Dolar 32,3713
Euro 34,7774
Altın 2.410,97
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Birbiri ile En İyi Anlaşan Burçlar

Birbiri ile En İyi Anlaşan Burçlar
A+
A-

En İyi Anlaşan Burçlar

En iyi anlaşan burçlar konusu özellikle bu alana merak saran kişiler için çok fazla önem taşır. Burçlar bir kişinin karakteristik özelliğinden sosyal yaşam alanına kadar birçok konuda bilgi verir. Bu yüzden burçları takip eden birçok kişi vardır. Burçlar arası itme ve çekme gücü de vardır. Yani birbiri ile anlaşan ve anlaşamayan birçok burç vardır. Bu alanda arkadaşlık ya da sevgililik ilişkisi ön plana çıkar. Özellikle bunu merak eden birçok kişi burçların ilişki durumuna bakar. Hangi burcun daha iyi anlaştığı tam da bu noktada değer kazanır. Çünkü burçlar arası anlaşma durumu onların sosyal yaşam ilişkileri hakkında da bilgi verir.

Astrolojide Hangi Burçlar Mevcut?

Astrolojide Hangi Burçlar Mevcut?

Bilinen burç sayısı günümüzde 12 adettir. Bu burçlar sırasıyla;

  • Koç
  • Boğa
  • İkizler
  • Yengeç
  • Aslan
  • Başak
  • Terazi
  • Akrep
  • Yay
  • Oğlak
  • Kova
  • Balık

şeklindedir. Hangi burçta olduğunuzu doğdunuz gün ve ay belirler. İnsanlar geçmişten günümüze astrolojiye oldukça ilgili olmuştur. Dolayısıyla gündelik yaşamın her anında burçlarla doğrudan ilgilenmişlerdir. Bizler de bu yazımızda sizler için hangi burçların birbiri ile daha iyi anlaştığını açıkladık. Koç Burcu Günlük Yorum Rezzan Kiraz tarafından yorumlandı. O yazımızı da okuyabilirsiniz.

Koç ve Aslan Burcu

Koç ve Aslan Burcu

Koç ve aslan burcu en iyi anlaşan burçlar arasında ilk sıralarda yer alır. Bu iki burç özellikle enerji uyumuna sahiptir. Kolaylıkla küsme ya da birbirini kırma durumu söz konusu olmaz. Eğlence seviyeleri aynıdır. Özellikle sosyal yaşam alanında birbiri ile uyum içinde yaşan bir yapıları vardır. Sırf bu yüzden bile en iyi anlaşan burçlar arasında ilk sıralarda yer alır. Genellikle birbirine zıt olan herhangi bir durum söz konusu olmaz. Hemen her alanda arkadaş ve dost olabilecek bir yapıları vardır. Kolay anlaşan burçlar arasında bu burçlar anında sivrilip çıkar. Arkadaşlıktan sevgililik durumuna kadar her anlamda anlaşmaları oldukça kolaydır.

Boğa ve Başak Burcu

Boğa ve başak burcu his durumları aynı olan burçlardır. Yani anında kırılan ya da anında toparlanan burçlar arasında yer alırlar. Bu yüzden anlaşmaları da oldukça yüksek olan burçlardır. Genelde karmaşık bir durum olduğu zaman ilk bu burçlar durumu çözer. İlk olarak birbirini anlama konusunda da uzman burçlar kategorisi içinde yer alırlar. Özellikle birçok kişiye göre birbirinin duygularını çözümleme konusunda da ön plana çıkan burçlar arasında yer alırlar. Yani çoğu kişi sizi anlamazken bu burçlar sizi anında anlar. Özellikle duygusal yönden anlayıp kavrama yetenekleri vardır. Bu yüzden birbiri ile oldukça uyumlu olan burçlardan birisidirler.

İkizler ve Terazi Burcu

Birbirini anlayan burçlar arasında ikizler ve terazi burcu da yer alır. Birbirini anında anlayıp çözme yetenekleri vardır. Özellikle ruh halleri ani değişen burçlardır. Bu yüzden birçok kişi tarafından kolaylıkla anlaşılıp çözülmeleri de kolay olmaz. Ancak bu iki burç birbirini anında ve kolaylıkla anlayıp çözer. Bu onlar için bir yetenek olarak ön plana çıkar. İçe kapanık olan bir durum bile olsa bu burçlar birbirini rahatlıkla anlar. Özellikle kafa yapıları aynı olduğu için zaman geçirdiklerinde sıkılmaları gibi bir durum da ortaya çıkmaz. Dostluk ilişkileri de bu yüzden oldukça kuvvetli olan burçlardır. Arkadaşlıkları uzun yıllara dayanan köklü bir ilişki kurmayı becerirler.

Yengeç ve Akrep Burcu

Yengeç ve Akrep Burcu

Yengeç ve akrep burcu herkesle kolaylıkla anlaşamaz. Üstelik herkese kolaylıkla güvenmeleri de söz konusu olmaz. Yani oldukça zor olan burçlardır. Bu yüzden kurdukları arkadaşlık ilişkisinde oldukça dikkatli ve titiz davranan burçlardır. Bu da iki burcun birbiri ile arkadaş olmalarında etkili olur. Çünkü bu iki burç da herkesle mesafeli olan burçlardır. Herkesi kolaylıkla hayatlarına almazlar. Zor burçlar arasında yer alırlar. Bu zor iki kutup da birbiri anında çeker. Kolay anlaşacak burçlar arasında yer alan ve güçlü bir bağ kuran burçlardır. Herkesle kolay anlaşamadıkları için anlaştıkları kişilere de oldukça değer verirler. Bu yüzden arkadaşlık ilişkileri oldukça güçlü olan burçlardan birisidirler.

Aslan ve Yay Burcu

Aslan ve yay burcu sosyal hayattan gündelik hayata kadar her anlamda daha oturaklı ve ciddi takılan burçlardır. Bu yüzden kendileri gibi olan kişilerle anlaşırlar. Özellikle birbiri ile kurdukları güçlü arkadaşlık bağları kolaylıkla çözülmez. Sadece arkadaş olarak değil eş veya sevgili olarak da çok iyi anlaşan burçlar arasında yer alırlar. Kurdukları güçlü ilişki kolaylıkla sarsılmaz. Bu da onların hayatlarında her daim yer edinen insanların olmasına zemin hazırlar. Özellikle çevreleri çok geniş olan burçlardır. Çünkü insan ilişkisine değer veren bir yapısal özellikleri vardır. Bu da onların çevresel olarak güçlü arkadaşlıklar kurmalarına yardım ediyor.

Başak ve Oğlak Burcu

Kavga etmeyen burçlar denildiği zaman ilk akla gelen burçlardan birini oluşturur. Genellikle çok naif ve kırılgan burçlardır. Bu yüzden hassas bir kişilikleri vardır. Kimse ile kavga etmezler. Etrafa huzur saçan burçlardır. Bu da onların arkadaşlık ilişkisinin duygusal olarak ilerlemesine zemin hazırlar. Duygusal yönden oldukça zengin olan burçlardır. Bu da iki burcun birbiri ile iyi anlaşmasına zemin hazırlar. Hem çok iyi anlaşırlar hem de çok eğlenirler. Özellikle sosyal yaşam alanları oldukça enerjik ve eğlenceli olan burçlardır. Arkadaşlık ilişkisine de oldukça fazla değer veren burçlar arasında yer alırlar. Bugün en çok anlaşan burçlar listesinde en üst sıralarda yer alan burçlardan birisidir.

Terazi ve Boğa Burcu

Terazi ve Boğa Burcu

Birbirini anlayacak burçlar arasında bu iki burç anında sivrilen bir yapıya sahiptir. Herkesle kolaylıkla arkadaşlık ilişkisi kurmazlar. Çünkü herkesle anında anlaşan bir yapıları yoktur. Bu yüzden en iyi anlaştıkları kişilerle arkadaşlık ilişkisi çok farklı ve çok güçlü olur. Bu kapsamda iki burç da birbiri ile çok iyi anlaşan bir özellik sergiler. Özellikle sosyal yaşamdan gündelik hayata hatta iş hayatına kadar durum böyle ilerler. Yani yaşamın her alanında bu iki burcun sivrilen arkadaşlığını görmek mümkündür. Oldukça kaliteli bir arkadaşlık ilişkisine sahipler. Bu kapsamda anında ön plana çıkarlar. Birbirine zıt olan herhangi bir özellikleri de yoktur.

Akrep ve Balık Burcu

Anlaşma sağlayacak burçlar arasında akrep ve balık burcu ilk sıralarda yer alır. Genellikle sert görünseler de çok duygusal davranan bir yapıları vardır. Özellikle bu duygusallıktan ötürü de çok iyi anlaşan burçlar arasında yer alırlar. Herkese kolaylıkla güvenmezler. Özellikle arkadaşlık ilişkisinde çok titiz davranan bir yapıları vardır.   Bu titizlikten ötürü de sivrilen bir arkadaşlık ilişkisi söz konusu olur. Yapıları gereği herkese kalplerini açmazlar. Ancak birbirini çok iyi anlayan ve birbiri ile çok iyi anlaşan bir yapıları vardır. Bu kapsamda her iki burç da arkadaşlıktan eş ilişkisine kadar çok iyi anlaşırlar. Bu anlaşmaları da sosyal yaşamda karakterlerine yansır.

Oğlak ve Boğa Burcu

Sorun çıkarmayan burçlar arasında oğlak ve boğa burcu ilk sırada yer alır. Gayet düzgün bir arkadaşlık ve dostluk ilişkileri vardır. Birbirine duyulan güvenleri de oldukça yüksektir. Özellikle bu güven duygusundan dolayı birbirini çok iyi anlayan iki burç özelliğine sahipler. Yaşamın her alanında mutlaka bu iki burç bir araya gelir. Bu ya iş hayatında ya da evlilik hayatında ön plana çıkar. Özellikle birbirini çekme güçleri vardır. Enerjileri birbiri ile oldukça uyumlu olan iki burç özelliğini taşırlar. Bu yüzden arkadaşlık ilişkileri de kolaylıkla bozulmaz. Herkesten farklı ve daha samimi bir ilişki kurma yapıları vardır. Bu da onların çok iyi anlaşan burçlar arasında olmalarını sağlar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.