Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Bankaya Para Yatıranlar Dikkat! İşte En İyi Faiz Veren Banka

Bankaya Para Yatıranlar Dikkat! İşte En İyi Faiz Veren Banka
A+
A-

En İyi Faiz Veren Banka

En iyi faiz veren banka pek çok kişinin geçmişten günümüze kadar araştırma konuları arasında yer almış ve vatandaşın ekonomik açıdan ilgisini çekmiştir. Faiz kazancı üzerinden ek bir gelir elde etmek aslında birikimlerinizi bankaların sahip olduğu mevduat alanlarında değerlendirmeniz karşılığında mümkün olmaktadır. Günümüzde yer alan bütün bankalarda tek bir tane riski olmayan tek yatırım aracı olan mevduat olarak karşımıza çıkmaktadır.

Gelir elde etmenizi yollarından bir tanesi faizsiz kredi veren bankalar, özel bankalar, devlet bankaları gibi ülkemizde hizmet vermiş olan bankaların mevduat hesaplarıyla alakalı yapmış olduğunuz işlemlerdir. Bunları kullanarak gelir elde etmeniz mümkün olacak ve cebinize para girmiş sayılacaktır. Paranızı değerlendirme konusunda farklı bir yol izlemek ve bunu bankalar üzerinde gerçekleştirmek istiyorsanız bazı banka tiplerini bilmenizde fayda vardır. Bankaların faiz oranlarını bilmek ve bununla ilgili gelir hesaplamak için ilk önce konuyla alakalı önemli araştırmalar yapmanız gerekecektir.

Faiz Oranı Nedir

Faiz Oranı Nedir?

Güncel mevduat faiz oranlarına bakarak sahip olduğunuz ekonomik gücü yüksek faiz oranlarıyla bankalarda değerlendirebilirsiniz. Bu açıdan bakıldığında önemli bir gelirle karşı karşıya kalma ihtimaliniz bulunacaktır. Bu konuda risk almak istemezseniz bankaların mevduat hesaplarını kullanmanız gerekecektir. Bu şekilde bakıldığında vade sonunda faiz kazancınızı elde etmeden önce birikmiş paranızı değerlendirmeye alabilecek ve onun nasıl yükseldiğini izleme fırsatına sahip olacaksınız. Konuyla alakalı yeterli araştırmayı yaptıktan sonra bankacılarla görüşmek ya da bu alanda bilgi sahibi olan uzmanlardan fayda almanızda fayda vardır. Her bankanın faiz oranı farklı olup bu alanda nasıl bir gelir elde etmek istediğiniz ve paranızın miktarıyla değişen oranlara dikkat etmenizde fayda vardır.

Mevduat ve faiz oranları hakkında bilgi edinmeden önce ilk önce konuyla alakalı bir bilgi birikimine sahip olmanız lazımdır aksi halde kullanılan kelimeler size yabancı gelebilir. Bu açıdan ön bir araştırma yapıp gelirinizin ve faiz oranınızın hesaplanması konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz. Konu hakkında bilgi sahibi olsanız bile araştırma yapabileceğiniz pek çok güvenilir alan bulunduğu için onlara da detaylı şekilde başvurmanız sizin açınızdan daha iyi olacaktır.

Çünkü bu konudaki önemli detayları öğrenmeniz hem mali açıdan hem de gelecek açısından daha doğru bir planlama yapmanızı sağlayacaktır. Aksi takdirde mali açıdan görülebilecek avantajlardan mahrum kalabilir ya da uğrayacağınız zararları gözden kaçırabilirsiniz. Eğer mali açıdan daima durumunuzun takibinde olursanız ve bu takip esnasında da detayların farkına varırsanız ekonomik açınızdan kendi özgürlüğünüz kapsamında tedbirlere başvurmuş olursunuz.

Kendi edinmiş olduğunuz bilgilerle beraber bankanızdan almış olduğunuz yönlendirmeler neticesinde bunları doğru bir şekilde uygulamak için mali bir kroki çizmeniz doğru olacaktır. Bu anlamda ekonomik açısından hem daha rahat hareket alanı bulacak hem de plan açısından düzgün hareket etmiş olacaksınız.

Kredi ve Faiz

Kredi ve Faiz

Faiz konusu dünyada yer alan pek çok kişinin yakından ilgilendiği bir konu olup kişilerin maddi imkanlarını oldukça etkileyen bir konu olmasıyla bilinmektedir. Bu konu hakkında gerekli görülen birtakım detaylar bulunmakla beraber kişilerin pek çoğu faiz almaktan kaçınmaktadır. Çünkü kişilerin bankadan bir kredi alması sonucunda o krediyi geri ödemelerinde bu paranın daha fazlasını bankaya ödemeleri onları mali açıdan sıkıntıya sokmakta ve ekonomik gücünün zarar uğramasına neden olabilmektedir. Bu açıdan kişiler kredi alma konusunda oldukça kritik kararlar vermekte ve kredi alırken faiz konusunu düşünerek bu konu hakkında daha detaylı bir araştırmaya girmektedirler. Faiz konusunda pek çok kişi oldukça olumsuz durumlarla karşı karşıya kalabilmiş olup kişilerin bu anlamda problemler yaşaması onların bankayla olan ilişkilerinde sorunlar meydana getirebilmiştir. Bu açıdan da kişilerin kredi almadan önce daha detaylı bir araştırma yapmaları ve borçlarının ne kadar fazlasını geri ödeyecekleri konusunda iyice emin olmalarında fayda vardır.

Kredi konusunda bankaya yapılan başvurulardan sonra alınan kredinin fazlasıyla geri ödenmesi kişilerin uzun zaman içerisinde zarara uğramalarına neden olmuştur. Bu yüzden kişilerin kredi almadan önce ne kadarını geri ödeme olarak bankaya ulaştıracaklarından ve bu konuda zarar yüzdesinin ne olacaklarından iyi bir şekilde haberdar olmaları gerekmektedir. Bu tarz bankalarla alakalı mali konularda oldukça detaylı bilgiler elde edilmesi ve bu bilgiler ekseninde kişilerin maddi yükümlülüklerini devam ettirmesi gerekmektedir. Aksi halde kişiler bankalara olan borçlarını ödeyemezlerse faiz gitgide artar ve kişilerin maddi gücüne göre içinden çıkılmayacak bir hal alabilir. Bu yüzden kişilerin mali imkanları doğrultusunda bir kredi çekmeleri ve bu krediyi de çok geçmeden ödemeleri faiz, ödeme açısından daha doğru bir hamle olacaktır.

En İyi Faiz Veren Bankalar

En İyi Faiz Veren Bankalar

Bankaların faiz verme oranı ve süreci farklılık göstermekte ve bu anlamda her banka birbirinden ayrı şekilde hareket etmektedir. Bankalar bu durumda müşterilerin memnuniyetini sağlamayı hedeflese de bazı ayrıntılarda müşteriler geri ödeme konusunda sıkıntı yaşamaya devam etmiştir. Bu da bankaların müşteriyle olan ilişkisine yansımış olup bazı bankalarla müşteriler arasına bazı sıkıntıların yaşanmasına sebep olmuştur. Bu yüzden faiz ve kredi anlamında bankaların bu tarz konularda önemli detaylarda bilgilendirme yapmayı unutmamasında fayda vardır. Kişiler de yatırmış olduğu paranın değerlendirilmesi konusunda da faiz oranının geçerli olabileceğini unutmaması gerekmektedir ve bu anlamda da parasının takibinde olmalıdır. Bankaların faiz oranları hakkında müşterilerini bilgilendirmesi ve doğru zamanlama yapması banka ile müşteri arasındaki iletişimin kuvvetlenmesini sağlayacaktır.

  • Burgan Bank %10,00
  • ING Bank Turuncu Ekstra %9,00
  • Odeabank oksijen hesap %9,00
  • Alternatif Bank VOV hesap %9,00
  • Fibabanka Kiraz Hesap %9,00
  • CEPTETEB %8,50
  • Vakıfbank Arı hesabı %8,25
  • Ziraat Bankası %8,00
  • İCBC %11
  • Burgan bank e mevduat %10
  • Alternatif bank vov hesap %9
  • Fibabanka kiraz hesap %9
  • İng e turuncu hesap %9
  • Turkish bank enerji hesabı %8,50
  • Vakıfbank e vadeli mevduat %9,50
  • Hsbc e mevduat %8
  • Ziraat bankası internet şube mevduat hesabı %8
  • Yapı kredi vade dönüşüm %7,75
  • Şekerbank vadeli mevduat %7,75
  • Akbank mevduat hesabı %7,50
  • Cepteteb vadeli hesap %7.25
  • Halkbank e mevduat 9,75
  • Odeabank oksijen hesap 7,25
  • Denizbank e mevduat 6,90
  • İş bankası şubesiz vadeli mevduat %6,25
  • Garanti bbva e vadeli hesap %5,50
  • Qnb Finansbank e vadeli hesap %5,15
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.