Dolar 32,3862
Euro 35,1212
Altın 2.325,46
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

En İyi Vadeli Hesap Uygulayan Bankalar

En İyi Vadeli Hesap Uygulayan Bankalar
A+
A-

En İyi Vadeli Hesap

Elinde birikimi olanlar ve bunu yatırımla değerlendirmek isteyenler için bankacılık sektöründe sunulan vadeli hesaplar, en ideal yatırım aracı niteliği taşıyor. Çok geçmiş dönemlerden beri bankacılık sektörünün en geleneksel ve en popüler yatırım araçları vadeli hesaplar olmuşlardır. Vadeli hesaplar günümüzde de yatırımcılarına büyük kazançlar sağlıyor. Mevcut birikimi değerlendirerek, daha fazla değer kazanmasını isteyenler için ideal bir yatırım aracı olabilmektedir. Vadeli hesap konusunda bankacılık sektöründe oldukça zengin alternatif çeşitliliği bulunuyor. Yatırımcılar için bankalar tarafından vadeli hesaplara istinaden sunulan mevduat faizi oranları oldukça farklı seviyelerde oluyor. Bu nedenle vadeli hesap yatırımında bulunmayı düşünen kişilerin hangi bankanın ne kadar vadeli hesap faizi verdiğine dikkat etmesi çok daha yüksek kazançlar elde edebilmesine yardımcı olur. Bu nedenle günümüzde yatırımcılar tarafından en iyi vadeli hesap arayışı sürekli devam etmektedir.

En İyi Vadeli Hesap Uygulayan Bankalar

En İyi Vadeli Hesap Uygulayan Bankalar

Bankalar tarafından yılın farklı dönemlerine yönelik olarak sunulan vadeli hesap faiz oranları değişkenlik gösterebilmektedir. Özellikle yapılan vadeli hesap kampanyaları ile dönem dönem vadeli hesaplardan çok yüksek kazançların elde edilebilmesi mümkün oluyor. Bu şekilde mevcut olan ve farklı bir yatırımla değerlendirilmeyerek, bankadaki vadesiz hesapta duran paranın, vadeli hesaba aktarımı ile faizden kazanç elde edebilmesi sağlanabilmektedir. Günümüze bankalar tarafından tüketici ve yatırımcıların çekilebilmesi maksadı ile çok kazançlı vadeli hesap faiz oranları uygulanıyor. Belirli zaman dilimlerini kapsayan özel kampanyalarının yanı sıra yıllık bazda genel vadeli hesap faiz oranları uygulayan bankalar arasında en iyi vadeli hesap hangisi tarafından sunuluyor ise onun tercih edilmesi mevcut birikimleri katlama şansı getirir.

  • Ziraat Bankası Vadeli Hesap
  • Türkiye İş Bankası Vadeli Hesap
  • Garanti BBVA Vadeli Hesap
  • QNB Finansbank Vadeli Hesap
  • Halkbank Vadeli Hesap

TC Ziraat Bankası Vadeli Hesap

 

T.C. Ziraat Bankası Vadeli Hesap

Türkiye’nin en büyük bankası olan ve aynı zamanda kamu bankası olan Ziraat Bankası, yatırım için en güvenilir bankacılık kuruluşu konumunda bulunuyor. Yüksek işlem hacmi ve güvenirliliği ile hem ulusal hem de uluslararası pek çok yatırımında finansmanı oluyor. Bu denli yüksek hacimli bir bankacılık kuruluşu olmasından Ziraat Bankası, vadeli hesap yatırımcıları için cazibe merkezi haline geliyor. Ziraat Bankası vadeli hesap sayesinde oldukça yüksek kazançlar elde edebilme imkanına sahip olunuyor. Birbirinden önemli avantajları ile yatırımcılara yüksek kazanç fırsatları sağlayan Ziraat Bankası’nın vadeli hesap ürünü, Türkiye’nin en iyi vadeli hesap ürünlerinden birisi konumunda bulunuyor.

Ziraat Bankası TL cinsinden vadeli hesap açmak isteyenler için 1 gün ile 730 gün aralığında vade seçeneği sunuyor. Bu şekilde yatırım hedeflerine ve vadeli hesap faiz oranlarına göre kendisi için en uygun olan yatırım şeklini belirleyip, o doğrultuda yatırımda bulunmak, tüm yatırımcılar için büyük bir kolaylık sağlıyor. Yatırımcılar en iyi vadeli hesap ürünü olan Ziraat Bankası vadeli hesap ürünlerinde vade bittiğinde anaparasını faiz getirisi ile birlikte geri alabilme güvencesine sahip olabiliyor.

Türkiye İş Bankası Vadeli Hesap

Türkiye İş Bankası Vadeli Hesap

Türkiye’nin en büyük uluslararası bankacılık kuruluşlarından birisi olan Türkiye İş Bankası da vadeli hesap yatırımları için en güvenilir limanlardan birisi niteliğine sahiptir. En köklü bankacılık kuruluşlarından birisi olan Türkiye İş Bankası’nın vadeli hesap hizmetleri oldukça eski dönemlere dayanıyor. Böylelikle banka, son derece güçlü ve köklü tecrübesi ile yatırımcıları için en uygun koşullarda en iyi vadeli hesap hizmetlerini sunabilmektedir. Türkiye İş Bankası vadeli hesap hizmetlerinde her tüketiciye özel ve son derece cazip faiz oranları sunulmaktadır. Bu şekilde birikimlerini çok kolay ve çok yüksek kazançlı şekilde bir yatırıma dönüştürerek, değerlendirebilme şansı herkes için mümkün oluyor.

Türkiye İş Bankası vadeli hesap hizmetlerine ister banka şubelerinden ister de dijital bankacılık kanalları üzerinden kolay bir şekilde ulaşılabilmektedir. TL cinsinden vadeli hesap hizmetlerinin yanı sıra döviz vadeli hesap ürünleri ile de tüketicilerin mevcut birikimlerini en fazla kazanç sağlayabileceği şekilde değerlendirebilmesine yardımcı oluyor. Türkiye İş Bankası yıl boyunca dönem dönem uyguladığı önemli faiz kampanyalarıyla her zaman en fazla kazandıran vadeli hesap ürünlerini sunmaktadır. Bu durumda günümüzde vadeli hesap yatırımları açısından Türkiye İş Bankası’nın her zaman oldukça yoğun şekilde tercih edilmesine neden oluyor. Türkiye İş Bankası vadeli hesap ürününde 1 ay, 3 ay ve 6 ay olarak vadelerde açabilmek mümkündür. Bunun dışında 1 yıl, 2 yıl ve 3 yıl şeklinde de vade seçenekleri ile minimum bin TL ile vadeli hesap açabilmek mümkün oluyor.

Garanti BBVA Vadeli Hesap

Garanti BBVA Vadeli Hesap

Mevcut kazanç ve birikimleri yatırımla değerlendirmek isteyen ancak güvenilir bir liman arayanlar için Garanti BBVA son derece cazip fırsatlar sunuyor. En iyi vadeli hesap ürünleri arasında bulunan Garanti BBVA vadeli hesap ürünleri ile de hem kısa vadede hem de uzun vadede oldukça yüksek kazançların elde edilebilmesi mümkün oluyor. Garanti BBVA tarafından yatırımcılar için hem TL cinsinden vadeli hesap hem de döviz cinsinden vadeli hesap açabilme imkanı verilmektedir. Garanti BBVA vadeli hesap hizmetleri kapsamında yatırımcı tarafından herhangi bir bildirim gerçekleştirilmemesi koşulu ile her vade sonunda vade güncel faiz oranları üzerinden otomatik olarak yenilenmektedir. Bu şekilde yatırımcıların vade aralarında herhangi bir kazanç kaybı ile karşı karşıya kalmaması da sağlanmış olur.

Garanti BBVA vadeli hesap hizmetlerine banka şubelerinden ve internet bankacılığı şubesinden erişim sağlanabilmektedir. Üstelik Garanti BBVA internet bankacılığı üzerinden açılacak vadeli hesaplar için sağladığı birbirinden önemli kampanyalar bulunuyor. Bu kampanyalar sayesinde banka şubeleri yerine dijital olarak Garanti BBVA vadeli hesap açmak çok daha yüksek faiz oranlarından ve katkılardan faydalanabilmesine yardımcı oluyor. Tüm bu özellikleri de Garanti BBVA tarafından sunulan vadeli hesap hizmetlerinin en iyi vadeli hesap hizmeti olmasını sağlamaktadır.

QNB Finansbank

QNB Finansbank Vadeli Hesap

Vadeli hesap ürünleri konusunda en geniş çeşitlilik QNB Finansbank tarafından sunulmaktadır. QNB Finansbank vadeli hesap ürünleri her yatırımcının kendi koşulları için en uygun şekilde vadeli hesap yatırımlarını gerçekleştirebilmesine yardımcı oluyor. Bu kapsamda güncel olarak QNB Finansbank vadeli mevduat hesaplarında vadeli mevduat, kazandıran günlük hesap, çift sarılı hesap, e-vadeli mevduat, çekici hesap, maaşlı hesap ve çekimli hesap gibi birbirinden farklı ürünler bulunmaktadır. Yatırımcılar mevcut vadeli hesap alternatifleri içerisinden kendisi için en iyi vadeli hesap ürününü seçerek, yatırımlarını gerçekleştirebilmektedir.

Halkbank

Halkbank Vadeli Hesap

Her zaman en güvenli yatırım aracı olan vadeli hesapta Halkbank müşterilerine birbirinden önemli avantajlar sunuyor. Halkbank, kısa ve uzun vadede faiz oranlarında yaşanabilecek herhangi bir değişimden kesinlikle müşterilerinin olumsuz şekilde etkilenmeme güvencesini sunuyor. Bu şekilde güncel uzun vadeli hesap faizlerinin uygun gelmesinden dolayı açılan vadeli hesapta gelecek dönemde yaşanacak faiz koşullarındaki değişimlerden, kesinlikle etkilenmeme rahatlığıyla yatırımlarını gerçekleştirebilmektedir. İster TL ister de döviz vadeli hesapları sunan Halkbank, yatırımların en uygun faiz oranları ile değerlendirilebilmesine yardımcı oluyor. En iyi vadeli hesap faiz oranlarına sahip olan Halkbank, güncel faiz oranları ile tüm yatırımcıların dikkatini çekmeyi başarıyor. Farklı vade için farklı faiz oranları bulunduğundan, hangisinin daha avantajlı olduğu tüketicinin kendi koşullarına ilişkin yapacağı değerlendirmeyle mümkün olur.

Değerli okurlarımız yatırım araçları hakkında daha fazla bilgi almak için En İyi Yatırım Aracı adlı konumuza da bakabilirsiniz. Bu sayede vadeli hesap harici yatırım araçları hakkında da önemli bilgiler edinebilirsiniz.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.