Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Kokusu ile Baştan Çıkaran En İyi Erkek Parfümleri

Kokusu ile Baştan Çıkaran En İyi Erkek Parfümleri
A+
A-

En İyi Erkek Parfümleri

Koku sadece kadınlarda değil erkeklerde de oldukça önemlidir. Yani bir erkeğin kendini gösterebilmesi, karakterini ortaya koyabilmesi ve karşı cinsi etkileyebilmesi için mutlaka kokulardan yararlanması gerekmektedir. Tabii ki bunu yapabilmenin en kolay yolu da hiç şüphesiz parfüm kullanımıdır. Kaliteli ve beğenilen parfümler tercih edilerek bu istekleri zorlanmadan gerçekleştirmek mümkün olmakla birlikte en iyi erkek parfümleri araması internette sıklıkla yapılmaktadır.

Birçok erkek parfümü kaliteli ve güzel kokmaktadır. Ancak burada değerli olan kişinin karakterine ve kişiliğine uygun bir parfüm tercih etmesidir. Yani fiziksel özellikleri itibariyle daha büyük gösteren ya da yaşı gereği parfüm kullanmayı arzu eden kişilerin baharatlı parfümlere yönelmeleri oldukça uygun olacaktır. Çünkü baharatlı parfümler daha maskülen kokmakta ve kişiyi daha iyi yansıtmaktadır.

Eğer en iyi erkek parfümleri arayan bir kişinin sporcu kişiliği bulunuyorsa fresh kokulara yönelmesi gerekmektedir. Böylelikle fresh kokular o karakteri ortaya koyacaktır. Ancak fiziksel özellikleri itibariyle zayıf ve minyon erkeklerin floral kokular tercih etmeleri de tavsiyeler arasındadır. Bunun yanı sıra odunsu kokuların da yine yetişkin ve olgun erkeklerde güzel durduğu unutulmamalıdır.

Tabii ki parfüm seçmek bir zevk işidir. Haliyle kişileri belirli kategorilere göre sınırlandırmak doğru olmayacaktır. Yani erkeğin kendisine en çok yakıştırdığı parfümü kullanması çok daha makuldür.

en iyi erkek parfümleri 2020

En İyi Erkek Parfümleri 2020

Daha önce de söylendiği üzere piyasada çok kaliteli birçok parfüm bulunmaktadır. Ancak kişiler, en iyi erkek parfümleri araştırması yaparak kendilerine uygun ürünleri satın almaya çalışmakta, bu nedenle 2020 yılında takdir gören parfümlere yönelmektedirler.

Temel olarak 2020 yılında dikkat çeken parfümler şu şekildedir:

  • Bvlgari Man Wood Essence
  • Tom Ford Ombre Leather
  • Frederic Malle Rose & Cuir
  • Terre d’Hermes Flacon H Eau de Toilette
  • Dior Homme Eau de Toilette
  • Celine Haute Parfumeri, Parade
  • Tiffany & Co Tiffany & Love For Him
  • Yves Saint Laurent La Nuit De L’Homme

En İyi Erkek Parfüm Markaları

Parfüm kadınların olduğu gibi erkeklerin de vazgeçilmezleri arasındadır. Ancak en iyi erkek parfüm araması yapan erkekler kendilerine koku belirlemeye ve karşı cinsi etkilemeye çalışmaktadırlar. Tahmin edileceği üzere piyasada birçok kaliteli ve güzel kokan parfüm bulunmaktadır. Ayrıca fiyatlar da yine markaya ve kaliteye göre değişkenlik gösterebilmektedir. Dolayısıyla en iyi parfümü tercih ederken diğer etkenlerin de karar vermede etkili olduğu unutulmamalıdır.

Günümüzde Christian Dior, Calvin Klein, BvlGari, Diesel, Giorgio Armani ve bunun gibi bazı markaların çıkarmış olduğu erkek parfümleri sıklıkla tercih edilmekte ve beğenilmektedir. Ayrıca bu markaların taklit parfümleri de satışa sunulmaktadır. Dolayısıyla en iyi erkek parfüm arayan kişilerin parfümerilere giderek kendilerine uygun ürünü bulabileceklerini söylemek gerekmektedir.

Parfümde iki farklı anlayış bulunmaktadır. Birinci anlayış parfümün kişinin kendisi için değil, başkalarının beğenmesi için kullandığı bir üründür. İkinci anlayış ise parfümün diğer kişiler için değil, kullanan kişi için önemi bulunmaktadır. Tabii ki bu anlayışlar kişiden kişiye göre ciddi manada farklılık göstermektedir. Özellikle ilk anlayışa sahip olanların parfüm almadan evvel karşı cinse parfümü koklatmaları ve yorum almaları çok daha doğru olacaktır. Aynı şekilde yakın çevredeki arkadaşlardan da görüş almak gerekmektedir. Bunun yanı sıra ikinci anlayışa sahip olanların parfümeriye tek giderek karar vermeleri daha uygundur. Bu sayede karar tek başına verilerek kişinin kendine uygun parfümü seçmesine olanak sağlanacaktır.

en iyi erkek parfümleri fiyatları

En İyi Erkek Parfümleri Fiyatları

Parfüm seçmek son derece zor bir iştir. Yani kokular birbirine benzediği zaman içinden çıkılamaz bir durum oluşmaktadır. Ancak fiyatların burada tüketicileri ciddi manda etkilediğini de söylemek mümkündür. Çünkü ülkemizde döviz fiyatlarının yükselmesiyle beraber en iyi erkek parfümleri fiyatları üst seviyelere ulaşmıştır.

Şu an itibariyle en iyi erkek parfüm ürünleri ortalama 200 TL ile 1000 TL arasında değişkenlik göstermektedir. Tabii ki markaların da fiyat farkını doğrudan oluşturduğu unutulmamalıdır. Ancak ünlü markaların taklitlerini üreten yerlerden de ucuza parfüm alınabileceğini söylemek mümkündür. Yalnız bu parfümlerin benzerlik oranının %100 olmadığı da bilinmelidir.

En İyi Erkek Parfümü Nasıl Alınır?

Türkiye’de en iyi erkek parfümleri sıklıkla rağbet görmektedir. Tabii ki parfüm alırken bazı şeylere dikkat etmek çok daha uygun olacaktır. Bilhassa kişiler için kalıcılık faktörü mutlaka önemsenmelidir. Yani parfümün ne kadar süre kalıcı olduğu muhakkak dikkate alınmalıdır. Bunun yanı sıra koku türü de kişiler için son derece kritiktir. Çünkü maskülen görünüme sahip olan erkekler için floral kokular çok da makul değildir.

En iyi erkek parfüm bulmak için mutlaka parfümcüde çalışan kişilerden yardım alınması tavsiye edilmektedir. Çünkü bu kişiler uzun süredir parfümle haşır neşir olduklarından dolayı parfüm almayı isteyenleri daha rahat yönlendireceklerdir. Haliyle en iyi erkek parfümleri araştırması yapıldığı kadar dükkanlardan bilgi almak da mantıklıdır.

Ülkemizde ve tüm dünyada tanınmış markaların parfümleri çok satmaktadır. Ancak fazla bilinmeyen ve niş olarak ifade edilen tasarımcı parfümleri de kişiliği yansıtabilmektedir. Dolayısıyla en iyi parfümü bulmak adına biraz daha araştırma yapılmalıdır.

erkek parfümü alırken dikkat edilmesi gerekenler

Erkek Parfümü Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Genel olarak erkeklerin parfüm alırken son derece dikkatli olmaları gerekmektedir. Çünkü ezbere parfüm kullanmak kişiliği karşı tarafa yeteri kadar yansıtamamanıza sebep olmaktadır. Bunun haricinde ten ile uyuşmayan parfümlerin kullanımı da kişinin güzel kokmasına yol açacaktır. Haliyle bazı durumlarda en iyi erkek parfümleri araştırırken bu duruma da dikkat edilmelidir.

En iyi erkek parfüm araştırılırken öncelikli olarak fresh, floral, oriental veya odunsu kokular arasından tercih yapılmalıdır. Tabii ki bu tercih kişinin boy, kilo, kişisel özelliklerine ve karakteristik yapısına göre belirlenmelidir. Ayrıca çevrenin verdiği olumlu ya da olumsuz tepkiler de parfüm seçiminde kolaylık sağlayacaktır.

Kaliteli Erkek Parfümleri

Kalitesi her zaman üst düzeyde olan erkek parfümlerinin kalıcılık süreleri yüksektir. Yani kaliteli erkek parfümleri mutlaka 24 saate yakın bir süre tende kalmaktadır. Tabii ki ten ile birlikte giyilen kıyafetlere de bir miktar parfüm sıkmak kalıcılığı artıracaktır. Bunun haricinde kaliteli parfümler daima iyi markalar tarafından üretilmektedir. Kısacası adı duyulmamış ve ne şekilde üretim yaptığı belli olmayan markaların parfümlerinden istenilen verim alınamamaktadır.

Temel açıdan bakıldığı zaman en iyi erkek parfümleri daima dünya genelinde kabul görmüş ve parfüm gurmelerinden tam puan almıştır. Dolayısıyla araştırma yaparak bir ürüne yönelmek gerekmektedir.

Orijinal Erkek Parfümleri

Bilindiği üzere orijinal erkek parfümleri piyasada satılmakla birlikte bu orijinal parfümlerin benzerlerini üreten firmalar da müşterilere hizmet vermektedir. Ancak orijinal olmayan parfümlerin fiyatları uygun olmasına rağmen kalıcılıkları daha kısa sürmektedir. Dolayısıyla orijinal ile aralarında bariz farklılıklar bulunmaktadır. Yine de en iyi erkek parfüm araştırması yaparken ilk başta ucuz yollu parfümler tercih edilebilmektedir. Eğer kullanılan parfüm çok beğenilirse daha sonra orijinali satın alınmaktadır.

Türkiye’de dövizin ciddi manada artmasıyla birlikte parfüm fiyatları da yükselmiştir. Bundan ötürü birçok kişinin orijinal olmayan parfümlere yöneldiği de gözden kaçmamalıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.