Dolar 32,3742
Euro 34,7257
Altın 2.399,00
BİST 10.173,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

En İyi Romantik Komediler TOP 10

En İyi Romantik Komediler TOP 10
A+
A-

En İyi Romantik Komediler

En iyi romantik komediler keyifli vakit geçirmek için iyi bir tercihtir. Birbirinden farklı konulara ve işleyişlere sahip olan romantik komedi filmlerle kahkaha tufanına katılabilirsiniz. Bu tarz filmleri seven kitle azımsanamayacak derecede fazladır. Hali hazırda romantik komedi film ben tercih etmiyorum derseniz, listemizdeki filmlere göz atmanızı tavsiye ederiz.

TOP 10 En İyi Romantik Komedi Filmler

Sizler için şahane filmler hazırladık. Keyifli akşamlar geçireceğiniz en iyi romantik komediler yazımızın devamında. Ayrıca En İyi Yabancı Diziler yazımızda sizler için hazırlamış olduğumuz yabancı dizilere de göz atmanızı tavsiye ederiz.

Benimle Evlenir Misin?

Benimle Evlenir Misin?

Oldukça ilginç bir konuya sahip olan bu filmde Jane’in hikayesi yer alıyor. Jane hayatı boyunca 27 kez nedime kıyafeti giymiştir ve henüz kendi gelinliğini giyme fırsatı bulamamıştır. Günlerden bir gün, katıldığı bir düğünün kendi düğünü olmasını dilemesi ile birlikte olaylar başlar.

Jane’in kız kardeşi bir gün evleneceğini söyler ve Jane’den nedimesi olmasını ister. Jane’in nedime olma konusunda herhangi bir problemi yoktur, tabii damadın onun gizliden gizliye sevdiği adam olması dışında. Jane tüm bunlarla uğraşırken bir de peşine bir muhabir takılır ve onun 27 kez nedime olma hikayesini öğrenmek ister.

Karışık Kaset

Karışık Kaset

En iyi romantik komediler içerisinde yer alan bir diğer film ise Karışık Kaset. Sarp Opak ve Özge Özpirinççi’nin başrolleri paylaşmakta oldukları bu film çocukluktan beri yakın arkadaş olan Ulaş ve İrem’in hikayesini konu ediniyor. Ulaş ve İrem birbirlerini hiçbir zaman bırakmazlar. Ancak Ulaş’ın saklamakta olduğu bir sırrı bulunmaktadır. Sırrı; İrem’e aşık olmasıdır.

Ulaş oldukça utangaç bir yapıya sahip olması nedeni ile bir türlü İrem olan hislerini açıklayamamakta ve uzun yıllar boyu saklı tutmaktadır. Ulaş çareyi babasının verdiği fikirde bulur ve sevdiği kız için bir karışık kaset hazırlar. İrem’e doğum günü hediyesi olarak onlarca kaset dolduracaktır.

Keşke 30 Olsam

Keşke 30 Olsam

İnsanların dilek tutarken dikkatli olması gerektiğini net bir şekilde gösteren bir film. Jenna 13.yaş gününün her zamankinden çok daha güzel olmasını istemektedir. Bunun için okulun en popüler çocuğunu doğum günü partisine davet eder. Ancak hiçbir şey istediği gibi gitmez ve Lucy’nin kötü bir oyunu ile birlikte her şey kötüye gider. En yakında arkadaşı Matt yüzünden her şey kötüye gider. Jenna, ilgi duyduğu çocuğun önünde rezil olunca kendisini odasına kitleyerek 30 yaşında olmayı ister.

30 yaşındaki halinin çok güzel bir kariyeri ve harika bir erkek arkadaşı vardır ancak Jenna eksik olan bir şeyler hisseder. Çareyi en yakın arkadaşı olan Matt’i bulmakta arar. Matt eski Matt değildir ve Jenna 30 yaşların aslında hiç tahmin ettiği gibi olmadığını fark eder.

Love Rosie

Love Rosie

En iyi romantik filmler içerisinde yerini alan Love Rosie filmi de en yakın arkadaşlar arasında var olan bir hikayedir. Rosie ve Alex 5 yaşlarından biri birbirlerinin en yakın dostlarıdır. Aralarında oldukça güçlü bir çekim olmasına rağmen hiçbir zaman sevgili olmayan bu iki yakın arkadaş gönül işlerinde de birbirlerinde yardım etmektedirler. 18 yaşında yapılan bir hata ve alınan kararlar nedeni ile tamamen farklı yönlere savrulan bu iki yakın arkadaş arasına mesafeler girer. Yanlış ilişkiler, kötü boşanmalar gibi çok çeşitli olayların arından bu ikili yeniden bir araya gelir. Çift birbirlerine yeniden bir şans verip birlikte olacaklar mı yoksa hayat onları bu defa sonsuza kadar ayıracak mı?

Friends with Benefits

Friends with Benefits

Justin ve Tımberlake ve Mila Kunis başrolleri paylaşmaktadır. Jamie büyük bir şirkette insan kaynakları departmanında görevlidir. Jamie, Dylan’ı New York’da yaşamaya ikna etmeye çalışmaktadır. Aşk ve sorumluluklardan oldukça yorulan bu ikili ilişkilerinin sadece eğlence ve seks üzerine kurabileceklerini düşünürler ve birlikte duygulardan uzak bir ilişki kurarlar ve duyguların asla yer edinmediği bir arkaşlık başlamış olur.

Aşka Yolculuk

Anna güzel bir işe ve güzel bir erkek arkadaşa sahiptir. Anna’nın hayatında hiçbir şey eksik değilmiş gibi görünse de Anna’ya göre hayatında bir yüzük eksiktir. Umutla beklemekte olduğu evlenme teklifi bir türlü gelmemektedir. Bu durumda Anna eski bir İrlanda geleneğini uygulamaya sokmak ister. Bu geleneğe göre her dört yılda bir 29 Şubat tarihinde kadınlar sevdikleri erkeklere evlenme teklif edebilmektedir. İstediği yüzüğü elde etmek isteyen Anna bu geleneği gerçekleştirmek için kararlıdır.

Anna tüm cesaretini toplayarak istediği yüzüğü elde etmek adına İrlanda’ya doğru bir heyecanlı bir yolculuğa çıkar. Yolculuk esnasında oldukça farklı aksiliklerle karşılaşan Anna yolda tanıştığı oldukça gamsız ve başına buyruk biri olan bir adamdan en sonunda yardım istemek zorunda kalır. Büyük bir kararla çıkmış olduğu bu yolculuk bu adamın etkisinde kalır. Anna bu yolculuk sonrasında sahip olduğu şeyleri ve gelecekteki hayatını sorgular.

 Just Say Yes

Lotte yıllardır evleneceği günün hayalini kurar. Tam sevgilisi Alex ile mükemmel bir düğünle evlenecekken bir anda sevgilisi tarafından terk edilmektedir. Lotte büyük bir hayal kırıklığı ile uğraşırken öte yandan kız kardeşinin evleneceğini öğrenir. Her şeyi geride bırakıp hayatına devam etmeye çalışan Lotte aradığı aşkı bulabilecek ve hayallerini gerçekleştirebilecek midir? Romantik komedi filmleri izle şeklinde aramalar yapılarak çok çeşitli romantik filmler izleyebilirsiniz.

Kiralık Sevgili

Kat, kız kardeşinin düğünü için Londra’ya geri dönecektir. Eski nişanlısı ile karşılaşmak istemediğinden ötürü bu düğüne kiralık bir sevgili arar. Görevi düğün boyunca iyi bir sevgiliymiş gibi davranmak olan Mulroney ve Kat için düğün beklenildiğinden çok daha farklı bir şekilde geçecektir. İkili bir anda kendilerini romantik ve eğlenceli dakikalar içerisinde bulacaktır.

Amelie

Yüksek puanlı romantik komedi filmleri içerisinde yerini alan bu film izleyicileri tarafından oldukça sevilmektedir. Filmde oldukça hayat dolu olan ve yaşama sevinci gözlerinden okunmakta olan Amelie’nin hayat hikayesi yer almaktadır. Amelie sahip olduğu özel ışıltı ile birlikte başkalarının hayatlarını tamir etmeye ve onları mutlu kılmaya çabalamaktadır. Bu adanmışlığını fark ettirmeden insanların hayatlarını çok daha kolay bir hale getirmeye yönelik olarak yapmaktadır. Başka insanların mutluluğu için oldukça çok çaba göstermekte olan Amelie yalnızlığının farkına varacaktır. Herkesin mutluluğu için çaba gösteren Amelie bu defa kendi mutluluğu için çabalayacak mıdır?

Marriage Story

Bu film kaliteli romantik komedi filmleri listelerinde daima kendisine yer bulmaktadır. Evlilik sorunları yaşamakta olan bir çifti konu edinir. Charlie Barber New York’ta oldukça başarılı olan bir tiyatro yönetmenidir. Çalıştığı yer eski bir film oyuncusu olan karısı Nicole için yıldız olma şansı yaratmaktadır. Çift çok çeşitli evlilik sorunları yaşar ve problemlerini gidermeye yönelik olarak bir danışmandan yardım almaya karar verirler. Danışman birbirlerinden hoşlandıkları şeyleri yazmalarını ister. Nicole kendi yazdıklarını sesli bir şekilde okumaktan oldukça utanır ve danışmandan vazgeçmeye karar vermektedir. Bu nedenle evli çiftin sorunları giderek artar ve gün geçtikçe büyür.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.