Dolar 32,4966
Euro 34,9216
Altın 2.438,38
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

En İyi Kombi Markası ve Modelleri Listesi

En İyi Kombi Markası ve Modelleri Listesi
A+
A-

En İyi Kombi Markası

Yaşam alanlarının ısıtılması noktasında kombinin oldukça önemli bir yeri bulunmaktadır. Isınma şartları kadar sıcak su temin edilmesinde de kombi fayda sağlamaktadır. 2000 öncesinde insanlar ısınmak için soba kullanırken sıcak su ihtiyaçları için de su ısıtmayı tercih ediyorlardı. Ancak, teknolojinin gelişmesi sayesinde kombi neredeyse birçok yaşam alanına girdi. Yine de kombi hakkında bilgi sahibi olmayanların varlığını düşünerek en iyi kombi markası tavsiyesi almak adına bu yazıyı okuyabilirsiniz!

Kombi sayesinde diğer konutlardan bağımsız bir şekilde yaşam alanına ısınma ve sıcak su sağlanmaktadır. Her insanın ısınma ihtiyacı farklıdır. Bu noktada, herkes, ihtiyacı oranında kombiyi kullanarak ısınır. Gelen faturayı da kendisi öder.

Kombi Çeşitleri Nelerdir

Kombi Çeşitleri Nelerdir?

Eski tip bacalı kombilerin en sık rastlanılan kombi modeli olduğunu söyleyebiliriz. Bu kombi modelinin diğer adı hermetik model olarak bilinmektedir. Yine hermetik ailesine dahil olan ancak üretilmesinde son teknolojiden faydalanılan yoğuşmalı modeller de sıklıkla tercih edilmektedir. Buna ek olarak, yalnızca elektrik ile çalışan elektrikli kombiler de bulunmaktadır. Bu noktada, bahsettiğimiz kombi modelleri arasından ihtiyaçlarınıza göre seçim yapabilirsiniz.

Hangi Kombi Modeli En İyisidir?

Yukarıda bahsettiğimiz kombi modelleri arasında seçim yaparken bazı hususları dikkate almanız şart! Bilhassa bacalı modellerin güvenlik sebebiyle günümüzde tercih edilmediğini söylemeliyiz. Bu noktada, yaşam alanınızda doğalgaz bulunmuyorsa elektrikli kombileri tercih edebilirsiniz. Hermetik kombilerin hem verimi hem de fiyatı açısından müşterilerini memnun ettiğini söyleyebiliriz. Yoğuşmalı kombi ise ilk aşamada kurulum maliyetinin yüksek olmasından dolayı tercih edilmeyebilir. Ancak, bu kombi modelleri; yüzde otuza kadar uzanan enerji tasarrufu imkanıyla birçok kullanıcının tercihi olmaktadır. Bir başka deyişle, yoğuşmalı kombi için ödemiş olduğunuz paranın karşılığını fazlasıyla alırsınız. Sonuç olarak, en iyi kombi modeli hakkında araştırma yapıyorsanız bilhassa yoğuşmalı kombileri tercih etmeniz tavsiye edilmektedir. Kombi satın almadan evvel 2018 yılının Nisan ayında çıkan zorunlu kombi yasasından da haberdar olmalısınız.

Kombi satın almak ciddiye alınması gereken bir eylemdir. Bu noktada, ilk olarak, hangi tip cihazı satın almak istediğinize karar vermelisiniz. Piyasada çok sayıda kombi modeli bulunmaktadır. İstediğiniz takdirde tüm dükkanları gezerek ürün araştırması yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra, internet üzerinden araştırma yapma şansınız da bulunmaktadır. Mağazalardaki fiyatların yüksek olmasından dolayı internetten kombi satın almanın daha avantajlı olacağını ifade edebiliriz. Güvenli satıcı ve alışveriş hususlarına dikkat ettiğiniz takdirde hem kaliteli hem de ucuz kombileri yaşam alanınıza getirme şansını elde edebilirsiniz.

Kombi Markası Tavsiyeleri

Yazımızın bu kısmına kadar hangi kombi modelini almanız gerektiğine dair fikir edinmişsinizdir. Bu noktada, aşağıda isimlerini verip özelliklerinden bahsedeceğimiz kombi markaları sayesinde doğru tercihler yapabilirsiniz. Hadi başlayalım!

Demirdöküm Nitromix P24 En İyi Kombi

Demirdöküm Nitromix P-24

Yerli üretim kombi markaları arasında ilk olarak Demirdöküm ürünlerinden bahsetmeliyiz. Yoğuşmalı kombi satın almak isteyenler için en iyi seçeneklerden birisidir. OPF üretim teknolojisi ile üretilmiştir. Bu sayede, kombinin kontrolü operatör tarafından sağlanmaktadır. Kombi; %108 gibi bir verim oranı ile çalışmaktadır. Bu sayede, rakip markaların ürünlerine fark attığını söyleyebiliriz. Dört yıldız verim sınıfında bulunmaktadır. Verimine ek olarak yakıt tasarrufunda da en iyiler arasındadır. Görüntüsü son derece şık olan bu kombi; beklediğinizden de sessiz çalışarak her açıdan kullanışlı bir ürün olmayı başarmaktadır. Demirdöküm kombinin boyutlarının da ideal olduğunu söylemeliyiz. Etrafına son derece rahat bir şekilde dolap yapabilir ve bu sayede kullanabilirsiniz.

Buderus Logamax Plus G172i Yoğuşmalı Kombi Markası

Buderus Logamax Plus GB172i Yoğuşmalı Kombi

Yoğuşmalı kombi satın almak isteyenler için Alman markası Buderus’un en iyi seçimlerden birisi olduğunu söyleyebiliriz. Alman mühendisliği kullanılarak üretilen bu kombinin piyasadaki en iyi ürünlerden birisi olduğu aşikardır. Hermetik bacası bulunan kombinin enerji verimliliği ise yüzde 93’tür. A sınıfı enerji tasarrufu grubunda bulunmaktadır. Birinci sınıf kalitede olmasına ek olarak son derece sessiz bir şekilde çalışmaktadır.

Baymak İdee 28 24 KW

Baymak Idee 28 24 Kw

Premix tam yoğuşma teknolojisi ile üretilen bu kombiye hayran kalacaksınız. Enerji tasarrufu konusunda en iyisini sizlere sunmaktadır. Enerji verimlilik sınıfları arasında A sınıfında yer alan bu ürün; modülasyonlu sirkülasyon pompasıyla göz doldurmaktadır. Baymak; her yaşam alanına uygun boyutları sayesinde size montaj konusunda da herhangi bir sorun çıkarmayacaktır. Standartlara uygun olarak tasarlanması sayesinde her yaşam alanında rahatlıkla kendisine yer bulabilir. Kombinin güvenlik özellikleri de son derece gelişmiştir. Aşırı ısınmaya karşı emniyet sistemi bulunmaktadır. Bu sayede, muhtemel kazaların önüne geçmektedir. Doğalgaz ve propan ile beraber de kullanılabilir.

Vaillant Turbotec Pro

Vaillant Turbotec Pro

Başka bir Alman markası kombisi olan bu üründe adından da anlaşılacağı üzere konvansiyonel ısıtma tekniği kullanılmaktadır. Ayrıca, hermetik bacası bulunmaktadır. Üç yıldızlı verimlilik derecesiyle göz doldurmaktadır. Dakikada 9,6 litre su ısıtması çok ciddi bir avantajdır. Bunun yanı sıra, kombinin son derece farklı bir tasarımı olduğundan bahsetmeliyiz. LCD ekrana sahip olan bu ürün; bu sayede kullanıcılarına kolay takip imkanı vermektedir. 35kg ağırlığındaki bu kombinin boyutları da idealdir.

Bosch Condens 7000i W Kombi

Bosch Condens 7000i W Kombi

Enerji verimliliği yüzde 93 olan bu ürünü satın aldığınız takdirde çok doğru bir karar vermiş olacaksınız. A enerji tasarrufu sınıfında yer almasıyla size yüksek kalitesine rağmen son derece düşük elektrik faturaları ödetecektir. Yoğuşmalı ısıtma tekniğini benimseyen bu kombi; beyaz eşya konusundaki kalitesiyle bilinen Bosch’un öne çıkan modellerinden birisidir. İdeal boyutlara sahip olmasıyla hem montaj hem de saklama açısından birçok avantaj vaat etmektedir.

Baymak Lambert Attivo

Lambert Attivo; bilhassa geleneksel kombi modellerinden sıkılanlar için en doğru tercih olacaktır. Yeni nesil enerji uyumlu olmasıyla göz doldurmaktadır. 24Kw ısı kapasitesine sahiptir. Yoğuşma teknolojisine sahip olması sayesinde enerji tasarrufu sağlamaktadır. Kalitesinin yanı sıra uygun fiyatıyla da bilinmektedir. Kompakt tasarımı ile her yaşam alanı için ideal özellik taşımaktadır. Montajı son derece basittir.

ECA Proteus Premix

ECA Proteus Premix 30Kw Yoğuşmalı Kombi

Hermetik baca tipindeki bu ürünü birçok evde görebilirsiniz. Son derece şık ve kullanışlı LCD ekranı bulunmaktadır. Bu sayede, kullanıcıların aradıkları tüm bilgilere erişmesini mümkün kılmaktadır. Hem doğalgaz hem de LPG uyumlu oluşuyla kompakt tasarım özellikleri taşımaktadır. A enerji tasarrufu sınıfında oluşuyla da bütçenizi düşünmektedir. Dört farklı ısıtma kapasitesine sahip olduğunu da eklemeliyiz. Ayrıca, kalorifer dengesi için konfor ve EKO modu bulunmaktadır. 16 farklı emniyet sistemiyle de son derece güvenilir özellikler taşıdığını söylemeliyiz. Dakikada 12 litre su kullanan bu kombi; küçük boyutları sayesinde dolaplar ile uyumlu bir şekilde kullanılmaktadır.

Daikin Tam Yoğuşmalı Kombi

Daikin Tam Yoğuşmalı Kombi

Satın alabileceğiniz en iyi kombi modellerinden birisi olduğunu söylemeliyiz. Yüzde 108 enerji verimliliğine sahiptir. 24,30,38Kw olmak üzere üç farklı ısı kapasitesi bulunmaktadır. Yoğuşma teknolojisi ile de yüksek oranda yakıt tasarrufu sağlamaktadır. Son olarak, düşük emisyon değerleriyle de çevre dostu bir ürün olduğunu söylemeliyiz.

Sonuç olarak, yukarıda adını verdiğimiz kombi modellerinin sizin için en doğru seçenekler olacağını ifade etmeliyiz.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.