası hangi şarj aralığında olduğunuzu bilmenize yardımcı oluyor. Type-C bağlantı noktası destekleyen cihaz sadece telefon değil aynı zamanda Macbook’ları da şarj edebiliyor. Baseus Mini Ja powerbank piyasa fiyatı ise 346 TLden başlamaktadır.

Hypergear 16000

Hypergear 16.000 Powerbank

En iyi powerbank markalarına devam ederken Hypergear karşımıza çıkıyor. Bu sefer 16.000 mAhlık bir cihazdan bahsediyoruz. Kullanıcı yorumlarına baktığımız zaman olumlu yorumları toplamış gibi gözüküyor. Hızlı şarj desteği sunan cihaz daha bütçe dostu bir fiyat etiketine sahip. Cihazın üzerinde herhangi bir gösterge paneli yok. Ayrıca tüketiciler en çok cihazın boyutunun çok büyük olduğundan şikayet etmiş. Telefon kadar yer kaplaması günlük hayatta taşıma zorluğu sunabilir. Şayet yanınızda bir çanta taşıyorsanız bunun çok sorun olacağını düşünmüyoruz. Hypergear powerbank piyasa fiyatı ise 121 TL civarında değişmektedir.

Xiaomi Mi Powerbank 3 Pro

Xiaomi Mi Powerbank 3 Pro

Akıllı telefon piyasasında büyük sıçrama yapan Xiaomi, sadece telefon üretimi yapan bir firma değil. Laptoplardan, akıllı ev eşyalarına kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip. Hatta elektrikli scooter dahi üreten bir firma. Söz konusu teknoloji olunca dev firmanın bir powerbank üretmesi de pek anormal değil. Ürün iki farklı formatta geliyor. Bunlar; Mi Powerbank 3 ve Mi Powerbank 3 Pro. İki cihaz arasında 10.ooo mahlık bir fark olduğunu söylemeliyiz. Ayrıca fiyatı da rakiplerine kıyasla biraz daha pahalı. Pro modeli Type-C desteği sunarken 9 farklı koruma mekanizması ile kullanıcıya maksimum güven sunuyor. Ayrıca hızlı şarj desteği sunduğunu da söylemeden geçmeyelim. 400 gram ağırlığı olan Xiaomi Mi Powerbank 3 Pro piyasa fiyatı 666 TL civarında değişmektedir.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.