Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

İbrahim Saraçoğlu Doğal Güneş Kremi Tarifi

İbrahim Saraçoğlu Doğal Güneş Kremi Tarifi
A+
A-

İbrahim Saraçoğlu Doğal Güneş Kremi

İbrahim Saraçoğlu doğal güneş kremi tarifi ile yaz aylarında ve kış aylarında cildinizi koruyabileceğiniz kremleri sizlere sunuyor. Elbette güneş ışınları insanlara sağlığı açısından önemli faydaları taşıyor. Ancak bazı zamanlar, belli bir miktarın üzerindeki güneş ışınları, insan sağlığı açısından olumsuz etkiler oluşturabilmektedir. Bu nedenle güneşin hem cilt sağlığı hem de fiziksel sağlığın koruması açısından gerekli önleri almalıyız. Tüm faydalarından yararlanabilmek için son derece doğru bir yaklaşım sergilenmesi oldukça büyük bir önem taşımaktadır. Bu kapsamda da güneş koruyucu ürünlerin kullanımı, zararlı güneş ışınlarına karşı en iyi korumayı sağlamaktadır. Cildin ve sağlığın etkin biçimde koruma altında tutulabilmesine yardımcı olur. Özellikle de güneş ışınlarının yaz aylarında yoğun ve dik açıyla gelmesi cilt kanseri başta olmak üzere pek çok cilt sağlığı sorununun görünmesine neden olabilir. Ancak zararlı güneş ışınlarından korunmak amacı ile kullanılacak güneş koruyucu kremlere de dikkat etmek gerekir. Bu ürünlerin mutlaka güneşe karşı etkili bir koruma gerçekleştirebilmesi gerekir.

İnsan sağlığı açısından doğada bulunan bitki ve diğer ürünlerinin gücünü etkili bir şekilde kullandığı bilimsel çalışmalarıyla dünyaca üne sahip olan İbrahim Saraçoğlu doğal güneş kremi ile de güneşten tamamen doğal ve etkili bir şekilde korunmanıza yardımcı oluyor. İbrahim Saraçoğlu, bitkiler üzerine yaptığı araştırmalar ile pek çok cilt ve sağlık sorununa yönelik olarak birbirinden mucizevi doğal tedaviler gerçekleştirmektedir. Güneşe karşı cildin korunmasında da doğanın gücünden faydalanabilmeye yardımcı olmaktadır. Profesör Doktor İbrahim Saraçoğlu tarafından tavsiye edilen doğal güneş kremi formülü ile içeriğinde kimyasal bileşenler bulunan güneş kremlerinin ciltte veya genel sağlık durumunda yaratabileceği risklerden de korunabilmeyi sağlamaktadır. Özellikle İbrahim Saraçoğlu doğal güneş kremi tüm çocuklar içinde gönül rahatlığıyla, güvenle kullanılabilmektedir. Bu şekilde özellikle yaz aylarında çocukların denizde, sahilde ve sokakta gezinirken, zararlı ışınlar gönderen güneşin yakıcı ve risk oluşturan ışınlarından çocuklarında korunmasını sağlamaktadır.

İbrahim Saraçoğlu Doğal Güneş Kremi Nasıl Yapılır?

İbrahim Saraçoğlu Doğal Güneş Kremi Nasıl Yapılır?

Günümüzde İbrahim Saraçoğlu tarafından şifa kaynağı ve koruyucu özelliğe sahip bitkisel formüller bulunuyor. Özellikle her evde bulunan bitkisel ürün ve gıdalar ya da kolayca bulunabilecek bitkiler üzerinden hazırlanabilmekteler. Sizlere vereceğimiz doğal güneş kremi de bu tariflerden biri olmaktadır. Bu doğal tarif sayesinde piyasada bulunan güneş kremlerin ihtiva ettiği kimyasal maddelerin oluşturabileceği risklerden endişe duymanıza gerek kalmaz. Gönül rahatlığıyla zararlı güneş ışınlarına karşı doğal bir güneş kremi kullanımı gerçekleştirebilirsiniz.

İbrahim Saraçoğlu doğal güneş kremi konusunda farklı tarifler sunmaktadır. Doğada bulunan bitki ve besinlerin özelliklerinin yanı sıra cilt ve insan sağlığı üzerindeki etkileri herkese göre farklılıklar oluşturabildiğinden aynı etkiye sahip olan alternatif tarifler sunmaktadır. Bu çerçevede de evde doğal güneş kremi yapmak isteyenlerin kolayca yapabilecekleri birden fazla doğal güneş kremi tarifi bulunmaktadır.

İbrahim Saraçoğlu Doğal Güneş Kremi Tarifi 1

İbrahim Saraçoğlu Doğal Güneş Kremi Tarifi 1

İbrahim Saraçoğlu doğal güneş kremi yapımı için her evde bulunan veya kolayca temin edilebilecek malzemeler gerekmektedir. Bu kapsamda evde doğal güneş kremi hazırlamak için;

  • Kayısı yağı(1 çorba kaşığı)
  • Havuç yağı(1 çorba kaşığı)
  • Kakao yağı(1 çorba kaşığı)
  • Bebek pudrası(1 tatlı kaşığı)

Şeklinde malzemeleri hazır bulundurmanız gerekmektedir. Tüm aktarlardan hızlı ve kolay bir şekilde tüm bu ürünlerin temin edilebilmesi mümkündür.

Evde doğal güneş kremi hazırlayabilmek için öncelikle havuç yağı, kakao yağı ve kayısı yağı birer çorba kaşığı kadar olacak şekilde bir kap içerisine alınmalıdır. Daha sonra üzerlerine yüksek miktarda “çinko oksit” içermesiyle etki gücünü arttıracak 1 tatlı kaşığı bebek pudrası ilave edilmelidir. Bu malzemelerin iyice karıştırılması sonucunda tamamen hazır hale gelen doğal güneş kreminin kullanımı için güneşe çıkmadan 10 dakika kadar önce güneş görecek tüm cilt yüzeyine sürülmesi şeklindedir. Bu sayede vücudun güneşe karşı güvenle koruma altına alınması sağlanabilir.

İbrahim Saraçoğlu Doğal Güneş Kremi Tarifi 2

İbrahim Saraçoğlu Güneş Kremi Tarifi 2

Güneşin zararlı etkilerine karşı İbrahim Saraçoğlu tarafından yapılan araştırmalarda doğada etkili sonuçlar sağlayacak birden fazla bitki tespit edilmiştir. Bu nedenle iki farklı alternatif tarifte doğal güneş kremi bulunmaktadır. Bu doğal güneş koruyucu kürü hazırlayabilmek için;

  • Aloe vera bitkisi (3-4 parçaya bölünebilecek büyük bir dal)
  • Zeytinyağı veya susam yağı (2 çorba kaşığı)
  • Pirinç nişastası (1 çorba kaşığı)
  • Lavanta yağı/kakao yağı (isteğe bağlı)

Şeklinde malzemelerin hazır bulundurulması gerekir. Her evde genel olarak bulunan ürünler olması ve kolayca hazırlanabiliyor olması nedeni ile özellikle yaz aylarında güneş yanıklarına ve güneş kaynaklı cilt sorunlarına karşı güçlü bir koruma sağlanabilmektedir.

Doğal güneş kremi kürü hazırlayabilmek için 3 veya 4 parçaya bölünen aloe vera bitkisinin üzerine 2 çorba kaşığı kadar zeytinyağı veya susam yağı ilave edilmelidir. Daha sonra bu iki malzemenin rondodan geçirilerek, birbirlerine iyice karışmaları sağlanmalıdır. Daha sonra üzerine 1 çorba kaşığı kadar pirinç nişastası da ilave edildikten sonra bir süre daha karıştırılmalıdır. Hazırlanan karışım içerisine lavanta yağı veya kakao yağı gibi esansı ile son derece hoşa giden bir koku yayan yağları da kullanarak, güneş kreminin daha özel ve daha hoş bir esansa da sahip olması sağlanabilir. Bu şekilde içeriğinde kesinlikle herhangi zararlı kimyasal madde bulunmayacak bir 20 koruma faktörlü doğal güneş kremi hazırlanabilmektedir. Bu şekilde çok daha güvenli bir şekilde özellikle çocukların tüm yaz ayları boyunca güneşin zararlı ışınlarına karşı ciltlerinin sürekli koruma altında olması sağlanabilmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.