Dolar 32,3273
Euro 34,6252
Altın 2.433,67
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

Borsa İçin En İyi Banka Tavsiyesi

Borsa İçin En İyi Banka Tavsiyesi
A+
A-

Borsa İçin En İyi Banka

Borsa için en iyi banka tavsiyesi ile karşınızdayız. Bu yazımızda borsa için en iyi banka seçiminde bulunacak olanların dikkat etmesi gereken bazı ayrıntılar olacak. Bunlardan en önemlisi bankanın komisyon oranları olacağının altını çizmemiz de fayda var. Bankanın özellikle düşük komisyon ücreti almasına bakılmalıdır. Çünkü düşük komisyon alan bankalar seçildiği taktirde borsa da işlemlerinizi daha kolay şekilde yapma şansına sahip olursunuz.  Borsa için en iyi banka hangisi olduğu konusunda açıklama yaptığımızda şu bankalar göze çarpıyor;

  • Halkbank
  • Akbank
  • İş Bankası
  • Garanti

Yukarıda belirtmiş olduğumuz bankaların komisyon oranları, diğer bankalara oranla daha düşüktür. Bundan dolayıdır ki sizler de borsa için en iyi bankaları seçerek artık borsada işlemlerinizi gönül rahatlığıyla yapmaya başlayabilirsiniz. Ancak söz konusu borsa için en iyi banka olduğu zaman karşımıza farklı alternatif seçenekler de çıkıyor.

Borsa İçin Türkiye İş Bankası

Borsa İçin Türkiye İş Bankası

İş Bankası, borsa da kolayca işlem yapabilmeniz amacıyla platformuyla ilgili olarak bir yenileme yapmıştır. Aynı zamanda Türkiye İş Bankasının borsadaki hisse senetleriyle ilgili olarak fiyat ve aynı zamanda haber alarmı seçeneği vardır. Bu sayede borsayla ilgili olarak güncel gelişmeleri yakından takip etmiş olursunuz. Olan biteni Türkiye İş Bankası sayfasından takip edebilirsiniz.

Hisse senetlerinizle ilgili olarak anlık veri takipleriyle ilgili olarak herhangi bir işlem ücreti almaz. Aynı zamanda Türkiye İş Bankası, binde 1.80 oranında komisyon almaktadır. Bankanın komisyon açısından düşük olması, kişilerin borsa için iş bankasını tercih etmesinde rol oynuyor.

Borsa İçin Garanti Bankası

Borsa İçin Garanti Bankası

Borsa için başka hangi düşük komisyon oranlarına sahip bir banka var diyebilirsiniz. İşte o bankalardan bir diğerinin ise Garanti Bankası olduğunun altını çizebiliriz. Bundan sonra Garanti bankası ile artık düşük komisyon işlemlerinden yararlanma şansını yakalayabilirsiniz. Borsa da bundan sonra daha verimli bir süreç geçirebilmeniz konusunda bankanın önemli bi desteği arkanızda hissetmeye devam edersiniz.

Borsa takiplerinizi aynı zamanda Garanti Bankasının internet ve mobil şubesi üzerinden sorunsuz olarak yapabilmeniz mümkün oluyor. Bu konuda Garanti Bankasının borsada yerini alacak olan kişilere özel bir hizmet sunmuş olduğunu görmekteyiz. Borsada artık işlem yapmak isteyen kişilere yönelik olarak ise çok avantajlı teklifleri bulunur. Buna göre borsa için Garanti Bankası seçiminde bulunarak bu avantajlı tekliflerden en güzel şekilde yararlanmaya başlayabilirsiniz. Hisse senedi ile ilgili olarak düşük komisyon oranı bulunur. Bu oranın ise binde 1.75 olduğunun altını çizmemiz de yarar var.

Halkbank ile Borsada İşlem

Halkbank İle Borsada İşlem

Borsada işlem yapmak için rotanızı Halk Bank olarak seçmenizde fayda var. Çünkü işlem yaparken düşük bir komisyon ücreti ödersiniz. Çok yüksek rakamlarla işlem yapmanıza gerek kalmaz. Halk Bank kamu bankalarından biri olarak karşımıza çıkar. Borsa işlemlerinizi ise kolayca yapabilmenize yardımcı olur. Halkbank üzerinden isteyen kişiler artık kolay şekilde bir borsa işlemi gerçekleştirme ayrıcalığına sahip olur. Halk Bank tarafından borsada işlem yapacak olan yatırımcılar için belirlenmiş hisse senedi oranlarının ise binde 1.75 olduğunu söyleyebiliriz.

Borsa İçin Akbank

Borsa için seçiminizi Akbank olarak yapabilmeniz mümkündür. Eğer ki Akbank sevdiğiniz bir bankaysa o zaman komisyonlarını düşük oranlarda tutmasından fazlasıyla memnun kalmaya başlamış olacaksınız. Akbank ile bundan sonra çok kolay bir şekilde borsadan işlem yapabilmeniz mümkün hale dönmeye başlayacak. Borsa takip aracı sistemi ile borsaya dair birçok veri elde edebilmenize yardımcı olur. İnternet ve aynı zamanda mobil banka uygulamacılığı üzerinden Borsa ile ilgili olarak işlemlerinizi kolayca yapabilmenizi sağlar. Hisse senedi için en düşük komisyon oranı Akbank olduğunu söylememiz gerekir. Çünkü bankanın düşük komisyon oranı binde 1.60’dır.

Borsa İçin Yapı Kredi Bankası Seçimi

Yapı Kredi, Borsa dünyasında da hizmetlerini sürdüren bankalardan biridir. Öyle ki müşterilerini memnun edebilmek adına pek çok konuda kusursuz şekilde çalışmalarını sürdürmeye devam eder. Borsa için yapı kredi seçiminde bulunmak ne kadar doğru diye düşünmeye başlayabilirsiniz. Tercihinizi Yapı Kredi olarak yapmış olduğunuz zaman ise asla pişmanlık duymazsınız. Çünkü bu bankanın da komisyon oranı düşüktür. Yüksek bir komisyon ücreti talep etmediği gibi işlemlerinizi kolayca yapabilmenize yardımcı olur.

Borsa için en iyi bankalar arasında yer alma başarısına sahip Yapı Kredi oranı binde 1.60 şekildedir. Borsa sektöründe faaliyet göstermeyi düşünen yatırımcılar isterse rotasını Yapı Kredi’den yana kullanabilir. Çünkü Yapı Kredi, Garanti Bankası, Halk Bank ve İş Bankası gibi düşük bir komisyon oranına sahiptir. Şayet borsa için en iyi banka ile çalışacak olursanız, karlı bir şekilde yatırım yapabilirsiniz!

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.