Dolar 32,3683
Euro 34,6988
Altın 2.391,85
BİST 10.170,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Birbirinden Rahat En İyi Spor Ayakkabı Markaları

Birbirinden Rahat En İyi Spor Ayakkabı Markaları
A+
A-

En İyi Spor Ayakkabı Markaları

En iyi spor ayakkabı markaları rahatlığı, şıklığı ve dayanıklılığı sunan modelleri üreten markalardan oluşuyor. Spor ayakkabı hem günlük yaşamda hem de sportif etkinliklerde sık kullanılmakta. Bunun için geniş kesimler tarafından tercih edilen bir ayakkabı oluyor. Konforuna düşkün olanlar tarafından tercih ediliyor diyebiliriz. En iyi spor ayakkabılar şıklık açısından da çok özel bir kullanım olanağı sunuyor. En iyi spor ayakkabı markaları spor ayakkabı tercihi yaparken de kolay karar vermenizi sağlayabilir.

Spor Ayakkabı Markaları Listesi

Sizler için yazımızda birbirinden kaliteli ve sağlam spor ayakkabıları listeledik. Sizler de bu markalar arasından spor ayakkabı tercihinizi yapabilirsiniz.

Asics Spor Ayakkabı

Asics Spor Ayakkabı

En iyi spor giyim markaları arasında yer alan Asics özellikle spor ayakkabıları ile öne çıkıyor. Japonya menşeli marka üst düzey ayakkabılar sunmaktadır. Dolayısıyla spor ile ilgilenen herkes tarafından tercih edilebiliyor. Özellikle rahatlık ve tasarım detayları da ilgi çekici. Bu sayede yalnızca sporla ilgilenenlerin değil herkesin dikkatini çekmeyi başarıyor. Konfor ve şıklığı günümüz estetik anlayışı ile bir arada sunuyor. Markanın modellerinde ortopedik detaylar ön planda fazlasıyla tutuluyor. Özellikle tüm spor dallarına yönelik spor ayakkabı çeşidi sunmaktadır. Bu sayede de önemli avantaj elde etmeyi başarıyor.

Under Armour Spor Ayakkabı

Under Armour Spor Ayakkabı

Under Armour popüler spor ayakkabıları arasında yer almaktadır. Rahatlık ve yüksek kalitede sunduğu modeller ile öne çıkıyor. Özellikle dikkat çekici tasarımlara sahip olmaktadır. Hem erkek hem de kadınlar için şık spor ayakkabılar üretmeyi başarıyor. Kalite ve konforu bir arada sunan modeller aynı zamanda fiyat açısından da cazip fiyatlar sağlamayı başarıyor.

Converse Spor Ayakkabı

Converse Spor Ayakkabı

Converse özellikle bir dönem çok popüler bir spor ayakkabıydı. Neredeyse herkes tarafından giyilen ve spor ayakkabıdan çok casual olarak tabir edilen modellerdi. Ancak yine de modelleri spor ayakkabı olarak kabul görüyor. All Star modeli ile dünya çapında kullanıcı kitlesine ulaşmayı başarmış olan Converse rahat ve şık tasarımları ile etkileyici spor ayakkabılar arasında kendisine yer bulan bir marka olmayı başarıyor.

New Balance Spor Ayakkabı

New Balance Spor Ayakkabı

Spor ayakkabı markaları arasında New Balance kalitesi, kendisine özgü tasarımları ve özel sembolü ile çok dikkat çekici bir marka olmayı başarıyor. Özellikle günlük yaşamda rahatlıkla giyime uygun olan modeller üretmeyi başaran marka bu bakımdan ayakların çok rahat etmesine çok özel bir katkı sunuyor. Kullanıcıların rahat etmesini amaçlayan ve ortopedik modelleri ile öne çıkan modelde tüm gün rahat etmek hiç zor olmuyor. Günlük yaşamdan farklı sportif faaliyetlere kadar kullanım olanağı sunan markanın modelleri tüm dünya tarafından popüler şekilde kullanılıyor.

Adidas

Adidas

Spor ayakkabı denilince en bilindik markalardan birisi de Adidas oluyor. En çok tercih edilen spor ayakkabı markalarından olan Adidas dünya çapında yüksek kullanıcı memnuniyetine sahip bulunuyor. Özellikle popüler oluşunu hiç kaybetmeden devam ettiren marka spor ayakkabı modelleri sayesinde de gerçekten bir dev olmayı başarıyor. Markanın bu kadar başarılı olmasında etken ise farklı modeller arasında kullanıcılara seçim yapılması olarak öne çıkıyor. Tasarım açıdan öne çıkan modeller fiyat açısından da beklentileri karşılamayı başarıyor.

Vans

Vans

Sık kullanılan spor ayakkabı markaları arasında Vans da özel modelleri ile kullanıcılar tarafından tercih edilen bir model olarak ilk sıralarda yer alıyor. Marka başlangıç aşamasında sörf ve skateboarding gibi spor dalları için üretim yapmış olmasına karşılık özellikle zamanla genç kesim en çok tercih ettiği modeller arasında yerini aldı. Son derece dayanıklı yapıları ile öne çıkan ve konforlu bir kullanım sunan bu modeller nostaljik görünümleri sayesinde de kullanıcıları için farklı bir deneyim oluşturmayı başarıyor. Şıklığı ve konforu ön planda tutan modeller arasında farklı tasarımlar mümkün olduğundan kombin yapabilmek açısından da önemli fırsatlar sağlanıyor.

Skechers

Skechers

Kaliteli spor ayakkabı markaları arasında özel tasarımları ile öne çıkan Skechers özellikle tüm dünya tarafından yaygın olarak kullanılan bir isim olmayı başarıyor. ABD merkezli olan marka sportif faaliyetler kadar günlük yaşamda da rahatlıkla kullanılacak modelleri ile öne çıkıyor. Geniş ürün yelpazesi sayesinde farklı renklerde ve seçeneklerde sunulan modeller her yaşa hitap ediyor. Kurulduğu tarihten itibaren konforu en üst seviyede tutmayı başaran marka bu sayede her amaca uygun model yelpazesi ile kullanıcıları fazlasıyla memnun ediyor.

Reebok

Reebok

Reebok ayakabılar kendisine özgü tasarımları ile hemen dikkat çekmeyi başarıyor. En iyi ayakkabı markaları arasında özel bir konumda bulunuyor. 1895 yılında faaliyete geçen ve köklü bir kuruluş olan bir markadır. Günümüze kadar ürettiği modeller ile beğeni toplamaya devam etmektedir. Kalitesinden ödün vermeyen tasarımları ile özellikle spor ayakkabı konusunda öne çıkıyor. Marka dünya genelinde günümüzde de yaygın bir şekilde tercih edilmeyi sürdürüyor. Farklı fiyatlarda sunulan modelleri her kesimin ayakkabılardan yararlanmasını sağlamaktadır. Aynı zamanda fiyat performans açısından da ideal bir kullanım olanağı oluşturuyor. Markanın özellikle logosunu içeren yandaki şeritleri modellerde ilk bakışta göze çarpıyor.

Fila

Fila

Fila 1911 yılında kurulmuş ve en iyi spor ayakkabı markaları arasında yerini alıyor. Köklü geçmişi sayesinde kullanıcılar için ortopedik spor ayakkabılar sunuyor. Dış görünüm açısından özellikle etkileyici tasarımlar sunan modelleri var. Kalın taban yapısı sayesinde de hemen fark yaratıyor. Kalın taban yapısı çoğu modelinde bulunan Fila bu sayede ayırt edici bir görünüme kavuşuyor. Aynı zamanda ayakkabıların kullanım ömrünün de daha uzun olmasına fırsat veriyor. Ayakkabı modellerinde iç kesimde kullanılan hava alan yapı ve malzeme kalitesi de modelleri daha fazla tercih edilir kılıyor.

Nike

Nike

Spor ayakkabı markaları arasında dünya çapında en çok tercih edilen markalardan biridir. Nike farklı tasarımları ile geniş kesimlere hitap ediyor. Markanın ürettiği ayakkabı modellerinde Nike logosunun büyük bir şekilde yer alması sevilen bir özellik. Spor yapanlardan günlük yaşamda rahat bir ayakkabı kullanmak isteyenlere kadar geniş yelpazede ürünler sunuyor. Ayrıca modeller arasından kullanıcılar da kolayca aradıkları ayakkabıyı bulabiliyor. Günlük yaşamda özellikle uzun süreli ayakta kalanlar için ortopedik desteğe sahip olan taban sistemi var. Bu da çok uzun süreler ayakta kalındığında bile herhangi bir sorun yaratmıyor. Hava alan yapıda üretilen tüm modeller terleme gibi istenmeyen durumları da önlemeyi başarıyor. Nike aynı zamanda çeşitli spor takımlarına sponsor da olarak her zaman kendisini yenileyebiliyor.

Lescon

Lescon

Lescon en iyi yerli spor ayakkabı markaları arasında öne çıkmaktadır. Yerli üretim modeller sunduğu için daha uygun fiyatlar ile yüksek kalitede ayakkabılar sunmayı başarıyor. Rahat, dayanıklı ve şık tasarımları ile birlikte öne çıkan modelleri vardır. Özellikle günlük yaşamda kullanıcıların rahat etmesine özel bir katkı sunmayı başarıyor. Farklı renk ve tasarım detayları içeren markanın ayakkabıları her bütçeye hitap ediyor. Bu sayede de değer kazanıyor.

Puma

Puma

En büyük spor ayakkabı markaları arasında dünya çapında kabul gören Puma da vardır. Ortopedik, konforlu ve görünüm açısından da şık ayakkabı modellerini içeriyor. Kullanıcılar için günlük yaşamda ve sportif faaliyetlerde kullanım olanağı sunmakta. Markanın modelleri yüksek malzeme kalitesi ve dayanıklılık ile de öne çıkmayı başarıyor. Ayakkabı modellerinde özellikle farklı fiyat aralıklarında seçenekler var. Dolayısıyla kullanıcılar için uygun fiyatlı spor ayakkabı seçimi de yapabilmelerini mümkün hale getiriyor. Marka ayrıca basketbol, futbol ve benzeri sporlara yönelik de özel spor ayakkabılar üretiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.