Dolar 32,6004
Euro 34,8095
Altın 2.502,27
BİST 9.435,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Numaradan İsim Sorgulama Ücretsiz Gerçekleştirmek

Numaradan İsim Sorgulama Ücretsiz Gerçekleştirmek
A+
A-

Numaradan İsim Sorgulama Ücretsiz

İnsanlar özellikle tanımadıkları numaranın kime ait olduğunu merak etmekte ve bu konuda bir sorgulama içerisine girmektedirler. Ancak pek çok servis ücretli bir şekilde numaranın kime ait olduğunu göstermektedir. Dolayısıyla numaradan isim sorgulama ücretsiz bir şekilde yapılmak istenmekte ve bu işlemin nasıl gerçekleştirileceği araştırılmaktadır.

Edinilen bilgilere göre cep telefonları operatörleri numaradan isim sorgulama ücretsiz işlemini ne yazık ki gerçekleştirmemektedirler. Yani ücretli bir şekilde Vodafone, Turkcell, Türk Telekom ve diğer operatörlerden numaralarını öğrenmek mümkündür. Dolayısıyla numara sorgulama yapmak ve ücretsiz bir şekilde karşıdaki numaranın kime ait olduğunu öğrenmek isteyenler ilk etapta verilen bilgileri kullanmalı ve internet üzerinden soruşturma yapmalıdırlar.

Bilindiği üzere 118 80 gibi tamamen ücretli bir şekilde numaranın kime ait olduğunu bildiren telefon servisleri bulunmaktadır. Ancak bu servisler hem yüksek fiyat talep etmeleri hem de insanları bir süre bekletmeleri sebebiyle tercih edilmemektedirler. Haliyle numara sorgulama yapmak isteyen kişiler de kendilerine ücretsiz olarak hizmet veren şirketleri tercih etmeye çalışmaktadırlar.

Her numaranın isim üzerinden sorgulanabileceğini söylemek mümkündür. Ancak bazı hatlarda isim aramasına kapatılma durumu söz konusu olmaktadır. Dolayısıyla ücretli servislerden bile aranırsa aransın kişinin adını soyadını bulmak mümkün hale gelmemektedir. Bu bağlamda yapılacak tek şey telefon uygulamalarından ve internetten yararlanmaktır.

Numaradan İsim Sorgulama Nasıl Yapılır?

Numaradan isim sorgulama ücretsiz bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir. Ancak kişilerin mutlaka bu işe uygun sistemleri kullanmaları gerekmektedir. Daha doğrusu cep telefonu operatörlerinden ya da özel hizmet veren servislerden yardım almak ne yazık ki istenilen sonucu vermeyecektir. Haliyle ücretsiz bir şekilde numara öğrenebilmek için ilk etapta internet soruşturması yapmak doğru olacaktır. Böylelikle numaranın kime ait olduğunu görebilmek mümkündür.

Numaradan ücretsiz bir şekilde isim sorgulamanın en çok kullanılan yolu Facebook aramasıdır. Bilindiği üzere kullanıcılar Facebook’a kayıt olurken telefon numaralarını girmektedirler. Kişiler de Facebook arama çubuğuna merak ettikleri telefon numarasını yazarak kullanıcının adını soyadını rahatlıkla görme şansını bulmaktadırlar. Tabii ki birçok kez yapılan aramaların sonuç verdiğini ve bilgiler alındığını söylemek mümkündür. Ancak bunun dışında yine cep telefonları uygulamaları üzerinden de numaradan isim sorgulama ücretsiz yapılması olasıdır.

Türkiye’de bir kişinin cep telefon numarasının kime ait olduğunu öğrenmek için ilk etapta ücretli servislerden yardım alınmaktadır. Ancak bunun dışında tamamen ücretsiz bir şekilde numara öğrenmek de mümkündür. Yapılacak tek şey internetten soruşturma yapmak olacaktır.

Basit bir şekilde ifade etmek gerekirse kullanıcıların merak ettikleri telefon numarasını Google üzerinden aramaları en sağlıklısıdır. Eğer numaranın kime ait olduğu ile ilgili bir bilgi çıkmıyorsa Android ya da iOS CIA uygulamalarına yönelmek gerekmektedir. Bunun dışında numaradan isim sorgulama ücretsiz bir biçimde sorgulama yapmak çok da kolay olmayacaktır.

numardan ücretsiz isim sorgulama

Numaradan Ücretsiz İsim Sorgulama

Genellikle insanlar numaradan isim sorgulama ücretsiz bir şekilde yapmak istemektedirler. Ancak bu durumun nasıl olacağı ile ilgili pek çok soru işareti bulunmaktadır. Aslında gerçekleştirilen işlem oldukça basittir. Eğer bir kişi numara üzerinden isim sorgulama yapmak istiyor ve herhangi bir ücret ödemekten kaçınıyorsa interneti tercih etmelidir. Bunun yanı sıra cep telefonu uygulamaları da kullanıcılara fikir verme konusunda yardımcı olacaktır. Aynı zamanda Whatsapp ‘tan numarayı ekleyerek kime ait olduğunu görme ihtimali bulunmaktadır.

Türkiye’de binlerce numara bu yöntemlerle sorgulanmakta ve ücretsiz bir şekilde öğrenilmektedir. Tabii ki genel açıdan değerlendirildiğinde numaradan isim sorgulama çok da kolay bir işlem değildir. Ancak doğru aramalar sayesinde numaranın kime ait olduğu zorlanmadan bulunabilmektedir.

numaradan isim sorgulama nereden yapılır

Numaradan İsim Sorgulama Nereden Yapılır?

Bir kişi sadece numara üzerinden isim öğrenmek istiyorsa bunu pek çok farklı yolla yapabilmektedir. Öncelikli olarak internet araması ile işlemi gerçekleştirmek ilk metottur. Daha doğrusu Google üzerinden merak edilen numarayı aramak çoğu zaman yardımcı olmaktadır. Bunun haricinde akıllı cep telefonu uygulamaları da kişilerin merak ettikleri cep telefon numaralarının kime ait olduğunu öğrenmede işlerine gelmektedir.

Kısa bir şekilde belirtmek gerekirse numaradan isim sorgulama ücretsiz olarak şu yöntemlerle yapılabilir:

  • Akıllı telefonlardaki CIA uygulamaları
  • İnternet üzerinden Google araştırması
  • Whatsapp Uygulaması
  • Facebook’tan numarayı aramak

Numaradan İsim Sorgulama Sms İle Oluyor Mu?

İnsanlar fazla uğraşmadan cep telefonlarına atılacak SMS ile numaraların kime ait olduğunu öğrenmek istemektedirler. Tabii ki bu haklı talep ne yazık ki ücretsiz bir şekilde olmamaktadır. Çünkü operatör servisleri bu desteği vermekte ve ücretli bir biçimde numaraların kimin üzerine olduğunu aktarmaktadırlar. Dolayısıyla numaradan isim sorgulama ücretsiz sms ile mümkün değildir.

Kişiler ücretsiz bir şekilde numaradan isim sorgulama yapmak istiyorlarsa daha çok telefon uygulamalarını ve sosyal medyayı kullanabilirler. Aynı zamanda cep telefonu uygulamaları da basit bir şekilde numaranın kime ait olduğunu göstermektedir. Dolayısıyla ilk etapta bu yöntemleri değerlendirmek ve hiçbir bilgi edinilemiyorsa ücretli hizmetlere yönelmek mantıklı olacaktır.

Türkiye’de her gün binlerce kişinin numarası aranmakta ve istenilen sonuç alınmaktadır. Bu bağlamda değerlendirmek gerekirse numaradan isim sorgulama yapmak oldukça basit ve kolaydır. Ancak bazı numaraların sorgulama sonucunda kime ait olduğu bulunamamaktadır. İşte bu kapsamda gerçekleştirilecek ilk iş, ücretli hizmetlere yönelmektir. Lakin çoğu zaman ücretsiz numaradan isim sorgulama yapmanın etkili olacağını bildirebiliriz.

Numaradan İsim Sorgulama Gerçekleştiren Siteler

İnternette belirli siteler kullanıcılara numaradan isim sorgulama hizmeti vermektedirler. Ancak bu sitelerde daha çok kurumsal şirketlerin numaraları bulunmaktadır. Yani şahsi bir telefon numarasını site üzerinden bulmak istendiği kadar kolay olmayacaktır. Dolayısıyla numaradan isim sorgulama ücretsiz işlem gerçekleştirmek isteyen kişilerin bu sitelerden yardım alacakları zaman söylediğimiz durumu önemsemeleri gerekmektedir.

Basit bir şekilde numaradan isim sorgulama yapılabilmekle birlikte hiçbir sıkıntı olmaksızın merak edilen numara öğrenilebilmektedir. Ancak bazı internet sitelerinin bu konuda yetersiz kalabilme ihtimalleri bulunmaktadır. Yine de kişilerin numaradan isim sorgulama işlemi için sitelere giriş yapmaları ve numaraları aratmaları önerilmektedir. Bunun dışında başka bir işlem olmayacağını söylemek mümkündür.

ücretsiz olarak sorgulanabilecek numaralar hangileri

Ücretsiz Olarak Sorgulanabilecek Numaralar Hangileri

Genellikle insanlar bir numaranın kime ait olduğunu merak etmekte ve bu numaranın kim tarafından kullanıldığını ücretsiz şekilde sorgulamak istemektedirler. Haliyle konuyla alakalı pek çok soru ulaşmakta ve bu noktada insanlar yardım almaya çalışmaktadırlar.

Ücretsiz bir şekilde sorgulanabilecek telefon numaraları şu şekildedir:

Her türlü şahsi numara

Kurumsal şirket numarası

Standart çevirmeli telefon numarası

Kişiler numaradan isim sorgulama ücretsiz yapmak için hem sosyal medya uygulamalarını, hem internet araştırmalarını hem de Whatsapp gibi uygulamaları kullanabilmektedirler. Tabii ki bunların hiçbirisi kesin sonuç alınacağı anlamına gelmemektedir. Ancak çoğu zaman numaradan isim sorgulama işlemi başarıyla tamamlanmakta ve istenilen bilgi elde edilmektedir.

Bu arada numarayı ücretsiz bir şekilde arayan ve bulamayan kişiler cep telefonları operatörlerinin verdiği hizmetleri kullanabilmektedirler. Ancak bunların ücretli olduğunu ve bir problem yaşanmaması için bedel talep ettikleri unutulmamalıdır.

Siz de istediğiniz zaman internetten ya da uygulamalar üzerinden numaradan isim sorgulama yapabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.