Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

En İyi PS4 Oyunları ile Heyecan Verici Serüvene Başlayın

En İyi PS4 Oyunları ile Heyecan Verici Serüvene Başlayın
A+
A-

En İyi PS4 Oyunları

Covid-19 Pandemi sürecinde evde kaldığımız şu günlerde sizler için En İyi PS4 Oyunları hangileri listeledik. 20 Şubat 2013 tarihinde tanıtılan Sony’nin PlayStation oyun konsolu ürününün dördüncü versiyonudur. Resmî olarak Amerika’da 15 Kasım 2013, Avrupa’da 29 Kasım 2013, Çek, Macaristan, Slovakya, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Bahreyn, Umman ve Türkiye’de ise 13 Aralık 2013’te; Japonya’da ise 22 Şubat 2014’te satışa sunulmuştur. Sony 7 Eylül 2016 Çarşamba akşamı saat 22.00’de PlayStation Toplantısında PlayStation 4 Slim ve PlayStation 4 Pro modellerini tanıttı. PlayStation 4 Slim 15 Eylül 2016 Perşembe, Sony’nin en güçlü oyun konsolu olan PlayStation 4 Pro da 10 Kasım 2016 Perşembe günü çıkış yaptı.

PlayStation 4 Teknik Özellikleri

  • Ürün Kodu: CUH-1000, CUH-1100, CUH-1200
  • Anakart: SAA-001, SAB-001
  • İşlemci: x86-64, 8 çekirdekli AMD “Jaguar” işlemci
  • Grafik İşlemcisi: 1,84 TFLOPS, yeni nesil AMD Radeon™ tabanlı grafik motoru
  • Bellek: 8GB – GDDR5 – 5500 MHz
  • Medya oynatıcılar: Blu-ray Drive 6X, DVD 8X
  • Giriş/Çıkış: 2x USB 3.0, HDMI, AUX, Optik Dijital Çıkışı
  • Bağlantı: Ethernet 10/100/1000, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1

Oyuncular, bir oyun oynarken farklı platformlar seçebiliyorlar. Bazı oyuncular PC seçerken, bazı oyuncular da PlayStation 4 gibi konsollara yöneliyor. PC platformunun her ne kadar donanım gibi önemli avantajları olsa da, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch gibi konsollar da oyuncuları çok rahatlıkla kendilerine çekebiliyor. Çünkü bu konsolların da oldukça önemli özel oyunları bulunuyor. İşte bu yazımızda da sizlere PlayStation 4 üzerinde oynanabilecek en iyi oyunları sunacağız. İşte karşınızda en iyi PS4 oyunları…

En İyi PS4 Oyunları FIFA 18

FIFA 18

Şu an en realist futbol tecrübesini yaşamak için FIFA 18 oynamalısınız. Eğer bir PlayStation 4 var ise çok şanslısınız çünkü EA Sports ile Sony arasında özel bir anlaşma bulunuyor. Bu anlaşma sebebiyle PlayStation 4 oyuncularına özel FIFA 18 içerikleri veriliyor. Daha ne olsun?

En İyi PS4 Oyunları Call of Duty: WWII

Call of Duty: WWII

Call of Duty: WWII epeyce eğlenceli bir FPS oyunu ve bilhassa bu oyunu PlayStation 4 üzerinde tecrübe etmeniz gerekiyor. Nedeni şu ki Activision ile Sony arasında olan bir anlaşma nedeniyle oyun için çıkacak olan tüm yeni muhteva, öncelikle PS4 oyuncularına takdim edilmekte ve bizce oyunun en iyi birleşimi da PlayStation 4 üzerinde bulunuyor.

En İyi PS4 Oyunları Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V her ne kadar PC alanında nispeten güzel gözüken bir oyun olsa da bu oyunun yıllarca konsollara hususi kaldığını unutmamak lazım. Eski nesil ve şimdiki nesil konsollarda birçok oyuncuyu eğlendiren bu oyun, bizce kesinlikle PlayStation 4 ile oynanmayı hak eden bir oyun. Denetim rahatlığı, çoklu oyuncu ortamında hile olmaması ve buna benzer birkaç başka şey, bu oyunu PlayStation 4 üzerinde oynamanız için oldukça kâfi nedenler.

En İyi PS4 Oyunları The Last of Us Remastered

The Last of Us Remastered

PlayStation 3 üzerinde oynadıysanız bile, PlayStation markasının en iyi serilerinden bir tanesi olan The Last of Us, orijinal olarak PlayStation 3 için üretilmişti lakin PlayStation 4 için de bu oyunun bir revize edilmiş sürümü bulunuyor. Özellikle PlayStation 4 Pro üzerinde doğal 4K çözünürlük sağlayan, farklı modlarda da 60 FPS akıcılığı sunan bu oyunu bizce PlayStation 4 veya PlayStation 4 Pro üzerinde mutlaka oynamanız gerekiyor

Horizon: Zero Dawn

Horizon: Zero Dawn

PS4 ürününün en yeni özel oyunlarından bir tanesi olan Horizon: Zero Dawn, bizlere oldukça utkulu bir oynanış mekaniği, başka bir açık dünya ve mükemmel bir karakter sunuyor. Benim şahsi olarak 40 saatimi tükettiğim bu oyun, âcizane bir 40 saati daha hak ediyor. Sony’nin en yeni konsoluna sahipseniz, bu oyunu mutlaka deneyimlemeniz gerekiyor.

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration

Rise of the Tomb Raider, PlayStation 4 konsoluna çok geç çıktı ama çıkışını yaparken de aradan geçen o süreyi telafi etti. Oyun, direkt olarak Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration biçimde çıktı konsola ve içerisinde eşsiz içerikler bulunduruyordu. Eğer bu oyunu henüz oynamadıysanız, konsolunuzda mutlaka oynamanız gerekiyor.

Metro Exodus

Metro Exodus

Çıkış yılı: 2019, Geliştirici: 4A Games ve Yayıncı: Deep Silver Metro Exodus, Dmitry Glukhovsky’nin aynı adlı eserinden esinlenen Metro oyun serisinin üçüncü oyunudur. Oyun, Metro 2033 ve Metro: Last Light oyunlarında yaşanan hadiseleri anlatıyor. Ancak yazar Glukhovsky’nin dediğine göre Exodus, serinin 3. Kitabı olan Metro 2035 ile pek alakası olmadığını da belirtmişti.

Days Gone

Days Gone

Çıkış yılı: 2019, Geliştirici: Sony Bend ve Yayıncı: Sony Days Gone, Pasifik’in Kuzeybatısındaki volkanik ve düzenli bir çölde geçiyor. Oyunda bir zombi işgali var ve siz de bilvasıta yaşamda kalmaya çalışıyorsunuz. Oyunu inceleyen birçok kişi, oyunun çok iyi bir potansiyeli olduğunu fakat tam istenileni veremediğini söylüyor. Bunun sebebi ise oyundaki objektiflerin sürekli kendini tekrarlaması ve sıkça ortaya çıkan buglar.

Death Stranding

Death Stranding

Çıkış yılı: 2019, Geliştirici: Kojima Productions ve Yayıncı: Sony Interactive Entertainment ile Yaşayan efsane Hideo Kojima’nın Konami’den ayrılarak kendi firmasını kurması ve oyun geliştirmeye kaldığı yerden devam etmesiyle ortaya çıkan oyun Death Stranding, başrolünde Norman Reedus, Troy Baker ve Mads Mikkelsen gibi yıldızlar bulunuyor. Oyunda geleceğin mahsur kalıntılarını elinde tutan Sam’in, parçalanmış dünyayı her seferinde bir adım birleştirmek için bir yolculuğa çıkmasını izliyoruz.

Marvel’s Spider-Man

Marvel’s Spider-Man

Çıkış yılı: 2018, Geliştirici: Insomniac Games ve Yayıncı: Sony ile Marvel’s Spider-Man, bugüne kadar çıkmış bütün Spider-Man oyunları arasında oyuncular tarafından en çok beğeni toplayanı oldu. New York’un o ihtişamlı binaları arasında son derece tatmin edici olan ağ ile sallanma mekanikleri, oyunu fazlasıyla cazip kılıyor. Güzel grafikler, yeterli derecede tatmin edici dövüş mekanikleri ve güzel hikâye de cabası oluyor.

God of War

God of War

Çıkış yılı: 2018, Geliştirici: SCE Santa Monica ve Yayıncı: Sony ile Olimpos tanrılarına karşı olan intikam güdüsünü geride bırakmış olan Kratos, artık İskandinav tanrılarının ve canavarlarının topraklarında yaşıyor. Kendisi ve oğlu Atreus’un hikâyesini, büyüleyici grafikler ve muhteşem dövüş mekanikleri ile birlikte deneyimliyorsunuz.

Resident Evil 7: Biohazard

Resident Evil 7: Biohazard

Resident Evil 7: Biohazard, son vakitlerde belki de en başarılı oyunu. Peki, bu oyunu neden PlayStation 4 üzerinde oynamalısınız? Bu soruya tek bir cevabımız var: PlayStation VR. Çünkü bu başarılı korku oyununu, PlayStation 4 ve PlayStation VR ile en baştan, en sona kadar oynayabiliyorsunuz. Bu sanal gerçekçi modu sadece Sony’nin konsollarına özel olduğu için de, konsol üzerinde oynamanız gerekiyor zaten oyunu. Daha ne diyelim?

Watch Dogs 2

Watch Dogs 2

Bana soracak olursanız, Watch Dogs 2 de oynanması gereken bir oyun. Çünkü şu an piyasada Grand Theft Auto V biçeminde başka açık dünya bir oyun yok ve bunca seneden sonra Grand Theft Auto V oyununa geri dönmek de garip kaçabilir. Bu yüzden Watch Dogs 2, PlayStation 4 üzerinde oynanmalı diyorum.

The Last Guardian

The Last Guardian

Tam 10 senedir beklenen bir oyun, sonunda PlayStation 4 için çıktı. Evet, oynanış olarak eksiksiz bir yapıt değil The Last Guardian, fakat oyun, o diyalog anlatımı, figüratif tasarımı ve grafikleri, gerçekten mükemmel bu oyunun. İşte tam da bu yüzden, bu oyunu âcizane deneyimlemeniz gerekiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.