Dolar 32,4088
Euro 34,8498
Altın 2.448,61
BİST 9.880,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

En İyi Bebek Yatağı Markaları ve Fiyatları

En İyi Bebek Yatağı Markaları ve Fiyatları
A+
A-

En İyi Bebek Yatağı

Ebeveynler en iyi bebek yatağı seçimi için ayrı bir hassasiyet gösterir. Çünkü bebek hazırlığında olan çiftler için yaşamlarına dahil olacak bebeklerinin ihtiyaçlarını hazırlamak zorlu bir süreçtir. Özellikle dünyanın çevresel koşullarına tam olarak hazır olmayacak bebeğin, sağlığını koruma ve aynı zamanda da konforunu sağlamak ciddi bir sorumluluktur. Bu yüzden bebeğin kullanacağı her bir eşyanın mutlaka sağlıklı, hijyenik ve rahat olması birinci önceliktir. Dolayısıyla bebek bekleyen çiftler, doğum öncesinde bebekleri için her bir ürünü büyük bir titizlikle seçer. Bunun için öncelikli olarak bebek yatağının seçilmesi gerekir. Bebekler neredeyse günün tamamını uyuyarak geçirmekteler. Doğal olarak yaşamlarının büyük bir kısmını oluşturacak yataklarının çok rahat ve çok sağlıklı olması gerekir.

En İyi Bebek Yatağı Markaları

En İyi Bebek Yatağı Markaları

Bebek bekleyen anne ve baba adayları en iyi bebek yatağı hangisi diye merak etmekteler. Haliyle doğum ardından bebeğin rahatı açısından yatak büyük bir önem taşır. Doğal şekilde bu konuda çok fazla talep ve ihtiyacın söz konusu olduğunu görmekteyiz. Bu yüzden, her alanda olduğu gibi bebek yataklarında da çok fazla seçenek mevcut hale geliyor. Binlerce bebek yatağı içerisinden hangisini iyi ve sağlıklı olduğunu belirlemekte zorlanmanız oldukça normal. Bugün sizler için anne ve baba adaylarına özel en iyi bebek yatağı listesi hazırladık. Bebeklerin rahatını sağlayacak, gelişimlerine destek olacak ve sağlıklarını koruyacak nitelikte belirlenen kriterleri göz önünde bulundurduk.

  • Kanz
  • Yataş
  • Hibboux
  • İşbir
  • Maxi Cosi

Kanz Perla Lateks Kapitoneli Bebek Yatağı

Kanz Perla Lateks Kapitoneli Bebek Yatağı

Yüksek konfor standartları ve ergonomik yapısı ile bebeklerin oldukça rahat edebileceği yatak modellerinden biridir. Kanz markası taşıyan bu bebek yatağı konforu ve rahatlığı kadar  uygun fiyatıyla da dikkat çekiyor. Dolayısıyla tam bir fiyat performans ürünü olduğunu belirtmek gerekir. Bebeklerinizin gün boyunca çok rahat ve çok sağlıklı bir şekilde yatabilmelerine yardımcı oluyor. Bu yüzden de en iyi bebek yatağı listesinde mutlaka yer alması gereken bir yataktır.

Bebeklerin günün önemli kısmını uyuyarak geçirmelerinden mütevellit, karşılaşabilecekleri her türlü soruna karşı koruyucu yapıya sahiptir. Kanz Perla Lateks Kapitoneli Yatak bebek yatağı modeli, özellikle bebeklerin terleme şikayetlerini ortadan kaldırıyor. Zira visconlu örme kumaştan üretilmiş olan bu bebek yatağı modeli yüksek nem çekme fonksiyonuna sahiptir. Bu şekilde bebeğin uyku sırasında terlemesi ve hasta olması gibi bir sorun kalmıyor. Bu özelliğinden ötürü hem kuru hem de rahat bir uyku imkanı sağlamaktadır. En iyi bebek yatağı modellerinden biri olan Kanz bebek yatağında bambu lifleri bulunmaktadır. Bu şekilde bebek sağlığını riske edebilecek herhangi bir kansorejen madde de içermediğini görüyoruz. Kanz marka bu bebek yatağının fiyatı ise 700 TL civarında seyretmektedir.

Yataş Bedding Milky Comfy DHT Bebek Yatağı

Yataş Bedding Milky Comfy DHT Bebek Yatağı

Elbette Yataş Türkiye’nin en büyük ve en değerli yatak markalarından biri konumundadır. Genç ve yetişkinler için yatak ihtiyaçlarına en kaliteli çözümler sunar. Yataş markası ayrıca yetişkinlerin yanı sıra bebekler içinde yatak üretmektedir. Bebeklerin tam olarak vücut özelliklerine uygun bir yüzeyde rahat bir uyku uyuyabilmelerine yardımcı oluyor. Yataş her zaman yüksek kalitesiyle büyük bir rahatlık ve konfor sağlamıştır. Anne ve baba adayları bebekler için tasarlanmış olan Milky Comfy DHT bebek yatağı modelini mevcut özelliklerinden ötürü yoğun şekilde tercih ediyor.

Bebeğin günün 20 saatten fazla olan dilimini üzerinde geçireceği yatağın çok konforlu olduğunu görüyoruz. Bu manada kendisine has yay sistemi ve yanı sıra süt liflerinden elde edilen “Milky Kumaş” teknolojisi ön plana çıkıyor. Bebeklerin uyku kalitesi en yüksek seviyeye çıkıyor. Günün her anında bebeğin cildinin rahat nefes alabilmesini sağlayacak kumaş kalitesine sahiptir. Bebeklerin uyku sırasında terlemesini önleyerek, ortaya çıkabilecek sağlık ve cilt sorunları risklerini tümüyle ortadan kaldırmaktadır. Yataş Bedding Milky Comfy DHT bebek yatağının bir diğer özelliği oldukça ilgi çekicidir. Yatağın bir yüzü 0-2 yaş aralığındaki bebekler için, diğer yüzüyse 3-6 yaş arası çocuklar için kullanılabiliyor. Yataş marka bu bebek yatağının fiyatı ise 975 TL civarında seyretmektedir.

Hibboux Cloud Baby

Hibboux Cloud Baby

Listemizin bir sonraki kısmında Hibboux markasını görüyoruz. Hibboux Cloud Baby bebek yatağı modeli tam 9 farklı katmandan oluşuyor. Bu sayede son zamanlarda bebeklerin üzerine en rahat uyuyabildiği yataklardan biri olmasını sağlıyor. Her bir katmanının kendisine has özellikleri bulunmaktadır. Bütün olarak ele alındığında, çok daha sağlıklı ve çok daha faydalı bir bebek yatağı kullanımı gerçekleştirebiliyorsunuz. Hibboux Cloud Baby en iyi bebek yatağı modelleri arasında kabul görüyor. Yataş markasında olan ilgi çekici özelliği Hibboux markasında da görüyoruz. Bu sayede bebek yatağı olarak alınan bu yatağı uzun yıllar rahatlıkla kullanabiliyorsunuz.

Hibboux Cloud Baby bebek yatağı modelinin en üst katmanı gerçek süt liflerinden elde edilen “Milky Kumaş” olarak isimlendirilen kumaş türünden üretilmiştir. Bir alt katmanında ise yüzey konforunu arttıracak “Termobond Elyaf” malzemesi kullanılmıştır. Onunda hemen bir altında ise su geçirmez micorlift kumaş ürünü kullanılmıştır. Daha sonra ise sırasıyla en iyi destek sağlayan özel kesim sünger, “Pocket yay sistemi”, Çökmelere karşı kenar destek süngeri, kuştüyü etkisinde özel sünger, su geçirmez microlift kumaş,”Termobond Elyaf” ve “Milky Kumaş” kullanılmıştır. Bu şekilde bebeklerin gün boyunca rahat bir uyku uyuyabilmelerine yardımcı oluyor. Hibboux marka bu bebek yatağının fiyatı ise 900 TL civarında seyretmektedir.

İşbir Coco Dream Baby

İşbir Coco Dream Baby

Bebekler için kullanılacak her bir ürünün mutlaka doğal ve sağlıklı olması gerekliliği bulunuyor. Bebeğin rahatını sağlarken, sağlığını da dinamik bir şekilde korumak isteyen ebeveynler buna bebek yatağı seçiminde dikkatli hareket ederek başlamalıdır. Bu kapsamda en iyi bebek yatağı seçimi ile son derece sağlıklı ve son derece kaliteli bir bebek yatağı kullanımını gerçekleştirebilmektedir. İşbir Coco Dream Baby bebek yatağı modeli hem organik hem de doğal malzemelerden üretilmiş olması ile bebekler için en sağlıklı uyku deneyimini sağlamaktadır.

İşbir Coco Dream Baby bebek yatağı modelinin içeriğinde 10 santim kalınlığına sahip olan Hindistan cevizi kabuğu liflerinden üretilmiş bir katman bulunuyor. Bunun dışında kalan tüm kısımları 100% organik olan pamuktan üretilmiştir. Bu şekilde bebeklerin sağlığını riske edebilecek zararlı etken maddelerine yer verilmemiştir. Son derece yumuşak dokusu ve yanı sıra hava alan kumaş yapısı ile bebekler için en uygun uyku koşullarını sağlaması da en iyi bebek yatağı modelleri arasında yer almasını sağlıyor. İşbir marka bu bebek yatağının fiyatı ise 1.218 TL civarında seyretmektedir.

Maxi Cosi Organic Cotton Ortopedik Yaylı Yatak

Maxi Cosi Organic Cotton Ortopedik Yaylı Yatak

Maxi Cosi Organic Cotton Ortopedik Yaylı Yatak modeli en iyi bebek yatağı modelleri arasında kendisine yer buluyor. Bu bebek yatağının etken maddesi ise kuştüyü süngerdir. Aynı zamanda Maxi-Cosi yatak çift taraflı kullanım özelliğine sahiptir. Hava geçirgenliğinin yüksek seviyede olması, uyku sırasında bebeklerin kesinlikle terlememesine yardımcı oluyor. Vücut ısısını dengeleme ve termal regülasyon gibi teknolojik yapıya sahip olması da anne ve baba adaylarının bebekleri için sağlayabilecekleri en yüksek konforu oluşturabilmelerine yardımcı olduğundan, yaygın olarak tercih ediliyor. Maxi Cose marka bu bebek yatağının fiyatı ise 445 TL civarında seyretmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.