Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 19°C

Perkutan Saç Yöntemi İle Saç Ekimi

Perkutan Saç Yöntemi İle Saç Ekimi
A+
A-

Perkutan saç yöntemi ile saç ekimi en çok tercih edilen yöntemler arasında yer alır. Alanında uzman saç ekim cerrahları tarafından uygulanmakta olan bu işlem sayesinde hayal ettiğiniz gür ve dolgun saçlara kısa zaman içerisinde kavuşabilirsiniz. Kellik, saçlarda sık dökülme ve seyrek görünüm hem erkekler hem de kadınlar için oldukça can sıkıcı bir durumdur. Bu nedenle kısa süre içerisinde istenilen tarzda bir saç görünümüne kavuşmak ve saçların eskisinden çok daha sağlıklı görünmesini sağlamak adına sizler de uzmanların elinden perkutan saç yöntemi ile saç ekimi tedavisi alabilirsiniz. Böylece hem zedelenen özgüven yerine gelecek hem de saç dökülmesine karşı etkili bir çözüm elde etmiş olacaksınız.

Perkutan Saç Yöntemi İle Saç Ekimi Nasıl Olur?

Perkütan saç yöntemi ile saç ekimi yaptırmak oldukça konforludur. İnce uçlu ve safir kanal açma cihazları kullanılarak saç derisinde kanallar pratik bir şekilde açılır. Ardından:

  • Saçların doğru açıları ayarlanarak yön değiştirmelerine engel olunur.
  • Küçük kanallar açılarak greftler enseden ya da farklı bir alandan alınır.
  • Homojen bir şekilde dağılım yapılır ve mikro motorlar kullanılarak greftler tek tek özellikle alınır.
  • Tek bir seansta 6 bin adet kadar greft elde edilir.
  • Her santimetrekareye 50 ile 100 arası greft ekilir.
  • İşlemler yaklaşık olarak 5 ile 8 saat arasında sürer.
  • Lokal anestezi altında yapılan işlem sonrasında hasta sosyal yaşantısına dönüş yapabilir.
  • Bu yöntemde hasta lokal anestezi sayesinde hiçbir şekilde ağrı, acı hissetmez.
  • Perkutan saç yöntemi ile saç ekimi sık, yoğun ve doğal bir görünüm elde etmeyi sağlar.
  • İyileşme süreci oldukça konforlu geçer.

Perkutan Saç Yönteminde Başarı Oranı Nedir?

Yaptıran herkes tarafından en çok merak edilen sorulardan biri perkütan saç yöntemi ile saç ekimi başarı oranıdır. Teknik olarak en fazla kullanılan teknikler arasında yer alır. Başarı oranı hem yaptıranların gözlemi hem de uzmanların gözlemine göre %100 oranındadır. İyileşme sürecinden itibaren saçlar çıkmaya başlar. Diğer tüm saç ekim yöntemlerine nazaran %30 oranında daha fazla başarıya sahip olduğu bilinir.

Perkutan Saç Yöntemi İle Saç Ekimi konulu makalemizin sonuna geldik. Yorumlar bölümüne merak ettiklerinizi yazabilirsiniz. Bu tarz makaleler için https://haberard.com/saglik/ sayfamızı güncel olarak takip edebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.