Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

En İyi Hosting Firması Sağlayıcıları ve Hızları

En İyi Hosting Firması Sağlayıcıları ve Hızları
A+
A-

En İyi Hosting Firması

İnternet siteleri, sosyal medya araçları ve benzeri tüm platformların, internet ağına dahil olabilmeleri için gerekli sunucularda barındırma hizmetine ihtiyaçları bulunur. En İyi hosting firması, çeşitli web platformlarının alacakları ziyaretçi trafiği, platformun sunması gerekenleri en verimli şekilde sunabileceği alan gibi çeşitli özellikler sunarlar. Bunun yanında tüm web platformlarının, kullanıcılara sundukları tüm verileri en hızlı ve en kolay şekilde ulaşabilmeleri için, çeşitli teknik özelliklere sahip bir hostinge ihtiyaçları bulunur. Hosting seçimleri bu sebeple büyük bir öneme sahiptir. Hem teknik alt yapı ve hem de satış sonrası hizmet konusunda, en kaliteli hizmet sunumunu gerçekleştiren Hosting firması arayışı, bu sebeple sürekli devam eder.

Hosting Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Hosting Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Hosting firması seçimi yaparken, pek çok kıstası değerlendirerek karar verilmesi gerekir. Fiyat ve performansla ilgili veriler önemlidir ancak, bunun yanında şirketin güvenilirliği, deneyimi ve sunduğu çeşitli olanaklar da hosting seçimlerinizde çok önemli bir yer tutar.

  • Hosting seçiminde öncelikle dikkat edilmesi gereken konu, sunulan teknik destek hizmetlerinin kalitesi olmalıdır. Site taşımadan, sunucularda yaşadığınız sorunlara kadar çok geniş bir çerçeveye sahip bir konu olan teknik destek, yeterli hız ve yeterli çözüm sunmalıdır. Elbette bunun için firmanın özel bir alt yapı kurmuş olması ve dolayısıyla alana yatırım yapmış olması gerekir. Teknik destekte sahip olunan hız ve kalite, bir anlamda şirketin güvenlik sağlamasını da oluşturur.
  • Sunucu yazılımları, ücretsiz olarak sunulan SSL sertifikası, ücretsiz site taşıma ve benzeri ilave olanaklar, en iyi hosting firması seçimlerinizde öne çıkan konular olmalıdır.
  • Kurumsal kadar bireysel hosting ihtiyaçlarına çözüm oluşturan ve bunun için özel paketler sunan hosting firmalarını tercih etmelisiniz. Sadece kurumsal müşterilerine önem veren hosting firmaları, sıklıkla karşılaşılan bir durumdur. Bireysel kullanıcıları bir tür ek gelir imkanı gibi gören bu şirketler, bireysel kullanıcıları yoğun bir şekilde mağdur duruma düşürürler. Bu sebeple sektörde isim yapmış ve kendisini kanıtlamış şirketleri seçmenizi tavsiye ederiz. BU seçimleri yaparken müşteri yorumları, hangi alanlarda yetkili ve sertifikalı olduklarına mutlaka bakmalısınız.
  • Uptime oranları, SSD Disk, sunucu güvenliği ve otomatik yedekleme, destek hizmetleri ve geri dönüşüm süresi, sağladığı alan ve trafik gibi teknik ayrıntıları, mutlaka en iyi hosting firmaları olarak belirlediğiniz seçenekler arasında da kıyaslama usulüyle en iyi sonuca ulaşabilirsiniz. Hosting şirketleri ile ilgili seçim öncesinde müşteri yorumları mutlaka bakmak isteyeceğiniz bir ayrıntı olmalıdır.

En İyi Ücretsiz Site Kurma rehber listemizi incelemediyseniz, incelemenizi tavsiye ederiz.

En İyi Hosting Firmaları Listesi

Turhost Hosting

1. Turhost Hosting

2004 yılından beri sektörde var olan şirket, 2006 yılından itibaren de bireysel kullanıcılara da hizmet sunuyor. Sürekli hizmet kalitelerini ve teknik alt yapılarını güçlendiren şirket, adım adım kendisinden daha fazla söz ettiren bir gelişim süreci göstermiş durumda. Günümüzde en iyi hosting firmaları arasında kendisine ilk sıralarda yer bulan Turhost, 7/24 sunduğu çok kaliteli bir destek hizmetine sahip. Ücretsiz site taşıma ve SSL sertifikası, firmanın sunduğu olanaklardan birkaçı. Piyasanın en uygun fiyat koşullarından başlayan hosting sunumları, profesyonel ve yüksek kapasiteli hosting ihtiyaçlarına da yanıt verebilme kapasitesine sahip.

Alastyr Web Çözümleri

2. Alastyr Web Çözümleri

2002 Yılında kurulmuş olan firma, 2012 yılında isim değişikliğiyle beraber, kaliteli hizmet sunma sürecini devam ettiriyor. Kurumsal ve bireysel hosting çözümlerinde uzun yıllara dayanan bir bilgi birikimi ve deneyime sahipler. Sektörde her zaman en kaliteli hizmetleri sunan firmalar arasında ilk sıralarda yer aldılar. Şirketin sunduğu koşulsuz 15 gün para iadesi garantisi, hem hizmetlerine ne denli güvendiklerini kanıtlıyor, hem de kullanıcılar için güven ve benzersiz bir avantaj oluşturuyor. Ücretsiz site taşıma, SSL sertifikası, dönemsel yedekleme ve domain taşıma gibi ek olanakları bulunuyor. Alstyr aynı zamanda ( .TR ) alan adlarının yetkili kayıt kuruluşudur. Teknik destek hizmetleri, oldukça kaliteli olan firmada, geri dönüş süresinde bazen biraz gecikme olabiliyor. Bununla birlikte sorunlarınızla yakından ilgilenerek, çözümlere büyük katkılar sağlıyorlar. Şirketin hosting fiyatları, görece olarak piyasanın biraz üzerinde kalabiliyor. Yani en iyiler listesinde üst sıralarda olsalar da, en ekonomikler listesine giremeyebilirler.

Güzelhosting Web Hosting

3. Güzelhosting Web Hosting

Özellikle son yıllarda en kaliteli hizmet sunumlarından birini gerçekleştiren firma, her geçen gün daha kaliteli bir hizmet sunumu gerçekleştiriyor. Bunun karşılığını da çok büyük bir hızla büyümeyle alan firmanın 700 den fazla sunucusu ve 50 Binden fazla aktif web sitesine sunduğu alt yapı bulunuyor. Teknik destek konusunda çok süratli ve ilgili olan Güzel Hosting, belki de bu konuda ki en iyi destek hizmetlerine sahip. 2008 Yılından bu yana kendisini kanıtlamış ve her yıl daha da kaliteli hizmet sunan bir şirket. Ücretsiz SSL sertifikası, site taşıma, dönemsel yedekleme ek olanaklar arasında yer alıyor. Güzel Hosting, Hosting fiyatları piyasanın en iddialı ve rekabetçi fiyatları olarak değerlendirilebilir. Fiyat performans açısından mutlaka öncelikli tercih edeceğiniz firmalar arasında olacaktır.

İsimtescil Domain ve Hosting

4. İsimtescil Domain ve Hosting

Kuruluşu 1998 yılına uzanan firma, en iyi hosting firmaları arasında daima kendisine yer buluyor. Aynı zamanda yetkili alan adı kayıt kuruluşlarından olan İsimtescil’ in, İstanbul’ da bulunan sunucuları kendisine ait. 45 Kişiden oluşan geniş bir ekiple hizmet sunan firma, sektörde %42 gibi büyük bir Pazar payına sahip. Standart, ücretsiz taşıma, yedekleme ve site taşıma hizmetleri bulunan firmada, destek sistemi ortalamanın üzerinde bir çözüm ve sürate sahip. Güven konusunda sorun yaşamayacağınız bir firma olan İsimtescil, kurumsal şirketlerinde en çok tercih ettiği şirketler arasında yer alıyor.

Radore Hosting Firması

5. Radore

2004 Yılından bu yana hosting ve sunucu hizmetleri sağlayan en önemli kuruluşlardan biri Radore’ dir. ISO 9001 ve ISO 27001 sertifikalarına sahip olan firma, kurumsal ve bireysel alanda en çok güvenilen ve tercih edilen hosting şirketleri arasında yer alıyor. M,icrosoft SPLA ve Gold Certified partnerliği sertifikalarına da sahip olan şirket, 3. Nesil veri merkezi olanağı sunuyor. Kurumsal, e-ticaret, WordPress gibi hazır sistemli hosting paketlerinin yanı sıra, kurumsal ve bireysel çok çeşitli hizmet paketleri bulunuyor. Sektörde görece yüksek fiyatlı bir hizmet sunumu gerçekleştirseler de, yüksek kaliteli hizmet ve geri planda gerçekleştirilen optimizasyonlar neticesinde, yüksek verimli kullanım olanakları sunuyorlar. Destek hizmetleri de sürat ve çözüm kapasitesi olarak değerlendirildiğinde sektörün en iyilerinden biri.

Natro Hosting Firması

6. Natro

Kuruluşu 1999 yılına kadar uzanan firma, sistemli bir büyüme gösteren ve en iyi hosting firmaları arasında her zaman kendisine yer bulan bir geçmişe sahiptir. Kendi sunucuları İstanbul’ da bulunan firmanın, sektörde önemli bir Pazar payı bulunuyor. Kaliteli sunucuların teknik özellikleri, sürekli arttırılmaya da devam ediyor. Destek hizmetlerinde ve fiyat performans açısından en iyisi diyemeyeceğimiz bir şirket olsalar da, teknik yeterlilik ve güven açısından önemli avantajlar sunuyorlar.

İHS Hosting

7. IHS Hosting

21 Yıldan oluşan geniş bir bilgi birikimi ve deneyime sahip olan şirket, bu alanda çok çeşitli sertifikalara sahip en önemli kuruluşlardan biridir. 1 ay, 3 ay ve 6 ay gibi kısa süreli hosting paketleri avantajı da sunan firma, ücretsiz olarak sunulan site taşıma, yedekleme ve SSL sertifikasının dışında, ücretsiz kullanılabilen çeşitli webmaster araçlarına da sahip. Fiyatları sektörün bir tık üzerinde kalan firmanın, destek hizmetleriyse oldukça süratli ve çözüm için hayli yardımcı.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.