Dolar 32,5203
Euro 34,9669
Altın 2.439,54
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

İngilizce Öğrenme Programları ile Kolayca Dil Öğrenin!

İngilizce Öğrenme Programları ile Kolayca Dil Öğrenin!
A+
A-

İngilizce Öğrenme Programları

Dünyanın en çok kullandığı uluslararası dili olan İngilizce’yi öğrenmek istiyor olabilirsiniz. İngilizceyi kolayca öğrenebilmeniz için destek alabileceğiniz İngilizce Öğrenme Programları bulunuyor. Bu sayede İngilizce’yi hem aktif hem de eğlenceli bir şekilde öğrenebilirsiniz. Özellikle İngilizce öğrenme programları gündeme geldiği zaman karşımıza farklı alternatif seçenekler çıkacaktır.

Teknolojinin gelişmesi, yabancı dil öğrenmek isteyen kişilere de olumlu şekilde etkiledi diyebiliriz. Öyle ki artık iOS ve Android cihazlar üzerinden İngilizce öğrenmenize yardımcı olacak programları yükleyerek öğrenebilirsiniz. Yabancı dil programlarını indirme hızlı ve sorunsuz olduğundan dolayı istediğiniz zaman yükleme yapabilirsiniz.

Dijital Olarak Sunulan En İyi İngilizce Öğrenme Programları

Zahmetsiz bir şekilde artık İngilizce öğrenmeye başlayabilirsiniz. İngilizce Öğrenme programları bu konuda en iyi destekçiniz olacak. Aslında İngilizce dilinin pratik ve eğlenceli olduğunu fark edeceksiniz. İngilizce öğrenmeniz konusunda en iyi şekilde yardımcı olacak İngilizce öğrenme programları aşağıdaki sıralanmaktadır;

  • Duolingo
  • Quizlet
  • Voscreen
  • Memrise
  • Cambly

Duolingo ile İngilizce Öğrenin

Duolingo İle İngilizce Öğrenin

İlk olarak 2013 senesinde geliştirmiş olan Duolingo, İngilizce’yi kolayca öğrenmenizi sağlayan bir programdır. Ücretsiz bir şekilde indirerek yabancı dil bilginizi geliştirme şansına sahip olursunuz. Öyle ki bu programın bilinen popüler İngilizce programlarından biri olduğunu söylememiz mümkün. Duolingo ile tanışan kişiler İngilizce dilini çok sevmeye ve hatta konuşmaya bile başlayabiliyor. İngilizce programına 2018 yılında bakıldığı zaman tam tamına 100 milyondan fazla indirme almıştır.

İngilizce programına göz atıldığında yanlış bir cevap verdiğiniz taktirde can kaybetmeye başlıyorsunuz. Eğer soruları doğru şekilde cevapladığınız taktirde ise bu seferde ileri seviye ödüllere hak kazanmaya başlamış oluyorsunuz. Uygulama da yapacağınız testler bazıları sesli bazıları ise yazılı şekildedir.

Quizlet İngilizce Programı

Quizlet İngilizce Programı

Quzilet İngilizce programı, İngilizce öğrenmek isteyenlere pratik bir öğrenme sağlıyor. Programda yer alan görseller İngilizce yabancı dili daha pratik şekilde öğrenmenize yardımcı olacak. Özellikle programda yer alan öğren ve eşleştir modları sayesinde gözünüzü korkutmuş olduğunuz İngilizce yabancı dilini öğrenmeye başlayabilirsiniz. Programda sınavlara görsellerle öğren, hafızanızı yaz modu ile güçlendirme, metinlerin en doğru anlamlarıyla telafuz edilmesini öğrenme şansına sahip olacaksınız. Kelimeleri hem ezberleyecek hem de uzun bir süre unutmama şansına sahip olacaksınız. Programda sadece İngilizce değil, diğer yandan farklı dilleri de öğrenme fırsatına sahip olursunuz.

Voscreen İngilizce Keyifli Öğrenmeler Sunuyor

Voscreen İngilizce Keyifli Öğrenmeler Sunuyor

Voscreen ile artık İngilizceyi en keyifli haliyle öğrenmeye başlayabilirsiniz. Hiç bilmeseniz bile programın sizlere sunacağı pratik bilgiler ışığında kolayca öğrenmeye başlamanız mümkün olacak. Hızlı ve keyif dolu bir yabancı dil bilgisine erişebilmeniz mümkün olacak. Yaklaşık her gün 20 dakika kadar bir zamanınızı ayırarak İngilizce öğrenmeye devam edebilirsiniz.

Program içerisinde bulabileceğiniz her türden videolar yer alır. Bu sayede İngilizce konuşma dilindeki deyimlerin ta olarak nasıl kullanılacak olduğunu öğrenmeye başlamış olursunuz. Seviyeniz nasıl olursa videoları da o seviyeden başlatabilirsiniz. Henüz bir bilginiz yoksa ve yeni baştan öğrenmek istiyorsanız o zaman Seviye 1 videolarını izleyebilirsiniz.

Memriseİle Kolay İngilizce Öğrenme

Kolayca İngilizce öğrenmek istiyorum diyenler için başvuracakları bir başka çözüm yollarından biri ise Memrise programı olacaktır. Programın ilk olarak 2013 senesinde ortaya çıktığını ve tüm Dünya da kullanılmaya başlandığını söyleyebiliriz. Memrise programı sayesinde İngilizce dilinin yanı sıra Japonca, Almanca gibi dilleri de öğrenebileceksiniz. Uygulamanın 2016 senesi itibariyle programlar arasında en iyisi seçilmiş olduğunu belirtebiliriz. Hızlı ve kolay dinleme sayesinde İngilizce konusundaki becerilerinizi geliştirmeye başlarsınız.

Cambly İngilizce Öğrenme Fırsatı

Ülkemizde birçok kişi yabancı dil arasında favori olan İngilizce dilini öğrenmek istiyor. İngilizce ne kadar çok gözünüzü korkutmuş olsa da korkmanızı gerektirecek bir durum yoktur. Çünkü destek alacağınız özel İngilizce programları ile yabancı dil bilginizi daha fazla geliştirmeye devam edebilirsiniz. Uygulamanın sağlamış olduğu en önemli özelliklerden biri en iyi İngilizce öğretmenleriyle sizleri bir araya getiriyor olması. Bu sayede onlarla birebir İngilizce konuşuyor ve daha keyifle dinleme şansını yakalıyorsunuz. Programın özellikle iş İngilizcesini geliştirme konusunda destekçiniz olacağını bilmelisiniz.

Mondly İngilizce Fırsatları

Mondly programı ile İngilizce öğrenme fırsatlarından en güzel şekilde yararlanmaya başlamış olacaksınız. Keyif veren en güzel İngilizce dersleri içerisinde yerinizi alacaksınız. Bakıldığı zaman bu programında İngilizce öğrenmek isteyen kişiler tarafından fazlasıyla sevilmiş olduğunu görmekteyiz. Android ve İos aracılığıyla programı yüklemeye başlayabilirsiniz. Hızlı ve sorunsuz yükleme sonrasında ise programa giriş yaparak gönül rahatlığıyla kullanabilmeniz mümkün olacak. İngilizceyi en doğru haliyle nasıl telaffuz edilir öğreneceksiniz. Üstelik tüm bu fırsatlara ücretsiz bir şekilde ulaşmış olacaksınız.  İngilizce öğrenme programları gündeme geldiği zaman karşımıza çok sayıda farklı seçenek çıkacaktır.

Ben dijital değil kitap olarak ingilizce öğrenmek istiyorum diyorsanız en iyi ingilizce eğitim setlerinden faydalanabilirsiniz. İlgili yazımızı okuyarak en iyi ingilizce eğitim setleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

https://haberard.com/en-iyi-ingilizce-egitim-seti/

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.