Dolar 32,6005
Euro 34,8189
Altın 2.493,24
BİST 9.473,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Whatsapp Profilime Kim Baktı Anında Öğrenin!

Whatsapp Profilime Kim Baktı Anında Öğrenin!
A+
A-

Whatsapp Profilime Kim Baktı?

Dijital çağda en çok kullandığımız iletişim araçlarından bir tanesi hiç şüphesiz ki Whatsapp… İşlevsel olması ve kullanım kolaylığı sağlıyor olması da bu uygulamayı daha popüler ve daha tercih edilir hale getiriyor. Hiçbir ücret ödemeden, yalnızca internet bağlantısı ile iletişim kurabiliyor, fotoğraf ve video gönderimi yapabiliyor ve aynı zamanda belgelerinizi aktarabiliyorsunuz. Akıllı telefonlarınızda olduğu gibi bilgisayar ve ipad’lerinizde de bu uygulamayı rahatça kullanabilirsiniz. Bu yazımızda, uygulama ile ilgili detaylı bilgilerin yanı sıra Whatsapp profilime kim baktı sorusuna yanıt vermeye çalışacağız.

Profilinizi ziyaret edenleri ya da inceleyenleri görebilmeniz için ek bir programa ihtiyacınız olacaktır ve birçok kaynakta bu programın Whatsapp Plus olduğundan bahsediliyor. Kullanıcı yorumlarını incelediğimizde ise bu programın işe yaradığını görebiliyoruz ancak bunun dışında önerilen yazılımların, cihazlarınıza zarar verebileceği uyarısını da yapmak isteriz.

Whatsapp Profilime Kim Baktı Apk

Whatsapp Profilime Kim Baktı Apk

Whatsapp profilime kim baktı? Cevabını almak istiyorsanız eğer öncelikli olarak söz ettiğimiz gibi Whatsapp Plus uygulamasının apk’sını indirmeniz ve cep telefonlarınıza kurmanız gerekiyor. Bu yöntemin sadece Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlar için olduğunu söylemekte de fayda var. Hali hazırda dijital platformların büyük bir kısmında indirme linki mevcut ve tek bir tık ile indirdikten sonra sizler de kurulum işlemini yapabilirsiniz.

Whatsapp Plus Uygulaması Ne İşe Yarıyor?

  • Whatsapp profilinize bakanları ve aynı şekilde profilinizi ziyaret edenleri bu uygulama sayesinde görüntüleme şansına sahipsiniz. Uygulamanın en önemli özelliklerinden bir tanesi budur ancak işlevsel olduğunu da hatırlatmak isteriz ve daha birçok farklı özelliği de kullanıcıları ile buluşturmaya devam ediyor.
  • Çevrimiçi olan ve sizin belirlediğiniz kişilerden bildirim alabiliyorsunuz. Bu sayede mesaj beklediğiniz ya da aciliyeti olan kişilere daha kısa süre içerisinde daha kolay erişme şansı elde edeceksiniz.
  • Medya gönderiminde dosya boyutunu arttırma gibi bir özelliğe de sahip ve 1 Gb’a kadar gönderim yapabileceğinizi de hatırlatmak isteriz.
  • Tema değişikliği yapmak isterseniz de yine bu uygulama aracılığı ile seçimde bulunabilirsiniz.
  • Sürekli çevrimiçi görünmek isterseniz eğer yine bu uygulamadan faydalanabilirsiniz.

Uygulamanın özelliklerinden bahsettikten sonra dilerseniz Whatsapp profilime kim baktı? Sorusuna yanıt verecek olan süreci de detaylı bir şekilde aktaralım.

Uygulamanın kurulumunu yaptıktan hemen sonra “more settings” yazısına tıklıyorsunuz ve ardından “main/chats” penceresine geçiş yapmanız gerekiyor. Devamında ise “Contact Online” butonunu kullanmanız gerekecektir. Burada karşınıza ‘’Show contact online toast’’ seçeneği karşınıza çıkıyor ve aktif hale getirmeniz yeterli olacaktır.

Bu seçeneği aktifleştirdiğiniz takdirde sizler de Whatsapp profilime kim baktı? Sorusuna dilediğiniz an yanıt alabileceksiniz. Uygulama tamamen ücretsiz ve kullanıcı yorumları doğrultusunda bizler de fayda sağlayacağınızı düşünüyoruz. Zararlı bir yazılım olmadığını da ifade etmek gerekiyor ve herhangi bir şekilde kişisel bilgilerinize zarar gelmeyecektir.

Şimdi dilerseniz iPhone kullanıcıları için de ek bir programdan bahsedelim. Eğer sizler de ios işletim sistemi kullanıyorsanız ve whatsapp profilinize kimlerin giriş yaptığını ya da profilinizi kimin ziyaret ettiğini merak ediyorsanız, yazımızın devamında yeterli bilgiyi bulacaksınız.

Iphone'da Whatsapp Profiline Bakanları Görüntüleme

iPhone’da Whatsapp Profiline Bakanları Görüntüleme

Profilinize bakanları görüntülemek için yine bir yazılım desteğine ihtiyacınız olacaktır. Bu konuda faydalanmanız gereken yazılım ise “Wrevealer” isimli uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Birçok farklı platform aracılığı ile sizler de indirme işlemini gerçekleştirebiliyorsunuz ancak unutmadan belirtmek gerekiyor ki öncesinde bir hesap oluşturmanız şart. Bilgilerinizi girdikten hemen sonra hesaplarınız aktif hale getiriliyor ve devamında ise yapmanız gereken şey oldukça basittir.

  • Hesaplarınıza giriş yapın ve hemen ardından Whatsapp, rehber ve yenile adımlarını takip edin.
  • Bu işlemi yaptıktan sonra uygulamaya geri dönün ve sağ kısımda yer alan ‘’ara’’ butonuna basın.
  • Dakikalar sürecek bir işlem neticesinde profilinize bakanlar listeleniyor ve detaylı rapor halinde karşınıza çıkıyor.

Bu uygulamanın en büyük avantajlarından bir tanesi, saat ve tarih bilgisi sunuyor olmasıdır. Yalnızca kişi ya da iletişim numarası bilgisi şeklinde bir sunum yapılmıyor. Detaylı rapor alabiliyorsunuz ve hali hazırda en işlevsel yazılımlardan bir tanesi olduğunu da belirtmekte fayda var diye düşünüyoruz.

Whatsapp Profilime Kim Baktı Ücretsiz

Whatsapp profilime kim baktı? Sorusuna iPhone, iPad ve Android kullanıcıları için bu şekilde yanıt verebiliyoruz. Uygulama ile ilgili birtakım detaylar var ve dilerseniz bu detayları da sizinle paylaşmış olalım. Uygulamanın ios sürümünde ilk gün ücretsiz kullanım mevcut ancak ilk günden sonra ne yazık ki Premium hesap satın almak durumunda kalıyorsunuz.

Bunun yanı sıra sosyal medya hesaplarınızda uygulamanın reklamını yaparsanız ve paylaşım şeklinde yakın çevrenize sunarsanız bir gün ücretsiz kullanım hakkı daha elde ediyorsunuz.  3 farklı abonelik modeli bulunuyor ve bu modellerden birini tercih ederek sizler de ücretli kullanım için ilk adımlarınızı atabilirsiniz.

1 aylık abonelik için güncel fiyat 10 Dolar olarak karşımıza çıkıyor.

6 aylık abonelik ücreti ise 51 Dolar olarak belirlenmiş durumda.

Yıllık abonelik ücreti ise 84 Dolar olarak karşımıza çıkıyor.

Bu uygulamayı kullanmak için jailbreak ihtiyacı doğuyor. Eğer deneyip beğenmezseniz ücret ödemiyorsunuz ve zaten ilk gün için ücretsiz kullanımın mümkün olduğunu daha önce de dile getirmiştik.

Profilime Girenleri Görüntülediğimde Bildirim Gidiyor mu?

Whatsapp profilime kim baktı uygulamalarının bu tür bir handikapı bulunmuyor. Profilinize girenleri görüntülediğiniz takdirde karşı taraf herhangi bir bildirim almayacaktır ve bu süreci tamamen gizli bir şekilde yürütüyorsunuz. Uygulamaların hepsi sağlıklı bir şekilde çalışıyor mu diye soracak olursanız eğer, bazı dönemlerde hata verdiğini de belirtmek isteriz.

Profilinize bakan kişiler arasında aslında profilinize hiç girmeyenler de olabilir. Ne yazık ki geliştirilmiş programlar değildir ve zaman zaman hata verdiklerini de görebiliyoruz.

Whatsapp Profilime Kim Baktı Cihazıma Zarar Verir mi?

Bahsi geçen yazılımlar ile ilgili bu tür bir şikayet karşımıza çıkmıyor. Eğer güvenilir olduğunu düşündüğünüz uygulamaları tercih ederseniz bu konuda herhangi bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyoruz. Uygulamaların izinlerini de kontrol etmenizi öneriyoruz. Birçok uygulama ne yazık ki rehberinize erişim sağlamak istiyor ve bahsettiğimiz yazılımlar da bunlardan bir tanesidir. İşlem yapabilmek adına buna izin vermeniz yani onaylamanız gerekiyor. Kötü amaçlı yazılımlarda bu durum art niyetli bir kullanıma dönüşebiliyor ve bir süre sonra rehberinizin üçüncü şahıs ya da kurumlar ile paylaşıldığını görebiliyorsunuz. Bu konuda özellikle dikkat etmenizi öneriyoruz, aksi takdirde cihazlarınız da zarar görecek ve donanımsal anlamda problem yaşayacaksınız.

En Güvenilir Whatsapp Profilime Kim Baktı Uygulamaları

Maalesef Whatsapp, kendi başına bu tür bir hizmet sunmuyor. Gönül isterdi ki uygulama içerisinde böyle bir seçenek yer alsın ve tek bir tık ile bizler de stalk yapan kişi ve kimseleri net bir şekilde görüntüleyelim. Bir program desteği almak durumundasınız ve yazı içerisinde yer verdiğimiz programların güvenilir olduğunu bir kez daha hatırlatmak isteriz.

Dijital dünya aracılığı ile detaylı bir arama yaptığınızda karşınıza çok farklı isim ve yazılım önerileri çıkacaktır. Kullanıcı yorumlarına göz atabilir ve uygulamalar hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Tavsiye edilmeyen ya da hakkında çok fazla şikayet bulunan uygulamalardan özellikle uzak durmanızı tavsiye ediyoruz. Cihazlarınızın iyiliği ve kişisel bilgilerinizin güvenliği açısından bu detayı bir adım öne taşımakta fayda var. Teknoloji yakından takip etmek isterseniz sizi buraya alalım.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.