Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

Elâzığ Medical Park Hastanesi Saç Ekimi Fiyatları

Elâzığ Medical Park Hastanesi Saç Ekimi Fiyatları
A+
A-

Elâzığ Medical Park Hastanesi saç ekimi fiyatları hastalara uygulanacak greft sayısına göre netleştirilir. Hastalarda saç ekiminin yapılacağı alan incelenir ve toplam kaç adet grefte ihtiyaç olduğu tespit edilerek fiyatlandırmalar yapılır. Saç ekim uygulamalarında güncel fiyatlar hakkında bilgi almak için Medical Park Hastanesi saç ekim merkezinden randevu alarak ön muayeneye girebilirsiniz.

Saç ekim uygulamalarında normal kabul edilen hastalar için ön görülen greft sayısı 3000 ile 4000 arasında değişir. Seyrek dökülme durumlarında greftler seyrelen bölgeye yerleştirilir ve tek seans sonrasında saç ekimi işlemi tamamlanır. Saç dökülmesi eğer daha ileri boyutlarda ise bu durumda bu greft sayıları yetersiz kalır. Bununla birlikte uygulama seanslarının sayısı da artar. Kişiler saç ekimi muayenesine girdiklerinde konu hakkında detay öğrenebilir ve Elâzığ Medical Park Hastanesi saç ekimi fiyatları hakkında da bilgi alabilir.

Elâzığ Medical Park Hastanesi Saç Ekimi Detayları

Elâzığ Medical Park Hastanesi saç ekimi fiyatları her yıl güncellenmektedir. Hastane bünyesinde her dönemde en kalıcı sonuçların alınması için gerekli hizmet ve çalışmalar sürdürülür. Saç ekimi uygulamalarını tercih etmenin en önemli avantajları şu şekilde sıralanabilir;

  • Saç ekimi eğer profesyonel bir ekip araçlığı ile yapılırsa, başarı oranı son derece yüksek olur.
  • Sorunlu bölgede gerçekleştirilen saç ekim uygulamalarında kullanılan saç kökleri dökülmez. Dolayısı ile ömür boyu kalıcıdır.
  • Saç ekim uygulamasının en önemli avantajlarından birisi ekilen saçların uzamaya devam etmesidir.
  • Saç kim uygulamaları sırasında deride herhangi bir dikiş işlemi gerçekleşmez.
  • Uygulama sonrası ekim yapılan bölgelerde iz kalması söz konusu olmaz.
  • Hem erkekler hem de kadınlar tarafından tercih edilebilir.

Elâzığ Medical Park Hastanesi Saç Ekimi Uygulamaları Kimlere Yapılabilir?

Elâzığ Medical Park Hastanesi saç ekimi fiyatları hakkında bilgi aldıktan sonra saç ekimi için uygun randevuyu oluşturabilirsiniz. Saç ekim uygulamaları 18 yaşını dolduran ve ciddi bir sağlık problemi bulunmayan herkes tarafından tercih edilebilir. Saç ekimi uygulamasını yaptırmak isteyenler hastane ile iletişime geçtikten sonra ön muayene için hazır bulunmalıdır. Girecekleri bu muayene sonrasında uygulamanın kendilerine yapılıp yapılmayacağı konusunda daha doğru bilgiye sahip olabilirler.

Bu tarz makaleler için https://haberard.com/saglik/ sayfamızı güncel olarak takip edebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.