Dolar 32,5246
Euro 34,7847
Altın 2.440,94
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

En İyi Kutu Oyunları ile İnanılmaz Eğlenceye Varın!

En İyi Kutu Oyunları ile İnanılmaz Eğlenceye Varın!
A+
A-

En İyi Kutu Oyunları

İster aile toplantılarına enerji vermek için isterse arkadaşlarınızla eğlenceli anlar yaşamak için en iyi kutu oyunları vazgeçilmezdir. İyi bir oyun oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamak mümkün olmayacaktır. Evde vakit geçirirken can sıkıntınızı geçirecek farklı oyunular bulmak mümkündür. Her yaşa hitap eden bu oyunlarla keyifli toplantılar yaparak sevdiklerinizle güzel paylaşımlar yapabilirsiniz. Özellikle en iyi kutu oyunları arasından aşağıdakilerin oldukça beğenildiklerini rahatlıkla ifade edebiliriz;

  • UNO
  • Tabu
  • Jenga
  • Trivial Pursuit 2000
  • Monopoly
  • Twister
  • Metropol
  • Bil Bakalım Kim
  • Scrabble
  • Game of Life Star
  • Maaş Günü
  • Risk
  • Cranium Dark

Uno Kutu Oyunu

UNO Kutu Oyunu

En iyi kutu oyunları hangisi dediğimiz zaman UNO her zaman akla ilk gelen seçenekler arasında yer almayı başarmaktadır. Renklerin ve sayıların eşleştirilmesine dayanan oyunun bazı kuralları bulunmaktadır. Kart oyunudur. Oyuncuların ellerinde belli sayıda kartlar olur. Amaç kartlardan kurtulmaktır. Burada destenin en üstündeki kartla eşleştirerek ellerindeki kartları atarlar. Çıkan özel aksiyon kartları ise durumu değiştirdiği için rekabet ve heyecan hep üst seviyelerde olur.

Tabu Kutu Oyunları

Tabu Kutu Oyunu

Kutu oyunu denilince ilk akla gelenlerden biri de tabu oyunudur. Son dönemlerin fenomen oyunları arasında yer alıyor. Binin üzerinde kelime içeren oyunda temel nokta yasakla sözcükleri kullanmayarak size çıkan kelimeyi grup arkadaşlarına anlatabilmektedir. En çok kelime bilen grup oyunu kazanıyor. Basit ve eğlenceli bir oyundur.

Jenga Kutu Oyunu

Jenga Kutu Oyunu

Dünya çapında bir üne sahip olan oyunlardan biridir. Denge ve dikkat bu oyunun gerektirdiği özelliklerden bazılarıdır. Tahta parçalarından bir kule oluşturulur ve oyunu kazanmak için yapılması gereken de bu kuleyi devirmeden blokları çekmektir. Stratejik ilerleyen takımların kazanma şanslarının daha yüksek olduğunu söylemek mümkündür. Çekilen bloklar kulenin üstene tekrar yerleştirilir. Rekabeti ve eğlenceyi doruklarda yaşayabilirsiniz. Jenga en iyi kutu oyunları arasında en popüler olanları olarak zihinlerde yer edinmektedir.

Trivial Pursuit 2000 Kutu Oyunu

Trivial Pursuit 2000 Kutu Oyunu

Genel kültür oyunu olarak geçen bu oyunda eğlenirken bilgilerinizi genişletme imkanı da bulabilirsiniz. Renkler, kategoriler ve kartlardan oluşuyor. Güzel vakit geçirmek isteyenler için idealdir. 2000’li yılların değişi ve eğlenceli bilgilerini öğrenebilirsiniz.

Monopoly Kutu Oyunu

Kutu oyunları içinde ilk akla gelenlerden biri olan bu oyunda kaybeden de en az kazanan kadar eğlenmektedir. Emlak kralı olma olanağını sunan bu oyun mülk almak, anlaşmalar yapmak gibi aşamalarıyla insanlara servete kavuşmaları için gereken ortamı sunuyor. Geniş gruplarla oynandığında oldukça eğlenceli olmaktadır.

Twister

Tüm vücudunuzla oynayacağınız ve oynarken şekilden şekle gireceğiniz çok eğlenceli bir oyun. Ellerinizi ayaklarınızı nereye konumlandırdığınıza çok dikkat etmelisiniz. Twister oynarken ayakla kalabilmek büyük bir beceri gerektiriyor. Hem çocuklar hem de yetişkinler için çok eğlenceli bir oyundur. Kahkahalı buluşmaların vazgeçilmezidir.

Metropol

Monopoly oyununu sevenler için iyi bir alternatif olacak bu oyunda da mülk alımı söz konusudur. Aldığınız yerlerin karşılığında da kira temin ediyorsunuz. Oyunun amacı iflasa karşı koyarak oyunu bitirebilmektir.

Bil Bakalım Kim

Oyuncularını zihinsel olarak her daim aktif tutan bu oyunda doğru soruyu sormak çok önemlidir. Rakibin seçmiş olduğu kartta kimin olduğunu tahmin etmeye yönelik olan bu oyunda sorulan sorunun cevapları evet ve hayır olmalıdır. İlk doğru tahmini yapan kazanmaktadır.

Scrabble

Oyun tahtasının üzerinde oynanan bu oyunda harfler önemlidir. Oyuncular puanları farklı belirlenmiş olan harf taşlarıyla kelimeler buluyor. Kullanılan harflerin puan değerlerine göre ve oyun tahtasının üzerindeki ödüllü karelere göre skor oluşmaktadır. Oyunun hedefi de en yüksek puana ulaşmaktadır.

Game of Life Star

Ünlü film yıldızı, efsaneleşmiş sporcular ya da ses getirmiş popstar olmanızı sağlayan bu oyunda yapılması gereken hayallerinizi süsleyen kariyeri seçmek ve şöhretin kapılarını aralamaktır. Hayallerinizi yaşatan ve eğlenceli anlar sunan bu oyun pek çok kişiyi memnun edecektir.

Maaş Günü

Doğru hesaplamalarla ay sonunu getirmeye çalışmak daha önce hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı. Herkes maaşınızın peşindeyken doğru yatırımlar yapmaya çalışmak ve onları kar etmek için satmaya çabalamak oldukça keyifli. En çok para kazanmayı başaran ve var olan parasını korumuş olan oyuncu zaferin tadına bakıyor.

Risk

Savaş stratejisi ve daha pek çok detayı düşüneceğiniz bir oyun. Amaç çok basit! Düşman bölgesini fethetmek! Askeri birlikleri savaş alanına doğru bir şekilde sürmek ve bölgedeki düşman askerlerini yenmek gerekiyor. Her fethettiğiniz bölge sizi dünyayı fethetmeye biraz daha yaklaştırmaktadır. Adrenalin yaşamak isteyenlerin oyunu olduğunu söylemek mümkündür.

Cranium Dark

Kuralları oldukça basit ve kolay oynanan bu oyunda yapılması gereken, Cranium kartı aksiyon kartta yazdığı biçimde anlatmayı başarmaktır. Kartta otobanda araba kullanmak yazıyorsa bunu örneğin bir dizide rol yapar gibi anlatabilirsiniz. Gözleri kapalı heykel yapmak ya da başka bir oyuncunun elleriyle çizim yaparak anlatmak gibi görevler olabilir. Grupla oynandığında çok eğlenceli dakikalar yaşatacaktır. En iyi kutu oyunları arasından tercih yaparken kendi oyun keyfinizi de göz önünde bulundurmanızı öneriyoruz!

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.