Dolar 32,3772
Euro 34,7641
Altın 2.437,45
BİST 9.977,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

En İyi Şarjlı Süpürge Markaları ve Modelleri

En İyi Şarjlı Süpürge Markaları ve Modelleri
A+
A-

En İyi Şarjlı Süpürge

Günlük hayatın yoğunluğu dolayısıyla insanlar yaşam alanlarına gereken vakti ayıramazlar. Birçok kişi; işten veya okuldan eve geldikten sonra ev işi yapacak gücü kendisinde bulamaz. Bu ev işlerinin başında da evi süpürmek geliyor. Dolayısıyla en iyi şarjlı süpürge markalarının ürünleri sizlere büyük kolaylık sağlayacaktır. Bu noktada, teknolojinin bize sunmuş olduğu imkanlardan faydalanmak gerekir.

Şarjlı süpürge; hayatımızı kolay hale getiren ev aletlerinden birisidir. Özellikle ev hanımları arasında oldukça popülerdir. Birçok kişi evine şarjlı süpürge satın almak ister. Peki, hangi markanın hangi ürünü tercih edilmelidir? Bu sorunuzu cevaplamak için en iyi şarjlı süpürge markalarını sizler için araştırdık.

Hangi Şarjlı Süpürge Modelleri En İyisidir?

Hangi Şarjlı Süpürge Modelleri En İyisidir?

Şarjlı elektrik süpürgesi; ev temizliğine yeterince zaman ayıramayan kişiler için son derece uygun bir üründür. Elektrikli süpürgelerin kullanımı efor gerektirir. İnsanlar; pratik ve mobil bir süpürgenin varlığına ihtiyaç duyarlar. Bu noktada, şarjlı süpürgeler öne çıkar. Ergonomi, kullanım kolaylığı, şarj süresi, fiyat performans oranı gibi kriterler dikkate alındığında şarjlı süpürgelerden daha iyisini bulmak mümkün değildir.

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini

İlk olarak, en iyi şarjlı süpürge listemize dünyaca ünlü teknoloji firması Xiaomi’nin bu ürünüyle başlıyoruz. Xiaomi denildiği zaman herkesin aklına akıllı telefon modelleri geliyor. Ancak, markanın birbirinden harika şarjlı süpürge modelleri de mevcut! Onlardan birisi de Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini! Gören herkesin hayran kalacağı türden bir cihazdır. Küçük boyutlu oluşu ciddi bir avantajdır. Bu sayede, istenilen her yere götürülebilir. Kullanıcılarına 30 dakikalık çalışma süresi vaat eder. Kullanım süresi oldukça iyidir. Bunun yanı sıra, işçiliği ve malzeme kalitesiyle kendisi için ödenen parayı sonuna kadar hak ettiğini gösterir. Ürünün kullanımı da oldukça kolaydır. Kısa süre içerisinde temizlenebilir. Hafif oluşuyla kullanıcı dostu olduğunu ispat eder. İçerisinde bulunan fırçasız motoru hem yüksek emiş gücü sağlaması hem de sessiz çalışması sayesinde beğeni toplar. Ancak, ürünün özellikle günlük temizlik yapmak isteyenlere hitap ettiğini hatırlatmalıyız.

Fakir AS 1072 NT Şarjlı Süpürge

Fakir AS 1072 NT

1990’lı yılların en popüler markalarından birisi olan Fakir; azalan popülerliğine rağmen 2020’li yıllarda da yaşam alanlarında kendisine yer buluyor. Fakir markasının geçmişten günümüze kadar uzanan kalitesine bu üründe de rastlayabilirsiniz. Gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bu ürün size herhangi bir sorun yaşatmaz. 15 dakikalık şarj süresiyle ne kadar kullanışlı olduğunu ispat eder. Emiş gücü oldukça fazladır. Şarj edilmesini kolaylaştırmak adına beraberinde bir hazne ile satışa sunulur. Ürünün üzerinde led ışıklar vardır. Bu ışıklar sayesinde süpürgenin bataryasının doluluk oranı kontrol edilebilir. Ayrıca, cihaz kutusunun içeriğinde kullanımını kolaylaştıracak türden aparatlar yer alır. Girilmesi ve temizlenmesi bir hayli zor olan yerleri dahi rahatlıkla temizleyebilen bir üründür. Ayrıca, kimseyi rahatsız etmeden son derece sessiz bir şekilde çalışır. Hafif bir üründür. Kullanımı ve taşınması kolaydır. Son olarak, herkesin zevklerine hitap eden farklı renklerdeki seçenekleri mevcuttur.

Bosch BHN20110

Bosch BHN20110

Dünyaca ünlü Bosch markasının dikkat çeken ürünlerinden birisidir. Her ev sahibinin elinin altında olması gereken pratik bir üründür. 1.3 kg ağırlığıyla dikkat çeker. Bir başka deyişle, hafifliği sayesinde kolay bir şekilde kullanılır. Güçlü bir motora sahiptir. Bu sayede, iyi bir hava akımı sağlar. Emiş gücü; diğer markaların ürünlerine kıyasla üst seviyededir. 16 dakikalık şarj süresiyle beklentileri karşılar. Ürün kutusundan birçok aparat çıkar. Bu sayede, bilgisayar klavyesi, koltuk ve çekmece araları gibi girilmesi imkansız gözüken yerleri dahi sorun yaşamadan temizler. Bunun yanı sıra, süpürgenin haznesinin dolduğunun fark edilmesi oldukça basittir. Ayrıca, haznenin değişimi de basit bir şekilde yapılır. Hazne değişimin ertesinde ürünü kullanmaya devam edilir.

Rowenta AC134901

Rowenta AC134901

Küçük ev eşyaları denildiği zaman birçok kişinin aklına Rowenta gelir. Popülerliğinin hakkını veren Rowenta; fiyat performans kriteri bakımından eşsiz ürünler ile tüketicilerin karşısına çıkar. Onlardan birisi de Rowenta AC134901! İstenilen her yere götürülmesi mümkün olan küçük bir üründür. Piyasadaki en ergonomik şarjlı el süpürgesi modelleri arasında yer alır. 16 dakikalık çalışma süresiyle beklentileri karşılar. Kompakt tasarımı; ürünün ne kadar kullanışlı olduğunu gösteren detaylardan sadece birisidir. Ürünün kutusundan çıkan aparatların işlevi oldukça fazladır. Süpürülmesi imkansız gözüken yerleri dahi rahat bir şekilde süpürebilir. Ev temizliği için ideal ürünlerden birisi olarak dikkat çeker. Ayrıca, araba ve ofis temizliği için de uygundur. Sonuç olarak, pratik bir şekilde temizlik yapmak isteyen herkesin evinde bulunması gereken bir üründür.

Piyasadaki Diğer Şarjlı Süpürge Modelleri

Altus AL 767

Çoğu kişinin haberdar olmadığı bir marka olan Altus; aslında Arçelik’in alt markasıdır. Islak ve kuru kullanımı mevcuttur. Bu sayede, diğer markaların modellerine kıyasla çok daha iyi bir temizlik sunar. 13 dakika kullanım süresine sahip olması birçok kişiyi hayal kırıklığına uğratabilir. Ancak, yine de fiyat performans oranıyla bu eksiğini kapatır. Bunun yanı sıra, tam olarak şarj olabilmesi için altı saatin geçmesi gereklidir. Diğer markaların modellerinde olmayan HEPA filtreye sahiptir. Bu sayede, temizlik ve hijyen şartlarını en iyi şekilde sağlar. Yarım litrelik haznesi mevcuttur. Ancak, haznesi bir anda dolmaz. Ayrıca, ne kadar çalışırsa çalışsın, emiş gücünden asla taviz vermez. HEPA filtresinin kolayca yıkanarak temizlenmesi bir diğer avantaj olarak dikkat çeker. Güçlü motoruyla herkesin hayal ettiği gibi bir çekiş gücü sağlayan Altus AL 767; aynı zamanda sessiz bir şekilde çalışmasıyla göz doldurur.

Xiaomi Shunzao Mi Vacuum Cleaner Z1 Pro

Başka bir Xiaomi ürünüyle karşınızdayız! Bu ürünün dikkat çeken özelliği piyasadaki en portatif el süpürgesi olmasıdır. Yalnızca 3.5 saatte tam olarak şarj olması ciddi bir avantajdır. 30 dakikalık kullanım süresiyle benzer modellere kıyasla farkını ortaya koyar. Sahip olduğu lityum pilleri sayesinde uzun süre kullanılsa dahi performans sıkıntısı yaratmaz. Birçok evin ihtiyacı olan minimalist bir üründür. Şık bir tasarımı vardır. Ayrıca, çok hafif bir üründür. Pratik ve ergonomik özellikleriyle kendisi için ödenen parayı sonuna kadar hak eder. Çift katmanlı filtre sistemi vardır. Bu sayede, yaşam alanlarındaki gözle görülmesi mümkün olmayan toz tanelerini dahi temizler. İyi ve hiçbir zaman azalmayan çekiş gücü vardır. Ayrıca, son derece sessiz bir şekilde çalıştığını da söylemek gerekir.

Dyson DC30

Ev eşyaları kategorisinde bulunan bu ürün; birçok kişinin tercihidir. Hatta, üst seviyedeki şarjlı el süpürgesi modelleri arasında yer alır. Yalnızca 6 dakikalık kullanım süresine sahip olduğu için eleştiri toplar. Ancak, diğer modellere fark atacak kadar yüksek bir emiş gücüne sahip olmasından mütevellit bu eksikliğini kapatır. Güçlü dijital motoru sayesinde benzer markaların modellerine kıyasla üç kat daha fazla emiş gücü vaat eder. Yalnızca 1.3 kg ağırlığında oluşu ciddi bir avantajdır. Bir başka deyişle, hafif olmasından mütevellit temizlik esnasında kişiyi yormaz. Ayrıca, dolan hazneyi yalnızca tek bir işlemle boşaltmak mümkündür.

Kiwi KVC-4085

Çok fazla kişinin bilmediği bu ürün kompakt tasarımıyla göz doldurur. 20 dakikalık çalışma süresiyle temizleme işinin hakkını verir. Sessiz bir şekilde çalışır. HEPA filtresi sayesinde kolayca temizlenebilir. Ayrıca, eş performansa sahip diğer ürünlere kıyasla uygun bir fiyatı vardır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.