Dolar 32,3611
Euro 34,7583
Altın 2.439,02
BİST 10.014,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

Piyasadaki En İyi RAM Markası ve Modelleri

Piyasadaki En İyi RAM Markası ve Modelleri
A+
A-

En İyi Ram Markası

Kullanıcılar tarafından en iyi RAM markası merak edilmektedir. RAM bir tür veri depolama ya da hafıza birimi olarak tanımlanır. Aynı zamanda “Rastgele Erişimli Bellek” anlamına gelir. RAM’ler depolanan bilgilere hızlı bir şekilde ulaşılmasını sağlayan araçlardır. Harddisklerden farklı olarak RAM’ler verileri kalıcı bir şekilde depolamaz. Aksine geçici bir şekilde depolamaktadır. Bir bilgisayarın okuma yazma yapabilen temel ve hızlı depolama birimidir. Bilgisayarların işlemcilerinden sonra en çok dikkat edilen özelliklerinden biridir.

RAMler Ne İşe Yaramaktadır?

RAM’ler Ne İşe Yaramaktadır?

Aynı anda çok sayıda uygulama çalıştırma, bir uygulamanın gereken işlevlerini yerine getirmesi gibi işleri çok daha fazla kolaylaştırmaktadır. Piyasa içerisinde pek çok farklı özelliklerde RAM’ler bulunmaktadır. Dolayısıyla kullanıcılar kendi ihtiyaçları doğrultusunda mevcut RAM modelleri içerisinden seçimlerini gerçekleştirebilir.

Daha fazla belleğe sahip olmak kolay bir kullanım için önemlidir. Zorlu uygulamaların çok daha kolay bir şekilde çalışmasına ve genel masaüstü deneyiminin daha hızlı bir hale gelmesine olanak tanır. En iyi RAM markası sahip olduğu özellikleri ile çok çeşitlidir. Kullanıcıların ihtiyaçlarına göre değişiklik gösterir. En iyi RAM kitleri nominal hızlara ulaşabiliyor ve bilgisayarı sabit tutabiliyor.

Corsair Vengeance Led

CORSAIR Vengeance LED

En iyi RAM modelleri içerisinde yerini alan bu RAM kullanıcılarına pek çok avantaj sunmaktadır. En önemli özelliklerinden biri kullanıcılarına mükemmel oranlarda bir hız aşırtma performansı sunmasıdır. Genel olarak tüm kullanım amaçlarına uygun olacak şekilde üretilmiştir. Her türlü kullanıcı tarafından rahatlıkla tercih edilebilmektedir. Kaliteli ısı dağıtıcılarıyla ısınmayı en aza indirgeyen bir yapısı bulunmaktadır. Tasarımı itibariyle estetik olmasının yanında 3466 MHz hızı ile birlikte avantaj sağlar. Oldukça hızlı olması her türlü kullanıcı tarafından tercih edilme sebepleridir. Ayrıca En İyi Bilgisayar Markaları listemize  de göz atmayı unutmayın!

Gskill Trident Z RGB

G.Skill Trident Z RGB

En iyi bellekler listeleri içerisinde yer edinen bir bellektir. En iyi DDR4 RAM olarak nitelendirilmektedir. Oldukça tatmin edici bir RGB aydınlatmasına sahip olan bu modelin hız aşırtma performansı da oldukça yüksektir. 4.266MHz hıza kadar çıkabilmektedir. Estetiği önem veren kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Sağladığı pek çok avantajı ve kalite özellikleri sebebiyle her kullanıcı tarafından elde edilmeye devam etmektedir. Tasarım özellikleriyle estetiğe önem veren kullanıcılar için oldukça ideal bir RAM olarak piyasada yerini korumaktadır.

Kingston Hyperx Predator

Kingston HyperX Predator

HyperX Predator en iyi ram markası olarak da bilinen Kingston tarafından üretilmektedir. Kaliteli RAM çeşitleri içerisinde yerini almaktadır. Oldukça iyi bir DDR3 bellek olması nedeniyle kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir. Aynı zamanda oldukça iyi bir fiyata sahip olması da kullanıcılara sağladığı diğer avantajlarındandır. Mükemmel bir performans sunan bu modelin hız aşırtma potansiyeli de çok yüksektir. 4.600MHz’e kadar hız performansı sunmaktadır. Düşük gecikme süresi ile de kullanıcıların dikkatini üzerine çekmektedir.

Kingston Hyperx Fury

Kingston Hyperx Fury

HyperX Fury Kingston tarafından üretilen uygun fiyatlı bir bellektir. Düşük fiyatı ve performans özellikleri ile birlikte kullanıcıların ilgisini üzerine çekmeyi başarmıştır. Oldukça tatmin edici bir performans sunan bu model satın alınabilecek en iyi fiyat performans ürünlerinden biri haline gelmiştir. Sistem bileşenlerini mümkün olan yüksek hıza çıkarmaya çalışan bir bellektir. RAM modelleri içerisinde daha düşük bir hıza sahip olabilmektedir. Ancak fiyatı ile birlikte en iyi bellekler içerisinde yerini almaya hak kazanmaktadır. Fiyat performans ürünü olmasından dolayı çoğu kullanıcı tarafından tercih edilmektedir.

Corsair Dominator Platinum RGB

Corsair Dominator Platinum RGB

Olabilecek en iyi performansı sağlamak isteyen kullanıcılar tarafından tercih edilen Corsair Dominator Platinum RGB en hızlı RAM’ler arasında yer almaktadır. Yüksek performansa ihtiyaç duyan kullanıcılar için bu RAM en iyi seçeneklerden biri olabilir. DDR4 sınıfın yer alan bu RAM tüm kullanıcılar için en iyi performansı sergilemektedir. Mümkün olan en yüksek hızda çalışmalar gerçekleştirilmesine olanak tanır. Pek çok kişi tarafından tercih edilen bu RAM Ryzen ile uyumlu değildir.

HyperX Fury RGB 3.733 MHz

En yüksek frekanslı RAM çeşitleri içerisinde yerini alan bu RAM profesyonel kişiler tarafından harika bir RAM olarak nitelendirilmektedir. Oyun oynayan kullanıcılara çok daha fazla hitap eden bir bellektir. Kızılötesi senkronizasyon teknolojisi ile donatılmış bir bellektir. Cazip satış fiyatları ile birlikte kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Fiyat performans açısından kullanıcı tatmin eden bir ürün olması sebebi ile en iyi RAM’ler arasında yerini almıştır. Kaliteli soğutucusu ile birlikte uzun saatler boyunca serin bir şekilde çalışarak kullanıcılara en yüksek performans sağlar. Oyun oynama, video düzenleme, rendering gibi zorlu işlemlerin yüksek performansı ile birlikte kolaylıkla yapılmasına olanak tanır.

G.Skill Trident Z RGB DC

G.Skill Trident Z RGB DC en iyi çift kapasiteli belleklerden biridir. Oldukça tatmin edici bir yapı kalitesine sahiptir. Çubuk başına 32 GB kapasite ile birlikte kullanıcılara yüksek avantajlar sağlamaktadır. Bir oyun bilgisayarı oluşturmak isteyen kullanıcılar tarafından tercih edilmelidir. Profesyonel oyuncular tarafından sıklıkla tercih edilen ve tavsiye edilen bir RAM olarak ortaya çıkmaktadır. Güçlü RAM modelleri içerisinde satın alınabilecek en RAM modellerinden biri olarak kullanıcıların karşısına çıkar. Mükemmel yapı kalitesi ile birlikte oyunculara en iyi deneyimleri sunmaktadır.

Adata Spectrix D80

Adata Spectrix D80 tamamen oyun kullanıcıları için üretilmiş ve onlara yönelik olarak geliştirilmiş bir RAM’dir. Oldukça estetik bir görünüme sahip olması ile birlikte DIMM yapılandırmalarında yüksek performans göstermesi ile bilinir. Profesyonel oyuncular tarafından sıklıkla tercih edilen ve tavsiye edilen bu RAM oldukça hızlıdır. En iyi RAM’ler içerisinde yerini alan bu RAM kullanıcıları tatmin eden özellikleri ile gözdedir. Oyun oynama, video düzenleme ve rendering işlemleri için oldukça kaliteli hizmet veren bir RAM’dir. Yeni nesil ısınmayan tasarımı ile birlikte uzun süreler boyu kullanılabilen bir RAM olması özellikleriyle piyasada yerini alır. Hızı ve kapasite itibariyle kullanıcıların dostu bir bellek olarak var olmaktadır.

Corsair Vengeance LPX

Fiyat performans odaklı bellek modellerinden biri olarak kullanıcıların karşısına çıkmaktadır. Oyunculara en iyi deneyimlerini sunar. DDR4 sınıf bellekler arasında yerini almaktadır. Kullanıcılarını tatmin eden harika performansı sayesinde sıklıkla tercih edilen modellerdendir. Uygun fiyatlı olması en iyi avantajlarından biridir.

G.Skill TridentZ Royal

En iyi RAM’ler içerisinde yerini alan bu RAM ilk olarak mükemmel görüntüsü ile birlikte kullanıcıları cezbetmektedir. Tamamen oyun kullanıcılarına hitap etmektedir. Oldukça iyi bir performans sunması ile kullanıcıları tatmin etmektedir. Kişilerin en iyi oyun deneyimleri yaşamalarına olanak tanır. Oyuncular tarafından da sıklıkla tercih edilmektedir.

Corsair Vengeance RGB Pro

3600 MHz hızı ve 16 GB’lik kapasitesi ile birlikte bilgisayarın hızına hız katacak bir üründür. Tekli modül olarak satılmakta olan bu RAM ile kullanıcılar kasalarına renk katabilmektedir. RGB aydınlatmaları ile birlikte oldukça hoş estetik görünümler elde edilmektedir. Alüminyum kaplamalı bir soğutucuya sahip olması bu RAM’in en iyi özelliklerinden biridir. Bu özellikleri sayesinde kullanıcılar uzun süreli kullanımlarında ısınma gibi problemlerle karşılaşmadan, yüksek hızla işlemlerini tamamlayabilmektedirler. Kullanım tipi DDR4 şeklindedir. Işıklandırmaları ve soğutmaları ile birlikte kullanıcıların gözdesi haline gelmiştir. Corsair Vengeance RGB Pro en iyi RAM modelleri içerisinde yerini alarak oyuncu kullanıcılara en iyi oyun deneyimleri sağlamaktadır. Profesyonel kullanıcılar tarafından tercih edilmekte ve tavsiye edilmektedir.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.