Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Kadınlar Saç Ekimi Yaptırmasın

Kadınlar Saç Ekimi Yaptırmasın
A+
A-

Kadınlar saç ekimi yaptırmasın gibi bir algıdan söz etmek aslında bilimsel olarak doğru değildir. Saçların yapısı, doğallığı, dolgunluğu ve güzelliği hem erkekler hem kadınlar için önemlidir. Ancak kadınlar saç konusunda her zaman erkeklere oranla daha fazla hassasiyet gösterirler. Daha dolgun daha parlak ve daha gür, dalgalanan saçlara sahip olmak isterler. Ancak kadın cinsiyetinde saç dökülmeleri, saç kırıklıkları ve saç kesen gibi sorunlar çok daha fazla meydana gelir. Stres ve öfkenin daha fazla hakim olduğu kadın bireylerinde saçlarla alakalı sorunlar daha fazla dikkat çekmeye başlar. Bu gibi durumlarda kadınlar da kelleşen ya da seyrekleşen bölgeleri kapatmak amacıyla saç ekim operasyonlarına katılabilirler. Bu nedenle kadınlar saç ekimi yaptırmasın gibi bir algı yanlış olacaktır. 18 yaşını dolduran, istek ve ihtiyacı olan her birey saç ekimi yaptırabilir.

Kadınların Saç Ekimi Yaptırması Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Kadınlar saç ekimi yaptırmasın tarzında görülen yorumlar yanlış algıya neden olan yorumlardır. Kadın cinsiyetinin saç ekim operasyonlarına katılmaması için hiçbir sebebi yoktur. Kadınlar;

  • Saç kayıplarını önlemek,
  • Saç dökülmelerinin önüne geçmek,
  • İyi bir saç analizine sahip olmak,
  • Seyrekleşen bölgelerde dolgunluk elde etmek gibi amaçlar doğrultusunda saç ekimi yaptırabilirler.

Kadınlar için en fazla tercih edilen saç ekim teknikleri arasında FUE tekniği yer alır. Daha kalıcı ve daha iyi sonuçlar elde edilmesine olanak sağlar.

Kadınlarda Saç Ekimi Öncesi ve Sonrası

Kadınlar saç ekimi yaptırmasın tarzında yorum yapan bireyler aslında operasyon sırasında iyi bir uzmana denk gelmeyen ve başarısız sonuçlar elde eden bireyler olabilir. Bu nedenle saç ekimi yaptırmak isteyen bayanlar öncelikle alanında uzman doğru bir hekimi seçmeli ve doğru tekniğin uygulandığından emin olmalıdır. Kadınlarda saç ekimi öncesinde fotoğraflama alınır ve operasyon sonrasındaki süreç before/after şeklinde ortaya serilir. Böylece operasyonun ne kadar başarılı olduğunu da fotoğraflar yardımıyla net bir şekilde görmek mümkün hale gelir. Kadınlarda saç ekimi öncesinde bir takım testler yapılır ve kan değerlerine bakılarak doğru teknik tercih edilir. Böylece herhangi bir sorun yaşamadan tüm süreç verimli geçirilir.

Kadınlar saç ekimi yaptırmasın adlı makalemizin sonuna geldik. Makalemizde en çok merak edilenleri sizler için yanıtladık.

Bu tarz makaleler için https://haberard.com/saglik/ sayfamızı güncel olarak takip edebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.