Dolar 32,3148
Euro 35,1033
Altın 2.293,10
BİST 9.049,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

En İyi Oyuncu Kulaklığı Listesi ve Fiyatları

En İyi Oyuncu Kulaklığı Listesi ve Fiyatları
A+
A-

En İyi Oyuncu Kulaklığı

Dijital teknolojinin hızlı gelişimi ile birlikte artık bilgisayar oyunları, çok ciddi bir sektör haline geldi. Tüm paydaşları ve tüm kapsamı ile bilgisayar oyunları sektörü dünya genelinde milyarlarca dolarlık bir sektör hacmi oluşturuyor. Her geçen gün daha gelişmiş yeni bilgisayar oyunları piyasaya sürülürken, oyun tutkunları için daha iyi bir deneyim sağlanıyor. Bilgisayar oyunlarında deneyim kalitesini arttırmak ve çok daha etkili bir oynanış sağlanabilmesi amacı ile sadece bilgisayar oyuncularını hedefleyerek geliştirilen teknolojik donanımlar bulunuyor. Bu durumda bilgisayar teknolojisinde oyuncu donanımları şeklinde kavramların ortaya çıkmasına neden oluyor. Özelikle de oyun kulaklığı, bilgisayar oyunlarındaki ses akışının çok daha kaliteli duyulması ve hatta hissedilebilmesi açısından çok önemli bir rol üstleniyor. Bu alanda çok yoğun talep olması, birbirinden farklı kalite ve özelliklerde oyuncu kulaklığı çeşitlerinin ortaya çıkmasına neden oluyor. Bu oyuncu kulaklığı seçenekleri arasından en iyi oyuncu kulaklığı listesi hazırladık.

En İyi Oyuncu Kulaklıkları Tam Liste

En İyi Oyuncu Kulaklıkları Tam Liste

Bilgisayar oyunlarında grafiklerden, oynanış mekaniğine ve hatta seslere kadar her bir şey her geçen gün çok daha gerçekçi ve çok daha kaliteli bir hale geliyor. Bilgisayar oyunlarındaki bu gelişimin oluşturduğu hissi yakalayabilmek için performans yönünden karşılayabilecek donanımların kullanımını gerekli kılıyor. İşte bu noktada profesyonel oyuncu kulaklıkları, en ufak sesleri bile daha temiz ve daha kaliteli bir şekilde duymaya yardımcı oluyor. Bu tip oyuncu kulaklıklarına ilişkin olarak birden fazla kriter üzerinden gerçekleştirilen değerlendirmeler sonucunda en iyi oyuncu kulaklığı listesi hazırladık. Listede yer alan oyuncu kulaklığı modelleri ile çok daha kaliteli ve çok daha keyifli bir oyun deneyimi herkes için mümkün oluyor.

  • SteelSeries Arctis 1 Oyuncu Kulaklığı
  • Corsair Gaming Void Pro RGB Wireless Oyuncu Kulaklığı
  • Rampage Miracle X3 Plus RGB 7.1 Oyuncu Kulaklığı
  • Gamepower Medusa 7.1 Pro
  • Logitech G332

SteelSeries Arctis 1 Oyuncu Kulaklığı

SteelSeries Arctis 1 Oyuncu Kulaklığı

Son yıllarda dünyanın her yerinde bilgisayar oyunlarına yönelik olarak geliştirilen oyuncu ekipmanları konusunda hem kalitesi hem de tasarım şıklığı ile SteelSeries ilk sırada yer alıyor. Dünyanın her yerinde oyuncu ekipmanları konusunda en fazla tercih edilen markalardan birisi haline gelen SteelSeries tarafından geliştirilmiş olan SteelSeries Arctis 1 oyuncu kulaklığı modeli ise en iyi oyuncu kulaklığı listesinde ilk sıralarda kendisine yer buluyor. Bilgisayar dışında diğer tüm oyun konsolları ile uyumluluğa sahip olması her alanda rahatlıkla kalitesinden faydalanılabilmesine yardımcı oluyor.

Son derece şık bir tasarıma sahip olması ile görsel yönden de kullanıcıyı kendisine çekmeyi başaran SteelSeries Arctis 1 oyuncu kulaklığı, son derece yüksek bir ses kalitesine sahiptir. Oyun içerisindeki tüm sesleri tamamen temiz şekilde duyabilmeye yardımcı olan SteelSeries Arctis 1 oyuncu kulaklığı, bu özelliği dolayısı ile en iyi oyuncu kulaklığı listesinde yer almayı hak ediyor. Ayrıca dahili mikrofona sahip olan kafa üstü kulaklık modelinin mikrofonu da oldukça temiz bir şekilde sesin karşı tarafa iletimini sağlıyor. Dış sesleri almayarak, sadece konuşma seslerini yakalayan ve bu şekilde oyun içinde çok daha sağlıklı bir iletişimin oluşturulabilmesine yardımcı oluyor. SteelSeries Arctic 1, 648 TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcı karşısına çıkıyor.

Corsair Gaming Void Pro RGB Wireless Oyuncu Kulaklığı

Corsair Gaming Void Pro RGB Wireless Oyuncu Kulaklığı

Oyun tutkunlarının en çok tercih ettiği oyuncu donanımı markalarından birisi de Corsair markasıdır. Crosair dünya genelinde en yüksek satış rakamlarını yakalayan oyuncu ekipmanı üreticilerinden birisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle oyuncu kulaklıkları kategorisinde birbirinden başarılı ürünlere imza atıyor. Özellikle de Corsair Gaming Void Pro RGB Wireless oyuncu kulaklığı modeli, kablosuz kulaklık teknolojisinin tüm avantajlarından en iyi şekilde yararlanmaya yardımcı oluyor. Bu yüzden de günümüzde en iyi oyuncu kulaklığı markalarından birisi konumunda bulunuyor. Kablosuz kulaklık modeli her zaman kaliteli malzeme kullanımına önem gösteren Corsair tarafından geliştirilmiş olması ile birlikte diğer kulaklık modellerine göre çok daha farklı bir görünüme sahiptir.

Sıra dışı ve dikkat çekici tasarıma sahip olan Corsair Gaming Void Pro RGB Wireless oyuncu kulaklığı modeli son derece konforlu bir kullanım sağlıyor. Terletmeyen ve kulakları acıtmaya tasarım özelliği ile çok uzun süreli kesintisiz oyun deneyimlerine yardımcı oluyor. En iyi oyuncu kulaklığı modellerinden birisi olarak kabul edilmesindeki en önemli özelliklerinden birisi ise 16 saat boyunca kesintisiz olarak kullanabiliyor olmasıdır. Kablosuz oyuncu kulaklıklarının büyük kısmında ciddi bir sorun olan kulaklık şarj/pil süresinin kısa olması Corsair’in bu kulaklık modelinde söz konusu değildir. Ayrıca kulaklık üzerinde mikrofonu kolayca açma ve kapama imkanı sunan özel bir tuş fonksiyonu da bulunuyor. Ancak belirtmek gerekir ki Corsair’in bu ürünü biraz cep yakabilir. Bu kulaklık 1.949 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı karşısına çıkıyor.

Rampage Miracle X3 Plus RGB 7.1 Oyuncu Kulaklığı

Rampage Miracle X3 Plus RGB 7.1 Oyuncu Kulaklığı

Ürün kalitesi ve konfor denilince oyuncu kulaklıklarında doğal olarak Rampage markası öne çıkıyor. Oyuncu ekipmanları kategorisinde hem kaliteli hem de uygun fiyatlı oyuncu ekipmanları geliştirme açısından Rampage markasının üzerine başka marka bulunmuyor. Tam bir fiyat-performans ürünleri sunuyor olması da günümüzde oldukça yoğun şekilde amatör veya profesyonel oyuncular tarafından tercih edilmesine neden oluyor. En iyi oyuncu kulaklığı modelleri arasında da Rampage markası, Rampage Miracle X3 Plus RGB 7.1 oyuncu kulaklığı modeli ile yer almayı başarıyor.

Rampage Miracle X3 Plus RGB 7.1 oyuncu kulaklığı modeli çok uygun fiyatlı olmasına ek olarak 7.1 ses özelliğiyle birlikte geliyor. Bu sayede oyun içerisinde çok daha başarılı bir ses kalitesi deneyimini kullanıcılarına sunuyor. Son derece kaliteli ses akış yapısına sahip olan kulaklık konforlu ve dayanıklı yapısı ile çok uzun süreler ilk günkü kalitesinde kullanılabiliyor. Kollu mikrofon özelliğine de sahip olan en iyi oyucu kulaklığı listesindeki Rampage markalı Miracle X3 Plus RGB 7.1 oyuncu kulaklığı üzerinde RGB aydınlatmaları bulunuyor. Bu aydınlatmaları sayesinde de özellikle gece saatlerinde veya karanlık ortamda çok şık ve dikkat çekici bir görüntü ortaya çıkartıyor. Rampage Miracle X3 Plus 236 TL satış fiyatı ile karşımıza çıkmaktadır.

Gamepower Medusa 7.1

Gamepower Medusa 7.1 Pro

Türkiye’de son yıllarda çok yoğun şekilde kullanılmaya başlanan oyuncu ekipmanları markalarından birisi Gamepower’dır. Özellikle oyuncu kulaklıkları ile her oyuncu için oyun deneyimini daha kaliteli hale getirmektedirler. Gamepower Medusa 7.1 Pro oyuncu kulaklığı modeli son derece konforlu bir kullanım sunuyor. Bu sayede en iyi oyuncu kulaklığı listelerinde yer bulmaktan kendini alıkoyamıyor.

Son derece kaliteli yüksek ses özelliklerine sahip olmasına karşın rakiplerine nazaran çok daha uygun fiyatlara sahip bir ürün. Dolayısıyla fiyat-performans ürünü olması ile öne çıkarak, en iyi oyuncu kulaklığı listesinde çok rahat yer ediniyor. Siyah ve yeşil renklerde modern stile sahip olan kulaklık üzerinde rahatsız etmeyecek uzunlukta ince bir mikrofonu da bulunuyor. Gamepower Medusa oyuncu kulaklığını 350 TL fiyat bandında bulabilmeniz mümkün.

Logitech G332

Logitech G332

Logitech günümüzün en önemli ve en büyük küresel ses ekipmanları markalarından birisidir. Bu nedenle Logitech tarafından geliştirilen her bir ürün 100% kaliteli olma güvencesini kullanıcılarına sunuyor. Bu Logitech ürünlerinden birisi olan Logitech G332 oyuncu kulaklığı modeli en iyi oyuncu kulaklığı listesinde bulunuyor. Kollu mikrofonu ile kullanım ihtiyaçlarına göre pratik bir şekilde ayarlama yapılabilmesine olanak veriyor. Bununla birlikte kulaklığın sol kısmında yer alan ses ayar tuşu ile oyuncular diledikleri şekilde ses seviyesini ayarlama imkanına sahipler. Tam bir fiyat performans ürünü olarak kullananlardan da oldukça olumlu yorumlar alıyor. Logitech’in bu ürünü ise 431 TL ile oyun severlerin karşısına çıkıyor.

Değerli okurlarımız yazımız hoşunuza gittiyse, sizler için hazırladığımız En İyi Oyun Bilgisayarı adlı yazımıza da bakabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.