Dolar 32,5808
Euro 35,0133
Altın 2.460,62
BİST 9.900,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

En İyi Youtube Video İndirme Programı Listesi

En İyi Youtube Video İndirme Programı Listesi
A+
A-

En İyi Youtube Video İndirme Programı

Youtube sayesinde birçok videoyu izleme şansına erişebiliriz. Bunun yanı sıra, müzik dinleme konusunda da bize ciddi sayıda seçenek sunmaktadır. Fakat, bilhassa internet erişimimizin olmadığı zaman dilimlerinde Youtube üzerinden video izlemek veya müzik dinlemek imkansız hale gelir. Bu gibi hallerde, yapılması gereken Youtube üzerinden beğendiğimiz videoların bilgisayarımıza veya akıllı telefonumuza indirilmesidir. Karantina günlerinde hele bir de internete bağlı değilseniz bilgisayarınızdaki videoların hayat kurtarıcı olduğunu söylemeliyiz. Bu noktada, birçoğu ücretsiz olan programlar ile Youtube’dan istediğiniz videoyu indirme şansına erişebilirsiniz. Gelin hep birlikte, en iyi Youtube video indirme programı ile ilgili işinize yarayacak türden bilgiler verelim!

Youtube Video İndirme Programı Tavsiyesi

Youtube üzerinden video indirebileceğiniz programlar sayesinde hem internetten tasarruf edebilir hem de internet erişiminizin olmadığı zamanlarda bu soruna köklü bir çözüm bulabilirsiniz. Bu noktada, kullanabileceğiniz türden birçok programın olduğunu ifade etmeliyiz.

  • 4K Video Downloader
  • All Video Downloader
  • ClipGrab
  • WinX Youtube Downloader
  • Any Video Converter Free
  • FastestTube
  • aTube Catcher
  • Freemake Video Downloader

Dilerseniz şimdi listemizdeki programların detaylarını inceleyelim.

4K Video Downloader Youtube Video İndirme Programı

4K Video Downloader

4K Video Downloader

En iyi Youtube video indirme programı denilince akla gelen ilk seçenek olmaktadır. Adından da anlaşılacağı üzere 4K çözünürlükte ve 360 derece açılı video indirme özelliği yer almaktadır. Youtube başta olmak üzere istediğiniz her türlü video sitesinden video indirme şansına erişebilirsiniz. Bunun yanı sıra, indireceğiniz videoların son derece kaliteli olduğundan bahsetmeliyiz. Hazırlamış olduğunuz listedeki tüm şarkıları indirme şansınız bulunmaktadır. Videoların indirilmesinin de son derece kolay olduğunu ifade etmeliyiz. Bu noktada, indirmek istediğiniz videonun URL’sini kopyalayarak sitedeki boş kısma yapıştırmanız gerekmektedir. Ardından, indirme işlemini başlatabilirsiniz. 4K Video Downloader; son derece kaliteli bir video indirme programı olsa da ücretli ve ücretsiz versiyonları bulunmaktadır. Ücretsiz versiyonunu kullanmak istediğiniz takdirde yalnızca 24 video indirme şansına erişebilirsiniz.

All Video Downloader Youtube Video İndirme Programı

All Video Downloader

All Video Downloader

Birçok Youtube video indirme programının tam aksine kullanımı son derece kolaydır. Basit bir arayüzü bulunmaktadır. Diğer video indirme programlarında olduğu gibi toplu video indirme şansı vardır. İndirilen videoların farklı bir formata dönüştürülmesi de mümkündür. Videoları farklı bir tarayıcıdan bulmak yerine bu programın içerisinde aratmak ve ardından indirmek söz konusu olmaktadır. Buna ek olarak, bu program sayesinde ses dosyasını ayırabilirsiniz.

ClipGrap

ClipGrap

ClipGrab

Birçok kişinin tercihi olan son derece kullanışlı bir programdır. Basit arayüzü sayesinde kolay bir kullanım vaat etmektedir. Programın içerisindeki video aratabilme özelliği ile başka bir siteden URL kopyalayıp yapıştırmak gibi işlemlerle uğraşmak zorunda kalmazsınız. Ayrıca, istenilen kalite ve formatta video indirme şansı bulunmaktadır. Aynı zamanda, videonun yalnızca ses dosyasını indirme seçeneği de sunmaktadır.

WinX Youtube Downloader

WinX Youtube Downloader

WinX Youtube Downloader

Youtube başta olmak üzere 300’den fazla siteden video indirme seçeneği de sunmaktadır. Birçok sitede yalnızca 4K çözünürlüklü video indirilmesi mümkün iken 8K çözünürlüklü videoların da indirilmesini sağlamaktadır. Videoların toplu bir şekilde indirilmesi de mümkündür. Bunun yanı sıra, videolar, istenildiği takdirde FLV, 3GP gibi formatlara da dönüştürülebilir. Birçok kişinin tercihi olan bu program; bilhassa ücretsiz olmasından dolayı beğeni toplamaktadır.

Any Video Converter Free

Any Video Converter Free

Any Video Converter Free

Youtube ile beraber sayısız video indirme sitesinden video indirilmesini mümkün kılmaktadır. Aynı zamanda, indirilen videoların istenildiği gibi kesilmesi, birtakım eklemeler ve çıkartmalar yapılması söz konusudur. Ayrıca, indirilen videoların istenile formata dönüştürülmesi de gerçekleştirilmektedir. Any Video Converter Free; son derece basit bir şekilde kullanılmaktadır. Ancak, yukarıdaki cümlelerde bahsettiğimiz özelliklerinin önemli bir kısmı programın ücretsiz versiyonunda kısıtlanmıştır. Buna ek olarak, programın ücretsiz versiyonunun indirilmesi sırasında Yahoo ve ByteFence gibi yazılımların da yüklenmesini istemiyorsanız indirme aşamasında bu hususa dikkat etmelisiniz.

Fastest Tube

FastestTube

FastestTube

Çok fazla popüler olmayan bir uygulama olsa da adından da anlaşılacağı üzere Youtube videolarının oldukça hızlı bir şekilde indirilmesini sağlamaktadır. Ayrıca, programı, bilgisayarınıza indirmenize gerek yoktur. Çünkü, programı indirmeye gerek olmadan da istenilen Youtube videoları bilgisayara indirilebilmektedir. Chrome, Firefox ve Internet Explorer gibi tarayıcılarda kullanılmaktadır. İstediğiniz takdirde 1080p kalitesinde video indirmek de mümkündür. İndirmek istediğiniz videonun linkini belirtilen alana kopyaladıktan sonra kısa süre içerisinde videonun bilgisayarınıza indiğini göreceksiniz.

aTube Catcher

aTube Catcher

aTube Catcher

Youtube videolarını birçok formatta ve en hızlı şekilde indirmenizi sağlayan bu program son derece kullanışlıdır. Toplu bir şekilde video indirme seçeneği ile birçok kişinin beğenisini kazanmaktadır. PC, Mac veya akıllı telefonlara indirilen videoların istenildiği takdirde farklı bir formata dönüştürülmesi de söz konusudur. Bu program ile indirilen videoların kaydedilmesi ve aynı kalitede CD’ye yazdırılması da mümkün olmaktadır. Yapmanız gereken tek işlem; indirmek istediğiniz videonun linkini programa kopyalamak ve dilediğiniz kalite ve formatta indirmek olmaktadır. Ancak, bu programı indirmeye karar verdiğiniz takdirde istemeseniz de bir yazılımı da bilgisayarınıza indirmek zorunda kalacaksınız.

Freemake Video Downloader

Freemake Video Downloader

Freemake Video Downloader

2000’li yıllardan bu yana birçok kişinin kullandığı video indirme sitelerinden birisi olan Freemake Video Downloader; Facebook, Youtube, Dailymotion gibi sitelerden video indirmenize olanak sağlamaktadır. Yalnızca tek bir tıkla indirmek istediğiniz videoyu kalite ve format tercihi yaparak indirebilirsiniz. Programın aynı anda birden çok videoyu indirme şansı da bulunmaktadır. Fakat, birden çok video indirmek istediğiniz takdirde bir süre donmasına rastlanmaktadır.

Youtube Videosu İndirebileceğiniz Web Siteleri

Youtube videosu indirmek istediğiniz takdirde önünüzde birden çok seçenek bulunmaktadır. Yukarıda bahsettiğimiz programların dışında birçok internet sitesi üzerinden de Youtube videolarını bilgisayarınıza veya akıllı telefonunuza indirebilirsiniz. Bu sitelerin birkaç tanesini aşağıda bulabilirsiniz.

  • AmoyShare Free Video Finder: Video indirme konusunda hiç şüphesiz en kullanışlı sitelerden birisi olmaktadır. Yalnızca Youtube değil Twitter, Instagram, Facebook gibi sitelerden de beğendiğiniz videoları indirmenize olanak sağlamaktadır. Bunun yanı sıra, video indirmek için siteye kayıt olmanıza gerek yoktur. İstediğiniz takdirde AnyVid isimli masaüstü uygulamasını da indirerek video indirme işlemlerinizi daha kolay hale getirebilirsiniz.
  • GenYoutube: Çevrimiçi olarak video indirmenize yarayan bir sitedir. Hiçbir şekilde kayıt olmadan yalnızca indirmek istediğiniz videonun URL’sini kopyaladıktan sonra hangi site olduğundan bağımsız olarak indirme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 55 farklı formattan video indirilmesini mümkün kılmaktadır.
  • Y2mate: Video ve müzik indirme web sitelerinin başında gelmektedir. Tüm tarayıcılarla uyumlu olması ciddi bir avantaj olarak dikkat çekmektedir. İndirmek istediğiniz dosyaları ses veya video olarak indirmeniz mümkündür.
  • Savefrom: İndirmek istediğiniz videonun URL’sini kopyalayıp yapıştırdığınız takdirde istediğiniz videoyu müzik veya mp3 olarak indirebilirsiniz. Ayrıca, yine istediğiniz bir videoyu 4K Full HD olarak indirme şansınız bulunmaktadır. Bu sitenin Google Chrome eklentisini yüklediğiniz takdirde video izlerken indir linki görünecektir.

Sonuç olarak, Youtube videosu indirmek istediğiniz takdirde önünüzde bu amaçla kullanabileceğiniz çok fazla seçenek olduğunu söylemeliyiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.