Dolar 32,4881
Euro 34,5982
Altın 2.474,52
BİST 9.533,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 19°C
Cum 15°C
Cts 18°C

Faiz Oranları Düşük En İyi Kredi Kartı

Faiz Oranları Düşük En İyi Kredi Kartı
A+
A-

En İyi Kredi Kartı

Kredi kartı günümüzde çok önemli bir yere sahiptir. Özellikle nakit bulunmadığı durumlarda kredi kartı yoğun olarak kullanılmaktadır. Tabii ki kartların dikkatli ve düzenli şekilde kullanılması gerekmektedir. Eğer maksadını aşan kullanımlar meydana gelirse maddi sıkıntılar baş gösterecek ve kişiler kart ücretlerini ödeyemez hale geleceklerdir.Bu yüzden de en iyi kredi kartı hangisi bu konu hakkında iyi araştırmak gerekir.

Genel olarak kredi kartından kaynaklanan sorunlardan kurtulmanın en kolay yolu doğru bir bankadan kredi kartı almaktır. Bu açıdan en iyi kredi kartı aramalarının özellikle internette çok fazla yapıldığını söylemek mümkündür. Tabii ki en iyi kredi kartı:

  • Limitin çok fazla yüksek olmadığı,
  • Kart aidatının alınmadığı ya da çok az olduğu
  • Müşterilere bonus ya da kampanya ile avantaj sağlayan kredi kartıdır.

Basit bir şekilde aktarmak gerekişe en iyi kredi kartı için tercihte bulunurken bu kriterler göz önüne alınarak karar verilmelidir. Tabii ki limitin çok yüksek olmamasının özellikle kullanıcıları tutarsız harcamalardan alıkoyacağı da paylaşılmalıdır.

en iyi kredi kartı veren bankalar

En İyi Kredi Kartı Veren Bankalar

Günümüzde hizmet veren birçok bankanın kredi kartı verdiğini söylemek mümkündür. Tabii ki kredi kartı, kişilerin kredi notlarına ve gelirlerine göre verilmektedir. Ancak en iyi kredi kartı almak için bankaları yeteri kadar araştırmak çok daha doğru olacaktır. Böylelikle kart aidatı ödemeden kart kullanımı mümkün olmakta, bonus ve kampanyalarla kredi kartı müşterilere ciddi avantaj sağlamaktadır.

Ülkemizde en iyi kredi kartı veren bankalar çok fazla aratılmakta ve bu sorunun yanıtı merak edilmektedir. Ancak banka ismi vermek etik olmayacağı için kampanya ve bonusların dikkate alınarak karar verilmesi çok daha uygundur. Aynı şekilde en iyi kredi kartı aidat olmayan karttır söylemi de unutulmamalıdır.

  • DenizBank Bonus : Ödül Para / Puan 100 TL – Yıllık Ücret 98 TL
  • QNB Finansbank CardFinans : Ödül Para / Puan 50 TL – Yıllık Ücret 145 TL
  • Akbank Axess : Ödül Para / Puan 50 TL – Yıllık Ücret 150

En İyi Kredi Kartı Özellikleri

Daha önce de ifade edildiği üzere en iyi kredi kartı özellikleri arasında aidattan söz etmek gerekmektedir. Yani bir kredi kartında yıllık kullanım ücreti bulunmamalıdır. Eğer bütün bankalar yıllık kullanım ücreti alıyorlarsa bunun en uygun olanı tercih edilmelidir. Aynı zamanda en iyi kredi kartının bir diğer özelliği de müşterilere bonus vermesi, kampanya hazırlamasıdır. Böylelikle elde edilecek kazanç da yüksek olacaktır. Tabii ki birçok insan kredi kartında limitin yüksek olmasını istemektedir. Lakin limitler mutlaka müşterilerin ödeyeceği şekilde dizayn edilmeli, fütursuz harcamalardan sıyrılmaya çalışılmalıdır.

Temel olarak irdelendiği zaman en iyi kredi kartı özellikleri bu şekildedir. Bu konuyla alakalı birçok bilgi bankaların resmi internet sitelerinde mevcut olmakla birlikte internetten basit bir araştırmayla da bulunabilmektedir. Tabii ki siz de ihtiyaçlarınız doğrultusunda çok hızlı ve problemsiz şekilde kredi kartı çıkartabilir, ödemelerinizi bu sayede gerçekleştirebilirsiniz.

Kredi Kartı Nedir ve Nasıl Çıkartılır?

Kredi Kartı Nedir ve Nasıl Çıkartılır?

Ülkemizde kredi kartı kullanımı her geçen yıl büyük ölçüde artmaktadır. Doğru kullanıldığı takdirde ihtiyaçları giderme noktasında çok iyi bir araç olan kredi kartı, kötü kullanıldığında sıkıntılı durumlar yaratabilmektedir. Kredi kartının en önemli özelliği, insanların ceplerinden anlık para çıkmamasını sağlamaktır. Kredi kartı veren bankalar, sizin için bu harcamaları yaparken ay sonunda sizin parayı ödemenizi beklerler. Ödemelerinizi gününde ve tam biçimde gerçekleştirdiğinizde hiçbir sorun ile karşılaşmayacağınız kesindir. Bununla birlikte gelişen teknolojilerle kredi kartı üzerinden internet alışverişleri yapabilir, faturalarınızı otomatik ödeme şansına da sahip olabilirsiniz. Her bankanın farklı kredi kartı bulunmaktadır. Burada size açılan limitler gelir durumuna göre belirlenmekte ve değişmektedir. Size en iyi kredi kartı verecek bankayla çalışarak o bankadan kart talep edebilir, avantajlı duruma geçebilirsiniz.

Kredi Kartı Çıkartmak İçin Ne Yapılmalı?

Kredi kartı alımı eski zamanlara göre son derece kolaylaşmıştır. Artık müşteriler, bankalarına mesaj atarak bile kredi kartı talebinde bulunabilirler. Aynı zamanda bankanızın şubesine giderek şahsi başvurunuzu da yapabilirsiniz. Banka, sizin kredi notunuzu ve gelir durumunuzu inceleyecek ve kredi kartı alıp alamayacağınızı belirleyecektir. Kredi kartı alabileceğiniz belirlendikten sonra işlemleri tamamlamanız halinde kart evinize kurye yoluyla gönderilecektir. Kredi kartı alım kriterleri kara listede yer almamanız ve sigortalı bir işte çalışıyor olmanızdır. Bu sebeple kara listede yer almanız durumunda kart sahibi olamayacağınızı belirtebiliriz. Limit miktarı da banka tarafından belirlenmektedir.

kredi kartı limiti neye göre belirlenir

Kredi Kartı Limiti Neye Göre Belirlenir?

Kredi kartı limitleri bankaların inisiyatifiyle belirlenmektedir. Banka, gelir miktarınızı ve mal varlığınızı göz önünde bulundurarak kredi kartı limiti vermektedir. Bu limiti geçmek mümkün olmayacağı için müşteriler de limit arttırma yolunu denemektedirler. Öncelikle kredi kartı limitini yükseltmek için en garanti yöntemin maaşınızdaki artış olduğunu söyleyebiliriz. Yani iş değiştirdiyseniz ya da maaşınıza zam yapıldıysa kredi limitinizi arttırma şansınız yüksektir. Bunun dışında böyle bir durum söz konusu değilse bankanıza başvurarak limit arttırma ihtimalinizi konuşabilirsiniz. Eğer kredi kartı borcunuzu zamanında ödüyorsanız, bankanıza faturalarınız ile alakalı otomatik ödeme talimatı verdiyseniz ve bankadan kredi aldıysanız büyük ihtimalle limitiniz de arttırılacaktır.

Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

En iyi kredi kartı almak için ilk olarak bankanıza başvuru yapmanız gerekmektedir. Artık gelişen teknolojiyle beraber T.C. kimlik numaranızı ve adınızı soyadınızı bankaların kredi kartı birimine sms atmanız halinde başvurunuz değerlendirmeye alınacaktır. Eğer şubeden şahsen kredi kartı talep etmek istiyorsanız maaş bordronuz ve nüfus cüzdan fotokopisinin yeterli olacağını belirtebiliriz. Kredi kartı alabilmenin ilk şartı, kişinin kara listede bulunmaması ve kredi sicilinin temiz olmasıdır. Kısacası gelir durumunuz uygun değilse ve kredi siciliniz bozuksa kredi kartı alamayacağınızı ifade etmeliyiz. Zaten kredi kartı limitleri de gelir durumuna göre artıp azalmaktadır.

Harcama Limiti Nasıl Arttırılır?

Kredi Kartı Harcama Limiti Nasıl Arttırılır?

Kredi kartı harcama limitini arttırmanın en etkili yolu, gelir kalemlerinizi yükseltmenizdir. Yani daha yüksek maaşlı bir işe geçmeniz ve ek olarak bir gelire sahip olmanız, kredi kartı limitinizi attırmak için önemli bir formüldür. Bununla birlikte daha önce kullandığınız limitle bankaya düzenli ödeme yaptıysanız, kredi kartı limitinizin attırılma ihtimalinizin bulunduğunu da ifade edebiliriz. Ayrıca o bankadan normal kredi almanız ve banka hesabınızda paranızın olması limit yükseltme taktiklerinden birkaçıdır. Eğer bunlardan hiçbiri yapamıyorsanız yine de bankanın müşteri hizmetlerine gereken ricayı yapabilirsiniz. Banka yetkililerinin gerekli incelemelerden sonra karar verebildiğini biliyoruz. Bu sebeple bankanızı arayarak veya şubeye giderek limit arttırma talebinizi iletebilirsiniz.

Kredi Kartı Ne Gibi Kolaylıklar Sağlamaktadır?

Kredi kartı, bankalar tarafından dağıtılan ve kullanıcıların para ihtiyacını gideren bir araçtır. Bankalar, kişinin gelir durumuna göre belirlediği miktarı müşterilerinin kullanımına sunar. Yani kredi kartı sahibi olan kimselerin limitleri mal varlıklarına göre değişkenlik gösterebilmektedir. Kredi kartının en önemli faydası, kişinin cebinde para olmamasına rağmen ürün alabilmesine yardımcı olmasıdır. Her ay sonu gelecek ekstre, karttan yapılan harcamanın bir özetidir. Müşterilerin kartı kullanabilmeleri için ay sonunda borçlarını bankaya ödemeleri gerekmektedir. Ülkemizde faaliyet gösteren tüm bankaların kredi kartları bulunmaktadır. Müşteriler, kendilerine avantaj sağlayacak kredi kartını seçerek alışverişlerinden kazanç elde etme şansına sahip olurlar. En iyi kredi kartı ile alışverişlerinize taksit yaptırabilir, ödemelerinizi erteleyebilir ve temassız ödeme işlemlerini yapabilirsiniz. Ayrıca kredi kartları nakit avans çekimine de müsaittir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.