Dolar 32,3228
Euro 35,0703
Altın 2.306,75
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

İzmir Saç Ekim Merkezleri ve Saç Ekimi Hakkında

İzmir Saç Ekim Merkezleri ve Saç Ekimi Hakkında
A+
A-

İzmir Saç Ekim Merkezleri

Kellik genetik faktörlerle ortaya çıkabildiği gibi sonradan da yaşanabilmektedir. Tabii ki pek çok kişiye kel olmak hiç yakışmamakta ve kişileri ciddi şekilde rahatsız etmektedir. Bu durumda ilk olarak yapılan şey saç ektirmektir. Saç ekimi hem iyi sonuç vermesi hem de güzel bir görünümü ortaya çıkarması sebebiyle sıklıkla tercih edilmekte ve uygulanmaktadır. Bu arada İzmir Saç Ekim Merkezleri de birer birer açılmış ve faaliyete girmişlerdir. Bir önceki yazımızda sizlere en iyi saç ekim merkezleri ve fiyatlarından bahsetmiştik.  Yakın zamanda saç ekimi düşünüyorsanız En iyi saç ekim merkezleri yazımızı mutlaka okumanızı tavsiye ederiz. Saç ektirmek isteyen ve İzmir’de ikamet eden kişilerin ufak bir araştırma ile kendilerine en uygun kliniği bulabileceklerini söylemek mümkündür.

Saç ektirmek son derece basit ve ağrısız bir işlemdir. Ancak uzman kişiler tarafından ve doğru teknikle gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Bu sayede kısa süre içerisinde saçlanma başlayacak ve istenilen görünüm elde edilecektir. Ancak unutulmaması gereken husus bu konuda uzman olan kişilerden yardım almak ve saç ekimini güvenilir ellere bırakmaktır.

İstanbul ve Ankara’nın yanı sıra İzmir Saç Ekim Merkezleri de açılmıştır. Günümüzde aktif olarak onlarca farklı saç ekim merkezinin İzmir’de bulunduğunu söylemek mümkündür. Tabii ki her saç ekim merkezinin farklı fiyatlar ve farklı sistemlerle hastaların karşısına çıktığı görülmektedir. Bu nedenle dökülme sorunu yaşayan ve saçlarını bir şekilde eski haline getirmek isteyenlerin muhakkak merkezlerle görüşme gerçekleştirmeleri uygun olacaktır.

saç ekimi nasıl yapılır

Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Saç ekimi son derece basit bir işlemdir. Ancak hastalar tam manasıyla bu işlemin nasıl yapıldığını bilmedikleri için bazı sorular sormaktadırlar. Öncelikli olarak saç ekiminden evvel hastaya bazı tahlililer ve saç analizleri gerçekleştirilmektedir. Böylelikle saçın durumu ve neden döküldüğü en azından tespit edilmektedir. Daha sonra analizlerden yardım alınarak ekim yapılacak bölge çizilmektedir. Tabii ki ekim miktarı vb. durumlar da yine doktor tarafından belirlenerek işleme başlanmaktadır.

Ekim işlemlerini bir plastik cerrah gerçekleştirmektir. Operasyon sonrasında yeni saç çizgisinin çizimi de yine cerrah tarafından yapılırken hastaya olası bir saçlanma durumunun izahı yapılmaktadır. Bu arada saç ekimi işleminde yine doktorun inisiyatifine göre lokal anestezi ve sedasyon uygulanmaktadır. Eğer hasta kendisini iyi hissetmiyorsa sedasyon, bir problem yaşamıyorsa lokal anestezi tercih edilmektedir.

Saç ekimi işleminde iki farklı teknikten bahsetmek doğru olacaktır. Ancak dünya genelinde daha çok FUE tekniği tercih edilmektedir. Çünkü bu teknikle herhangi bir kesiye gerek kalmadan ekim sona ermekte ve bekleme aşamasına geçilmektedir.

Saç ekimi için mutlaka doğru doktorla çalışmak gerekmektedir. Yani hastaların doktor tercihleri başarıda doğrudan etken olmaktadır. Haliyle siz de saç ekimi nasıl yapılır diye soru soruyorsanız İzmir Saç Ekim Merkezleri olmak üzere bazı yerlerle görüşebilir ve detayları alabilirsiniz.

Saç Ekimi Yaptırmak Güvenilir Mi?

Saç ekimi yaptırmanın bazı sağlık sorunlarına neden olduğu inanışı halkta hakimdir. Ancak böyle bir şeyden bahsetmek neredeyse imkansızdır. Çünkü hastaların saç ekimi işlemleri profesyonel plastik cerrahlar tarafından tamamlanmakta ve herhangi bir komplikasyon ortaya çıkmamaktadır. Yalnızca saç ekiminin ardından kızarıklık ve ağrılar meydana gelmesi mümkündür. Lakin bu da beklendiği için risk oluşturacak bir durumdan söz etmek imkansızdır.

Saç ekimi yaptırılan yerin mutlaka doğru bir klinik olması ve bakanlıktan onay alması gerekmektedir. Yani merdiven altı yerlerde saç ekimi yaptırmak belirli sağlık problemlerini de beraberinde getirebilmektedir. Haliyle İzmir Saç Ekim Merkezleri araştırması yapan kişilerin bu durumu göz önünde bulundurmaları doğru olacaktır.

Türkiye’de başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere farklı illerde saç ekim işlemleri gerçekleştirilmektedir. Bu işlemler hem hastanede hem de uzman kliniklerde başarıyla tamamlanmaktadır. Hatta dünya genelinde pek çok kişi Türkiye’yi ziyaret etmekte ve saç ekimi yaptırmaktadır.

saç ekimi fiyatları

Saç Ekimi Fiyatları

Saç ekimi yaptırmak isteyen ve saçından memnun olmayan kişiler en başta fiyatları sormakta ve bu konuda yanıt almaya çalışmaktadırlar. Ancak İzmir Saç Ekim Merkezleri başta olmak üzere kesin bir yanıt vermek mümkün değildir. Çünkü her klinik kendi fiyat politikasını uygulamakta ve fiyatlar doktora göre de değişkenlik göstermektedir.

Saç ekimi fiyatlarında yalnızca doktor ve klinik değil, hastanın durumu da belirleyici olmaktadır. Eğer çok fazla saç ekimi yapılacaksa ve durum sanılandan daha da ciddiyse fiyatlarda artış meydana gelebilmektedir. Tabii ki bu tür bilgileri en iyi şekilde İzmir Saç Ekim Merkezleri üzerinden almak doğru olacaktır.

İstanbul, saç ekim fiyatları konusunda zirvede yer almaktadır. Çünkü hem metropol olması hem de yabancı turistler tarafından ilgi görmesi sebebiyle fiyatlar üst düzeyde olabilmektedir. Ancak İzmir Saç Ekim Merkezleri fiyatları daha uygun olmaktadır.

Daha detaylı fiyat listesine bakmak isterseniz güncel 2021 saç ekimi fiyatları yazımıza bakabilirsiniz.

Temel olarak saç ekim fiyatlarını belirleyen unsurlar şu şekildedir:

  • Saç ekimini yapacak uzman doktor
  • Saç ekimini yapacak klinik, hastane ya da merkez
  • Saç ekiminin yapılacağı İl geneli fiyatları

izmir güvenilir saç ekim merkezleri

İzmir Güvenilir Saç Ekim Merkezleri 

İzmir’de saç ekimi işlemi yapan pek çok merkez bulunmaktadır. Ancak kellik sorunu ile karşı karşıya kalan kişiler İzmir Saç Ekim Merkezleri en güvenilir hangisi gibi sorular sormaktadırlar. Aslında bunun kesin yanıtını vermek mümkün değildir. Çünkü Sağlık Bakanlığı üzerinden onay alan ve resmi olarak saç ekimi yapma izni olan bütün her yerde işlem gerçekleştirilebilmektedir. Dolayısıyla o merkezde saç ektiren hastalarla görüşmek ve nihai karara varmak daha doğru olacaktır

İzmir’de saç ekimi için merkez aradığınız takdirde sizlere hizmet veren merkezler arasında son derece profesyonel olanların yer aldığını görebilirsiniz. Bu noktada ön plana çıkan bazı merkezler şu şekildedir:

  • Clinichair Saç Ekim Merkezi
  • Naturel Saç Ekim Merkezi
  • Gazi Hastanesi Saç Merkezi
  • Medical Hair
  • Özel Ento Saç Ekim Merkezi

İzmir’de yer alan bu merkezlerin hastalarına hizmet vermiş olduğu sırada her zaman profesyonel bir şekilde hizmet vermeye dikkat ettiğini görebiliyoruz.

Saç ektirmek son derece kolay ve basit bir işlemdir. Aynı zamanda işlemin ardından ağrı ve acı çok minimal düzeyde yaşanmaktadır. Bu da hastanın yaşamını olumsuz etkilememekte ve kısa sürede sonuç vermektedir. Tabii ki İzmir Saç Ekim Merkezleri de bu hususta olabildiği kadar dikkatli davranmakta ve hastaların en iyi şekilde yaşamlarına devam etmelerini sağlamaktadırlar.

Saç ekimi yaptırmayı planlayan kişilerin dikkat etmesi gereken tek şey, mutlaka yetkili bir yer ile görüşmek ve hiçbir şekilde merdiven altı işletmelere uğramamaktır. Bu sayede hem sağlık riski oluşmayacak hem de profesyonel merkezler tarafından yapılan saç ekim işlemi başarıyla sonuçlanacaktır.

Saç Ekim Sırasında Bir Sorun Yaşanıyor Mu?

Saç ekimi yaklaşık 6-7 saat süren bir işlemdir. Tabii ki kelliğin boyutuna ve ekim yapılacak bölgeye göre sürenin artıp azalması mümkündür. Ancak hastaların saç ekiminin ardından bir problem yaşamayacaklarını söylemek gerekmektedir. Aynı şekilde yine saç ekilirken komplikasyon ortaya çıkmamakta, sorun oluşmamaktadır.

Kısa bir şekilde açıklamak gerekirse İzmir Saç Ekim Merkezleri işlem esnasında hastaların yanında olmakta ve bir sıkıntı çıkmadığını garanti etmektedir. Kaldı ki tüm işlem uzman doktor gözetiminde yapılmaktadır.

İzmir Saç Ekim Merkezleri Başarısı

İzmir’de ikamet eden pek çok kişi saç ekiminde bir sorun olmadığını dile getirmekte ve merkezlerin başarılı olduğunu aktarmaktadırlar. Dolayısıyla İzmir Saç Ekim Merkezleri başarılı mı gibi sorulara evet yanıtını vermek gerekmektedir.

Tabii ki hastaların uzman doktorlarla görüşmeleri ve fiyat bilgilendirmesi aldıktan sonra karar vermeleri önerilmektedir. Eğer saçlı deride bir problem bulunuyorsa ve saç ekimi işlemine uygunluk söz konusu değilse ilk başta tedavi uygulanacağını, ardından saç ekilebileceğini belirtmek doğru olacaktır.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.