Dolar 32,5309
Euro 34,9615
Altın 2.439,32
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Odeabank Chip Para Nerede Kullanılır

Odeabank Chip Para Nerede Kullanılır
A+
A-

Odeabank Chip Para Nerede Kullanılır?

Son zamanlarda bankaların müşterilerine sunduğu en büyük avantajlardan biri de kredi kartlarında biriken paralar. Odeabank da müşterilerine sağladığı Odeabank chip para ile harcadıkça kazandırıyor. Axess dünyasının ayrıcalıklarından biri olan Odeabank chip para, Bank’O Card Axess ile harcama yaptığınız oranda kartınızda birikir. Biriken Odeabank chip paraları anlaşmalı mağaza, market ve internet sitelerinde kullanabilirsiniz. Odeabank Chip para nerede kullanılır, diye soruyorsanız bugün sizlere bunu cevabını vereceğiz.

Odebank Kredi Kartına Nereden Başvurulur?

Bank’O Card Axess’e;

  • Odeabank Şube ve ATM’lerinden
  • Odeabank İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılık’tan,
  • 444 8 444 Odeabank İletişim Merkezi’nden
  • BANKO boşluk TCKN yazıp 8444’e SMS göndererek başvuru yapabilirsiniz.

odeabank kredi kartı avantajları

Odeabank Kredi Kartı Avantajları

Odeabank kredi kartının pek çok avantajı bulunmaktadır. Bu avantajlar taksitli avans, nakit avans, otomatik fatura ödeme, limit artırımı ve ek karttır.

  1. Taksitli Avans

Bankanın belirlediği nakit avans limiti dahilinde 100TL (mevcut tutar) ile 10.000 TL arası tutarlar için 2-12 ay vadede taksitlendirme yaparak karşılayabilmektedir. Böylece, Bank’O Card sahipleri çektikleri nakit avansları aylık eşit taksitlerle ve uygun faiz oranlarıyla geri ödeyebilmektedirler. Taksitli avans işlemlerinizi:

Odeabank ATM ve Şubeleri

Odeabank İnternet Bankacılık ve Mobil Bankacılığı

444 8 444 Odeabank iletişim Merkezi’nden kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

  1. Nakit Avans

Nakit paraya ihtiyacınız varsa Bank’O Card Axess’ten çekebilirsiniz. Bunun için Odeabank ATM’leri ve diğer banka ATM’lerinden haftanın 7 günü 24 saat çekebilirsiniz. Ayrıca, nakit avans işlemlerinizi Odeabank İnternet Bankacılığı ve 444 8 444 Odeabank İletişim Merkezi’nden de kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

  1. Otomatik Fatura Ödeme

Her ay elektrik, su, telefon, internet pek çok fatura ile tek tek uğraşmak istemiyorsanız Bank’O Card Axess’inizle faturalarınız için ücretsiz otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz. Bank’O Card Axess sahipleri, Türk Telekom, Avea, Turkcell,Vodafone, Gaziantep Doğalgaz (GAZDAŞ), İgdaş, Kayserigaz, Palgaz,Palengaz,CLK Boğaziçi Elektrik(Bepsaş),Kayseri ve Civarı Elektrik, İski, Kocaeli su (ISU),İzmir Su, D-Smart, Superonline, TTNET/Adsl kurumlarına ait faturaları için otomatik ödeme talimatı verebilir.

  1. Limit Artırımı

444 8 444 Odeabank İletişim Merkezi, Odeabank Şubeleri veya Odeabank ATM’lerinden limit arttırım talebinde bulunabilirsiniz.

  1. Ek Kart

Aileniz, eşiniz ya da sevdikleriniz için Bank’O Card Axess ek kart çıkarabilirsiniz. Bu ek kart, esas kredi kartınıza bağlı olacaktır. Ek kart taleplerinizi Odeabank Şubelerinden, 444 8 444 Odeabank İletişim Merkezi, Odeabank İnternet Bankacılığı veya Odeabank ATM’lerinden yapabilirsiniz. Ek-kart limiti müşteri limitinden daha yüksek talep edilemez. Çıkarabileceğiniz maximum ek kart sayısı 5 ile sınırlıdır.

  1. Bank’O Card Axess Borç Sorgulama

Bank’O Card axess borcunuzu öğrenmek ve ekstreniz ile ilgili detaylara ulaşmak sandığınızdan daha kolay.

Güncel borcunuzu öğrenmek için; GUNCEL boşluk kartınızın son 4 hanesini (GUNCEL 5878) 8444’e gönderebilirsiniz.

Son hesap özetinize yansıyan borcunuzu öğrenmek için; EKSTRE boşluk kartınızın son 4 hanesini (EKSTRE 5878) 8444’e gönderebilirsiniz.

Odeabank Chip Para Nerede Kullanılır?

Odeabank chip paralar bugün pek çok yerde geçerliliğini korumaktadır. Chip paraları kullanarak yaptığınız alışveriş tutarını azaltabilirsiniz. Üstelik alışveriş yaptıkça chip paralarınız artacaktır. Yeterince biriktiği takdirde Odeabank chip paralar, üç haneli sayılara dahi ulaşabilir. Bank’O Card Axess yurt içi ve yurt dışı yapılacak tüm alışverişlerde kullanılmakta olup; iki yüz bini aşkın Axess işyerinde chip-para’lı işlem imkanı sağlamaktadır. Bank’O Card Axess ek olarak kampanya dönemlerine ekstra chip-para kazanımlarından da yararlandırmaktadır. Odeabank chip para nerede kullanılır diye merak ediyorsanız yazımızın devamına göz atabilirsiniz. İşte Odeabank chip para nerede kullanılır cevabı.

odeabank chip paranın geçtiği internet siteleri

Odeabank Chip Paranın Geçtiği İnternet Siteleri

Son zamanlarda alışverişlerin büyük çoğunluğu internet siteleri aracılığıyla yapılmaktadır. Diş fırçasından cep telefonuna, bazadan meyveye, çiçekten çikolataya yüz binlerce ürünü internet alışveriş sitelerinden yerinizden kalkmadan ve yorulmadan tek tıkla satın alabilirsiniz. İnternetten alışverişin sağladığı bu kolaylık aynı zamanda insanları daha çok alışveriş yapmaya yönlendirir. Neyse ki Odeabank chip para ile harcadıkça daha çok kazanabilirsiniz.

Odeabank chip paranın geçtiği market alışveriş siteleri: Migros .com.tr, Carrefour.com.tr, Şok .com.tr

Odeabank chip para geçen internet siteleri: Gittigidiyor.com, N11.com , markafoni.com, D&R , Hizlial.com , Ereyon, sefamerve.com, Koctas.com.tr, Boyner.com.tr , Tekzen.com.tr, Yemeksepeti.com, Ikea.com.tr

En çok chip para kazandıran online alışveriş siteleri ise n11.com ve gittigidiyor.com siteleridir.

Odeabank Chip Paranın Geçtiği Marketler

Odeabank chip para internet sitelerinde geçerli olan bütün marketlerde de geçmektedir. Bu marketler: Migros, Carrefour, Şok, Kipa , Kiler, Metro Toptan Marketleri, Happy Marketleri ve Sarıyer Marketleri’dir.

En çok chip para kazandıran süpermarketler ise Carrefour’dur.

Odeabank Chip Paranın Geçtiği Akaryakıt İstasyonları

Odeabank chip para neredeyse tüm akaryakıt istasyonlarında kullanılabilir. Yalnızca yerel akaryakıt istasyonlarında Odeabank chip para geçerli olmayabilir.

Odea Chip paranın geçtiği akaryakıt istasyonları: Aygaz Otogaz İstasyonları, Shell, Opet, BP  , Petrol Ofisi, Total

En çok chip para kazandıran akaryakıt istasyonu Shell’dir.

Odeabank Chip Paranın Geçtiği Teknoloji Marketleri

Süpermarketlerin yanı sıra Odeabank chip para teknoloji marketlerinde de geçmektedir.

Odeabank chip paranın geçtiği teknoloji marketleri: D&R , Gold Bilgisayar, NT Mağazaları, Vatan Bilgisayar, Bimeks, Media Markt

En çok chip para kazandıran teknoloji marketi ise Teknosa’dır.

Odeabank Chip Paranın Geçtiği Kozmetik Mağazalar

En büyük kozmetik mağaza müşterilerinin sevineceği haber Odeabank’tan!

Odebank chip paranın geçtiği kozmetik mağazalar: Gratis , Watsons ,Rossmann Sevil Parfümeri ,Tekin Acar Kozmetik

En çok chip para kazandıran kozmetik mağaza: Gratis

Odeabank Chip Paranın Geçtiği Yapı Marketler

Evini yenilemek ya da dizayn etmek isteyenler Odeabank chip para ile harcarken kazanabilir.

Odeabank chip paranın geçtiği yapı marketler:  Praktiker, Bauhaus, Baumax , Tekzen, Koçtaş

En çok chip para kazandıran yapı marketler ise Praktiker ve Koçtaş

Yurt Dışında Kredi Kartından Yapılan Harcamalar Hesap Özetime Nasıl Yansır?

Hesap özeti seçiminiz TL ise para birimi USD olmayan ülkelerde yapılan harcamalar Mastercard tarafından USD’ye çevrilerek Bankamıza yansıtıldığı tarihteki TCMB satış kuru üzerinden TL olarak hesap özetine yansıtılır. Hesap özeti seçimi USD ise, doğrudan USD olarak hesap özetine yansıtılır.

Bank’O Atlas

Bank’O Atlas ile alışverişlerinizin yanı sıra Atlasglobal uçuşlarınızdan da mil kazanabilirsiniz. Biriken milleriniz yeterli değilse, avans ve sözüne mil kullanabilir ve hemen uçabilirsiniz. Üstelik Bank’O Atlas kart sahipleri aynı zamanda Atlasmiles sadakat programı avantajlarından da yararlanır.

Bank’O Atlas’a;

  • ATLAS boşluk TCKN yazıp 8444’e SMS göndererek,
  • 444 8 444 Odeabank İletişim Merkezi’nden
  • Odeabank İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılık’tan,
  • Odeabank Şub​e ve ATM’lerinden başvuru yapabilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.