Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Madecassol Cilt Beyazlatma İçin Tüm Etkileri

Madecassol Cilt Beyazlatma İçin Tüm Etkileri
A+
A-

Madecassol Cilt Beyazlatma

Madecassol cilt beyazlatma, konusu son günlerde gündemde olan ve merak edilen bir konu olmakta. Madecassol; Centalla Asiatica(Gotu Kola) bitkisinin özütünden yapılmış olan bir krem türüdür. Cilt hücrelerini rejenerasyon yaparak onaran ve sivilce, yara izleri, yanık izleri gibi lekeleri iyileştiren etkili bir merhem olarak karşımıza çıkmaktadır.

madecassol kremi

Madecassol Kremi 

Pek çok kozmetik türdeki ürünlere nazaran farklı olarak, genellikle hekimler tarafından da reçete ile yazılabilmektedir. Madecassol cilt beyazlatma görevinden daha çok hücrelerin yenilenmesini sağlayan özellikte bir kremdir ve medikal türde özellikler taşımaktadır. Bu nedenle krem olduğu için, yara, yanık, sivilce gibi leke ve izlerinin yok edilmesinde önemli ölçüde etkilidir. Cildin gerilmesinden dolayı oluşan vücut çatlakları gibi daha inatçı olan cilt üstü leke izlerini de giderir. Bu lekelerin gözle fark edilebilir bir biçimde azalmasına yardımcı olmaktadır.

Madecassol özütü alınan bitkinin güzel bir kokusu vardır ve yine pek çok merheme oranla, kokusu faydaları kadar güzel olan Madecassol isimli krem, her evde bulundurulması gereken kremlerden bir tanesidir. Hekimler tarafından önerilen nadir organik özellikli medikal kozmetik ürünlerden en önemlileri arasında bulunmaktadır. Yani eczanelerde de satılıyor olmasına rağmen içinde hiç bir katkı maddesi ve kimyasal bileşen barındırmayan nadir kozmetik ürünlerindendir. Dolayısıyla da hiç bir yan etkisi de yoktur. Madecassol merhem, alerjik bünyelerde dahi güvenli bir şekilde kullanılabilir kullanılabilir.

Tek bir başına olarak kullanımı oldukça yaygındır. Madecassol merhem leke ve yara izlerinin yok olmasında yüksek etkili ve başarılı bir yöntem olan lazer ile tedavi gibi işlemlerde de yardımcı bir ajan krem olarak sıklıkla kullanılmaktadır.

Madecassol Kremi Kimler Kullanabilir?

Yediden yetmişe, hamile ve laktasyon dönemindeki kadınlar ve hassas durumları bulunanlar tarafından da herhangi bir korku duymadan rahatlıkla kullanılabilecek olan Madecassol pomadın asıl kullanım alanı yanık ve yara izleri olsa da tamamen sağlıklı olan ciltlerde de, cilde bakımı yapmak, daha pürüzsüz ve taze görünmek hedefi ile kullanıldığına da sık sık rastlamaktayız.

madecassol krem kullanım alanları

Madecassol Krem Kullanım Alanları

Madecassol kremin kullanım alanları ise genellikle yara izi olmak üzere leke vb. rahatsızlıklarda da kullanılmaktadır. Çok etkili bir krem olduğunu göz önünde bulundurmanızı da kesinlikle tavsiye ederiz. Madecassol kremin kullanım şekli ise şu şekildedir. Madecassol kremin kullanım hangi şekilde ve nasıl uygulanacağı hangi amaçla kullanılacağı ile orantılı olarak değişmektedir. Eğer klasik kullanım amacı ile yani yara izi iyileşmesi için kullanıyorsanız pomadınızı direkt olarak yaranın üzerine ve izinin üstüne ince bir tabaka halinde sürebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli kısım ise Madecassol merheminizi kesinlikle açık yara üzerine temas etmesine izin vermemektir. Eğer ki açık yaraya temas ettirirseniz, yaranın durumunun kötüleşmeye devam etmesine sebebiyet verebilirsiniz.

Madecassol Krem Hemen Etki Gösterir Mi?

Madecassol cilt beyazlatma harici kullanılan kremin etki süresi kişiden kişite değişiklik göstermektedir. Tabi ki izlerin oluşmasının zamanı ile kremi kullanmaya başladığınız zamana ne kadar birbirine yakın ise, iyileşme şansları ve tedaviden göreceğiniz fayda doğru orantılı olacak bir şekilde aratacaktır. Daha eski yara, yanık izleri, çatlaklar gibi tahribatlar, Madecassol kremin faydalarına karşı daha uzun süre direnç gösterecektir ancak yine de faydalarını kaybetmemek uğruna, yaranızın kapanmasını tamamen bekleyin.

Uygun bir şekilde uyguladığınız pomadınızı, izlerinizin üstüne günde 1 kez ya da en yüksek 2 kez uygulayabilirsiniz. Kremi belirli noktaya sürdükten sonra cildin kremi emmesini bekleyiniz. Silme, durulama gibi işlemler uygulamayınız.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.