Dolar 32,3763
Euro 34,7656
Altın 2.429,79
BİST 9.945,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

En İyi Muhafazakar Oteller ve Sunduğu İmkanlar

En İyi Muhafazakar Oteller ve Sunduğu İmkanlar
A+
A-

En İyi Muhafazakar Oteller

Tatil her insan için önemli bir ihtiyaç olarak geçmektedir. Muhafazakar kesim için gerekli ihtiyaçların karşılandığı ve hassasiyetlere uygun çözümlerin yer aldığı işletmeler bu noktada önem kazanıyor. Son yıllarda sayılarından önemli bir artış olduğunu söylemek mümkündür. Kalite standartları bakımından üst düzeyde olan otelleri seçmek iyi bir hizmet için mühimdir. Bu kapsamda en iyi muhafazakar oteller aşağıdaki gibi sıralanmaktadır;

  • Atlas Beach Hotel
  • Adenya Hotel & Resort
  • Bera Alanya Otel
  • Club Hotel Karaburun
  • Katrancı Park Hotel
  • Elvine Deluxe Hotel
  • Angel’s Marmaris
  • Pine Club Boutique Hotel Spa Kuşadası

En İyi Muhafazakar Otel Tercihinde Dikkat Edilecekler

Alkolden bahsedilmeyen bazı noktalara dikkat edilmesini istediğiniz tatiller için muhafazakar oteller önem çıkmaktadır. Günümüzde bu isteği karşılayacak yerlerin sayısında artış olmuştur. Kendinize uygun olanı bulmak için seçenekleri dikkatli bir şekilde incelemekte yarar var. Çünkü uzaktan iyi gibi görünse de detaylı araştırmanın ardından karar vermek yerinde olacaktır. Dolayısıyla seçim yaparken her konuyu göz önünde tutmalısınız. Ardından sizin için en önemli hususun ne olduğuna karar verin. Bu sayede en iyi oteli bulmuş olacaksınız. En iyi muhafazakar oteller arasından tercih yaparken özenli davranmak beraberinde önemli kazanımları getirmektedir.

Atlas Beach Hotel

Atlas Beach Hotel

Gözde tatil beldeleri arasında yer alan Alanya’nın Konaklı mevkiinde yer alan bu otel, pek çok imkanı sahiptir. Muhafazakar insanların yoğun olarak tercih ettiği tesiste sahile otel içinden geçilen yirmi beş metrelik bir alt geçit vardır. Toplamda on tane havuz olup bunlar kadın, erkek ve çocuk havuzları olarak ayrı ayrı durumdadır. Dolayısıyla Atlas Beach Hotel en iyi muhafazakar oteller arasında yerini almaktadır.

Adenya Hotel Resort

Adenya Hotel & Resort

Helal turizm belgesine sahip olan bu tesis de Alanya içinde hizmet vermektedir. Kadın ve erkeklerin ayrı olarak havuz, spa ve plaj keyfi yapmalarına imkan vermektedir. İki yüzden fazla odası olan tesiste her alanı konfor ve lükse ile kullanmak mümkündür. Ayrıca ailelere yönelik kompleksleriyle hizmet veren otelde üçer tane kaydıraklı su havuzları mevcuttur. Burada alkollü içecek satışının olmaması da muhafazakar otel olarak öne çıkmasında etkili olmaktadır.

Bera Alanya Hotel

Bera Alanya Otel

Muhafazakar otel söz konusu ise ilk akla gelen tesislerden biri olan Bera Alanya Otel’dir. İlk olarak Bera, insanların hassasiyetlerine özenle yaklaşmaktadır. Otel içinden doğrudan erişimi olan kadınlara özen havuzu vardır. Ayrıca yine kadınların kullanımı için ayrılmış spa ve masaj gibi alanlar da vardır. Alkolsüz olmak kaydıyla her türlü içecek ikramından bahsetmek mümkündür. Erkekler için denize sıfır konumlu havuz vardır. Bu tesis sunduğu rahatlık ve kaliteyle ilk sıralarda yerini almaktadır.

Club Hotel Karaburun

Tatil için en iyi yerlerden biri olan Alanya’da yer alan bu otel Okurcalar mevkiindedir. Ayrıca tesis 2016 yılında restorasyon görmüştür. Denize sıfır olup kendine özgü plajı da vardır. Kadın ve erkekler için ayrı aqua parkı olan yüzme havuzları mevcuttur. Ayrıca ısıtması olan kapalı havuzlar ve deniz suyu havuzları hizmete sunulmuştur. Alkolsüz içecekler ücretsizdir. En önemlisi kendinize ayıracağınız zamanı daha değerli yapacak sauna, masaj, hamam ve güzellik merkezi gibi alanlar da vardır.

Katrancı Park Hotel

Her şey dahil konseptiyle öne çıkmaktadır. Ayrıca Katrancı Park otel, kendi özel plajına sahiptir. Dolayısıyla harika doğasıyla stresten uzaklaşmak isteyenler için en iyi deneyimi vaat ediyor. Geniş bir alanda yer alan otel, Fethiye içindeki en iyi muhafazakar tesisler arasında yerini almıştır. Zarif bir mimarisi olup kadınlara özel havuzu vardır. Kapalı ve açık restoranı da misafirlerine hizmet vermektedir. Katrancı Park Hotel kendine özgü bir dekorasyona sahip olan en iyi muhafazakar oteller arasındadır.

Elvine Deluxe Hotel

Yeni ve lüks olmasıyla dikkat çeken bu tesis, geçmişin zarifliğini bugünün modern lüksüyle harmanlamaktadır. Farklı oda seçenekleri bulunan otelde standart, dublex, engelli odası, süit ve connection alternatifleri vardır. Ayrıca odalarda Kur’an-ı Kerim ve seccade de vardır. Otel yetişkinleri düşündüğü kadar çocuklar için de sunduğu etkinliklerle öne çıkmaktadır. Havuz başında sabah sporları, su oyunları ve yarışmalar eğlenceli bir deneyim vadediyor. Oyun parkları herkese keyifli dakikalar sunmaktadır.

Angel’s Marmaris

İster deniz manzarasından hoşlananlar için isterse orman manzarasını sevenler için olsun buraya gelen memnun ayrılmaktadır. İstediğiniz manzaraya bakan odalarında kaliteli hizmetin tadına varabilirsiniz. Burada bir diğer ayrıntı da özel havuzu olan odalarında konaklama imkanı olan villaların oluşudur. Saklı denizi ve özel havuzlarıyla beğeni topluyor. Yeşil ve mavinin dansını iliklerinize kadar hissedebileceğiniz tatili sunmaktadır. İyi bir spa merkezinin olması tercih edilmesinde etkili olmaktadır. Sakinlikten hoşlanan misafirlerin kendini bulacağı bir yerdir.

Pine Club Boutique Hotel Spa Kuşadası

Butik otel konseptinde hizmet veren bu tesis, huzurlu bir tatil isteyenlerin yardımına koşmaktadır. Kadınlara özel olarak hazırlanmış hamam, masaj, sauna ve mescit gibi alanlarıyla ihtiyaç duyulacak her şey özenle düşünülmüştür. Burada hayatın stresinden kurtulmak için her şey mevcuttur.

Ayrıca Bozcaada’da olan en iyi oteller için ilgili yazımıza bakmayı unutmayınız!

https://haberard.com/bozcaada-en-iyi-otel/

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.