Dolar 32,5560
Euro 34,9318
Altın 2.443,60
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 17°C

Koç Burcu Günlük Yorum Rezzan Kiraz Yorumluyor!

Koç Burcu Günlük Yorum Rezzan Kiraz Yorumluyor!
A+
A-

Koç Burcu Günlük Yorum Rezzan Kiraz

Rezzan Kiraz Kimdir?

1957 yılında dünyaya gelen Rezzan Kiraz asıl olarak Sivas Divriği ilçesi nüfusuna bağlıdır. Sivas Divriği ilçesinde doğan başarılı astroloji yorumcusu Rezzan Kiraz, İstanbul Kız Lisesi’nden mezun olmuştur. İstanbul Kız Lisesi’ni bitirdikten sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden mezun olmuştur. Gazete, televizyon ve sosyal medya dünyasında oldukça tanınan bir isim haline gelmiştir. Diğer burçlar gibi koç burcu günlük yorum Rezzan Kiraz tarafından yorumlanıp, okurlarına sunulmaktadır. Dilerseniz ana konuya geçmeden önce Rezzan Kiraz’dan biraz daha bahsedelim.

Rezzan Kiraz, araştırmacı, yazar ve astrolog kimlikleriyle tanınır. Astroloji dünyasının en ünlü isimlerinden biri olan Rezzan Kiraz, burçlara göre kadın ve erkekleri ayrı ayrı başarılı bir şekilde yorumlamaktadır. Ayrıca tarot kağıtları ile geleceği öğrenme konusu üzerinde de pek çok paylaşımları bulunmaktadır.  Diğer bir yandan da burçlar ve sağlık konusunda açıklamaları ve yorumları ile takipçilerini bilgilendirmektedir.

Lise yıllarında astroloji ile ilgilenmeye başlamış, o dönemlerde babasını yitirmiştir. Babasının ani ölümü sebebi ile metafiziğe ilgi duymaya başlamıştır. Üniversite mezuniyetinin ardından yaklaşık 5 sene kadar   mimar olarak çalışmaya başlamıştır. Daha sonraları Star Tv ekranları ile televizyon dünyasına giriş yapmış, kanalda hobi olarak ilgilendiği astrolojiyi profesyonel hayatına taşımıştır. Ünlü astrolog Rezzan Kiraz, 1984 senesinde Metin Bey ile evlenmiş bu evliliğinden bir kızı olmuştur.

Günümüzde hem televizyon dünyasında çalışmalarını sürdürmekte hem de araştırmacı ve yazar olarak çalışmalarını devam ettirmektedir. Ayrıca Rezzan Kiraz’ın ‘’ Tarot ile Kehanet Sanatı’’ adında bir kitabı bulunmaktadır. Birkaç kitabı daha bulunan Rezzan Kiraz’ın genelde kitaplarında işlediği konuları, astroloji ve tarot hakkındadır.

koç burcu günlük yorum

Koç Burcu Günlük Yorum 

Rezzan Kiraz , Astroloji dünyasının en iyi burç yorumcularından biridir.  Koç burcunun günlük yorumuna bakacak olursak;

  • Koç Burcu Aşk Falı: Son günlerdeki tuhaf tutumunuzdan dolayı sevdiğiniz sizden uzaklaşmaya başlayabilir. Aşk hayatınız konusunda biraz dikkatli davranmalısınız. Çuvaldızı biraz da kendinize batırmalısınız. Duygularınızı sakin ve anlaşılır bir dille karşı tarafa anlatmalısınız. Ancak bu şekilde aşk hayatınızı daha rahat yaşayabileceksiniz. Bu yıl geçmiş yıllara göre aşk hayatınız daha hareketli ve renkli geçecek. Aile kurmak isteyen koçlar için iyi bir yıl olan 2020, bazı koçların ilişkilerinde kabuslar yaşamasına neden olacak. Bu yıl sevdiklerinizle aranıza bazı mesafeler koyabilir, devam eden ilişkileriniz içinde yaşadığınız birtakım problemler için, yanlış kararlar alabilirsiniz. Bunlara rağmen 2019’in sonlarına doğru, partnerinizle birlikte çok mutlu bir ilişki yaşayacaksınız.
  • Koç Burcu İş Falı: İş hayatınız ile ilgili elinize çok büyük bir fırsat geçecek. Bu fırsatı küçümseyip göz ardı ederseniz ilerde çok pişman olacaksınız. İş hayatınızda adımlar atarken ve kararlar verirken temkinli davranmalısınız. Kariyerinizdeki karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmeli ve iyi düşünerek adımlar atmalısınız. Kariyeriniz hakkında kararlar verirken her ayrıntıya dikkat etmeli ve kararlarınızı iyi vermelisiniz. Yıl başında maalesef ki masraflarınızın arttığı, harcamalarınızın fazlalaştığı bir durumla karşılaşacaksınız. Yılın başlarında iş hayatında sorunlar yaşayacak olsanız da yılın ortalarına doğru bu sorunlardan kurtulacak ve iş hayatınızı düzene sokacaksınız. Bu yıl işini seven koçlar için yeni fırsat kapıları açılacak ve devam eden işlerinde başarı sağlayacaklar.
  • Koç Burcu Para Falı: Bir süredir parasal sıkıntılar çekmektesiniz. İçine girdiğiniz bu parasal sıkıntı, kariyerinizde yaşayacağınız güzel gelişmeler sayesinde sona erecek. Kafanızda bazı yatırım planları yapıyorsunuz. Bu parasal sıkıntı dönemi geçene kadar yatırım planlarınızı ertelemek zorunda kalabilirsiniz.
  • Koç Burcu Sağlık Falı: Bu yıl koçlar için sağlıklarına dikkat etmeleri gereken bir yıl olacak. Bu nedenle beslenmenize ve tansiyonunuza dikkat etmenizi öneririz. Bu yıl ağustos ayından sonra midenizde sıkıntı yaşayabilir ve yıl genelinde uykusuzluk problemiyle karşılaşabilirsiniz. Sağlığınız konusunda odaklanmanız gereken belli başlı bazı önemli noktalar olabilir. Bugün kendi hislerinizi daha çok dinleyebileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz.
  • Koç Burcu Dikkat Edeceğiniz Konular Falı: Özel hayatınızla ilgili sırları olmadık kişilere açıyorsunuz. Bu sırlar istemediğiniz kulaklara varabilir. Özel hayatınız hakkındaki sırları kimseye anlatmazsanız daha iyi olacaktır.

Koç Burcu Günlük Yorum Rezzan Kiraz Genel Yorum

Kariyer hayatınızda bazı sıkıntılı durumlar yaşadınız. Eğer kariyerinizde son 7 yıl içinde mücadele vermiş ve baya zorlanmış bir koç burcuysanız size ödüller gelecek diyebiliriz. Yaşadığınız bu zorlu 7 kariyer yılı sonunda hak ettiğinizi alacaksınız, birçok ödül size gelecek diyebiliriz. Ya da kendi kurduğunuz bir iş varsa yani işinizin patronuysanız, bundan dolayı da birçok konuda karşınıza çıkan haksızlık ve kötü davranışlara nazikçe bir şekilde karşılık verdiyseniz, işinizi kurmak ve ilerletmek için çok emek verdiyseniz hazırlıklı olun derim. Başarılarla dolu günler sizleri bekliyor, yaşadığınız bu sıkıntılı günlerin karşılığını başarılarla dolu bir şekilde alacaksınız. Sıkıntılı kariyer günleri sona erdi ve artık başarıları toplama zamanı geldi. Eğer bir çalışan iseniz, bu ay yöneticileriniz sizden çok şey bekliyor olacaktır. Mümkün oldukça grup çalışmaları yaparak, sorumlulukları üzerinize alarak diğer iş arkadaşlarınıza önderlik etmeniz sizi daha başarılı yapacaktır. Bu sayede iş hayatınızda daha çok ilerleyebilirsiniz, başarılı işlere imza atabilirsiniz.

Koç Burcunun İyi Anlaştığı ve Anlaşamadığı Burçlar

Burçlar kuşağında doğumu simgeleyen koç insanı; açık sözlü, hareketli, enerjik, cesur, saman alevi gibi parlayarak çabuk sinirlenen ama bir o kadar da çabuk affeden, hazır cevap ve hızlı kararlar alan bir yapıya sahiptir. Koç burçları her zaman popüler olmayı sever. Toplum içerisinde lider olmak isterler. Tabii ki her burç gibi onun da anlaştığı ve anlaşamadığı burçlar vardır.

koç burcunun anlaşabildiği burçlar

Koç Burcunun Anlaşabildiği Burçlar

Enerjik, çalışkan ve açık sözlü olan koç insanı, yaşamayı seven ve yine kendisi gibi hareketli Aslan burcuyla çok iyi anlaşır. Özgürlüğüne düşkün olan koç burcu kendisi gibi özgürlüğüne düşkün olan kova burcuyla da iyi arkadaş olur. İkizler burcunun geniş sosyal çevresi ve iletişim becerisi koç burcunun dikkatini çeker ve onun çevresinde olmak ister. Bağımsızlığı seven yay burcu ile de koç çok iyi anlaşan başka ikililerdendir.

Koç Burcunun Anlaşamadığı Burçlar

En temel özelliği inatçı bir karakter olan koç burcu, kendisi gibi özelliklere sahip olan boğa burcuyla hiçbir zaman anlaşamaz. Akrep burcunun kinci olması da çabuk sinirlenen ama çabuk affeden koç burcunun akrep burcundan uzaklaşmasını sağlar. Dediğim dedik olan ve değişime kapalı oğlak burcu da değişimlere açık koç burcunun anlaşamadığı burçlar arasındadır. Planlı ve disiplinli başak burcu insanı, çabuk kararlar alan ve önce uygulayıp sonra düşünen koç burcuyla çoğu zaman çatışma halinde olacaktır ve sorunlar yaşayacaktır.

Yeni Yılda Koç Burcunu Neler Bekliyor?

Koç burcu ve yükseleni koç olanlar yılın genelinde alacağınız önemli kararları önce kendiniz tahlil edebilir ve daha sonrada sizin için fikirleri önemli olan kişilere de başvurarak adım atmanız sizin için daha olumlu olabilir. Yılın ortalarında yoğunlaşan iş temponuz yıl sonuna kadar seyahatler ile devam edebilir. İlişkilerinizdeki sorunların yeni yıl ile çözümlendiği ve ilişkinizin daha da sağlamlaştığı bir yılda olabilirsiniz. Ufak tefek sağlık sorunları dışında uzun vadede endişelenmenizi gerektirecek bir durum ile karşılaşmayabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.