Dolar 32,5826
Euro 34,8020
Altın 2.413,05
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

En İyi Ücretsiz Muhasebe Programı Listesi

En İyi Ücretsiz Muhasebe Programı Listesi
A+
A-

En İyi Ücretsiz Muhasebe Programı

İş hayatınızda yeni bir fikir bulmak ve bu fikri hayata geçirmek önem taşır. Bu yüzden, birçok kişinin girişimci olmak adına heveslendiğini söyleyebiliriz. Küçük bir şirket kurarak aklındaki iş fikrini hayata geçirmek isteyen çok sayıda insan var! Ancak, şirket kurmak kolay değildir. Daha doğrusu, şirketteki sorumluluklarınız çok fazla olacağı için zorlanırsınız. Özellikle karşınıza çıkan muhasebe işleri yüzünden işiniz gerçekten çok zor olacak! Muhasebe işlemleri hem zamanınızı alır hem de heyecanınızı yitirmenize sebep olur. Dolayısıyla bu konuda en iyi ücretsiz muhasebe programı sizlere çok yardımcı olacaktır.

Muhasebe konusunda başarılı olmak adına web tabanlı muhasebe programlarını kullanmanız şart! Finansal verilerinizi bu programlar sayesinde güvende tutabilirsiniz. Para transferi, fatura ödeme veya fatura kesme gibi işlemleriniz için en iyi seçenek olacağını söyleyebiliriz. Bu tür işlemleri bu programlar ile en kısa sürede halledebilirsiniz. Sonuç olarak, fatura yönetimi ve gelir gider takibi gibi ön muhasebe süreçlerini hızlı bir şekilde halletmeniz söz konusu olur. Bu durumun hem muhasebe departmanı için hem de işletme için faydalı olduğunu söylemeliyiz.

İyi Bir Muhasebe Programı Nasıl Olmalı?

İyi Bir Muhasebe Programı Hangi Özelliklere Sahip Olmalı?

Muhasebe programının her şeyden önce kullanım kolaylığına sahip olması gerekir. Size verilen talimatları izleyerek hesabınızı oluşturmanıza imkan veren bir programı kullanmalısınız. Bunun yanı sıra, muhasebe programının özel tasarımı bulunmalı! Kullanıcı dostu bir arayüzü ile işinizi daha kolay hale getirmeli! Eğitim gerektirmemesi bir diğer özelliği olmalı! Çünkü, acilen tamamlanması gereken muhasebe işleriniz için bir de eğitim almakla uğraşmamalısınız. Sonuç olarak, kolay ve rahat bir kullanım sağlamalı diyebiliriz.

Muhasebe programını kullanmak için ofise bağlı olmanız şart olmamalı! Bir başka deyişle, programı her yerden kullanabilmelisiniz. Fatura göndermek ve finansal verileri takip etmek adına ofise gitmek zorunda kalırsanız işleriniz zorlaşır. Bir başka deyişle, web tabanlı muhasebe programı ile bulunduğunuz yerden işlem yapabilmelisiniz.

Muhasebe programının sürekli güncellenmesi bir diğer önemli husus! Eklediği yeni özellikleri en kısa sürede güncelleyen bir program tercih etmelisiniz. Verilerinize hemen erişmek ve kurulumla uğraşmamak adına bu detay son derece mühim! Buna ek olarak, güncellemeler için ekstra ücret ödememelisiniz. Muhasebe programlarının herhangi bir donanım yatırımı gerektirmediğini de ifade etmeliyiz. Sunucu, işletim sistemi, işletim sistemi kullanıcı lisansları gibi hususlarda yatırım yapmanıza gerek olmaz. Ayrıca, kurulum için uzun süre beklemenize de gerek olmamalı! Eğitim için ekstra ücret istememesi de bir diğer husus!

Son olarak, ücret istemeden destek veren bir program seçmelisiniz. Birçok programda yalnızca kurulum aşamasında desteğe ihtiyacınız olabilir. Güncellemeler ve diğer hususlarda destek almanız kolay olmayacaktır. Ancak, yine de web tabanlı muhasebe programı ile ihtiyaç duyduğunuz anda destek alabilmelisiniz. Sonuç olarak, iyi bir muhasebe programı; yukarıda bahsettiğimiz özelliklere sahip olmalı!

En iyi muhasebe programı nasıl olmalı sorusuna cevap verdik! Peki, en iyi ücretsiz muhasebe programı hakkında bilgi almak ister misiniz?

Hangi Ücretsiz Muhasebe Programını Tercih Etmelisiniz?

Günümüzde birçok yazılım markasının kaliteli muhasebe programları bulunuyor. Ancak, takdir edersiniz ki, bu programlar, son derece pahalı! İş dünyası ile ilgili yazılım söz konusu ise onu ücretsiz kullanmak mümkün olmaz. Fakat, yine de ücretsiz muhasebe programları ile aradığınız seçeneklere erişebilirsiniz.

Bilsoft Muhasebe Programı

Bilsoft Muhasebe Programı

Bu programın hem ücretli hem de ücretsiz versiyonu bulunuyor. İki program arasında herhangi bir veri kaybına uğramadan geçiş yapabilirsiniz. Programın çok işinize yarayacak barkod okuma desteği var! Bu destek sayesinde kolaylıkla stok takibi yapabilirsiniz. Programın arayüzüne de hayran kalacaksınız! Çünkü, en çok kullanılan işlemler; büyük butonlar ile öne çıkarılmış. Bunun yanı sıra, Windows işletim sistemlerinin tümünde bu programı kullanabilirsiniz. Stok kartları, cari hesaplar, taksit takibi gibi işlemler için ideal bir programdır. Bunun yanı sıra, satış yapma, faturalandırma, kasa tutma gibi işlemleriniz için de en iyi seçenek! İstediğiniz takdirde teklif ve sipariş verme özelliklerini de kullanabilirsiniz. Bilsoft; çok sayıda özelliğiyle diğer muhasebe programlarına kıyasla farkını ortaya koyuyor. Uzun vadede aynı programı kullanmak istiyorsanız tercihiniz Bilsoft olmalı! Ücretsiz sürümüne hayran kalacaksınız. Birçok işletmenin ücretsiz versiyonunu kullandıktan sonra ücretli versiyonuna geçtiğine rastlanmıştır. Buna ek olarak, hem çevrimiçi hem de telefonla destek alabilirsiniz. Bir başka deyişle, program, kendinizi geliştirmenize imkan veriyor.

Aaro

Aaro

Ücretsiz muhasebe programları içerisindeki en iyi seçeneklerden birisi! Bulut tabanlı oluşuyla farkını ortaya koyuyor. Programı kullanmak için yapmanız gerekenler var! Her şeyden önce, aaro.com sitesinden ücretsiz deneme butonuna tıklamalısınız. Bu sayede, kayıt yaptırmış olursunuz. Kaydınızın ardından programın arayüzünü çevrimiçi kullanmaya başlarsınız. Aaro programı; farklı bir teknik ile çalışır. Uzak masaüstü bağlantısı sayesinde istediğiniz her yerde çevrimiçi kayıtlarınıza ulaşabilirsiniz. Çünkü, bulut sunucu ile bu istediğiniz işlem en kısa sürede gerçekleşir. Buna ek olarak, bilgisayarınıza program indirmeden internet üzerinden veri girişi yapabilirsiniz. Aaro programı sayesinde birçok işlem yapabilirsiniz. Stok ve gelir gider takibi için en uygun seçenektir. Ayrıca, kasa tutma ve çek senet kayıtları yapmanızı da sağlar. Kullanımı son derece kolay bir programdır. Online kullanılması ciddi bir avantajdır. Ayrıca, muhasebe kayıtlarının tümünü bulut server üzerinde saklar. İnternet olmayan bir yerde kullanmanız mümkün olmayabilir. Programın tek dezavantajı budur.

MuhasebeEx

MuhasebeEx

Birçok kişinin ücretsiz muhasebe programı denildiği zaman aklına ilk olarak MuhasebeEx gelir. Kullanımı son derece basittir. Bilgisayara kurulumu sorunsuzdur. Windows işletim sistemlerinin tümüne rahatlıkla kurabilirsiniz. Arayüzünün son derece kullanışlı olduğunu söylemeliyiz. Bilhassa muhasebe konusunda kısıtlı bir bilginiz varsa bu program tam size göre! Çünkü, en temel muhasebe işlemlerini dahi rahatlıkla yapmanıza imkan verir.

Turquaz

Turquaz

Bir diğer ücretsiz muhasebe programı da Turquaz’dır. Önceki programlara kıyasla daha az popüler olduğunu söylemeliyiz. Ancak, yine de işinizi görecek özellikler taşır. Görünüm olarak kafa karıştırmaz. Fakat, arayüzü eski Windows XP işletim sistemlerindeki pencere görünümüne sahiptir. Bir başka deyişle, dışarıdan bakıldığında size eski bir yazılım programı havası verir. Turquaz muhasebe programının güncelleme ile ilgili bir sıkıntısı vardır. Programın kendi internet sitesine gidildiğinde güncelleme bilgilerinin az olduğunu siz de fark edeceksiniz. Ayrıca, programın destek seçenekleri de bir hayli zayıf! Bu noktada, pek kullanışlı bir görüntü vaat etmiyor. Ancak, yine de acil muhasebe işleriniz için kullanabilirsiniz.

MobilMuhasebe

MobilMuhasebe

Akıllı telefonunuza indireceğiniz bu program da ücretsiz! Borç alacak takibini en iyi şekilde yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra, fatura veya fişi yalnızca üç saniyede kayıt edebilirsiniz. Sade ve kullanıcı dostu bir arayüzü bulunur. SMS onay kodu ile giriş yapılır. Buna ek olarak, SSL ve veritabanı kriptolojisi ile güvenlidir. Tahsilat, borç alıp verme işlemlerini tek bir tutar ile halledebilirsiniz.

Nanosoft Verim Free

Ücretsiz programlar arasında en iyilerden biridir. Ancak, arayüzü karışıktır. Bilhassa anasayfanın kafa karıştıran bir görüntüsü mevcuttur. Butonların metin linkli olarak sunulması işinize yarayabilir. Fakat, söylediğimiz gibi kullanışlı bir program değildir. Yine de ücretsiz oluşuyla fark yaratabilir. Kullanımını öğrendikten sonra kendinizi daha rahat hissedersiniz.

Sonuç olarak, yukarıdaki muhasebe programları arasından seçim yapmak size kalmış!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.