Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

4000 Greft Saç Ekimi Video

4000 Greft Saç Ekimi Video
A+
A-

4000 Greft Saç Ekimi Video ve Saç ekim merkezleri 4000 greft saç ekimi video görüntüleri ile saç ektirmek isteyen hastalarına bu süreç hakkında bilgi verir. Saç ekimine dair merak ettiğiniz bütün sorular, videolu anlatımlar ile yanıtlanır. Uygulamayı birebir gösteren videolar hastalarda uygulanan işlemler sırasında çekilir ve tamamı ile gerçektir. Saç ektirmeyi düşünüyorsanız ihtiyacınız olacak ideal uygulamayı canlı görebilmek için 4000 greft saç ekimi video görüntülerinden yararlanabilirsiniz.

Greft kelimesi, saç kökleri ile köklerin cunda bulunan bir miktar deri parçasını ifade eder. Bir greft üzerinde yaklaşık olarak 2 ya da 3 adet saç teli bulunur. Buradan yola çıkarak 2000 adet greft denildiğinde toplamda 4000 ya da 5000 saç telinden bahsedildiği sonucuna ulaşabilirsiniz. Birçok durumda hastalarda çok beklenmedik bir sorun olmadığı durumlarda ideal greft sayısının 4000 olduğu var sayılır. 4000 greft saç ekimi video görüntüleri bütün greftlerin ekim bölgesine nasıl yerleştirildiğini detaylı bir şekilde aktarır. Saç ekim videolarını izlediğiniz taktirde greftlerin baş bölgesine nasıl yerleştirildiğini daha detaylı bir şekilde görebilirsiniz.

İdeal Saç Ekiminde Kaç Greft Olmalı?

Saç ekimi öncesinde yapılacak muayenede hastalar için kaç adet greftin gerekli olacağı tespit edilir. Bu aşamada hastalar için en uygun greft sayısına işlemi yapacak olan doktor karar verir. Ardından gerekli olacak greftin yine hastanın sağlıklı saç bölgesinden elde edilip edilemeyeceğinin tespiti yapılır. Bütün inceleme ve değerlendirmeler bittikten sonra hastada saç ekim uygulamalarına geçilir.

Saç Ekim İşlemlerinde Greft Hesaplama

4000 greft saç ekimi video çekimleri standart saç ekim uygulamaları baz alınarak çekilir. Bunun dışında hastalarda gerkli olacak greft s ayısı çok daha az ya da fazla olabilir. Saç ekim uygulamalarında işlem sonrasında hastaların doğal bir görünüme sahip olabilmeleri için greftlerin mükemmel ve kusuruz bir şekilde yerleştirilmesi gerekir. Bu konuda en ideal ölçü santimetrekare başına 25 ya da 30 adet greftin yerleştirilmesidir. Saç ekim uygulamalarında greftler yerleştirilmeden önce;

  • Hastanın hayal ettiği görünüm hakkında bilgi alınır.
  • Saç ekim bölgesinde uygulama sonrasında oluşacak yoğunluk önceden var sayılarak hareket edilir.
  • Yerleştirilecek toplam greft sayısının bölgede yeterli yoğunluğu sağlayıp sağlayamayacağı değerlendirilir.
  • Hastanın baş bölgesinin uygun görülen greft sayısını verimli şekilde kabul edip etmeyeceği test edilir.

Bir dizi test ve incelemenin ardından bütün sonuçların olumlu olması halinde, greftlerin uygun bölgelere yerleştirilmesi işlemine başlanır.

makalemizin sonuna, Bu tarz makaleler için https://haberard.com/saglik/ sayfamızı güncel olarak takip edebilirisiniz

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.