Dolar 32,5777
Euro 34,8293
Altın 2.419,06
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 19°C

Saç Dökülmesine Karşı En İyi Şampuan Markaları

Saç Dökülmesine Karşı En İyi Şampuan Markaları
A+
A-

Saç Dökülmesine Karşı En İyi Şampuan

Saç dökülmesi; belki de çağımızın en büyük sorunlarından birisidir. Kişisel sebeplerin yanı sıra sağlık sorunlarından dolayı saçı dökülen birçok insan bulunmaktadır. Saç dökülmesi yaşayanların bu sorunu çözmek adına etkili bir şampuan satın alması şarttır. Bu noktada, saç dökülmesine karşı en iyi şampuan hakkında tavsiye vermeden evvel saç dökülmesinin nedenleri hakkında sizi bilgilendirelim!

Saç Dökülmesi Neden Meydana Gelir?

Saç Dökülmesi Neden Meydana Gelir?

Saç dökülmesinin nedenlerinin başında stres gelmektedir. Stresli bir hayatınız varsa bir süre sonra saçlarınızın kendiliğinden döküldüğüne tanıklık edersiniz. Bunun yanı sıra, ilaç kullanımından dolayı da saçlarınız dökülebilir. Ayrıca, hormonal düzensizlikler başta olmak üzere fiziksel ve psikolojik gerginlikler, genetik yatkınlıklar gibi nedenlerden dolayı saçlarınızın döküldüğünü görebilirsiniz.

Saç dökülmesi; kendisini en kısa sürede göstermektedir. Bilhassa saçın uzama hızında bir yavaşlama olduğu takdirde etkin bir saç dökülmesinden bahsedebiliriz. Bunun yanı sıra, saçlarınızda cansızlaşma varsa da aynı sorunun varlığını ifade edebiliriz. Saçların cansızlaşması, sönükleşmesi, parlaklığının ortadan kalkması gibi belirtiler; büyük ihtimalle saç dökülmesini göstermektedir. Saçınız 2-3 cm’den daha çok uzamıyorsa da dökülme problemi sizi bulmuş demektir. Son olarak, aşırı kepeklenme problemi de aynı durumun varlığını gösterir.

Saç dökülmesi; yukarıda bahsettiğimiz sebeplerden dolayı ortaya çıkmakla beraber belirtilerle kendisini gösterir. Birçoğunun ciddi olmadığını söyleyebiliriz. Ancak, saç dökülme belirtileri, ciddi seviyelere geldiyse bir hastalığın varlığını işaret edebilir. Bu gibi hallerde, vakit kaybetmeden bir doktora gitmelisiniz. Aynı zamanda ciddi seviyelere gelen saç dökülmelerinde saç ekimi kalıcı sonuçlar sunmaktadır. Dilerseniz En İyi Saç Ekim Merkezi yazımızdan saç ekiminin detaylarını öğrenebilir, Saç Ekimi Fiyatları 2020 yazımızdan saç ekiminde güncel fiyatlara göz gezdirebilirsiniz.

Saç Dökülmesini Ortadan Kaldıracak Şampuan Tavsiyeleri

Saç dökülmesini etkili bir şampuan kullandığınız takdirde ortadan kaldırabilirsiniz. En azından, bu sorunun eskisi kadar hayatınızı etkilemesine izin vermezsiniz.

  • Vichy Saç Dökülmesine Karşı Etkili Şampuan
  • L’occitane Aromakoloji Onarıcı Şampuan
  • Babe Saç Dökülmesine Karşı Etkili Şampuan
  • La Roche Posay Kerium Saç Dökülmesine Karşı Etkili Şampuan
  • Kerastese Bain Prevention Saç Dökülmesini Önleyici Şampuan
  • Radix Saç Dökülmesine Karşı Etkili Şampuan
  • Yves Rocher Saç Dökülmesini Engelleyen Şampuan
  • Klorane Quinine Dökülmeye Karşı Etkili Şampuan
  • Revox Saç Dökülmesini Önleyen Şampuan
  • Phytocyane

Saç dökülmesine karşı en iyi şampuan olarak sıraladığımız bu markalara dilerseniz yakından göz atalım.

Vichy Saç Dökülmesine Karşı Etkili Şampuan

Vichy Dercos

Vichy Saç Dökülmesine Karşı Etkili Şampuan

Bilhassa saç dökülmesi yaşayan kadınların ilk tercihlerinden birisi olduğunu söyleyebiliriz. Çok hafif bir ürün olmakla beraber kısa sürede köpürmektedir. Kokusunun da çok iyi olduğunu ifade etmeliyiz. Şampuanın aynı zamanda yumuşatma etkisi gösterdiğini de eklemeliyiz. Ancak, bu şampuanın etkisini çok kısa sürede gösterdiğini söylemek mümkün değil! Belirli bir süre kullanmanız şart! Ardından, iyi sonuçlar aldığınızı siz de göreceksiniz.

L'occitane Aromakoloji Onarıcı Şampuan

L’occitane Aromakoloji

L’occitane Aromakoloji Onarıcı Şampuan

Özellikle sosyal medyada sıklıkla kendisine yer bulan bu şampuan; sizin için son derece doğru bir tercih! Kuru ve zarar görmüş saçlarınız varsa bu şampuanın onarıcı etkisinden faydalanabilirsiniz. Kullanımdan kısa süre sonra saçlarınızın canlandığını ve onarıldığını siz de göreceksiniz. Daha ışıltılı saçlara sahip olmak adına bu şampuanı tercih etmelisiniz. Esansiyel yağlardan ve amino asit türevlerinden meydana gelen karışımının diğer şampuanlara kıyasla fark yarattığını söyleyebiliriz. Kullanımın ardından daha pürüzsüz, yumuşak ve onarılmış saçlarınızın olduğunu siz de göreceksiniz. Saçınızı her şekilde dengeleyen ve besleyen bu şampuan sayesinde saç dökülmenizi en kısa sürede durdurmuş olacaksınız.

Babe Saç Dökülmesine Karşı Etkili Şampuan

Babe Anti Hair Loss

Babe Saç Dökülmesine Karşı Etkili Şampuan

Tedavi edici saç bakım ürünü sloganıyla market raflarındaki yerini alan bu ürün; mevsim geçişlerinde yaşamış olduğunuz saç dökülme sorununu kısa sürede sonlandırmaktadır. Islak saç ve saç derisine masaj yapılarak uygulanan bu şampuanın kullanımı da son derece basit! Birkaç dakika beklettikten sonra bol suyla duruladığınız takdirde işleminiz bitmiş olacaktır. Haftada iki veya üç kez uyguladığınız takdirde verimli bir sonuç elde edebilirsiniz. Bunun yanı sıra, günlük hayatta kullanmış olduğunuz hafif bir şampuan ile de kombin halinde kullanabilirsiniz.

La Roche Posay Kerium

La Roche Posay Kerium

La Roche Posay Kerium

Bu markanın kadınlar arasında son derece popüler olduğunu söylemeliyiz. Saç dökülmesine etkili şampuan ile beraber bakım kürünün de verilmesiyle beraber verimli bir kullanım vaat etmektedir. Şampuanı kullandıktan sonra etkilerini kısa sürede göreceksiniz. Hem saç dökülme oranınız azalır hem de saç telinize yoğunluk vermesiyle beraber çok daha hacimli saçlara kavuşursunuz.

Kerastese Bain Prevention

Kerastese Bain Prevention

Kerastese Bain Prevention

Dönemsel olarak saç dökülmesi yaşıyorsanız bu ürün tam size göre! Saç dipleriniz yağlı ise bu şampuan ile hem dökülme sorununu azaltabilirsiniz hem de saç diplerinin temizlenmesini sağlayabilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak, saç dipleri ve uçları arasındaki belirgin farklılıklar ortadan kalkmış olur. Ayrıca, fiyat performans oranı bakımından en iyi tercihlerden birisi olduğunu söylemeliyiz.

Radix Saç Dökülmesine Karşı Etkili Şampuan

Radix Anti Hair Loss

Radix Saç Dökülmesine Karşı Etkili Şampuan

Uzun süreli kullanımın ardından etkisini görebileceğiniz bir ürün olarak dikkat çekmektedir. İlk üç yıkamanın ertesinde saç dökülme sorununuzun ortadan kalktığını siz de göreceksiniz. Losyon ile beraber satılan şampuandan tam anlamıyla faydalanmak istiyorsanız hem losyon hem de şampuanı bir arada kullanmalısınız. Şampuanın yalnızca saç dökülmeyi önlemesi söz konusu değil! Saçınızda hayran kalacağınız bir dolgunluk hissini de sizlere katmış oluyor. Buna ek olarak, losyon kullanımının ardından saçınızın yağlanması da mümkün değil!

Davines Natureltech Energizing Shampoo

Davines Naturaltech Energizing

Davines Naturaltech Energizing Shampoo

Gür ve kalın telli saçlarınız varsa yukarıda anlattığımız sebeplerden dolayı saç dökülmesi sorunu yaşayabilirsiniz. Bu noktada, ilk birkaç yıkamada etkisini gösterecek türden bir ürün arıyorsanız bu şampuan tam size göre! Üstelik son derece hoş bir kokusu da bulunuyor. Dökülmeyi önlemesine ek olarak saçlarınızın kısa sürede canlanmasını da sağlıyor.

Yves Rocher Saç Dökülmesini Engelleyen Şampuan

Yves Rocher Anti Chute

Yves Rocher Saç Dökülmesini Engelleyen Şampuan

Bu markanın bitkisel içerikli şampuanı ile size son derece faydalı olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Ancak, diğer şampuanların aksine uzun süreli olarak kullanmanız gerekiyor. İçeriğinde bulunan beyaz acı bakla; dökülmeyi azalttığı gibi saçların beslenmesine de katkı sağlıyor. Bir başka deyişle, saç oluşumunu da destekliyor.

Klorane Quinine Dökülmeye Karşı Etkili Şampuan

Klorane Quinine

Klorane Quinine Dökülmeye Karşı Etkili Şampuan

Sosyal medyada bu ürünün mucizevi olduğuna dair birçok yorum okuyabilirsiniz. Gerçekten de saç dökülme sorununuzu en kısa sürede geçirecek türden bir şampuandır. Saç diplerinize masaj yaptıktan sonra 2-3 dakika beklemeli ve ardından saçlarınızı yıkamalısınız. Sonuç olarak, daha parlak ve sağlıklı saçlara sahip olmak isteyenler için kesinlikle doğru bir tercih olacağını ifade edebiliriz.

Revox Saç Dökülmesini Önleyen Şampuan

Revox At Kuyruğu

Revox Saç Dökülmesini Önleyen Şampuan

Tamamen bitkisel içerikten meydana gelen bu şampuanın formülünde bulunan maddelere hayran kalacaksınız. Organik bezelye başta olmak üzere Pinot Noir adlı İsviçre üzümü gibi çok sayıda madde bulunuyor. Bu sayede, dökülme sorunlarınıza en kısa sürede son veriyor. Buna ek olarak, saçınızı her anlamda daha canlı hale getiriyor. Bilhassa boyamadan kaynaklı yıpranmış saçlar için en iyi tercihlerden birisi olacağını söyleyebiliriz. Ancak, bu şampuanı satın almak için kesenin ağzını açmalısınız.

Phytocyne Densifying Treatment

Phytocyane Densifying Treatment

Phytocyane Densifying Treatment

Kadınlarda saç dökülmesinin birçok sebebi bulunuyor. Hamilelik, yetersiz beslenme, stres, yorgunluk derken birçok faktörün hayatınızda olması bir süre sonra saçlarınızın dökülmesine sebebiyet vermektedir. Bu noktada, kadın tipi saç dökülmeleriniz için özel olarak tasarlanmış Phytocyane adlı şampuanı kullanabilirsiniz. Yoğun formüllü yapısı ile hem saç dökülmesini hem de yaşlanmayı önlemektedir. Bu şampuan sayesinde çok daha güçlü ve onarılmış saçlarınız ile hayatınızdaki tüm sorunları ortadan kaldırabilirsiniz. B6 vitamini başta olmak üzere Gingko Biloba ve kınakına ağacından meydana gelen içeriğine kesinlikle hayran kalacaksınız. Sonuç olarak, bu şampuan hem saçlarınızın dayanıklılık seviyesini arttırıyor hem de hücre metabolizmasını aktive ediyor.

Yukarıda adlarını verdiğimiz şampuanlar ile saç dökülmesi sorununuza etkili bir çözüm bulabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.