Dolar 32,3675
Euro 34,9594
Altın 2.325,20
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Yaparsın Aşkım Başvuru Takip Sürecinin Gerçekleştirilmesi

Yaparsın Aşkım Başvuru Takip Sürecinin Gerçekleştirilmesi
A+
A-

Yaparsın Aşkım Başvuru Takip

Ülkemizde en fazla sevilen ve takip edilen yarışma programlarına baktığımız zaman Yaparsın Aşkım programının bu noktada dikkat çekmekte olan bir program olduğunu görebiliyoruz. Programın ilk bölümü 4 Ocak 2018 yılında yayımlanmıştır ve programın sunuculuğunu İlker Ayrık yapmaktadır. Yarışmanın galibine ise sıfır model araba hediye edilmektedir. Programa katılan kişiler sevgili, nişanlı veya evli olabilir. Yarışmadan çiftler birbiriyle yarışmaktadır. Başvuru işleminden sonra yaparsın aşkım başvuru takip işlemini gerçekleştirmek elzemdir.

Yaparsın Aşkım yarışmasına katılmak istediğiniz zaman başvurularınızı yapacağınız sırada sizlere sunulan başvuru kanalları üzerinden başvurunuzu yerine getirebilirsiniz ve başvurunuzu yaptıktan sonra başvuru takibinizi yerine getirmeniz gerekmektedir. Yaparsın Aşkım başvuru takip için sizlere sunulmakta olan yöntemleri takip ederek başvurularınızın onaylanıp onaylanmadığını kontrol edebilme imkanına sahip olursunuz. Bu şekilde başvurularınızın sonucunu net olarak öğrenebilme imkanınız olacaktır.

Yaparsın Aşkım Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bir yarışma programına katılmadan önce mutlaka yarışmaya katılabilmek için başvurularınızı yerine getirmeniz gerekmektedir. Başvurular ise her yarışma programına göre katılım gösterebilmektedir. Yaparsın Aşkım başvurusu nasıl yapılır? Sorusu Yaparsın Aşkım yarışmasına katılmak isteyen kişiler tarafından sık bir şekilde sorulan soruların içerisinde yer almaktadır. Program ilk çıktığı zamanlarda genellikle ajanslardan gelen çiftleri aldıkları iddia edilmektedir. Fakat ilerlediği süre içerisinde yarışmacıların gerçek yarışmacılar olduğu net olarak görülmüştür ve bu noktada insanların artık soru işaretleri de ortadan tamamen kalkmış durumdadır. Yaparsın Aşkım yarışmasının katılımcıları gerçek çiftlerden oluşmaktadır.

Yaparsın Aşkım yarışmasına başvurularınızı çok rahat bir şekilde zorlanmadan yerine getirebilme imkanına sahipsiniz. Programa katılımlarınız için sizlere iki farklı yöntem sunulmaktadır. Bu yöntemlerden birisi; Fox TV kanalının resmi internet sitesinde yer alan başvuru takip formunu doldurmaktır. Bu takip formunu doldurduğunuz takdirde başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra Instagram üzerinden de başvurunuzu yerine getirebilirsiniz. Bu yöntemlerden hangisi sizin için daha uygunsa o yöntemi tercih ederek yarışma başvurunuz gerçekleşir. Yaparsın Aşkım yarışmasına başvuru sırasında sizden talep edilen bilgileri doğru şekilde girmeniz çok önemlidir.

Yaparsın Aşkım Başvuru Sonuçları

Yaparsın Aşkım yarışmasına başvurularınızı yerine getirdikten sonra ise başvuru sonucunuzu beklemeye başlarsınız. Her yarışmanın başvuru sonuçları farklı şekillerde iletilebilmektedir. Bu noktada başvuru sonuçlarınızın nasıl ilerlediğini öğrenebilmeniz için sizlere başvuru yapmış olduğunuz sırada bir kod verilmektedir. Bu kodu saklamaya dikkat etmeniz gerekmektedir. Yaparsın Aşkım başvuru sonuçları açıklandığı zaman sizlere başvuru yaptığınız sırada bildirmiş olduğunuz telefonla iletişime geçilerek bilgi verilmektedir. Başvuru sonuçlarının internet üzerinden herhangi bir şekilde yayımlanmadığını görüyoruz.

Yaparsın Aşkım başvurusuna yapmış olduğunuz sonuçları öğreneceğiniz sırada başvuru sonuçlarınız size bildirildiği gibi aynı zamanda siz de Fox TV kanalını arayarak başvuru sonuçlarınızı öğrenme ve başvurunuzun ne durumda olduğunu öğrenebilme imkanınız mümkündür. Başvuru takibinin internet üzerinden herhangi bir şekilde yayımlanmadığını görüyoruz. Bu yüzden internet üzerinden başvurunuzun sonucunu öğrenebilme gibi bir durumunuz söz konusu olmayacaktır. Başvuru sonuçlarınızı bu şekilde öğrenemediğiniz için sizi programdan aramalarını beklemelisiniz veya siz  kanalı arayarak bilgi alma yoluna gitmeniz gerekir.

yaparsın aşkım başvuru formu

Yaparsın Aşkım Başvuru Formu

Yaparsın Aşkım yarışmasına katılma evresinde başvuru yöntemlerinden birisi; belirtmiş olduğumuz gibi FOX TV kanalının resmi internet sitesinde yer alan başvuru formunu doldurmaktır. Bu başvuru formunda sizlerden bazı bilgiler talep edilir ve bu bilgileri en doğru şekilde girmeniz programa katılım açısından çok büyük bir önem arz eder. Yaparsın Aşkım başvuru formu doldurarak bu formu onaylamalı ve başvurunuz işlemlerinizi yerine getirebilirsiniz. Başvuru formunu doldurduktan sonra sizlere bir takip numarası verilecektir. Bu numara aynı zamanda mail olarak da atılır. Bu maili de sakladığınız gibi başvurunuzu takip noktasında başvuru takip numarasını kullanacağınız için bu takip numarasını kaydetmelisiniz. Dilerseniz, Yaparsın Aşkım başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz.

Yaparsın Aşkım Instagram Başvuru

Yaparsın Aşkım yarışmasına başvurularınızı yapacağınız sırada başvuru formunu doldurabildiğiniz gibi aynı zamanda Instagram üzerinden de başvurularınızı yerine getirebilmeniz mümkündür. Başvuruların Instagram üzerinden yapılmış olması bazı başvuran kişilere göre daha hızlı sonuç doğurduğu düşünülmektedir. Başvuru sonuçlarının hızlı sonuçlanmasını isteyen kişiler ise Instagram üzerinden başvuru yapma yoluna gitmektedir. Yaparsın Aşkım Instagram başvuru yapılacağı sırada bu şekilde başvurularınızı yerine getirebildiğiniz gibi aynı zamanda Instagram üzerinden başvuru yapmak çoğu kişiye daha kolay gelmektedir.

Yaparsın Aşkım yarışmasına Instagram üzerinden başvuru yapmak isteyen kişiler bu noktada başvurularını yerine getirebilmek için herhangi bir yarışma oyununu Instagram’da paylaşarak yaparsınaşkım etiketini eklemelerini gerekmektedir. Bu noktada videonuz incelenecektir ve eğer yarışmaya katılmak için uygunsa sizinle iletişime geçilecektir. Bu şekilde yarışmaya başvurularınızı yerine getirebilme ve olumlu sonuçlanması halinde yarışmaya katılma imkanına sahip olursunuz.

yaparsın aşkım başvuru formu doldurulurken dikkat edilmesi gerekenler

Yaparsın Aşkım Başvuru Formu Doldururken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yaparsın Aşkım yarışmasına katılma noktasında başvurularınızın en hızlı şekilde değerlendirilmesi ve onaylanması adına başvuru formunun doldurulabilme şekli çok önemlidir. Yaparsın Aşkım başvuru formu doldurulurken dikkat edilmesi gerekenler incelendiği zaman ilk etapta başvuru formunun doğru şekilde doldurulmasının çok büyük bir önem arz ettiğini görebiliyoruz. Bu başvuru formu doğru bir şekilde doldurulduğu takdirde sonrasında sorun yaşama ihtimaliniz kalmayacaktır.

Başvuru formunda sizden partnerinizle yakınlık derecenizi girmeniz istenecek bir bölüm yer almaktadır. Bu bölümde sevgili, nişanlı, sözlü, evli ve eski eş gibi seçenekler yer alıyor. Bu seçenekler arasında evli ve nişanlı olan kişilerin başvurularının daha hızlı şekilde sonuçlanmış olduğu görülebilmektedir. Ek olarak çocuğunuz varsa çocuklarınızın da bilgisi talep edilir. Başvuru formunda karakterinize dair bazı bilgileri girmeniz talep edilmektedir. Burada karakterinizi birkaç cümle ile tanımlarken aynı zamanda karakterinizde farklı özelliklerinizi yansıtmaya özen göstermelisiniz.

Hobilerini ve fobileriniz bölümüne geldiğimiz zaman ise burada kesinlikle farklı yanlarınızı bulmaya özen göstermeniz gerekir. Artık standart haline gelmiş hobileri yazdığınız takdirde büyük ihtimalle elenirsiniz. Yarışmanın en önemli bölümlerinden birisi; tanışma hikayeleri bölümüdür. Partnerinizle nasıl tanıştığınızı girmeniz gereken bölümlerde yer almaktadır. Eğer tanışma hikayeniz farklı bir hikayeyse diğer başvurulara göre daha ön plana çıkmakta olduğunu görebilirsiniz. Ek olarak yarışmaya katılım noktasında farklı özel özellikleriniz bulunuyorsa bu da dikkat çekici olmanızı sağlayacak olan noktalardan birisidir. Taklit yapma gibi farklı yetenekleri bulunan kişiler mutlaka yazması gerekir bu avantaj sağlamaktadır.

yaparsın aşkım mülakatları

Yaparsın Aşkım Mülakatları

Yaparsın Aşkım yarışmasına katılabilmek için başvurunuzu yerine getirdikten sonra başvurunuzun sonucunu beklemeye başlarsınız. Başvuru sonucunuz noktasında sizlere sonucunuz bildirilirken aynı zamanda bir mülakat düzenlenir ve bu mülakata katılımınızı gerçekleştirmeniz talep edilmektedir. Mülakata katılımlarınız için sizlere belirtilmiş olan mülakat yerine tam olarak zamanında gitmeniz çok büyük bir önem arz etmektedir. Yaparsın Aşkım mülakatlarına katılım gerçekleştireceğiniz sırada belirtmiş olduğumuz noktalara dikkat ettiğiniz takdirde mülakat daha başarılı şekilde geçecektir.

Yaparsın Aşkım yarışmasına katılımlarını yerine getirecek olan kişiler başvurular sonrasında mülakata katıldıkları takdirde mülakat sonuçları da kısa süre içerisinde belirtilmektedir. Mülakat sonrasında yarışmaya katılıp katılmama imkanınız olduğunu net olarak öğrenirsiniz. Mülakatınız da olumlu geçtiyse eğer sizlere yarışmaya katılacağınız yer ve tarih bilgileri verilmektedir. Bu şekilde yarışmaya katılabilme imkanına sahip olursunuz. Yaparsın Aşkım yarışmasına katılma süreci bu şekilde ilerlemektedir ve adımları özenle takip etmeye dikkat etmelisiniz.

YORUMLAR

  1. Kader dedi ki:

    Merhaba biz basvuru yaptik ama geri donus yapilmadi 1 seneyi gecti biz katilmak istiyoruz b

  2. Yasemin aydın dedi ki:

    Yaparsın aşkıma form doldurduk ama kabul olup olmadığını anlaya madık

  3. Serkan Özbek dedi ki:

    Başvuru formu doldurduk takip için formumuza nasıl ulaşırız

  4. Ahmet Erdem dedi ki:

    Merhaba İlker bey İki yada üç senedir bekiyoruz bizde katılmak istiyoruz lütfen İlker bey bizide çağırın arık

  5. Şennur Erdem dedi ki:

    Merhaba ilker bey bizi çağıracakmısınız bizde gelmek idtiyıruz

  6. GÖZDE GÜRBÜZ dedi ki:

    Basvurumu guncelleyemiyorum yeni basvuruda olmuyo biz katilmak istiyoruz hamileler icin ozel bolume basvurmustum aradiginizda 7 ayliktim olmadi tekrar aricaz dediniz cocuk dogdu şuan 7 aylik oldu ne zaman geri donus yaparsiniz acaba??

  7. Derya dedi ki:

    Merhaba benimde 1 sene olacak ama bende bekliyorum beklemeye devam ediyorum

  8. Yusuf dedi ki:

    Ilker beyi biz zengin olsak çağırır dınız ama zengin değiliz kusura bakmayin

  9. Dilek dedi ki:

    İlker bey yaa sızı gormek için bari gelim cagır bugun yaptım basvuru cuma gunu

  10. mehtap eraslan dedi ki:

    ben form doldurmuştum bundan 1 sene öncesi sanırsam pervasızdan mesaj geldi.başvurunuz kabul edilmiştir ligi tıklayın diye .ben birşey olur zannettim işletildiğimi zannettim ve linge tıklamadım.şimdi yine çağrılmayı bekliyorum bir umutla acaba tekrar gözden geçirilmisiniz benim başvuru formumu.tekrardan form dorduruyorum kabul etmiyor başvuru olduğu için güncelliyi diyorum güncelleme izin vermiyor.anlamadım gitti.

  11. mehtap eraslan dedi ki:

    ben form doldurmuştum bundan 1 sene öncesi sanırsam pervasızdan mesaj geldi.başvurunuz kabul edilmiştir ligi tıklayın diye .ben birşey olur zannettim işletildiğimi zannettim ve linge tıklamadım.şimdi yine çağrılmayı bekliyorum bir umutla acaba tekrar gözden geçirilmisiniz benim başvuru formumu.tekrardan form dorduruyorum kabul etmiyor başvuru olduğu için güncelliyi diyorum güncellememe izin vermiyor.anlamadım gitti.

  12. Cennet dedi ki:

    Merhaba başvuru yapdım dönüş yapmadılar

  13. Gül nurberdıyeva dedi ki:

    Bende 4 yıldan beri başvuruyorum artık num kalmadı çağırın artik çocuğum oldu 3 yaşına geldi ama çatışmadınız

  14. Murat civelek dedi ki:

    Merhaba başvuru yaptım ama başvuru kodunu kayıp ettim tekrar nasıl öğrene bilirim

  15. Şöhret dedi ki:

    ilker bey baş vuru yapıyorum ama fotoğraf seçerken dosya seçilmedi diyor, lütfen bizi çağırın gerçekten ihtiyacımız var eşim ve benim

  16. Burcu dedi ki:

    Bir sene dir başvuru yaptım hem eşimin telefonunďan hem kendi telefonumdan hiç geri dönüş olmadı lütfen bi cevap verseniz olumlu olumsuz.

    1. Sahil dedi ki:

      Merhaba İlker bey biz azerbeycanliyik bizde katılmak istiyoruz olumlu olup olmadığını soylerseniz seviniriz saygilar

  17. Fatma dedi ki:

    kendimizden çok eminiz başaracağımıza inanıyoruz çağırın bizi lutfennnnnnnnnnnnnnnnn

  18. Hanim Altıntaş dedi ki:

    Biz basvurduk daha haber gelmedi traktor için yarışmak istiyoruz sizde haber bekliyoruz