Dolar 32,5963
Euro 34,8549
Altın 2.496,68
BİST 9.633,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

En İyi Arkadaşlık Siteleri ve Uygulamaları

En İyi Arkadaşlık Siteleri ve Uygulamaları
A+
A-

En İyi Arkadaşlık Siteleri

En iyi arkadaşlık siteleri sayesinde yeni bir arkadaş bulabilirsiniz. Bunun yanı sıra, hiç ummadığınız anda hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmak adına uygun bir çevreniz yoksa vakit kaybetmeden herhangi bir arkadaşlık sitesine kayıt olmalısınız. Ayrıca, arkadaşlık siteleri sayesinde yabancı insanlarla da tanışabilirsiniz. Bu sayede, yabancı dilinizi geliştirmeniz de mümkün olacaktır. Güncel tarih itibariyle en iyi arkadaşlık sitesi Tinder olarak görülse de Google Play Store’a ve AppStore’a her gün yepyeni uygulamalar eklenmektedir. Peki, en iyi arkadaşlık siteleri denilince akla hangi siteler gelir? Bu sitelerin özellikleri nelerdir? Gelin hep birlikte inceleyelim!

Arkadaşlık Sitesi Tavsiyesi

Arkadaşlık Sitesi Tavsiyesi

Arkadaşlık siteleri; doğru kullanıldığı takdirde birçok fayda sağlamaktadır. Ancak, bu siteler arasında tehlikeli olanları da vardır. Bu tür sitelerden uzaklaşmak gerekir. Aksi takdirde, hiç beklenmeyen zararlar görülebilir. Bilhassa 18 yaşın altında olan gençlerin arkadaşlık sitesi seçiminde dikkatli olması şarttır.

Tinder Arkadaşlık Sitesi

Tinder Arkadaşlık Sitesi

Tahmin edildiği üzere ilk olarak Tinder ile başlıyoruz! Gerçekten de birçok kişinin arkadaş olmasına vesile olan Tinder; günümüzün en popüler arkadaşlık sitesi olarak dikkat çekmektedir. Ancak, Tinder, uygulama olarak çıktığı bu yola uzun süredir web sitesi olarak devam etmektedir. Web versiyonunun yayına girmesinin ardından Tinder; en önemli arkadaşlık sitesi olarak kabul edilmektedir. Bu noktada, nasıl arkadaş bulacağını bilemeyenler için Tinder en iyi seçenek olarak öne çıkmaktadır.

Tinder; işlevsel bir uygulama oluşuyla dikkat çekmektedir. Yaşadığınız şehirde veya özel olarak belirlediğiniz bir konumda size en yakın Tinder kullanıcıları ile eşleşmenizi sağlamaktadır. Plus abonelerin bu uygulamada ayrıcalıklı olduğunu söylemeliyiz. Ancak, Tinder; insanların birbirini rahatsız etmesinin önüne geçen bir sisteme sahiptir. İki kişinin mesajlaşması için karşılıklı olarak birbirlerini beğenmeleri gerekir. Bunun yanı sıra, birisini çok beğendiyseniz ona süper like göndererek o kişinin sizi fark etmesini de sağlayabilirsiniz. Süper like göndermek sınırlıdır. Ancak, yine de uygulama içi ödeme yapılarak süper like satın almak mümkündür. Peki, Tinder nasıl kullanılmalı? Daha doğrusu, Tinder’da daha çok kişiyle eşleşmek adına neler yapılmalı?

  • Tinder’da kullanılan ilk fotoğrafın en iyi fotoğraf olması gerekir. Ayrıca, kişilerin hedef kitlelerine uygun fotoğraf seçimleri yapması doğru olacaktır.
  • İkinci etapta eşleştiğiniz kişinin sizi daha çok tanıması için onun faydalanabileceği en önemli araç olan Instagram hesabınızın bağlantısına yer vermelisiniz.
  • Instagram bağlantısı kadar Spotify bağlantısı da önem taşımaktadır. Çünkü, Spotify hesabınızın linkine yer verdiğiniz takdirde karşınızdaki insanın sizin müzik zevkiniz hakkında bilgi edinmesini sağlarsınız. Bu durum; iki kişinin birbirini tanımasını kolaylaştıran bir unsur olacaktır.
  • Bio: Hesabınızın açıklama kısmına sizi anlatan bir şeyler yazmanız gerekir. Bu kısma komik ve gereksiz bir şeyler yazdığınız takdirde insanların sizin hakkınızda önyargılarla hareket etmesine şaşırmamalısınız.
  • İlk mesaj: Tinder’da birisiyle tanışmak adına ilk mesajı atmaktan korkmamalısınız. Ancak, seviyenizi bozmadan hoş bir tanışma mesajı atıyor olmanız gerekir.
  • Son olarak, ilk mesajın ardından mesajlaşmayı sürdürmelisiniz. Bunun için istediğiniz takdirde WhatsApp üzerinden iletişim kurmayı teklif edebilirsiniz.

Siber.alem Arkadaşlık Sitesi

Siberalem.com Arkadaşlık Sitesi

Siberalem; son derece nostaljik bir arkadaşlık sitesidir. Türkiye’nin en kalabalık sitelerinin başında geldiğini söylemeliyiz. Yaklaşık 14 yıldır faaliyet göstermektedir. 15 milyondan fazla kayıtlı üyesinin olduğu tahmin edilmektedir. Üyelerin 23 ila 50 yaş aralığında olduğu bilinmektedir. Ayrıca, üye olanların birçoğu da bekardır. Her ne kadar istediğiniz gibi biriyle arkadaş olma ihtimaliniz son derece düşük olsa da kalabalık olmasından dolayı bu sitede şansınızı denemeniz gerekir.

En İyi Arkadaşlık Sitesi Badoo.com

En İyi Arkadaşlık Sitesi Badoo.com

Yabancı bir arkadaşlık sitesi olsa da sitenin Türk üyelerinin sayısı son derece fazladır. 210 milyon üyesinin olduğu tahmin edilmektedir. Badoo.com; Türkiye’de de son derece popüler bir sitedir. Üyelik işlemlerinin ücretsiz olması sitenin başka bir avantajı olarak dikkat çekmektedir. Badoo.com; birçok arkadaşlık sitesinde olduğu gibi üyelerin doğru kişilerle eşleşmesine yönelik hizmet sunmaktadır. Buna ek olarak, size yakın konumdaki insanları bulmanıza yarayan bir sitedir.

En İyi Arkadaşlık Sitesi İstanbul.net

En İyi Arkadaşlık Sitesi İstanbul.net

Adından da anlaşılacağı üzere İstanbul’a özel arkadaş bulma imkanı sunmaktadır. Ancak, içerisinde farklı illerden insanların oluşturduğu arkadaşlık grupları da vardır. İzmit başta olmak üzere Ankara, İzmir, Balıkesir, Edirne, Eskişehir, Bursa, Kayseri, Muğla, Manisa, Samsun, Sakarya, Çanakkale, Hatay, Mersin ve Tekirdağ için özel olarak oluşturulan gruplar sayesinde burada yaşayan insanların da kendilerine uygun arkadaş bulması sağlanmaktadır. İstanbul.net; bilhassa dört milyon üyesinin olmasından dolayı beğeni toplamaktadır. İstanbul’a özel en kalabalık arkadaş sitesi olmasından mütevellit birçok kişinin tercihi olmaktadır.

Pembepanjur.com

Pembepanjur.com

Son derece faydalı bir site olduğunu söyleyebiliriz. Ancak, kısa süreli ilişki arayanlar için uygun değildir. Çünkü, adından da tahmin edilebileceği üzere evlilik düşünenlere yönelik hizmet sunmaktadır. Bunun yanı sıra, sitenin güvenlik önlemleri en üst seviyededir. Herhangi bir kişinin profilini arama yaparak bulmak mümkün değildir. Sitede yalnızca sitenin sizi eşleştirdiği kişilerle arkadaşlık kurabiliyorsunuz. Ancak, söylediğimiz gibi yalnızca evliliği ciddi anlamda düşünenler tarafından tercih edilmektedir.

Eçift.com

Ecift.com

Çok fazla bilinmese de kalıcı arkadaşlık arayanlar için tasarlanmıştır. Dört milyona yakın üyesinin olduğu tahmin edilmektedir. Üyelerinin %51 erkek, %49 kadın olduğu sitenin ana sayfasında yer almaktadır. Ancak, Tinder gibi sitelerin aksine ciddi düşünenler için uygundur. Üyeleri en doğru kişilerle eşleştirmek adına onlara birtakım anketler doldurtulmaktadır. Ayrıca, üyelerin karakter özelliklerine bakılarak birtakım çıkarımlar yapılmaktadır. Bu noktada, uzun süreli bir ilişki hatta evlilik arayışında olanların bu siteyi düşünmesi gerektiğini söyleyebiliriz.

E-.nişan

E-Nişan

Bilhassa son zamanlarda popüler olmuş bir sitedir. Ancak, pembepanjur.com gibi bu sitenin de ciddi ilişki düşünenlere hitap ettiğini söylemeliyiz. Adından da anlaşılacağı üzere üyelerini nişanlamayı vaat etmektedir. Sitenin ortalama 23 bin üyesi olduğu tahmin edilmektedir. Bu sitenin bir diğer farkı da ücretli servislerin GSM operatörleri üzerinden kullanılmasıdır.

Volye.com

Volye.com

Tamamen ücretsiz olarak hizmet sunmaktadır. Bilhassa mesajlaşma vb özellikler için herhangi bir ücret talep edilmemesi dikkat çeken bir unsurdur. Neredeyse hiçbir bilgi istenmeden siteye üye olunmaktadır. Ancak, sitede çok fazla fake hesap bulunmaktadır. Daha doğrusu, adı ve soyadı gerçek olan ancak profil fotoğrafı kısmında manken veya ünlü fotoğrafına yer verenlerin sayısı çok fazladır. Bu özelliklerinden dolayı pek tavsiye edilmemektedir.

En İyi Arkadaşlık Uygulamaları

En İyi Arkadaşlık Uygulamaları

En iyi arkadaşlık siteleri arasında tercih yaparken en güvenilir ve popüler olanlara daha çok şans vermelisiniz. Bunun yanı sıra, şansınızı arkadaşlık uygulamalarında denemek istiyorsanız da önünüzde birçok alternatif bulunmaktadır.

  • Tinder Arkadaşlık Uygulaması: Daha önce de söylediğimiz gibi Tinder; uygulama olarak başlamasına rağmen bir süre sonra web sitesi haline gelmiştir. Ancak, yine de uygulama versiyonu da bulunmaktadır. Uygulama versiyonunda birçok özelliğin ücretli olduğunu eklemek gerekir. Sınırsız beğeni hakkı kazanma, lokasyona özel arama gibi özellikler ücretli olarak sunulmaktadır.
  • Badoo Arkadaşlık Uygulaması: Yukarıda site versiyonundan bahsettiğimiz Badoo’nun arkadaşlık uygulaması da son derece dikkat çekmektedir. Tinder’da olduğu gibi yakın konumdaki insanlar ile eşleşmenizi sağlamaktadır. Tinder’dan farklı olarak ise sizi beğenenleri görme şansınız vardır.

Sonuç olarak, birçok arkadaşlık sitesi sayesinde farklı insanlarla tanışarak daha sosyal bir birey olabilirsiniz.

YORUMLAR

  1. emrah dedi ki:

    Merhaba ben emrah Yaşım 35 Beni her anlamda mutlu edebilecek bayan arıyorum
    0531 365 08 20