Dolar 32,3616
Euro 34,7526
Altın 2.407,54
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Ünlülerin Tercihleri Arasındaki En İyi Fondöten Markaları

Ünlülerin Tercihleri Arasındaki En İyi Fondöten Markaları
A+
A-

En İyi Fondöten Markaları

Kozmetikte her geçen gün yeni ürünler kullanıma uygun hale geliyor. Gerek BB kremler gerekse CC kremler son zamanlarda kadınlar arasında revaçta olan ürünler olarak göze çarpmakta. Fakat doğru zamanda doğru şekilde kullanıldığında fondöten her zaman bir adım önde oluyor. Cildinizi pürüzsüz hale getirmek ya da porselen kıvamında bir makyaj yapmak için fondöten hala ideal makyaj malzemesi. Elbette tam bu noktada fondöten seçimi çok önemli bir hale geliyor. Sıradan fondötenler ile bu iş kolay kolay olmuyor. Olsa dahi istenilen sonucu vermiyor. Piyasadaki en iyi fondöten markaları işinizi kolaylaştıracak en büyük yardımcınız olacak.

Fondöten Seçimi Nasıl Olmalı?

Fondöten Seçimi Nasıl Olmalı?

Her şeyden önce fondöten almaya karar verdiyseniz bir numaralı kural uygun renkte fondöten almak. Yani aldığınız fondöten cildinizle uyum içerisinde olmalı. Dolayısıyla kendi cildinizin ne çok açığı ne de çok koyusu bir seçim yapmalısınız. Tam uygun olan rengi tutturmak işin püf noktası. Peki cildinize uygun fondöteni nasıl seçeceksiniz? Burada altın kural devreye giriyor. Almaya karar verdiğiniz fondöteni mutlaka boynunuzda denemeli ve boyun renginize göre almalısınız. Bundan dolayı ürünü çenenizde ya da elinizde denemeyin!

Uygun fondöteni bulduk sıra kullanmadan önce yapmamız gereken hazırlığa geldi. Öncelikle yapmanız gereken cildiniz için uygun olan bir temizleyici ile temizlemelisiniz. Bunun yapmakta ki sebep ise cildi fazla yağdan arındırmak. Dolayısıyla temiz bir cilde uygulanan en iyi fondöten cildinize daha uyumlu olacaktır.

Cildinizi güzelce temizledikten sonra nemlendirici kullanmanız faydanıza olacaktır. Nemlendirici kullanmak fondötenin yapısını inceltecektir. Bu sayede çok daha doğal bir görüntü elde etmiş olacaksınız. Nemlendirici üstüne fondöten sürmeden önce kesinlikle makyaj bazı kullanmanızı öneriyoruz. Makyaj bazı kullanmanız iki şeyi sağlayacaktır. Birincisi çok daha pürüzsüz bir tene sahip olmuş olacaksınız. İkincisi ise yapacağınız makyajın dayanıklılığı artmış olacak. Dolayısıyla cildinize hem aydınlık bir görüntü katmış olacaksınız hem de cildinizin daha canlı görünmesini sağlamış olacaksınız.

Cildinizi Kusursuz Gösterecek En İyi Fondöten Markaları

Kusursuz bir cilde sahip olmak herkesin arzusudur. Ancak insanlar her ne kadar doğallıktan yana olsa da bazen bazı kusurları kapatmak ister. İstenmeyen zamanlarda çıkan akne ve sivilceler buna en büyük örnektir. İşte tam bu noktada ünlülerin dahi kullandığı en iyi fondöten markaları hayat kurtaracak.

Fenty Beauty Pro Filt'r Fondöten Markası

Fenty Beauty Pro Filt’r Fondöten Markası

Listemizin ilk sırasında yer verdiğimiz ilk marka hepimizin bildiği bir isimden çıkıyor. Müzik dünyasında yıllarca aktif olan Rihanna, son yıllarda kendisini kozmetik ve iç giyim sektörüne adamış durumda. Haliyle yıllardır sesi ve güzelliği ile ön planda olan sanatçının en iyi fondöten markasını da üretmesi oldukça normal. Bu fondöten serisinin en önemli özelliği her cilt tipine uygun bir ton olması diyebiliriz. 50 renk tonundan oluşan bu fondöten serisinde göze çarpan önemli özellikler hem hafif bir ürün olması hem de uzun süre kalıcılık vaat etmesidir. Gözenekleri tıkamayan özel formülle üretilmiş bu en iyi fondöten markasının piyasa fiyatı ise 389 TL olarak karşımıza çıkıyor.

Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation

Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation

En çok tercih edilen fondötenler arasında Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation da yer alıyor. Bu fondöten doğal ve ışıltılı bir görünümü cilde kazandırma vizyonu ile karşımıza çıkıyor. Ayrıca su bazlı sıvı bir fondöten olduğunu da belirtmeden geçmeyelim. Fondötenin en çok tercih edilmesini sağlayan özelliklerinden biri ise uzun süre dayanan orta bir kapatıcılık sağlıyor olması. Dolayısıyla bu yapısı sayesinde fondöteni sürdükten sonra ek bir pudra ile düzeltime ihtiyaç duymaz. Tüm ciltler için uygun olan bu fondöten de yine 50 renk seçeceği ile birlikte geliyor. Luminous Foundation piyasa fiyatı ise 419 TL olarak karşımıza çıkıyor.

Nars Soft Matte Complete Foundation En İyi Fondöten

Nars Soft Matte Complete Foundation

Eğer cildiniz oksitlenmeden ötürü gün boyunca değişen bir tona sahipse, Nars Soft Matte Complete Foundation tam sizlik bir fondöten markası. Yaşanan bu değişime direnen bir formülü olması sizlere oldukça rahat bir kullanım sağlamaktadır. Aynı zamanda cildinize tam kapatıcılık yaparak doğal bir görünüm elde etmenizi de sağlıyor. Nars markasının bu fondöteninin içerisinde Bio Hyaluronik asit vardır. Bundan dolayı cildinize sürdüğünüz bu fondöten gün boyu cildinizi nemli tutmaktadır. 16 saate kadar kalıcık ile karşınıza çıkan Soft Matte fondötenin, 34 farklı ton seçeneği vardır. Nars Soft Matte Complete Foundation piyasa fiyatı ise 395 TL civarında değişmektedir.

Milk Flex Foundation Stick Fondöten En İyi Fondöten Markaları

Milk Flex Foundation Stick Fondöten

En iyi fondöten markaları listemize hızla devam ederken karşımıza bu sefer tamamen farklı bir ürün çıkıyor. Milk Flex Foundation, bir Stick fondötendir. Stick fondötenler yapıları gereği daha yoğun ve daha kapatıcı makyaj malzemesidir. Mile markasının bu ürünü ise kullanıcılara orta kapatıcılık sunuyor. Aynı zamanda da cildinizi hem topaklanmadan hem de kırışmadan örtmesi ile ön plana çıkıyor. İçeriğinde bulunan elastik hatmi kökü, stick fondöteni cildinizle son derece başarılı bir ahenk içerisine getirir. Stick Fondöten olması aynı zamanda kolay taşınmasını sağlamaktadır. Altını çizmemiz gereken bir diğer özellik ise içerisinde kesinlikle hayvansal kökenli bir madde bulundurmamasıdır. Bu sayede veganların kullanımına da olanak sağlar. Milk Flex Foundation Stick fondötenin piyasa fiyatı ise 429 TL olarak karşımıza çıkıyor.

Yves Saint Lauren All Hours Fondöten Markası

Yves Saint Laurent All Hours Fondöten Markası

En iyi fondöten markaları listemizin sonuna yaklaştığımızda karşımıza oldukça popüler bir isim çıkıyor. Yves Saint Lauren’in üretmiş olduğu All Hours fondöten günün her saatini güzelleştirme sloganıyla geliyor. Dolayısıyla tam tamına 24 saat süren bir kalıcılık sağladığını görüyoruz. Yoğun ve tempolu geçen bir günde bile yenilemeye ihtiyaç duymadan rahatlıkla kullanacağınız bir fondöten. Yüksek kapatıcılık sağlayan bu fondöten içerisinde yoğun pigmentler barındırıyor. Bu sayede cildinizin tüm gün hava almasını sağlamış oluyor. Ayrıca benim cildim hassas diye üzülmeyin. Dermatolojik olarak testlerden tam not alan bu fondöten hassas ciltler için de uygundur. Yves Saint Lauren All Hours fondötenin piyasa fiyatı ise 520 TL şeklindedir.

Cildinize uygun olan fondöteni bulduğunuzda bir daha vazgeçemeyeceksiniz. Listemizdeki 5 fondöten de ünlüler ve influencerlar tarafından önerilen, sevilen fondötenlerdir. Ancak herhangi bir makyaj malzemesi kullandıktan sonra cildinizi temizlemeyi kesinlikle ihmal etmeyin! Hatta cildinize ferahlık katmak için farklı maskeler kullanabilirsiniz. Karbon Peeling de bu maskelerden biri. Cildinize makyaj sonrası karbon peelingle rahatlatıcı bir bakım yapmak isterseniz kesinlikle bu yazımızı okumalısınız.

https://haberard.com/karbon-peeling-faydalari/

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.