Dolar 32,5866
Euro 34,8556
Altın 2.493,07
BİST 9.697,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 22°C
Sal 22°C

Axess Chip Para Nerede Kullanılır?

Axess Chip Para Nerede Kullanılır?
A+
A-

Axess Chip Para Nerelerde Geçerli?

Axess Chip Para nerede kullanılır? sorusu pek çok kişinin cevap aradığı sorular arasında yer almakta. Bunun başat sebebi ise günümüzde pek çok insan artık nakit para taşımaktan kaçınıyor. Çünkü her alanda kullanabildiğimiz ve gittikçe yaygınlaşan kredi kartları daha pratik bir yöntem olmakta. Para üstü ve bozukluklarla uğraşmak istemeyenler hem bakkala girdiklerinde hem taksiye bindiklerinde ellerini kredi kartlarına uzatıyor.

Günlük kullanımlarındaki avantajlarının yanı sıra kredi kartı kullanmanın bir diğer ayrıcalıklı yanı ise harcadıkça kazandıran puanlar. Müşterilerinin memnuniyetini gözeten ve onlara avantajlı hizmetler sunmak için kendini sürekli yenileyen Axess Chip para ile müşterilerine harcadıkça kazandırıyor. Özel taksit imkanları ve kazandırdığı Chip paralarla Akbank sizin için hayatınızı kolaylaştırıyor.

Axess Chip Para nerede kullanılır? sorusunu daha açıklayıcı olacağını düşündüğümüzden sizlere bir liste hazırladık. Fakat listemize geçmeden önce Axess Chip Para’nın ne olduğu ve nasıl kazanacağınız konusu hakkında kısa bir bilgilendirmede de mutlak bir fayda olacağını düşünmekteyiz.

Axess Chip Para Nedir?

Axess Chip para, Akbank ‘ın en büyük ayrıcalıklarından biridir. Axess Chip paralar, harcadıkça kartınızda biriken Akbank ile anlaşmalı yerlerde harcayabileceğiniz para yerine geçen puanlardır. Yaptığınız harcamalar sizlere Axess Chip para olarak geri döner. Bu sayede Axess Chip paralarınızı anlaşmalı satış noktalarında giyimden kozmetiği, süpermarketten akaryakıta, teknolojik aletlerden ayakkabılara kadar sayısız yerlerde kullanılabilir.

Axess Chip Para Nasıl Kazanılır?

Akbank’ın anlaşmalı olduğu market, mağaza ve alışveriş sitelerinden alışveriş yaptıkça Axess Chip para kazanırsınız. Ne kadar çok harcarsanız o kadar çok Chip para kazanırsınız. Alışveriş yaptığınız yerin Akbank ile yaptığı anlaşmalara göre kazandığınız Chip para miktarı değişir. Bazı marketler size daha çok Axess Chip para kazandırır. Üstelik sadece yurt içinde değil yurt dışında yaptığınız alışverişlerden de Chip para kazanabilirsiniz.

Axess Chip Para nerede kullanılır, nerelerde geçerlidir? Bütün bu sorularınıza yanıtlar bulabileceğiniz listemize gelin bir göz atalım.

axess chip paranın geçerli olduğu marketler

Axess Chip Paranın Geçerli Olduğu Marketler

Axess Chip Para Nerede Kullanılır sorusuna yanıt verecek olursak, Axess Chip Para yaygın olarak kullanılan pek çok markette geçerlidir. Bu marketlerin başında Carrefour SA ve Migros gelir. Axess Chip paraların geçerli olduğu marketlerden diğerleri ise; Kiler, Dia, Şok Marketler, Kipa, Metro Toptan marketler, Happy Marketler ve Sarıyer Marketlerdir. En çok Chip para kazandıran market CarrefourSA’dır.

A101 ve BİM’de chip paralarınızı kullanamazsınız, fakat tabii ki Axess kartınızla alışveriş yapabilirsiniz.

Axess Chip Para Hangi Akaryakıt İstasyonlarında Geçerlidir?

Axess Chip Para Nerede Kullanılır sorusunu soran insanlar bu chip paralarını akaryakıt istasyonlarında da kullanıp kullanamadıklarını merak etmektedir. Axess Chip Paralarınızı anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında da kullanabilirsiniz. Axess Chip paraların geçerli olduğu akaryakıt istasyonları Petrol Ofisi, Aygaz, BP, Shell, Total ve Opet’tir. En çok chip para veren akaryakıt istasyonu Shell’dir.

Axess Chip Paranın Geçerli Olduğu Teknoloji Marketleri

Axess Chip paraların kazandırdığı bir diğer alan ise teknoloji mağazalarıdır. Axess Chip paraların geçerli olduğu teknoloji mağazaları Teknosa, NT Mağazaları, Vatan Bilgisayar, Gold Bilgisayar, TVEK Mağazaları, Bimeks ve Media Markt. En çok chip para kazandıran teknoloji marketi Teknosa’dır. Aynı zamanda en çok chip para harcamanızı sağlayan market de Teknosa’dır.

Axess Chip Para Hangi Kozmetik Mağazalarda Geçerli?

Axess Chip para popüler kozmetik mağazalarında da geçerlidir. Axess Chip paranın geçerli olduğu kozmetik mağazaların başında Gratis ve Watsons gelir. Axess Chip paranın geçtiği diğer kozmetik mağazalar ise Rossman, Tekin Acar Kozmetik ve Sevil Parfümeri’dir. En çok Chip para kazandıran mağaza ise Gratis’tir.

Axess Chip Para Geçerli Olduğu Yapı Marketler

Gardırop, yatak tulumu veya köpek kulübesi mi alacaksınız? Endişelenmenize gerek yok çünkü Axess Chip paralarınızı harcayarak ihtiyacınız olan yapı market ürünlerini indirim ile alabilirsiniz. Axess Chip paranın geçerli olduğu yapı marketler şunlardır: Koçtaş, Bauhaus, Tekzen, Praktiker ve Baumax. En çok chip para kazandıran yapı marketleri Praktiker ve Koçtaş’tır.

Axess Chip Para Hangi Sitelerde Geçerlidir?

Axess Chip Para nerede kullanılır sorusuna cevap olarak online alışveriş sitelerinden bahsetmekte de fayda olacaktır. Alışveriş kavramı artık sadece gezdiğimiz mağazalar anlamına gelmiyor. Cep telefonlarından makyaj malzemelerine, çalışma masasından yatağa hayatın her adımında gereksinimlerimizi internetten karşılamak son derece yaygın. Market alışverişlerinin dahi internetten yapıldığı çağımızda Akbank da sizler için teknolojiyi yakından takip ediyor ve pek çok sitede geçerli Axess Chip parayı sizlerin kullanımına sunuyor.

Axess Chip paranın geçerli olduğu siteler şunlardır: N11, D&R, Ereyon, Tekzen, Boyner, Ikea, Sefamerve, Yemeksepeti, Gittigidiyor, Hızlıal, Markafoni ve Koçtaş. Bu sitelerde Axess Chip paralarınızı dilediğiniz gibi harcayabilir, harcadıkça daha çok Chip para kazanabilirsiniz. En çok chip para kazandıran internet sitesi Gittigidiyor’dur. Unutmayın Chip paralarınızı altın almak için kullanamazsınız.

Online alışveriş yaparken chip para harcamak mağazalarda alışveriş yaparken chip para harcamaya göre biraz daha zorlu görünebilir. Zira size yardım edecek bir kasiyer yoktur. Fakat endişelenmeyin. Çoğu site ödeme ekranında Axess Chip puanlarınızı otomatik olarak görür ve kullanıp kullanmak istemediğinizi sorar. Chip paralarınızı kullanmak için onaylamanız yeterlidir.

İsterseniz şimdi de Axess Chip Para nerelerde kullanılır sorusuna online alışveriş siteleri üzerinden cevap verelim.

gittigidiyor'da chip para nasıl kullanılır

Gittigidiyor’da Chip Para Nasıl Kullanılır?

Gittigidiyor en çok Chip para kazandıran alışveriş sitelerinden biridir. Gittigidiyor’da Chip paralarınızı kullanmak için ilk önce almak istediğiniz ürünleri sepetinize ekleyin. Daha sonra ödeme ekranına geçin. Chip paranız hangi Akbank kartınızdaysa kart bilgilerini yazın. Kart bilgilerinizi yazdıktan sonra alt kısımda ödemeyi chip para ile yap seçeneğini göreceksiniz. Bu ibareye tıkladıktan sonra Chip paranızın ne kadarını harcamak istiyorsanız kutucuğa yazın ve belirtmiş olduğunuz tutar Chip para olarak ödenip toplam ödemeniz gereken paradan düşsün. Unutmamanız gereken şey ise Chip paralarınızı kullandığınızda Gittigidiyor’da taksit imkanı kalkıyor. Akbank’ta Chip paralarınızı harcamanız işte bu kadar kolay!

N11’de Chip Para Nasıl Kullanılır?

N11.com chip paranızı harcayabileceğiniz popüler sitelerden biridir. N11’de ürünleri sepetinize ekledikten sonra ödeme ekranına geçin. Ödeme bilgi ekranında kredi kartı/banka kartı seçeneğini seçtikten sonra Chip paranızın olduğu Axess Kredi kartı, Wings Kart, Neo Kart veya Free Kart bilgilerini girin. Bilgilerinizi girmenizin ardından bu bölümün altında banka puanı başlığı karşınıza gelecektir. Banka puanı başlığının altındaki banka puan sorgula ibaresine basın. Kartınızda bulunun Chip para miktarını öğrendikten sonra kullanmak istediğiniz Chip para tutarını girin. Chip para ile ödeyeceğiniz tutar aldığınız ürünlerin toplam fiyatından düşecektir. Online alışverişlerinizde Chip paralarınızı harcamak gördüğünüz gibi sandığınızdan daha kolay.

Ne Kadar Axess Chip Param Olduğunu Nereden Öğrenebilirim?

Axess Chip para miktarınızı öğrenmek son derece kolay. Alışveriş yaparken kasa görevlisinden veya online alışveriş yaparken internet sitesinin ödeme ekranına geldiğinizde Axess Chip para tutarınızı görebilirsiniz. Axess Chip paranızı öğrenmek istiyorsanız Akbank Direkt İnternet Şubesi’ni ziyaret edebilir ya da Akbank cep telefonu uygulamasına göz atabilirsiniz. Axess Chip para tutarınız kredi kartı ekstrenizde de yazmaktadır. Alışverişten sonra kasa görevlisi tarafından size verilen kredi kartı slibinden de kalan Axess Chip paranızı görebilirsiniz. Başka bir Axess Chip para tutarını öğrenmenin yolu ise Akbank telefon şubesidir. 444 25 25 numaralı Akbank Telefon şubesini arayarak Chip para tutarınız hakkında bilgi alabilirsiniz.

Axess Chip Para Ne Zamana Kadar Geçerlidir?

Akbank Chip paranızın son kullanma tarihi vardır. Son kullanma tarihi geçen Chip paralarınız kaybolur. Güncel Chip para tutarınızı bilip, son kullanma tarihi geçmeden kullanmanızda fayda var. Axess Chip para için son kullanma tarihi ikinci senenin sonudur. Örneğin 2017’de yaptığını bir harcama için Chip paralarınızın son kullanma tarihi 31 Aralık 2019’dur. Chip parayı yılın başında, ortasında veya sonunda kazanmanız fark etmez ikinci senenin 31 Aralık’ında Chip paralarınızın son kullanma tarihi dolar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.