Dolar 32,2389
Euro 34,6763
Altın 2.397,06
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Kim Milyoner Olmak İster Mülakat ve Başvuru Aşamaları

Kim Milyoner Olmak İster Mülakat ve Başvuru Aşamaları
A+
A-

Kim Milyoner Olmak İster Mülakat

Kim Milyoner Olmak İster yarışması uzun yıllardan beri izleyicilerin merakla izlediği sevilen bir yarışma programıdır. Kenan Işık’tan sonra şu an Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını Kenan İmirzalıoğlu sunmakta. İlgiyle takip edilen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına nasıl başvurulacağı ve Kim Milyoner Olmak İster mülakat sürecinin nasıl işlediğini merak edenler aradığı soruların cevaplarını yazımızda bulabilirler. İşte Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına başvurmak ile ilgili tüm detaylar…

Tüm dünya televizyonlarında sevilerek izlenilen ve yarışmacılarına büyük ödül 1 milyon dahil pek çok farklı miktarda para kazandıran ve ATV ekranlarında yayınlanmakta olan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılmak çoğumuzun aklından geçmiştir. Peki Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının başvuru koşulları nedir ve nasıl başvurulur?

Kim Milyoner Olmak İster Online Başvuru

Kim Milyoner Olmak İster  yarışma programına başvuru online kanallar aracılığıyla yapılmaktadır. Bunun için ATV kanalının resmi internet sitesinden programlar kısmına tıkladığınızda aşağıda çıkan Kim Milyoner Olmak İster yazısının üzerine tıklayın. İşte sizin için Kim Milyoner Olmak İster yarışmaya katılım formu internet adresi: https://www.atv.com.tr/milyoner/form Kim Milyoner Olmak İster online yarışmacı formunda kısaca kendinizi tanıtmaya yönelik bilgiler talep ederler. Kim Milyoner Olmak İster yarışma formunda istenilen belli başlı bilgiler vardır. Hatırlatmakta fayda var, bu bilgileri mülakat aşamasında bir adım önde olabilmek için doğru yanıtlamanız gerekmektedir.

Kim Milyoner Olmak İster Form Bilgileri

Kim Milyoner Olmak İster web site adreslerinde online bir form doldurmanız istenecektir. Bu formda sizden isteyecekleri bilgileri bizde aklınızdaki soru işaretlerini gidermesi amacıyla, yazımızda sizler için sıraladık.

  • Boyutu en fazla 2 Mb olan yeni çekilmiş bir adet fotoğraf
  • TC Kimlik No, Ad-Soyad, Doğum yılı, Cinsiyet
  • Doğduğunuz şehir, Yaşadığınız şehir ve Ailenizin yaşadığı şehir?
  • Aslen nerelisiniz?
  • Ev, İş ve Cep telefonunu nedir?
  • En son mezun olunan okul ve bölüm nedir ve şu an okuduğunuz okul nedir?
  • E-posta adresiniz nedir?
  • Mesleğiniz nedir, Annenizin mesleği nedir ve Babanızın mesleği nedir?
  • Yaşadığınız ve devam etmekte olan bir sağlık sorununuz var mı?
  • Konuştuğunuz diller nedir?
  • Medeni durumunuz nedir, Çocuğunuz var mı, Hobileriniz nedir?
  • En beğendiğiniz üç kitap nedir ve En beğendiğiniz üç film nedir?
  • Okuduğunuz dergi ve gazeteler nedir, Dinlediğiniz müzik türü nedir?
  • Özel bir yeteneğiniz var mı?
  • Yurtdışında nereleri gördünüz?
  • Daha önce ‘Kim Milyoner Olmak İster’de mülakat görüşmesine katıldınız mı?
  • Daha önce bir yarışma programına katıldınız mı?
  • Programda hedeflediğiniz para ödülü ne kadar?
  • Hedeflediğiniz para ödülünü kazanırsanız ne yapacaksınız?
  • Kendinizi nasıl tanımlarsınız?
  • 1 milyon TL değerindeki soruyu siz soracak olsanız ne sorardınız?
  • Sormuş olduğunuz 1 milyon TL değerindeki sorunun cevabı nedir?

Kim Milyoner Olmak İster başvuru formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra gönder butonuna tıklayın. Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı olmak için ilk olarak ön mülakatı geçmeniz gerekmektedir. Formu gönderdikten sonra uygun görüldüğünüz takdirde ön mülakata çağrılırsınız. Ön mülakatı başarıyla geçerseniz Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı olmadan önce esas mülakata katılmaya da hak kazanırsınız. Kim Milyoner Olmak İster mülakatı da tarafınızdan başarıyla geçilirse size Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı olmak için bir sıra verilir. Verilen sıraya göre Kim Milyoner Olmak İster  bilgi yarışmasında yarışmanız için ATV stüdyolarına telefon aracılığı ile çağrılırsınız.

kim milyoner olmak ister mülakat soruları

Kim Milyoner Olmak İster Mülakat Soruları

Bilgi sorularına cevap vererek para kazanmak hepimizin isteyeceği bir şeydir. Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı olmak bu kadar cazip geliyor. Özellikle Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Arda Ayten ‘in 1 milyon büyük ödülü kazanmasından sonra Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına nasıl başvururum, Kim Milyoner Olmak İster mülakat sürecini nasıl başarıyla tamamlarım soruları en çok merak edilenler arasına girdi. Yazımızın devamında Kim Milyoner Olmak İster mülakat süresince karşınıza çıkabilecek sorularla ilgili detayları bulacaksınız. Her ne kadar başvuru formunu yolladıktan sonra bizi karşıdakilerin seçeceğini düşünsek de aslında seçilmemiz tamamen verdiğimiz cevaplara bağlıdır.

Kim Milyoner Olmak İster mülakatlarının ilkinde size 25 tane genel kültür sorusu sorulur. Bu ön mülakattır. Ne kadar doğru cevap verirseniz ikinci ve ana Kim Milyoner Olmak İster mülakat testine girmenizin ihtimali de o kadar artar. Siz soruları cevapladıktan sonra sizi Kim Milyoner Olmak İster ana mülakatına çağırıp çağırmayacaklarını söylerler. Eğer iyi bir sonuca ulaşır ve Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı olmadan önceki son ve ana mülakata da çağrılırsanız bu sefer daha dikkatli olmanız gerekir çünkü bu adım direkt olarak yarışmaya katılıp katılmayacağınızı belirler. Bu Kim Milyoner Olmak İster mülakatında size yeniden 25 tane genel kültür sorusu sorulur. Sorular görece olarak size basit gelebilir fakat çoğu sizi test etme amaçlıdır. Bu 25 genel kültür sorusunun yanı sıra aralarda size ”nasılsınız, şuna ne dersiniz, bu nasıl olur, şuna ne yapılmalı” şeklinde sorular yönelteceklerdir. Bunlar sizi denemek içindir, genel gayeleri stres altında ne şekilde cevaplar verdiğiniz ve tavrınızın nasıl değiştiğini görmektir.

Kim Milyoner Olmak İster Mülakat Süreci

Genel kültür sorularının yanı sıra sitede doldurduğunuz Kim Milyoner Olmak İster online yarışmacı formu üzerinde belirttiğiniz sorulara da büyük önem verirler. Sık sık bu sorular etrafında dönen sorular size yöneltilecektir. Dolayısıyla Kim Milyoner Olmak İster online yarışma formu ile verdiğiniz cevapların tamamen doğru olduğundan emin olun. Kim Milyoner Olmak İster görevlilerini etkilemek için yanlış bilgi vermek mülakat sürecinde elenmenize neden olabilir. Bunu yapmamanızı öneririz aksi halde Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı olabilecekken bu şansı elinizden kaçırırsınız. Kim Milyoner Olmak İster mülakat sürecinde sizi çelişkili farklı sorularla, aralıklarla belki de siz fark etmeden denerler. Farkına varmadan verdiğiniz cevaplar Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı olmak için sizi bir adım öne de bir adım arkaya da götürebilir.

Kim Milyoner Olmak İster Mülakatları Nerede?

Kim Milyoner Olmak stüdyosu ATV stüdyolarıdır. Müge Anlı ile Tatlı Sert ve Esra Erol’da programları da burada çekilir.  Orada isminiz okuma suretiyle sizi Kim Milyoner Olmak İster mülakatına çağırırlar. Arzu ettiğiniz takdirde mülakata yanınızda bir yakınınızı, arkadaşınızı veya size eşlik edecek herhangi birini götürebilirsiniz. Kim Milyoner Olmak İster mülakatından sonra 2 veya 3 gün içinde size geri dönüş yapacaklardır. Seçilirseniz mülakatın ardından en geç bir hafta içinde muhtemelen yeniden aranırsınız fakat bu süre kesin süre değildir. Şansınız bol olsun!

YORUMLAR

  1. Hayrettin dedi ki:

    İlköğretim menzunuyum

  2. Mehmet dedi ki:

    Katılmak istiyorum

  3. ÖMER ay dedi ki:

    Kim milyoner olmak ister yarışmasına katılmak istiyorum genel kültürün OKADAR iyi değil ilkokul mezunuyum hedefim 7500 ile 150000 TL ihtiyaçtan dolayı katılmak istiyorumaytt

    1. Özkan dedi ki:

      Ben 2007 de formu doldurup göndererek başvuru yaptım ,bi arama olmayınca 2016 da güncelledim ,yeniden başvuru yaptım ,malesef yine arayan, cevap veren yok, ha dedinizki ,çok beklemen gerek yada yeniden güncelle formun süresi doldu , canlı yayında çıkan yarışmacılar,6 ay önce form ile başvurdum ve ilk başvurumdu, çağırdılar, peki biz neden çağrılmıyoz,oyun mu oynüyoruz burda,biz adam gibi formda istenilenleri yazıp gönderiyoz , sizler cevap vermeyi bırak ,mesaj bile atmıyosunuz

  4. Şevket dedi ki:

    Katilmak istiyorum

  5. Hacer bayram dedi ki:

    Yillardir bekliyoruz hep istanbuldan ogrenci cagriliyo saglikciyim ve hicbir onceligimiz yok bu platformda da malesef

  6. Gülsün kelmustafa dedi ki:

    Ben katıldım ama arayan olmadı tekrardan başvuruda yapamıyorum bana yardımcı olun bu yarışmaya katılmayı çok istiyorum

    1. Gülsün kelmustafa dedi ki:

      Ben katıldım ama arayan olmadı tekrardan başvuruda yapamıyorum bana yardımcı olun bu yarışmaya katılmayı çok istiyorum

  7. Halo dedi ki:

    Selam kolay gelsin ben online başvuru yaptım aradılar tanıtım videosu istediler bende gönderdim ama ertesi gün saat 19:00 da gönderdim ama geri dönüş olmadı acaba videoyu geçmi gönderdim bilgisi olan rica etsem bana söyler mi saygılar …

    1. Özge Avcı dedi ki:

      Yorumunuza cevap aldınız mı acaba ?

  8. zixter dedi ki:

    sanki NATO ya personel seçiyorsunuz kıçı kırık yarışmaya çıkan avanak tipleri görüyoruz