Dolar 32,5304
Euro 34,8798
Altın 2.441,91
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

En İyi 50 CC Motor Asla Pişman Olmayacaksınız!

En İyi 50 CC Motor Asla Pişman Olmayacaksınız!
A+
A-

En İyi 50 CC Motor

En iyi 50 cc motor, hem ulaşım hem de hobi amaçlı olarak tercih ediliyor. Takdir edersiniz ki, motosiklet yalnızca bir yerden bir yere gitmek adına tercih edilmez. Çünkü, bu araç; aynı zamanda bir yaşam tarzıdır. Motosiklet satın almak isteyenlerin aklında en iyi 50 cc motor hangisi sorusu bulunuyor. Çünkü diğer motosikletlere kıyasla kullanılmasının çok daha kolay olduğunu söylemek gerekir. Dolayısıyla motosiklet kullanmak isteyenlerin sayısı her geçen gün artıyor.

Diğer taraftan 50 cc motor sizlere çift teker üzerinde daha esnek hareket edebilmeyi de sağlar. Bunun yanı sıra, 50 cc motosiklet modellerinin silindir hacmiyle de göz doldurduğunu ifade etmek gerekir. Bir başka deyişle, silindir hacimleriyle bilhassa şehir içerisinde kaliteli bir sürüş deneyimi vaat ederler. Yazımız sayesinde en iyi 50 cc motor hakkında bilgi alabilirsiniz.

Hangi 50 CC Motor Modellerini Satın Almalısınız?

Her şeyden önce, 50 cc motor modellerinin avantajlarından bahsedelim. Şehir içi kullanım için en iyi seçenektir. Ancak, otoban ve eğimli yol için uygun olmadıklarını ifade etmek gerekir. Bunun yanı sıra, dayanıklılık konusunda en iyi olmasıyla bilinir. Bir başka deyişle, kullanıcıların herhangi bir sorun olmadan yıllarca binebilecekleri bir araçtır. Vergi ve sigorta açısından avantajlıdır. Yakıt tüketiminin az oluşu ile kullanıcılarını sevindirir.

Mondial 50 Revival Scooter

Mondial 50 Revival Scooter

Bu listenin ilk sırasında motosiklet dünyasını yakından takip edenlerin bildiği Mondial 50 Revival Scooter var. Son derece şirin bir görüntüsü olan motor, az yakıt harcaması ile dikkat çeker. Süper bir performansı olmasa da beklentileri karşılar. 50 cc motorlar arasında en çok tercih edilenlerden birisidir. Ergonomik yapıya sahip elcikler sayesinde sürücünün ihtiyacı olan her şeye kolay bir şekilde ulaşması hedeflenmiştir. Portatif bagajı ile beğeni toplar. Bu sayede, sürücünün eşyalarını en iyi şekilde taşımasına vesile olur. Gövde ile uyumlu far yapısı; sürücünün karanlıkta dahi rahat bir şekilde fark edilmesini sağlar. Mondial 50 Revival Scooter, sürüş konforu düşünülerek tasarlanmıştır. Ayrıca, ön soğutma kanallı disk fren sistemi ve arka kampana fren ile sürücülerin güvenliğini düşünür. Son olarak, aracın zorlu trafik şartlarında fark edilmesini sağlayan harika bir aydınlatma sistemine sahiptir.

Stmax Roma 50

Stmax Roma 50

En iyi 50 cc motor seçenekleri arasında olması gereken araçlardan bir diğeri de Stmax Roma 50 cc’dir. Tek silindirli, dört zamanlı, ön/arka disk/kampana fren sistemi ve daha birçok özelliğiyle göz doldurur. İç bagajının boyutları idealdir. Verimlilik ve performans açısından standartlara yakın bir seviyededir. Ancak, aracın birtakım dezavantajları da vardır. Her şeyden önce, iki kişinin aynı anda bu motosikletle yolculuk etmesi bir hayli zordur. Aracın 10-15 derecelik yokuşlara çıkması zordur. Bu araç bilhassa şehir içerisinde sorunsuz bir yolculuk geçirmek isteyenlere hitap eder. Trafiğe takılmamak, kolay park yeri bulmak ve gideceği yere bir an önce ulaşmak isteyenler için en iyi 50 cc motordur.

Altai Uma 50 CC

Altai Uma 50 CC

Altai Uma 50 cc; listemizde yer almayı hak eden bir diğer motosiklet modelidir. B sınıfı ehliyet ile kullanılabilen bu araç harika bir tasarıma sahiptir. Bu tür motosikletlerin ehliyetsiz kullanıldığına dair birtakım söylemler olsa da hiçbirisi doğru değildir. Kesinlikle ehliyet ile kullanılmalıdır. Dik yokuşlarda zorlanan bir araçtır. Bilhassa iki kişinin aynı anda bindiği hallerde kötü bir sürüş deneyimi yaşatır. Bunun yanı sıra, diğer motosikletlere kıyasla yakıt tüketimi azdır. Klasik scooter görünümü ile beğeni toplar. Küçük lastikleri ve sele altı bagajı ile dikkat çeker. Özellikle kısa mesafe sürüş deneyimi yaşamak isteyenlere hitap eder. Ancak, sürücülerin lastiklere çok güvenerek virajlara çok hızlı girmemesi gerekir.

Kral Motor KR-44 Pion

Kral Motor KR-44 Pion 50 cc; motosiklet sevdalılarının en çok tercih ettiği modeller arasında bulunur. B sınıfı ehliyet ile kullanıldığını hatırlatmak gerekir. Tasarım detayları ile oldukça sevimli bir araç olduğunu gösterir. Tıpkı birçok 50 cc motor modelinde olduğu gibi ön disk ve arka kampana fren sistemine sahiptir. Bu özellikleri ile maliyet açısından avantaj sağlar. Bunun yanı sıra, orta düzey çekişi ile de beklentileri karşılar. Sürücülerin arka bagaj kısmına beş kg’dan fazla yük koymaması önemli bir husustur.

Yuki Qm50QT-64 Snoopy

En iyi 50 cc motor alternatiflerinden birisi de Yuki QM50QT-6E Snoopy’dir. 5,7 litre yakıt deposuna sahiptir. Bu sayede, 300 km ve üzeri mesafelerde rahat bir sürüş deneyimi yaşatır. İki kişinin rahatlıkla binebileceği bir araçtır. Tıpkı birçok 50 cc motor gibi çekişi orta seviyededir. Buna ek olarak, hoş bir tasarıma sahiptir. Ancak, arkaya yük bindiği takdirde çekişi azalır. 10-15 dereceden daha dik yokuşlara çıkılması risklidir.

Sonuç olarak, kısıtlı bütçesi ile 50 cc motor almak isteyenler yukarıdaki seçenekler arasından tercih yapabilirler.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.