Dolar 32,5196
Euro 34,9158
Altın 2.433,83
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

En İyi VPN Uygulaması Top 5 Listesi

En İyi VPN Uygulaması Top 5 Listesi
A+
A-

En İyi VPN Uygulaması

Pandemi sebebi ile birçok kişinin evden çalışmak zorunda kalması, gizliliğe de dikkat etmesini gerektirdi. Bu sebeple de VPN uygulamaları en iyi seçenek olarak değerlendirildi. Uzaktan çalışmak zorunda kalan kişilerin; şifrelerini, işle alakalı dosyalarını, numaralarını vb. birçok gizlilik gerektiren unsurun korunması VPN ile mümkün oldu. Peki, en iyi VPN uygulaması hangisidir?

Top 5 VPN Uygulamaları Hangileri?

Evde kullanılan tüm cihazlara VPN uygulaması yüklemek, gizlilik gerektiren tüm belgelerin korunması için oldukça iyi bir çözümdür. Aynı zamanda VPN, yaşanan ülkede girmek istediğiniz sitelere giriş yapamayanlarında kullandığı etkili bir yöntemdir. En iyi VPN uygulamalarını sizler için sıraladık.

  • Ekspress VPN
  • Hotspot Shield
  • IPVanish
  • Surf Shark
  • Nord VPN

Express VPN Uygulaması

Express VPN Uygulaması

Güvenlik ve gizlilik alanında titiz düşünenler için Express VPN tüm beklentiyi sonuna karşılayan bir uygulamadır. Kolay kullanılır arayüze sahip bu uygulama, pratik bir kullanım sunmaktadır. Hızlı ve güvenli bir bağlantı ağı oluşturan bu VPN, uygulamaların en başında yer alıyor. 94 ülkede rahatlıkla kullanılan Express VPN, 3.00’den fazla sunucu ile hizmet veriyor.

Dil destekleri arasında Türkçe’yi de bulunduran VPN uygulaması dünya genelinde en çok kullanılan uygulamalar arasında yer alıyor. 256 Bit AES şifreleme yöntemini kullanan uygulama, olası kesintilerde interneti bloke ediyor. Böylece verilerde herhangi bir açığın ortaya çıkmasını da engelliyor. 10 Milyon indirmeye sahip olan bu uygulama aylık 7 Dolar gibi bir abonelik ücretine sahip…

Hotspot Shield VPN Uygulaması

Hotspot Shield VPN Uygulaması

Genel olarak herkesin en çok kullandığı bir diğer VPN uygulamaları arasında Hotspot Shield gelmektedir. Ücretsiz kullanım şansı da sunan bu uygulamanın, ücretli versiyonu da büyük farklar yaratmaktadır. Güvenlik ağının oldukça güçlü olması sayesinde birçok avantajı da beraberinde getirmektedir. 80’den fazla ülkede kullanıcısı bulunmaktadır. Aynı zamanda 3.200 sunucu ile hizmet vermektedir.

Saniyelik zaman dilimleri olmakla birlikte çok kısa bir sürede her yerden ve her cihazdan bağlantı sağlanabiliyor. Aynı anda 5 farklı akıllı cihazdan bağlantı sağlamanıza olanak tanıyor. Oldukça kolay bir kullanıma sahip olmakla birlikte şifreleme metodu olarak 256 bit AES yöntemini kullanıyor. Abonelik ücreti 3 yıllık ödeme planı için yalnızca 3 dolar…

IP Vanish VPN

IP Vanish VPN

Ayarları ve ara yüzü sayesinde en çok dikkat çeken VPN uygulamaları arasında gelen IPVanish, dünyada birçok kişi tarafından tercih ediliyor. En dikkat çekici özelliği kimlik verilerini hiçbir zaman kaydetmemesi olarak kabul ediliyor. Gizliliğe son derece önem veren bu uygulama yaklaşık 75 ülkede kullanılıyor.

VPN uygulaması 1.600 sunucu ile hizmet veriyor. İstenilen kadar cihazda bağlanma imkanı sunan IP Vanish, şifreleme metodu olarak 256 bit AES yöntemini kullanıyor. Kill Switch özelliği sayesinde herhangi bir bağlantı kesilmesi durumunda, verilerin açığa çıkmasını engellemektedir. Kişiselleştirme şansı sunan uygulama LAN ayarlarının da değişmesine imkan tanıyor. Bir yıllık ödeme planı için abonelik ücreti 4 olarak belirlenmiş…

Surf Shark VPN

VPN uygulaması denilince birçok insanın aklına ilk sıralarda gelen Surf Shark, üst düzey güvenliği ile dikkat çekmektedir. Gizlilikten ve güvenlikten taviz vermeyenler için en etkili  VPN uygulamalarından bir tanesidir. Kimlik verilerini hiçbir zaman kaydetmeyen bu VPN uygulaması, 65 farklı ülkede kullanılmaktadır. 3.200 sunucuya sahip olan uygulama, mahremiyete her zaman önem verir.

Hız ve güvenlik alanında üst seviyede hizmet veren bu VPN uygulaması, aynı anda birçok cihazda bağlantı imkanını da sağlıyor. Premium versiyonundaki reklam engelleme ve kötü amaçlı yazılımları kabul etmeme gibi özellikleri sayesinde kullanıcı dostu bir uygulama olarak ön plana çıkıyor. Ücretsiz versiyonu olmasının yanında, iki yıllık ödeme planı için sadece 2.5 dolar abonelik ücreti alıyor.

Nord VPN

Tüm kullanıcılarının güvenlik anlamında severek kullandığı Nord VPN uygulaması, 62 ülkede kullanılmaktadır. 5.200 sunucusu ile hizmet veren uygulama askeri güvenlik derecesinde gizliliği kullanıcılarına sunuyor. Oldukça hızlı bir kullanım sunmasının yanında pratik arayüzü ile kullanıcılarını memnun ediyor.

Aynı anda 6 farklı cihazda kullanım imkanı sunan Nord VPN, iki kat şifreleme özelliği, P2P desteği, Kill Switch özelliği ve 256 bit AES şifreleme metodları ile kullanıcılarına sağlam bir güvenlik hizmeti veriyor. Ayrıca herhangi bir sorun durumunda 7/24 müşteri desteği de sağlıyor. Ücretsiz versiyonunun yanında, iki yıllık ödeme planı için 4 dolar abonelik ücreti istiyor. Memnun kalmayan kullanıcıları için 30 gün içinde geri ödeme olanağı da sağlıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.