Dolar 32,4020
Euro 34,8136
Altın 2.435,15
BİST 9.983,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 18°C

En İyi Aksiyon Kamerası Modelleri Listesi

En İyi Aksiyon Kamerası Modelleri Listesi
A+
A-

En İyi Aksiyon Kamerası

En iyi aksiyon kamerası modelleri kişilerin günlük hayatlarında en iyi fotoğraf ve görüntü alabilecekleri bir çeşit görüntüleme sistemleridir. Tüm açık hava maceraları bu görüntüleme sistemleri ile yakalanabilmektedir. Yüzlerce farklı modellerde aksiyon kameraları bulunmaktadır. Bu kameralar çeşitli özellikleriyle birbirinden ayrılmaktadır. Her biri birbirinden farklı özelliklere sahip olan, birbirinden donanımlı kameralar arasında kişiler kendi ihtiyaçlarına yönelik olarak tercihlerini yapabilirler.

Aksiyon Kamerası Nasıl Kullanılır?

Aksiyon Kamerası Nasıl Kullanılır?

Aksiyon kameraları her yere monte edilebilir bir şekilde özel tasarımlara sahiptir. Minimal boyutlardadır ve oldukça hafiftir. Yüksek çözünürlüğe sahip olan bu kameralarda geniş açılı lensler kullanılmaktadır. Çubuklara, kasklara takılabilmektedir. Kullanıcılar su altı dalışlarında dahi kullanabilmektedir. Kişiler kafa bandı, tripot gibi araçlarla birlikte oldukça farklı çekimler elde edebilirler. Günlük aktivitelerde, hayvan çekimlerinde, bisiklet gezilerinde, rafting gibi çeşitli macera etkinliklerinde aksiyon kameraları kullanılmaktadır. Yapıları itibariyle oldukça dayanıklı kameralardır.

Aksiyon kameraları birbirinden farklı aparatlar sayesinde vücudun çeşitli bölümlerine ve tehlikeli çekim alanlarına takılabilmektedir. Gerek su altlarında gerekse gökyüzünde kaliteli görüntüler elde edilmesine olanak tanır. Mini ekranları, hafif yapıları ile birlikte kullanıcılarına kullanım kolaylığı sağlayan kameralardır. Aksiyon kamerası alırken dikkat edilmesi gereken önemli noktaları depolama alanı ve görüntü kalitesidir. İyi bir aksiyon kamerasının yüksek çözünürlüğe sahip olması gerekir. Dahili mikrofon, wi-fi gibi özelliklerde aksiyon kameralarında aranılan özellikler içerisinde yer edinir.

Kingboss SL - D215 Aksiyon Kamerası

Kingboss SL- D215 Aksiyon Kamerası

En iyi aksiyon kamerası çeşitleri içerisinde yerini alan Kingboss aksiyon kamerası aynı zamanda uygun fiyatlı olması ile birlikte kişiler tarafından tercih ediliyor. Üstün çözünürlük ve yüksek görüntü kalitesi ile birlikte sektörde fark yaratan bir kamera olarak yerini almaktadır. 2160 piksele kadar görüntü kaydedebilen bir kameradır. Boyutları oldukça küçük olan bu kamera ile birlikte kayıt yapmak çok daha kolay. 4k Ultra HD 1080p ve 60 FPS videolar çekilebilmesine olanak sağlamaktadır. Aynı zamanda kolay kullanılabilen bir ara yüze sahip olması, Türkçe dil desteğinin olması kişilere kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Su geçirmez özelliği ise 30m’ye kadardır.

Piranha Aksiyon Kamerası

Piranha Aksiyon Kamera

1125 Aciton Cam HD 1080 Full HD 12MP modeli kalitesi ve uygun fiyatı ile fark yaratmaktadır. Piranha markası genel olarak kaliteli ve ucuz teknolojik ürünleri ile bilinmektedir. 1125 Action Cam modeli ise kullanıcılara 1080 piksellik Full HD çözünürlük sunmaktadır. Fiyat performans açısından oldukça donanımlı bir kamera olma özellikleri ile tercih edilmektedir. 10 metreye kadar su geçirmez özellikleri bulunmaktadır. Hafif olması, boyutlarının küçüklüğü ile kullanım kolaylığı sağlıyor.

GoPro Hero8

GoPro Hero8

GoPro Hero8 GoPro markasının en çok satılan modellerinden biri olarak kişilerin karşısına çıkmaktadır. En iyi aksiyon kamerası çeşitleri içerisinde yerini almaktadır. Her aksiyon kamerasında olduğu gibi su geçirmez özelikleri ile ön plana çıkmaktadır. Aynı zamanda Hero8 modeli rüzgar gürültüsünü azaltıcı özellikleri ile de oldukça tercih edilmektedir. Spor ve fotoğraf tutkunları tarafından sıklıklar tercih edilmektedir. Özellikleri açısından kişilerin her ihtiyacını karşılayacak niteliklere sahiptir. 10 metreye kadar su geçirmez özellikleri sayesinde kullanıcılara kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

SJCAM SJ4000

SJCAM sj4000

4K video çekebilme özellikleri ile gözde bir ürün olan SJCAM Sj4000 sıklıkla tercih edilmektedir. Hareket algılama ve 30 metreye kadar su geçirmez özellikleri bulunmaktadır. Sj4000 ile kişiler 1 saate kadar video çekebilmektedir. 4x’e kadar zoom yapabilme özellikleri vardır. 16MP sensörü ile birlikte tam olarak fiyat-performans ürünüdür. Extrem sporcular tarafından tercih edilmektedir. Zoom yapabilme, su geçirmez ve 1 saatlik çekim yapabilme özellikleri sayesinde tercih edilmektedir. Macera aktivitelerinde kullanıcılara sağlığı avantajlarıyla ön plana çıkan bir aksiyon kamerasıdır.

Angel Eye Gri Eye

Angel Eye Gri Eye

Uygun fiyatı ile birlikte ön plana çıkan Angel Eye markasının Gri Eye adlı kamerasıdır. 1080p video kaydedebilme özellikleri bulunmaktadır. İyi aksiyon kamerası 30 metreye kadar su geçirmez özelliklerine sahiptir. Bu kamera ile birlikte geniş açılı videolar çekilebilmektedir. Aynı zamanda üzerinde dahili hoparlör ve dahili mikrofon ile birlikte kullanıcılara sunulmaktadır. Aksiyon kamerası satın almak isteyenler için son derece uygun fiyatlara sahiptir.

GoPro Hero9

23.6 MP sensörü ile birlikte 5K video çekebilme özellikleri bulunmaktadır. Piyasa içerisindeki en iyi aksiyon kameralarından biridir. 20MP fotoğraf çekebilme özellikleri itibariyle sıklıkla tercih edilir. Web Kamerası Modu bulunmaktadır. Bu modu ile birlikte kişiler 1080p canlı yayın yapabilmektedir. 8x Slow-Motion özelliği vardır. %30 daha uzun batarya ömrü sunması ile birlikte sporcular tarafından sıklıkla tercih edilir. Yüksek kalitede görüntüler elde edilmesine olanak tanır, gün ışığını azaltıcı özellikleri sayesinde her kare piksel piksel görüntülenir.

GoPro Max 360

Aksiyon kamerası denildiği zaman akla ilk gelen markalardan biri olan GoPro markası 360 modeli ile birlikte kullanıcıların tüm ihtiyaçların karşılamaktadır. Sınıfının en iyileri arasında yer alan GoPro Max 360 sıklıkla tercih edilmektedir. Dahili 6 adet mikrofonu bulunmaktadır. Bu mikrofonlar sayesinde 360 derece ses ve görüntü alma özellikleri bulunmaktadır. Yatay dengeleme özelliği sayesinde kullanıcılar hareket etseler dahi simetrik bir şekilde fotoğraf yakalamayı başarabilmektedir.

DJI Osmo Pocket

Üç eksenli stabilizasyona sahip olan DJI Osmo Pocket Aksiyon Kamerası minimal bir tasarıma sahiptir. Simetrik hatları ile birlikte kendi sınıfı içerisinde en iyi aksiyon kamera türleri içerisinde yerini almaktadır. Extrem sporlar, dans etkinlikleri, doğa gezileri gibi çok çeşitli etkinliklerde, günlük kullanımlarda tercih edilmektedir. Birçok alanda pürüzsüz çekim yapma imkanları tanımaktadır. Titreyen görüntüleri iyileştirmek için hassas bir hareket sensörüne sahiptir.

SQ11 Mini

Aksiyon kamerası satın almak isteyenler için son derece uygun olan bir aksiyon kamerasıdır. Uygun fiyatlı bir ürün olması, çeşitli nitelikleri itibariyle sıklıkla tercih edilmektedir. Küçük boyutları ile birlikte kullanım kolaylığı sağlar. SQ11 Mini kullanıcılara 60 dakika boyunca çekim yapabilme imkanları tanımaktadır. Aksiyon kamerası satın almak isteyenler için son derece uygun bir fiyata sahiptir. 1080 piksel ve HD kalite çekim imkanları sunmaktadır.

Kamerasının etrafında kızılötesi ledler bulunur. Bu ledler sayesinde kişiler karanlık ortamlarda çok daha net ve kaliteli çekimler gerçekleştirebilmektedir. 32GB’a kadar SD kart desteklerine sahiptir. Hafif, küçük ve fiyatının uygun olması nedeniyle kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir.

DJI Osmo Action 4K

DJI Osmo Action 4K aksiyon kamerası önünde renkli bir ekrana sahiptir. Bu ekranı sayesinde fotoğraf ve video çekimleri çok daha kolay bir hale gelmektedir. Kendi piyasası içerisinde en iyi selfie kamerası olarak bilinmektedir. Tek şarjla birlikte 135 dakika boyunca çekim imkanı sunmaktadır. Slow-Motion özellikleri itibariyle her kareyi piksel piksel görüntüleme imkanı yakalanmaktadır. DJI Osmo Action kamerası titreşimi yok etmektedir. RockSteady algoritması bulunmaktadır. Bu algoritma sayesinde engebeli arazilerde oldukça iyi görüntü imkanı sunar.

Normal 4K video çekimlerinin yanında HDR çekim özellikleri bulunmaktadır. Güneş ışığı etkisini azaltarak kaliteli görüntüler elde edilmesine olanak tanır. Aynı zamanda karanlık ortamlarda da oldukça iyi görüntüler elde etmesiyle kişiler tarafından tercih edilir. Ekstrem sporlarla ilgilenen, doğa yürüyüşleri yapan kişiler tarafından kullanılmaktadır. Zengin kutu içeriği ile birlikte kullanıcılarına ulaşmaktadır. Yüksek kaliteli aksiyon kamerası olarak nitelendirilmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.