Dolar 32,3384
Euro 35,2023
Altın 2.246,65
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Sal 9°C
Çar 12°C
Per 11°C
Cum 12°C

En İyi El Kremi ve El Bakım Kremleri Listesi

En İyi El Kremi ve El Bakım Kremleri Listesi
A+
A-

En İyi El Kremi

El bakımı; her insanın dikkat etmesi gereken bir konudur. Ellerinizi sık sık yıkadığınız takdirde birçok sorunun başlamadan sonlanmasını sağlayabilirsiniz. Bu noktada, cilt yapınıza uygun bir el kremi tercih etmelisiniz. Bu sayede, yaşa bağlı olarak oluşması muhtemel kırışıklıkların ve çatlakların önüne geçmiş olursunuz. Bir başka deyişle, yumuşak, pürüzsüz ve pamuksu ellere sahip olmak adına iyi bir el kremini düzenli olarak kullanmalısınız. Yazımızda hem en iyi el kremi hem de el kremi seçerken dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi alabilirsiniz.

El Kremi Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

El Kremi Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Elin üst kısmındaki deri; vücudun diğer kısımlarındaki deriden çok daha incedir. Ayrıca, yağ tabakasının daha az olduğunu söylemeliyiz. Bu noktada, elimizin üst kısmındaki derinin çok daha çabuk kuruması söz konusudur. İyi bir el kreminin önemi burada ortaya çıkar. İnsanların avuç içerisindeki cilt daha kalındır. Bu yüzden, el kreminin avuç içerisine etki edecek kadar kaliteli olması gerekir. En iyi el kremi; nemlendirici etkisi yüksek bileşenlere sahip olmalıdır.

El kremi; vücudun diğer bölgeleri için kullanılan kremlerden farklıdır. Bunun nedeni ise ellerin daha yoğun bir bakıma ihtiyaç duymasıdır. Kozmetik sektöründe her cilt yapısına uygun olarak üretilmiş farklı özelliklere sahip el kremleri bulunur. Genç olmanıza rağmen elinizdeki çatlaklardan şikayet ediyorsanız onarıcı özellikli bir el bakım kremi kullanmalısınız. Bu noktada, tercih edeceğiniz el kreminin içerisinde Provitamin B5 olmasına özellikle dikkat etmelisiniz.

Kuru bir cilt yapısına sahipseniz cildin ihtiyaç duyduğu nemi sağlayacak nemlendirici etkisi yüksek kremleri seçmelisiniz. Shea yağı, hindistan cevizi yağı, badem yağı ve zeytinyağı gibi önemli yağların yanı sıra A ve E vitamini içeren kremler tercihiniz olmalı! Buna ek olarak, yaz aylarında içerisinde SPF bulunan bir el bakım kremini kullanmalısınız. Bu tür kremler; cildinizi güneşten gelen zararlı UV ışınlarına karşı korur.

Yaşlanmayı önleyici özelliklere sahip bir el kremi arıyorsanız cildi dolgunlaştıran kolojeni uyarmasından dolayı C vitamini gibi antioksidanlara ve AHA’lara dikkat etmelisiniz. Sonuç olarak, ellerin yıpranmasının önüne geçmek ve daha sağlıklı ellere sahip olmak adına el kremi kullanmalısınız. Mevsimden bağımsız olarak el kremi kullanmanız bir diğer önemli husustur. Cilt tipinize uygun bir el kremini kullanmaya ne kadar erken başlarsanız yukarıda bahsettiğimiz sorunlardan bir o kadar erken kurtulursunuz.

Hangi El Kremini Tercih Etmelisiniz?

Soğuk havalarda el bakımına apayrı bir önem göstermelisiniz. Çünkü, bu dönemde, ellerin çatlaması, sertleşmesi, kızarması veya cansız bir görünüme sahip olması söz konusu olabilir. Bu noktada, bilhassa kış aylarında aşağıdaki el kremlerini gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Bioder Aquasoft 24 Hour Moisturizing Hand Cream

Bioder Aquasoft 24 Hour Moisturizing Hand Cream

Bioder markasını herkes mutlaka duymuştur. Olumsuz hava şartları söz konusu olduğunda el bakımı daha çok önem kazanır. Bu krem; cildin ihtiyacı olan bakımı en iyi şekilde yapar. Cildin nem seviyesini yükselten bir krem olmakla beraber cildin en iyi şekilde beslenmesini de sağlar. Ayrıca, cildin yorgunluğunu azaltır. Cilde günlük bakım yapma konusunda en iyisidir. Ayrıca, cilde ihtiyacı olan elastikiyeti verir. Kuru görünümlü bir cildiniz varsa bu krem ihtiyaçlarınıza cevap verecektir.

Apaisac Biorga Restorative Hand Cream

Apaisac Biorga Restorative Hand Cream

El ve tırnak bakımı için gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir üründür. Bilhassa kuru ve hassas ciltler için en iyi seçenektir. İçerisinde B3 vitamini bulunur. Cildin beslenmesini ve güçlenmesini sağlar. Ciltte kolay yayılması bir diğer avantajıdır. Yağlı ve yapışkan bir his bırakmamasıyla beğeni toplar. Ellerin derinlemesine nemlenmesi adına en iyi tercihtir. Hyalüronik asit içermesi ve nemlendirici yapısıyla da hem ellerinize hem de tırnaklarınıza ışıltı kazandırır.

Nuxe Reve De Miel Hand and Nail Cream

Nuxe Reve De Miel Hand and Nail Cream

Bilhassa sosyal medyada adını duyuran markalardan birisidir. Cildin nemlendirilmesi için en iyi seçenekleri sunar. Ellere yumuşaklık kazandırmayı hedefler. Ayrıca, cildin ihtiyacı olan nemi kazanması için en iyi tercihtir. Geliştirilmiş içeriği sayesinde diğer el kremlerine kıyasla farkını ortaya koyar. Karma, kuru, hassas, normal ve yağlı ciltler için uygun olduğunu söylemeliyiz. İçeriğinde bal, E vitamini ve ayçiçeği yer alır.

Bionnex Perfederm Anti Aging El Bakım Kremi

Bionnex Perfederm Anti Aging El Bakım Kremi

Bionnex; en iyi el bakım kremi ürünlerini sizlerle buluşturur. Cilde derinlemesine bakım yapması önemli bir avantaj olarak dikkat çeker. İçeriğinde bulunan doğal özler ile cilde ihtiyacı olan nemi kazandırır. Cildin çok daha parlak bir görünüm kazanmasını sağlar. Aklınıza gelebilecek tüm cilt tipleri için uygun olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca, yaşlanma karşıtı bakım için de tercih edilebilir. Ciltte kolay yayılan formülü ile size en iyi bakım seçeneğini sunacağını söyleyebiliriz.

Topicrem Ultra Moisturizing Hand Cream

Topicrem Ultra Moisturizing Hand Cream

Dört mevsim sorunsuz olarak kullanabileceğiniz bir krem oluşuyla rakiplerine fark atar. Bu kremi gün içerisinde istediğiniz her an uygulayabilirsiniz. Cildin nem değerinin artması noktasında size avantaj sağlar. Bir başka deyişle, ellerinizi 24 saat nemli tutmak, yumuşatmak ve çevresel faktörlerin etkisini azaltmak adına bu kremi uygulayabilirsiniz.

En İyi El Bakım Kremleri Listesi

En İyi El Bakım Kremleri Listesi

  • Nivea Intensive Care Besleyici El Kremi: El kremi denildiği zaman herkesin aklına otomatik olarak Nivea geliyor. Gerçekten de bu ürünün kategorisindeki en iyi ürünlerden birisi olduğunu söyleyebiliriz. İçerisinde bulunan badem yağı ile ellerinize ihtiyacı olan nemi kazandırır. Buna ek olarak, ellerinizi tüm olumsuz koşullarda korur. Ayrıca, kolay emilmesi ve yağlı bir his bırakmaması; ürünün diğer avantajları arasında bulunur.
  • Dalan D’olive Zeytinyağlı Besleyici El Kremi: Paraben içermemesi dolayısıyla dikkat çeker. Bir başka deyişle, cilde zarar vermediğini söyleyebiliriz. Diğer el kremlerinde olmayan yoğun zeytinyağlı bir içeriği mevcuttur. Bu sayede, ellerinizi yumuşacık yapar. Losyon formülünde oluşu da bir diğer avantajı! Cilt tarafından çabuk emilmesi ve yağlı bir his bırakmaması; ürünün öne çıkan özellikleri arasında bulunur.
  • Vaseline Kakao Özlü Bakım Kremi: Adından da anlaşılacağı üzere içeriğinde kakao yer alır. Kakao kokusunu seviyorsanız bu kreme hayran kalacaksınız. Bu kremin ilginç bir şekilde iştah açma özelliği de bulunuyor. Bir kremin kalitesi kadar kokusuna da önem veriyorsanız tercihiniz Vaseline markasının bu ürünü olmalı!
  • Dove Intensive Nourishment El Kremi: Haddinden fazla bir kuru cilde sahipseniz bu ürün tam size göre! Cilt tarafından en kısa sürede emilmesi ciddi bir avantaj! Ayrıca, elinizde asla yağlı bir his bırakmıyor. Buna ek olarak, nemlendirme etkisi de kalıcı olarak ellerinizde bulunuyor.
  • Bebak Bademli El ve Vücut Kremi: Badem yağının cilt için ne kadar faydalı olduğu bilinen bir husus! Elleriniz için nem deposu olduğunu ifade etmeliyiz. Hangi cilt tipine sahip olduğunuzdan bağımsız olarak bu kremi kullanabilirsiniz. Bir başka deyişle, ellerinize ihtiyacınız olan her bakımı yapabilir. Ellerinizi olumsuz hava koşullarından da koruyucu özelliği bulunur.

Tüm bunlara ek olarak;

  • Burt’s Bees Kuru ve Çatlamış Eller İçin Krem
  • Yves Rocher Peelingli El Bakım Yağı
  • Neutrogena El Kremi
  • Loccitane Kiraz Çiçeği El Kremi
  • Sally Hansen
  • Blistex Intensive El Kremi

gibi kremleri de cilt tipinize uygun olarak kullanabilirsiniz.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.