Dolar 32,5715
Euro 34,9803
Altın 2.418,92
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Bireysel ve Kurumsal En İyi Sigorta Şirketi

Bireysel ve Kurumsal En İyi Sigorta Şirketi
A+
A-

En İyi Sigorta Şirketi

Sigortacılık hizmetleri, aslında Anadolu coğrafyasında çok da uzak olunmayan bir hizmettir. Sigortacılık dünyanın pek çok yerinde modern çağda uygulanmaya başlanmıştır. Ancak Anadolu coğrafyasında sigortacılık hizmetlerinin tarihi Osmanlı İmparatorluğu dönemine kadar uzanmaktadır. Bu nedenle Türkiye’de sigortacılık hizmetleri oldukça gelişmiştir. Dolayısıyla uluslararası alanda da sigortacılık sektöründe önemli bir pay sahibidir. Sunduğu hizmetleri ve sağladığı imkanlar ile Türkiye’de çok sayıda sigorta şirketi bulunuyor. Sigortacılık hizmetleri konusunda birbirinden farklı hacim ve özelliklere sahip olan çok sayıda sigorta şirketi bulunuyor. Bu şekilde birden fazla olan sigorta şirketleri arasında hangisinin seçilmesi gerektiği konusunda da tüketici cephesinde doğal olarak bir kararsızlık oluşuyor. İşte Türkiye’de faaliyet gösteren tüm sigorta şirketleri arasından çeşitli kriterlere bağlı olarak hazırladığımız en iyi sigorta şirketi hizmeti listemiz.

Tercih Edebileceğiniz Sigorta Şirketleri Listesi

Tercih Edebileceğiniz Sigorta Şirketleri Listesi

Türkiye sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren sigorta şirketleri hakkında derin bir analiz gerçekleştirdik. Hizmet kaliteleri ve güvenirlilikleri gibi olgular üzerine araştırma yaptık. Sonuç olarak Türkiye’de bireysel veya kurumsal tüketicinin en çok tercih ettiği sigorta listelerini sıraladık. Rahatlıkla tercih edebileceğiniz ve çok avantajlı hizmetler sunan en iyi sigorta şirketi listesi oluşturduk. Listede yer alan sigorta şirketleri üzerinden hayatın her alanına ve her noktasına yönelik olarak sigortacılık faaliyetlerinin getireceği garanti ve güvenlikten dinamik biçimde yararlanabilmek mümkün oluyor. Liste içerisinde Türkiye’de faaliyet gösteren hem yerli hem de yabancı tüm sigorta şirketleri arasından seçilmiş olan sigorta şirketleri bulunuyor.

Allianz Sigorta Şirketi

Allianz Sigorta Şirketi

Türkiye’de faaliyet gösteren yurtdışı merkezli sigorta şirketlerinden biridir. Allianz Sigorta, aynı zamanda da Türkiye’nin en yüksek hacimli sigorta şirketi konumunda bulunuyor. Son derece geniş sigorta hizmet çeşitliliğine sahip ve güvenirliliği ile dikkat çekiyor. Allianz Sigorta, Türkiye’deki en iyi sigorta şirketi listesinde yer alıyor. Almanya’nın Münih şehri merkezli ve 1990 yılında kurulan bir şirkettir. Aynı zamanda Almanya’nın en önemli 30 şirketinden biridir. Allianz tarihteki ünlü Titanic gemisinin de sigorta şirketidir. Bu açıdan dünyanın da en önemli ve en saygın sigortacılık kuruluşlarından biridir.

Allianz Sigorta Türkiye’de 1923 yılından beri varlığını sürdürmektedir. Fiziki olarak ise ilk defa 1988 yılında Türkiye’ye giriş yapmıştır. Bu tarihten itibaren çok hızlı bir şekilde yükseliş sağlayan bir sigorta şirketidir. Geçmişten gelen altyapısı ile vatandaşa her alanda çok önemli sigortacılık hizmetleri sunmayı başarmıştır. Günümüzde Türkiye’nin en iyi sigorta şirketi listesinde yer almaktadır. Allianz Sigorta Şirketi aynı zamanda da Türkiye’de en fazla üyeye ve kullanıcıya sahip olan sigorta şirketlerinden biridir. Özellikle de sigorta prim hacmi açısından Türkiye’nin en yüksek değerlerine ulaşmayı başarmıştır.

Anadolu Sigorta Şirketi

Anadolu Sigorta Şirketi

Anadolu Sigorta, Türkiye’nin en eski ve en önemli sigorta şirketlerinden biridir.  1 Nisan 1925 tarihinde Atatürk tarafından kurulmuştur. Bu açıdan Türkiye’nin ilk ulusal sigorta şirketi olma özelliğine de sahiptir. Farklı sigortacılık ürünleri ile herkesin hayatında sigortacılık hizmetlerinin güvenliğini hissedebilmesine yardımcı oluyor. Günümüz Türkiye’sinde sigortacılık sektörünün pazar payının 10% oranlık bir kısmına sahiptir. Dolayısıyla Anadolu Sigorta, her geçen gün büyümeye de devam etmektedir.

Anadolu sigorta, Türkiye’deki sigortacılık hizmetleri içinde pek çok ilki ve yeniliği de bünyesinde barındırmaktadır. Hem bireysel hem de kurumsal müşterileri için farklı ve özel sigorta hizmetleri sağlamaktadır. Türkiye’de 1999 yılında yaşanan deprem felaketinde depremzede olan sigortalıları için en hızlı ve en büyük kapsamda hizmet sunumu için bölgede yer almıştır. Vatandaş tarafından da bu hareketi ile büyük bir takdir toplamıştı. 2004 yılında Anadolu Hayat Emeklilik ile birlikte hizmet kapsamını da genişletmiştir. Türkiye’nin en iyi sigorta şirketi listesinde bulunan Anadolu Sigorta 9 bölge ve KKTC şubesi ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

Aksigorta Sigorta Şirketi

Aksigorta Sigorta Şirketi

Sigorta sektörünün Türkiye’deki en değerli paydaşlarından biri olan Aksigorta, prim ve poliçe hacmi yönünden en değerli şirketlerden birisi konumunda bulunuyor. Sigortacılık sektörüne ilişkin olarak Türkiye’de pek çok yeniliğin öncülüğünü yapan Aksigorta, bu açıdan en iyi sigorta şirketi listesinde kendisine yer buluyor. 1960 yılında Adana’da Akbank’ında sahibi olan Sabancı Holding tarafından kurulmuştur. Günümüzde Akbank ve Aksigorta birlikte hareket etmektedir. 1960 yılında kurulduktan sonra 1961 yılında ise ilk poliçesi ile aktif sigortacılık hizmetine başlamıştır. 1980’li yıllara gelindiğinde ise banka sigortacılığı hizmetlerine başlamıştır.

Aksigorta 1990’lı yıllarda halka arzını gerçekleştirmiş ve Sabancı Holding bünyesinde bulunmaktadır. Günümüz Türkiye’sinin en değerli, en büyük ve en iyi sigorta şirketi listesinde bulunuyor. Mevcut pazar payı prim üretim kapasitesi yönünden yaklaşık 7% seviyesinde bulunmaktadır. Bankacılık alanındaki hizmetlerinin yanı sıra hem bireysel hem de kurumsal tüketicilere hizmet vermektedir. Aksigorta prim üretim hacmini her geçen gün arttırmaya devam etmektedir.

AXA Sigorta

AXA Sigorta

AXA Sigorta, Türkiye’deki en büyük ve en iyi sigorta şirketi listesinde 4. sırada yer alıyor. Özellikle müşterilerine sunduğu özel sigortacılık hizmetleri ile son yıllara damgasını vuruyor. AXA sigorta şirketi uluslararası olarak faaliyet gösteren bir Fransız yatırım, emeklilik ve sigorta grubu paydaşıdır. Fransa’nın başkenti Paris merkezi bu sigorta grubu, 1816 yılında kurulmuştur. Bu denkli köklü bir hizmet tarihine sahip olması ile Türkiye’de sigortacılık sektörünün en önemli pay sahiplerinden birisi olmuştur. Bankacılık, konut, yaşam ve daha pek çok farklı kategoride sunmuş olduğu birbirinden önemli sigortacılık hizmetleri bulunmaktadır.

AXA sigorta her geçen gün büyüyen prim üretim hacmi ile de dikkat çekmektedir. Dolayısıyla günümüz Türkiye’sinin en iyi sigorta şirketi listesinde kendisine yer buluyor. Araç sigortası, konut sigortası, sağlık sigortası, emeklilik ve hayat sigortası gibi alanlarda hizmet veriyor. Diğer yandan cep telefonu sigortası gibi daha özel sigortacılık ürün ve hizmetleriyle de karşımıza çıkıyor. Tüketicilerin her konuda sigorta güvencesinden faydalanabilmesine yardımcı oluyor.

Mapfre Sigorta

Mapfre Sigorta

Mapfre, Türkiye’deki en önemli sigortacılık kuruluşlarından biridir. Günümüzde en iyi sigorta şirketi listesinde kabul edilen Mapfre, 1948 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Şirket 1948 yılında Türkiye Kredi Bankası A.Ş tarafından kurulmuştur. 1975 yılında Çukurova Holding tarafından satın alınmıştır. 2007 yılında ise İspanya ve Güney Amerika bölgesinde faaliyet gösteren uluslararası sigortacılık şirketi Mapfre tarafından Çukurova Holding’in hisselerinin 80% kısmını almasıyla birlikte Mapfre Sigorta şirketi olarak isimlendirilmiştir.

Hem Türkiye’deki köklü hizmet yapısının hem de uluslararası köklü bir sigortacılık gücünün desteği ile Türkiye’de her geçen gün büyüyen prim üretim hacmi ile faaliyet gösteriyor. Bireysel ve kurumsal sigortacılık hizmetleri ile tüm tüketiciler için en iyi sigortacılık çözümlerinden yararlanabilme imkanı veriyor. Bireysel tüketicilere yönelik olarak sağlık, oto, konut, ferdi kaza, seyahat ve daha pek çok farklı sigorta hizmeti veriyor. Ayrıca kurumsal sigorta hizmetleri kapsamında mühendislik sigortaları, işyeri sigortaları, nakliyat sigortaları, tekne sigortaları, sorumluluk sigortaları ve özel riskler sigortaları gibi her alanı kapsayan sigorta hizmetleri ile en iyi sigorta şirketi listesinde kendisine yer bulan saygın sigorta şirketlerinden birisidir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.