Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Robotik Saç Ekimi Yaptıranlar

Robotik Saç Ekimi Yaptıranlar
A+
A-

Robotik saç ekimi yaptıranlar her konuda ne kadar güzel bir süreç olduğunu ifade etmeye hızla devam ediyorlar. Her geçen gün robotik saç ekimi yaptıran kişi sayısında artış görülmektedir. Bunun en önemli nedeni ise hem doğal görünüm elde edilmesi hem de çok daha konforlu bir şekilde yapılmasıdır. Saç ekim cerrahisinde ayrı ve özel bir konuma sahip olan robotik saç ekimi, en bilinen ve uzmanlık gerektiren teknikler arasında yer alır. Buna istinaden robotik saç ekimi yaptıranlar hem artış göstermekte hem de memnuniyetlerini dile en güzel şekilde getirmektedir. Hata payı en düşük olan ve saç derisine hiçbir şekilde zarar vermeyen robotik saç ekimi, yaptıran kişilerin de yapan uzmanların da sonuçlarından çok memnun kaldığı bir süreçtir.

Robotik Saç Ekimi Nedir?

Robotik saç ekimi yaptıranlar ve bundan sık sık memnun kaldığını dile getirenler saçları çıkmaya başladığı zaman mutluluklarını daha fazla kişiyle paylaşmaktadır. Robotik saç ekimi adından da anlaşılacağı üzere daha tekniksel çalışılan bir süreçtir. Robotik saç ekiminde;

  • Teknoloji donanımı daha fazla devreye girer.
  • İşlemler çok daha verimli ve kısa sürede yapılır.
  • Hatalar minimuma indirilir.
  • Bölgede kayıplara yer verilmez.
  • Hem donör bölge hem de ekim bölgesi daha fazla koruma altına alınır.
  • Farklı teknikler ile birleştirilerek uygulanabilir.
  • Robotik saç ekimi yaptıranlar diğer tüm tekniklere nazaran daha fazla memnuniyet dile getirirler.
  • Robotik saç ekim tekniğinde diğer teknikler gibi uzun saatler boyunca beklemeye gerek kalmaz.
  • Donör bölgeden saç almak ve hedef bölgeye ekmek daha kısa sürer.
  • Rahat ve oldukça umut verici bir uygulamadır.

Hız kesmeden ve ara vermeden saç ekim teknolojisine en büyük katkıları sağlamakta olan robotik saç ekimi yaptıranlar her zaman memnuniyetini dile getirmektedir. Robotik saç ekim tekniği bölgeye en yakın olan saç telleri kullanılarak yapılır. Hangi alandan saç kökü alınması gerektiği ve hangi alana saçların daha detaylı şekilde ekilmesi gerektiği konusunda uzmanlık sağlar. Üstelik hem kök toplama hem de kanal açma işlemleri aynı anda yapılabilir.

Robotik saç ekimi yaptıranlar konulu makalemizin sonuna geldik. Yorumlar bölümüne merak ettiklerinizi yazabilirsiniz. Bu tarz makaleler için https://haberard.com/saglik/ sayfamızı güncel olarak takip edebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.