Dolar 32,3351
Euro 35,1721
Altın 2.245,13
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 11°C
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C

En İyi Duvar Kağıtları ile Ekranlarınızı Yenileyin

En İyi Duvar Kağıtları ile Ekranlarınızı Yenileyin
A+
A-

En İyi Duvar Kağıtları

En iyi duvar kağıtları birçok kişi tarafından mühim bir konudur. Teknolojinin kullanılmasının artması ile birlikte kişiler telefonları ya da farklı cihazları üzerinde kendi zevklerine uygun duvar kağıdı arayışı içerisine girmişlerdir. Duvar kağıtları bu noktada teknolojik cihazlara güzel bir görünüm katmaktadır.

Duvar kağıtlarının kullanımının artması ile birlikte modellerinde ve renklerinde de birçok çeşitlilik olmuştur. Bazı uygulamalarda ve sitelerde ise en iyi duvar kağıtları yerini almaktadır. İşte en iyi duvar kağıtları içeren internet siteleri ve mobil uygulamalar.

En İyi Duvar Kağıtları İçin İnternet Siteleri

vladstudio

1.Vladstudio

Vladstudio, içerisinde çeşitli illüstrasyonlar barındıran kaliteli bir duvar kağıdı sitesidir. İçerisinde yüzlerce duvar kağıdı bulunduran sitenin olumsuz yönü ise bazı kullanım alanlarında ücret talep etmesidir. Bunun dışında diğer ögeleri rahatlıkta kullanabilirsiniz. Duvar kağıdı arayışında iseniz Vladstudio’ya göz atmanızı öneririz.

2.Abduzeedo

Abduzeedo, diğer sitelerde olduğu gibi içerisinde kategoriler bulundurmaktadır. İçerisinde bulundurduğu kategoriler sayesinde kullanıcılara rahat kullanım sunmaktadır. Ayrıca, Abduzeedo uygulaması içerisinde bulundurduğu fotoğraflar ile de kalitesini korumaktadır.

3.Wallhaven

Wallhaven uygulaması verilen örneklerin arasında belki en rahat kullanıma ve fazla içeriğe sahip sitedir. Site içerisinde istediğiniz fotoğrafın boyutundan rengine kadar seçim yapabilip, resimleri o şekilde aratabilirsiniz. Bu özelliği ile kişilerin istediği duvar kağıtlarını kolaylıkla sunmaktadır. En iyi duvar kağıtları arayışında olanlar için Wallhaven sitesi güzel bir öneri olacaktır.

pickywallpapers

4.PickyWalpapers

PickyWalpapers; hayvan, random, sahil, bisiklet gibi kategorileri ile kişilere çeşitli duvar kağıtları sunmaktadır. Sitede genellikle pc üzerine görseller bulunmaktadır. Paylaşılan görseller son derece kaliteli ve HD görüntüye sahiptir.

5.WallpaperStock

Wallpaperstock bahsedilen siteler arasında en geniş içeriğe sahip olanlardan bir tanesidir. Bununla birlikte site içerisinde istediğiniz görselin boyutu ve içeriği hakkında seçimler yapılabilmektedir. Bu şekilde kullanıcılar isteklerine daha rahat şekilde ulaşmakta ve önlerine birçok seçenek çıkmaktadır. Durum böyle olunca tercih edilen siteler arasında yerini almıştır. Wallpaperstock; içerisinde tablet, telefon ve bilgisayarlara özel görseller barındırmaktadır. Bununla birlikte markalara özel görseller de vardır. En iyi duvar kağıtları arayan kişilerin işini oldukça kolaylaştıracak bir sitedir.

6.Unsplash

Unsplash içerisinde duvar kağıtları barındıran sitelerden bir tanesidir. Site içerisindeki görseller gerek kalite gerek görünüş bakımından dikkatleri üzerine toplamaktadır. En iyi siteler arasında örnek gösterilecek içeriğe sahiptir. Ayrıca site içerisinde bulunmakta olan kategoriler ile dilediğiniz görseli bulmanız daha da kolay olacaktır. Uygulamanın farklı özelliği ise site içerisinde bulunan kullanıcıların paylaştığı görseller bulunmaktadır.

Sizler için vermiş olduğumuz internet sitelerinden birer duvar kağıdı örneği sunduk. Dilerseniz sizlerde bu internet sitelerinden kendi kişisel zevkinize göre birbirinden güzel duvar kağıtlarını seçebilirsiniz.

En İyi Duvar Kağıtları İçin Mobil Uygulamalar

zedge

1.ZEDGE

ZEDGE, popüler duvar kağıdı uygulamalarından olmakta birlikte kullanıcılarına oldukça eğlenceli ve kolay kullanım sunmaktadır. İçerisinde barındırdığı görseller telefonunuza uygun bir şekilde ayarlanabilmektedir. Bunun dışında sahip olduğu çeşitlilik ile birlikte de kullanıcıların ilgisini çekmeye devam etmektedir. Ayrıca uygulama içerisinde beğenmiş olduğunuz görselleri arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.

2. Walli- Duvar Kağıtları HD

Walli uygulaması telefondan indirebileceğiniz ve kullanıcılardan da olumlu yorumlar almakta olan bir uygulamadır. İçerisinde bulundurduğu görseller ile de kendine hayran bırakan uygulama her geçen gün daha fazla kullanıcı kazanmaktadır. Kaliteli görselleri ve farklılığı ile kullanıcıların dikkatini çekmektedir. Uygulama içerisinde çeşitli sanatçılar görseller yüklemekte ve yüklemiş olduğu fotoğraflardan para kazanmaktadırlar. Bu özelliği ile de uygulama, diğer uygulamalardan ayrılmaktadır.

3. Everpix 4K Duvar Kağıtları

Everpix adlı uygulama da diğerlerinde olduğu gibi kullanıcılarına çeşitli görselleri bir arada sunmaktadır. Sahip olduğu kalitesi ile tercih edilen uygulama denemeye değer uygulamalar arasında. Uygulama içerisinden dilerseniz kilit ekranınıza, duvar kağıdınıza ya da kullanmış olduğunuz uygulamaların arka planları için çeşitli görseller seçebilirsiniz.

google duvar kağıtları

4. Google Duvar Kağıtları

Google Duvar Kağıtları uygulaması ile birbirinden farklı renklere sahip ve canlı görseller elde edebilirsiniz. Telefonunuzun ya da tabletinizin çeşitli alanlarında bu görselleri kullanarak teknolojik aletlerinize renk katabilirsiniz. Sahip olduğu milyonlarca fotoğraftan dilediğinizi seçebilirsiniz.

5.Papers.co HD Duvar Kağıtları

Papers.co HD Duvar Kağıtları adlı uygulama İphone’a özel yapılmış olan bir uygulamadır. İphone cihaza sahip iseniz, Papers.co HD Duvar Kağıtları adlı uygulama kullanabileceğiniz en kaliteli uygulamalardan bir tanesidir. Uygulamaya giriş yaptığınızda görseller yeniden eskiye doğru sıralanmaktadır. Bu kısımda aşağıya gidildikçe görseler karışık bir şekilde devam etmektedir. Ancak kategoriye göre arama yapmak istiyorsanız uygulama içerisinde bu seçenek de mevcuttur. Uygulamanın diğer iyi özelliği ise görsellerin telefonunuzda nasıl duracağına dair size bir ön izletme sunuyor olması. Bu şekilde baktığınız görselleri favorilerinize ekleyebilir ya da arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

6. Vellum Walpapers Artistik Duvar Kağıtları

Vellum Walpapers Artistik Duvar Kağıtları adlı uygulama, İphone için tasarlanmış bir duvar kağıdı uygulamasıdır. İphone kullanıcıları tarafından beğenilen uygulamada birbirinden farklı duvar kağıtları bulunmaktadır. Bu duvar kağıtları içerisinde daha önce karşılaşmadığınız fotoğraflar da bulunmaktadır. Uygulama içerisinde bulunan kategori seçeneğini kullanarak aramanızı daha rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

7. Backdrops

Backdrops adlı uygulama içerisinde uygulamanın kendine özgün içerikleri bulunmaktadır. Ayrıca bu içerikler oldukça kaliteli ve kullanıcılar tarafından beğenilen içeriklerdir. Bazı uygulamalara nazaran, Backdrops uygulaması içerisinde bulunmakta olan içerikler söylentilere göre tamamen özgündür. Ayrıca uygulama içerisinde Pro özelliği de bulunmaktadır. Bu özellik ile belirli miktar karşılığında sadece kendinize özel görselleri de kullanabilmektesiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.